Käytettyjä autoja

Käytetty auto · käytetyt autot · käytettyjä autoja

Hakuehdolla käytettyjä autoja löytyi yhteensä 58 yritystä. Tulokset 1—20:

Rengas Heikki OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, rengashuoltoa, vanteita

Tervetuloa liikkeeseemme tutustumaan laajaan vannevalikoimaamme. Rengasheikki sijaitsee Oulussa Limingantullissa, asiantunteva rengasliike tarjoaa laatutuotteita järkihintaan! Edustamme useita rengas-ja vannemerkkejä ja valikoimamme kasvaa sekä uudistuu koko ajan. Rengas ja vannetorilta hyviä käytettyjä vanteita ja erikoismalleja, nouda omasi edullisesti! Kuulumme First Stop rengasliikeketjuun. Kesärenkaat edullisesti, Varaa aika renkaiden vaihtoon. Rengasheikki, Limingantulli, Oulu.

Palvelu:Käytetyt alumiinivanteet
Aihepiiri:Auto, moottoripyörä
Tuote:Henkilöauton renkaat Oulu
 

PA-Tuonti Oy LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Ajoneuvojen maahantuontia, tuontitoimintaa

PA-Tuonti OY - Pirkanmaalla Lempäälässä sijaitseva ajoneuvojen maahantuontiin erikoistunut yritys, jonka toimintaperiaatteena on tarjota asiakkaille kaikkea tuontiauton hankintaan liittyvää yksilöllistä palvelua: etsintä ja ostotapahtuma, auton tuonti Saksasta sekä paperitöiden hoito Suomessa. Yritys on toiminut jo lähes 20 vuotta alalla. Siitä lähtien, kun käytetyn auton tuonti tuli mahdolliseksi Suomen liityttyä Euroopan Yhteisöön. Asiakaspalvelu onnistuu myös englannin ja ruotsinkielellä.

Hakusana:käytetty auto saksasta Tampere, auton hankinta Saksasta Tampere, auton tuonti Saksasta Tampere , vaihtoautot Saksa Tampere, auto saksasta Tampere, auto euroopasta Tampere
 

Autopalsta Oy SÖÖRMARKKU

Moottoriajoneuvojen varaosaliike, hinauspalveluita, hinausta

Autopalsta Oy toimii Porin alueella paitsi merkittävänä autopurkamona, myös tehokkaana ja nopeana hinausliiketoiminnan harjoittajana. Kuuluumme valtakunnalliseen hinaus- ja tiepalveluja tarjoavaan Assistance Finland Oy; nyk. SOS –hinausketjuun, joka yhteistyökumppaneineen pyrkii auttamaan ja neuvomaan autoilijoita kaikissa ongelmatilanteissa, oli sitten kyse henkilöauton, raskaan kaluston, moottoripyörän tai asuntovaunun hinauksesta, renkaan vaihdosta, apuvirran annosta, oven aukaisusta jne.

Kohderyhmä:henkilöautot
Tuote:käytetyt varaosat, vaihtoautot
 
 

Dukopart Oy LAHTI

Ajoneuvojen vähittäismyyntiä

Tervetuloa hyville kaupoille! Kattavat autovalikoimamme löydät paikan päältä ja kotisivuiltamme. Ota yhteyttä tai tule käymään! Aukioloajat: ma-pe: 10.00-18.00 la: 10.00-15.00

Hakusana:käytetyt autot, vaihtoautot, auton vaihto, autot, vaihtoauto
 
 

Soini Car Parts - USA autojen varaosat, huolto ja korjaus TAMPERE

Autohuolto, autojen varaosia, varaosaliike

Soini Car Parts - USA autojen varaosat, korjaus ja huolto Pirkanmaa, Tampere, Ylöjärvi, Hämeenlinna alueella. Olemme USA-autojen erikoiskorjaamo, autohuolto ja varaosamyymälä. Meiltä saat kattavasti amerikan autojen varaosat ja tarvikkeet mm. Chrysler, GM, Pontiac ja Ford merkkeihin. Myymme jenkkiautojen tarvikkeet ja varaosat, moottorit, autokemikaalit, renkaat ja vanteet. Myymme myös käytettyjä amerikan autoja. Kattava valikoima ja asiantuntijat paikalla. Tervetuloa!

