Kaakeleita

Kaakeli · kaakelit · kaakeleita

Hakuehdolla kaakeleita löytyi yhteensä 26 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Äimärautio Oulu OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Puutarhamyymälä, sisustuskauppa, rautakauppa, keittiökalusteita, rakennusmateriaaleja

Kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut rakentamiseen, remontointiin, pihan kunnostukseen tai kodin kunnostamiseen ja sisustamiseen. Suomen Suurin K-rauta tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi myös asennus- ja rakennuspalvelutyöt. Laaja tapetti-, maali- ja sisustustarvikevalikoima ja sisustusneuvojan palvelut. Sähkö- ja käsityökalut, pienkoneet, ajoleikkurit, skootterit ja perämoottorit. Meiltä myös OMATALO-talopaketit ja Kimara-hirsihuvilat. Kaikkea kotiin ja kesämökille.

Tuote:kaakelit
 

K-rauta Siilinjärvi - Siilin Rauta Oy SIILINJÄRVI

Rautakauppa, rakennustarvikkeita, sisustusta

K-rauta Siilinjärvi on täyden palvelun rautakauppa, josta löydät tarvikkeet niin rakentamiseen, remontoimiseen kuin sisustukseenkin. K-rauta asentaa puolestasi vaikkapa * ikkunat, ovet ja vesikatot * kodinkoneet * WC-istuimet, altaat, hanat ja suihkukaapit * kaakeli- ja vuolukiviuunit * sähkökiukaat. Muista myös kuljetuspalvelu: K-rauta kuljettaa ostoksesi perille! Pienet tai suuret paketit - kaikki kätevästi ja täsmällisesti kotiovelle.

Tuote:laatat ja kaakelit
 

Kouvolan K-rauta - Myllykosken Rauta Oy KOUVOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Puutarhamyymälä, sisustuskauppa, rautakauppa, rakennustarvikkeita

Kouvolan K-raudasta saat kaikki rakentamiseen ja asumiseen liittyvät tarvikkeet, ratkaisut sekä palvelut kätevästi ja nopeasti samasta paikasta. Tule tutustumaan myymälämme näyttelytiloihin, joissa on esillä valmiita keittiöitä, kylpyhuoneita, eteis- ja säilytysratkaisuja sekä erilaisia tulisijoja. Kouvolan K-raudassa panostetaan laajaan valikoimaan ja asiantuntevaan palveluun. Asiakas voi tarvittaessa saada myös suunnittelu-, asennus-, remontti- tai kuljetuspalveluja.

Tuote:laatat ja kaakelit
 

K-rauta Nekala - Rauta-Otra TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Sisustuskauppa, rakennustarvikeliike, rautakauppa

Rauta-Otra on kodin erikoistavaratalo, mistä löydät kaiken tarvitsemasi, kun rakennat, remontoit, sisustat, kunnostat kotia tai pihapiiriä. Meiltä saat asiantuntevan palvelun, ideat, ratkaisut, sekä työvälineet ja tarvikkeet. Nekalan Rauta-Otra tarjoaa monipuolista palvelua myös rakennusalan yrityksille ja ammattilaisille sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille.

Tuote:laatat ja kaakelit
 

Rautia Äänekoski ÄÄNEKOSKI

Sisustuskauppa, rautakauppa, rakennustarvikkeita

Rautia tuntee rakentajan tarpeet, osaa neuvoa kiperissäkin pulmissa ja ottaa huomioon asiakkaiden paikalliset toiveet. Meillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä reilu palvelu. Tervetuloa Äänekosken Rautiaan!

Tuote:laatat ja kaakelit
 

Rautia Suomussalmi, K-Maatalous Suomussalmi SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, pienkoneliike, maatalouskoneliike

Rautia Suomussalmi toimii Ämmänsaaren keskustassa Risteen alueella. Valikoimissamme rakennuspuutavara, rakennustarvikkeet, lvi ja sähkötarvikkeet. Sisustusosastoltamme tapetit, kaakelit, maalit, sisustussuunnittelu, sisustustotteet. Laaja konevalikoimamme käsittää mm. maatalouskoneet, peräkärryt, veneet, moottorikelkat, skootterit. Pienkonehuoltomme korjaa ruohonleikkurit moottoottoripyörät, mopot ja moottorisahat. Asiantunteva rakentajan rautakauppa ja palveleva konekauppias maatalouksille.

 

Rova-Sisustus Oy - Sisustusliike ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lattiapinnoitteita, laattoja, sisustusliike

Rovasisustus on sisustusalan erikoisliike Rovaniemellä. Meiltä saat sisustussuunnittelijan palvelut, sisustustuotteet, kuten maalit, tapetit, kaakelit ja laminaatit.Laattavalikoimamme kattaa kaikki kodin laatoitustarpeet, kylpyhuonelaatoituksen, keittiön laatoituksen, seinälaatat ja sisustuskivet ja sisustuslaatat.

 
 

Rovaniemen Väri ja Matto Oy / Värisilmä Rovaniemi ROVANIEMI

Sisustusliike

Värisilmä Rovaniemi on sisustustus ja remontointitarvikkeita, asennuksia ja palveluita tarjoava yritys.

