Jyrsintä

Jyrsintä

Hakuehdolla jyrsintä löytyi yhteensä 35 yritystä. Tulokset 1—20:

Finn Epox Oy RAISIO

Seinien päällystystä, lattian päällystystä

Olemme lattiapinnoitealan yritys. Meillä on monivuotinen kokemus ja ammattitaito vaativien lattiapinnoitekohteiden tekemisestä mm. epoksilattiat ja epoksipinnoitteet. Hyvänä esimerkkinä tekemämme Hartwall Areenan betonilattiapinnoitteet. Käytössämme ovat laadukkaat Tikkurilan Temafloor-tuotteet. Teemme myös marmorilattioiden kiilloitukset, sekä jyrsinnät, sinkopuhallukset ja timanttihionnat. Palvelemme koko Suomen alueella.

 

Robecorp Oy ULVILA

Metallituotteiden valmistaja, alihankintakoneistuksia, koneistuksia, koneiden rakennusta

Robecorp Oy:n erikoisosaamista on pitkien mittatarkkojen koneistettujen kappaleiden valmistus, kuten esimerkiksi lineaarijohteet ja kiinnityspalkit valmisjohteita varten. Asiakaskunta koostuu lähinnä erilaisia materiaalinkäsittelylaitteita valmistavista yrityksistä.

Työtapa:jyrsintä
 

Ab B. Portin Oy - PORTIN PIETARSAARI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Maalausta, hitsaustöitä, metallin työstöä, metallituotteiden valmistaja

Laaja asiantuntemuksemme mahdollistaa vaativien projektien toteuttamisen, sisältäen kaiken suunnittelusta valmistukseen ja viimeistelyyn. Yritys valmistaa ja asentaa metallirakenteita mm. teollisuudelle ja toimii alihankkijana. Teemme huoltotöitä teollisuudelle. Toiminnassa on uusi linja raekuulapuhallukseen ja maalaukseen. Suuret tuotantotilat mahdollistavat suurten rakenteiden valmistuksen. Toimimme ruotsalaisen teollisuusovivalmistaja Pridon jälleenmyyjänä. Valmistus: Ovet, portaat, kaiteet.

Työtapa:jyrsintä
 

Seco Tools Oy VANTAA

Kauppakamarin jäsen

Työkalujen tukkumyyntiä, työtarvikkeiden tukkumyyntiä

Seco Tools Oy on maailmanlaajuinen ja tuottaa lastuavat työkalut sorvaukseen ja jyrsintään konepajayrityksille kautta Suomen. Ota yhteyttä lähimpään aluemyyjääsi!

Valmistaa:jyrsintä
 

Konepaja Litzen Oy HALIKKO

Metallituotteiden valmistaja, konepaja, konepajateollisuutta

Olemme kehittyvä metallin alihankintaa ja tilaustöitä tekevä yritys. Toimintamme kattaa koko Suomen ja olemme erikoistuneet alumiinin, muovien sekä muiden erikoismateriaalien cnc-koneistuksiin sekä alumiinisahaukseen. Levytyöt ja hitsaustyöt sekä laitevalmistukset ja laiteasennukset.

Palvelu:jyrsintä
 

Tampereen Erikoissarana Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Saranoiden valmistaja, lukkojen valmistaja

Valmistamme saranoita teollisuuden tarpeisiin. Asiakkaamme jakautuvat kymmenille eri teollisuuden aloille, esim. rakennus-, auto-, kylmä- ja hissiteollisuus sekä kone- ja kuljetusaloille, vain muutamia mainitaksemme. Erikoissarana Oy panostaa voimakkaasti CNC-koneistuspalveluun.

Palvelu:jyrsintä
 

Teräskonttori Oy VANTAA

Työkaluja, mittauslaitteita

Teräskonttori Oy:ltä metalliteollisuuden työkalut: lastuavat työkalut, mittavälineet, kiinnittimet, hiomatarvikkeet, paineilmakoneet ja tervikkeet. Kattava tuotevalikoimamme ja pitkä kokemuksemme takaavat asiakkaillemme asiantuntevan palvelun ja markkinoiden parhaat työkalut.