Palvelu:käytettyjä USA autoja
Aihepiiri:Usa autojen varaosaliike
 
 

Viitamaa Caravan Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Matkailuautoja, matkailuvaunuja, matkailuautotarvikkeita

Viitamaa Caravan on vuodesta 1982 lähtien Ylivieskassa toiminut caravaanialan perheyritys. Nykyään yrityksen toimialaan kuulu matkailuautojen ja matkailuvaunujen sekä niiden tarvikkeiden ja varaosien myynti. Caravaaniasiossa voit huoletta kääntyä puoleemme. Yli 25 vuoden kokemuksella luotettavaa Caravan kauppaa Ylivieskassa. Meiltä mm. seuraavat tuotemerkit: Adria, Dethleffs, Hobby, Kabe, Poksi, Pössl, Sunlight ja Sun living.

Tuote:Käytetyt moottoripyörät, Käytetyt matkailuvaunut, Käytetyt autot, Käytetyt matkailuautot, Käytetyt sähkömopot
 
 

Helsingin Autopörssi Oy TUUSULA

Käytettyjä autoja

Hyvät autot, hyvät ehdot, erinomainen palvelu! Myös ostot, jo vuodesta 1988. Katso laajaa valikoimaa kotisivuiltamme.

 
 

UtaCon Oy UTAJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Maarakennuskoneita, metallin kierrätystä

Utacon on metallinkierrätykseen erikoistunut yritys. Kierrätämme ja jalostamme metalliromua teollisuuden raaka-aineeksi. Toimipaikkamme sijaitsee Pohjois-Pohjanmaalla, Utajärvellä. Ostamme metalliromua päivän hintaan sekä yrityksiltä että yksityisiltä. Peltiromu, rautaromu, autoromu, kupari, alumiini, kaapelit, ruostumaton teräs...noudamme isommat erät paikan päältä. Toimitamme tarvittaessa vaihtolavan metallin keräystä varten. Toimimme alueella: Oulun talousalue, Pohjois-Pohjanmaa ja Kainuu.

Tuote:Kesärenkaat kaikenlaisiin autoihin ja koneisiin, Käytettyjä koneita, Käytetyt kuorma-autot, Käytettyjä maarakennuskoneita, Käytetyt traktorit, Talvirenkaat kaikenlaisiin autoihin ja koneisiin, Käytetyt trukit
 
 

Mikan auto ja mopo PORI

Autokorjaamo, mopoja, skoottereita

T:mi M.Vainionpää myy käytettyjä autoja ja mopoja sekä toimii SYM- ja MH-mopojen jälleenmyyjänä Porissa. Huollamme autot, mopot ja mopoautot ammattitaidolla. Myymme mopojen ja moottoripyörien varaosia ja tarvikkeita.

Palvelu:Käytetyt autot
 
 

Rengastori TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike

Rengastori Väisänen Ismo Tmi on täyden palvelun rengasliike jo vuodesta 1992. Myymme ja asennamme henkilö- sekä pakettiauton renkaita. Tarjoamme rengastyöt, merkkirenkaat ja rengashotellipalvelut vaivattomasti avaimet käteen -palveluna. Yhteistyö kanssamme on ripeää ja kitkatonta. Katso rengastarjoukset kotisivuiltamme: www.rengastori.com. Rengasliike sijaitsee Tampereella Lahdesjärven ABC:n läheisyydessä, osoitteessa Kursonkatu 3.

Hakusana:auton renkaat, käytetyt renkaat
 
 

Autoliike Nystedt - Maakunnan Auto KOKKOLA

Autoliike, autokauppa

Yhteystiedot: Autoliike Nystedt Kokkola - Autovuokraamo / Auton vuokraus
020 780 7303

Autoliike Nystedt Ylivieska - Autovuokraamo / Auton vuokraus
020 780 7350

Maakunnan Auto Kauhajoki - Automyynti
020 780 4160

Maakunnan Auto Seinäjoki - Automyynti
020 780 4120

Maakunnan Auto Seinäjoki - Autohuolto
020 780 4140

Maakunnan Auto Seinäjoki - Varaosat
020 780 4130

Maakunnan Auto Seinäjoki - Autovuokraamo / Auton vuokraus
020 780 4140

 

Muuta hakua

Käytettyjä autoja:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.