Tuote:jyrsimet
 

Rakennus-Hartikka TYRNÄVÄ

Remontteja, talonrakennusta, metsäalan palveluja

Rakennus Hartikka tekee monen vuoden kokemuksella ja vankalla ammatitaidolla uudisrakennukset, huoneistoremontit, lattiaeristeiden asennukset, metsätyöt, pihapuiden kaadot, kantojen jyrsinnät, metsän harvennukset, harvennushakkuut sekä sähkölinjojen raivaukset. Toimin pääasiassa Oulun seudulla.

Palvelu:kantojen jyrsintä, pihanurmikon jyrsintä
 

Elmer Technologies - Elmer Technology Development Oy Ab LUOMA

Tutkimusta, teknologiateollisuutta

Elmer Technologies on palveleva mekaniikka-alan teknologiatalo. Tarjoamme monipuolisia tuote- ja teknologiakehityksen palveluita tuotesuunnittelusta ja jatkokehityksestä aina koko T&K-projektin; ulkoistukseen asti. Teemme erilaisia simulointeja (CFD, FEM, jne.), ja monimutkaisten kappaleiden koneistusta myös alihankintana. Valmistamme prototyyppejä ja muotteja.

Palvelu:jyrsintä
 

Tmi Markku Muukkonen PARIKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kantojyrsintää, puiden kaatoa

Pihapuiden ja ongelmapuiden kaadot hankalimmistakin paikoista kiipeämällä sekä kantojen jyrsinnät ammattitaidolla Etelä-Savon, Etelä-Karjalan ja pääkaupukiseudun alueella.

 
 

Ab Nimetech Oy MAALAHTI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä

Metallin koneellinen työstö; hitsaus, jyrsintä, sorvaus, kokoonpano; sekä koeponnistus ja erilaisten silppureiden valmistus ovat päätuotteemme alihankintatöiden lisäksi. Valmistamamme koneet käsittelevät myös teräsnauhat, teräsvanteet, muovinauhat, muovivanteet, sähkökaapelit, kupariputket, jne.

Palvelu:Jyrsintä
 
 

Tumo Oy - TumoCoat LITTOINEN

Kauppakamarin jäsen

Konepajateollisuutta, alihankintakoneistuksia, pintakäsittelyitä

Tilauskonepajamme on erikoistunut vaativaan koneistukseen ja materiaalin käsittelyyn. Alumiinin, magnesiumin ja titaanin koneistaminen ja käsittely ovat vahvasti kehittyneitä osaamisalueitamme. Yrityksessämme on myös hyvin varustettu työkaluosasto lastuavien työkalujen kunnossapitoon ja valmistamiseen. Monipuolinen konekanta takaa tarkan ja nopean koneistuksen standardituotteille ja mahdollisuuden työstää monimuotoisia ja suuriakin kappaleita. Toimialue Suomi; Turku - Helsinki -Tampere - Oulu.

Palvelu:jyrsintä
 
 

CAM-TUKI Köykkä Mauri Tmi NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Ohjelmistotuotantoa, atk-ohjelmistoja

WinCAM-ohjelmiston edustus, myynti, koulutus ja konsultointi. DNC-Työt ja tarvikkeet Kotimaista ohjelmistoa on kehitetty yli 25 vuotta Cnc-koneita käyttävän konepajateollisuuden tarpeisiin, heidän toiveittensa mukaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää! TEHOA CNC-tuotantoon WinCAM Sorvaus WinCAM Jyrsintä WinCAM Leikkaus

 
 

Wahlroos Verkstad LÅNGÅMINNE

Metallin työstöä

TERVETULOA WAHLROOSIN VERSTAALLE! Markkinoimme ja asennamme pelletti- ja viljanpolttimia sekä näihin kuuluvia oheislaitteita. Lisäksi valmistamme metallialan komponentteja jo vuodesta 1976. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:jyrsintää
 
 

BS-Metall Oy Ab PIETARSAARI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä

Alihankintatoimituksia CNC-koneistuksen alalta, erikoistuen vaativien hienomekaanisten osien valmistukseen. Jatkuvan erikoisosaamisen kehittymisen ansiosta olemme vuosien varrella kasvaneet yhteistyökumppaniksi monelle suuryritykselle. Vahvuutemme koostuu monipuolisista koneistusprosesseista, eri raaka-aineiden hallinnasta ja jatkuvista investoinneista nykyaikaiseen konekantaamme.

Työtapa:Jyrsintä
 
 

Bäcks Maskinaffär YTTERMARK

Suomen Yrittäjien jäsen

Puutarha-alan laitteita, puutarhakoneita

Täyden palvelun pienkonekauppa. Myymme ja huollamme niin uudet kuin käytetyt koneet. Laajaan valikoimaamme kannattaa tulla tutustumaan kauempaakin. Konehuolto, pienkonehuolto sekä polkupyörähuolto ja mopohuolto. Toimimme Närpiö, Kristiinankaupunki, Kaskinen, Vaasa, Maalahti alueella. Kotisivuiltamme näet tarkemmin mitä kaikkea voimme tarjota!

Tuote:jyrsimet
 
 

Pirkanmaan Työkalukeskus Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Työkalujen tukkumyyntiä

Pirkanmaan Työkalukeskus on vuonna 1992 perustettu Tampereella toimiva metallialan teknisen kaupan tukku- ja vähittäisliike, joka kuuluu JR-Tools-konserniin. Toiminta-ajatuksenamme on tarjota asiakkaillemme lastuavat työkalut, työkalujärjestelmät ja konepajatarvikkeet heti varastosta. Merkittävimmät tuotteemme ovat Tungaloyn jyrsintä-, sorvaus- ja poraustyökalut sekä YG:n lastuavat työkalut. Liikkeemme on avoinna ma-pe 8.00-16.00. Soita ja kysy lisää tai vieraile kotisivuillamme!

 
 

Raistek Oy TURKU

Alihankintakonepaja, metallituotteiden valmistaja, hitsaustöitä

Raistek Oy on vuonna 2000 perustettu metallituotteiden alihankintakonepaja Raisiossa.

Palvelu:jyrsintä
 
 

Pietarsaaren Mekano Oy - Jakobstads Mekano Ab PIETARSAARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä, konepajateollisuutta

Mekano konepaja toimii alihankkijana metalliteollisuudelle. Koneellinen työstö, koneistuksia, koneen osat, koneiden huollot ja korjaukset. Suunnittelu; rakennelmat teräksestä; konekomponentit, hitsaus. Mekanolla on puolen vuosisadan kokemus metallin työstämisestä. Konetyöstö, suunnittelu ja valmistus, mm. kölit huippuluokan purjeveneisiin, huolto- ja korjaustyöt ovat vahvinta osaamistamme. Tarjoamme kokonaisratkaisuja vaativiin kohteisiin teollisuuteen sekä merenkulun ja kuljetusalan tarpeisiin.

Palvelu:jyrsintä
 
 

Konehuolto Marander VAASA

Suomen Yrittäjien jäsen

Maatalouskonehuolto, pienkonehuoltoa

Maatalouskoneiden, laitteiden ja pienkoneiden KOKENUT, NOPEA ja LUOTETTAVA huolto, sekä varaosien, koneiden, tarvikkeiden MYYNTI. Maamme johtavat merkit kaikissa tuoteryhmissä. Erikoismerkit ja osat. Generaattori, jyrsin, jäähdytin, jääpora, kaivuri, kompressori, lannoituskone, lumilinko, maidonkäsittelykone, metsäkone, moottorisaha, painepesuri, akku, pienmoottori, raivaussaha, ruohonleikkuri, ruokintalaite, sähkösaha, traktori, öljy, voiteluaine.

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.