Palvelu:Kaakeliliike Rovaniemi
 

Rautia - K-Maatalous Saarijärvi SAARIJÄRVI

Rautakauppa, maatalouskoneiden jälleenmyyjä, sisustustarvikkeita

Rautia tuntee rakentajan tarpeet, osaa neuvoa kiperissäkin pulmissa ja ottaa huomioon asiakkaiden paikalliset toiveet. K-Maataloudesta löydät maatalouteen kaiken tarpeellisen myös neuvot kaupan päälle. Meillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä reilu palvelu. Tervetuloa Saarijärven Rautia K-Maatalouteen!

Tuote:laatat ja kaakelit
 

Rautia Urjala - Syrjälä Oy URJALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, työkaluja, maataloustuotteita

Myymälämme on selkeä ihmisen kokoinen rautakauppa joka kuitenkin vastaa myös vaativan yrityksen kaikkiin tarpeisiin. Halutessasi keräämme tilaamasi tavarat valmiiksi noudettavaksi. Tuotteesi ovat silloin helposti haettavissa noutovarastostamme, mutta kuljetamme ne tarvittaessa työmaalle. Meiltä myös takkojen muurauspalvelut ja asennuspalvelu. Peräkärryn lainaus ja puhallusvillakoneiden lainaus. Tervetuloa ostoksille!

Tuote:laatat ja kaakelit
 

Sisustustalo Oulun Sisustajat - Sisustusliike Oulu OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusmyymälä, sisustusliike

Sisustustalo-ketju on kolmen sisustusalan yrityksen yhteenliittymä. Yritysten liikeideana on lattianpäällyste -ja seinänpäällysteosaaminen joka kattaa kaikki kiinnitettävät päällystemateriaalit: kylpyhuonekalusteet, hanat, lattiat ja matot, parketit, laminaatit, puulattiat, muovilattiat, kokolattiamatot, kaakelit, keraamiset laatat, listat, maalit, liimat, lakat, kankaat ja tapetit. Sisustalo tarjoaa myös sisustussuunnittelua, mattoasennusta, parkettiasennusta sekä laatoitusta ja vedeneristystä.

Palvelu:kaakeliliike Oulu
 
 

Kajaanin Sisustajat Oy KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kylpyhuonekalusteita, parkettiliike, sisustusliike, maalikauppa

Sisustustalo-ketju on vuonna 1996 perustettu kolmen sisustusalan yrityksen yhteenliittymä. Yritysten liikeideana on lattian- ja seinänpäällysteosaaminen, joka kattaa kaikki kiinnitettävät päällystemateriaalit niin rakennusteollisuuteen kuin kotitalouksiinkin. Sisustustalot edustavat alueillaan alan suurimpien tavarantoimittajien tuotteita ja alan parasta asennusosaamista. Henkilökunnan jatkuva kouluttaminen yhteistyössä toimittajiemme kanssa takaa, että tarjoamme parasta palvelua.

Palvelu:Kaakeleita
Yhteystiedot: Asennus, kaakeli, Markku Lindberg
0400-685 265

 
 

Bygg S Grönroos TENHOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike, korjausrakennusta

RAKENTAMISEN KOKO KIRJO. AMMATTITAITOISTA teollisuus rakentamista, saneerausta. Kesähuvilat, asunnot, saunat, autotallit. Sisustus ja kunnostustyöt: keittiöt, keittiökaapit, kylpyhuoneet, kylpyhuonekunnostukset, kosteat tilat; parketit, paneelit, kaakelit, kaakeloinnit, laminaatit, laatat, levyt, levytyöt. Myymme, toimitamme ja asennamme laadukkaat Crawford autotallinovet. Käytössämme myös ketterä minikaivuri. Vuokraamme peräkärryjä rakennustarvikkeiden, auton sekä koneiden kuljetukseen.

 
 

Värisilmä Ikaalinen - Ikastore Oy IKAALINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusliike, rakennusmateriaaleja

Värisilmä Ikaalinen: kaikkea rakentamiseen ja remontointiin niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin. Meiltä saat kaiken, mitä tarvitset erilaisten ulko- ja sisäpintojen käsittelyyn, kaikki tutut laatumerkit kauttamme. Sisustustuotteissa sekä tukku- että vähittäismyynti. Tervetuloa tutustumaan. Välitämme pesulapalveluita yrityksille ja yksityisille.

Tuote:kaakelit
 
 

Pukkila Oy Ab TURKU

Kauppakamarin jäsen

Keraamisia laattoja

Pukkila merkitsee keraamisen laatoituksen laatua ja monipuolisuutta. Kaakelilaatat soveltuvat vain seinäpintoihin. Klinkkerilaatat soveltuvat puolestaan sekä seinä- että lattiapintoihin sisä- ja ulkotiloissa sekä uima-altaisiin. Myyntipisteiden yhteystiedot löydät maakuntakohtaisesti sivuiltamme.

Valmistaa:kaakeli
 
 

K-Rauta Kemi KEMI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Puutarhamyymälä, sisustusliike, rautakauppa

Kemin K-raudasta saat kaiken rakentamiseen, remontointiin ja sisustamiseen kätevästi samasta paikasta. Kemin K-Rauta on palveleva rakentajan ja remontoijan rautakauppa. Sisustamiseen neuvot ja sisustustuotteet asiantuntijan laajasta valikoimasta. Remonttipalvelumme tekee kylpyhuoneremontit, keittiöremontit, kattoremongtit. Kauttamme edullinen remonttirahoitus. Lupaamme asiakkaan toiveiden mukaiset turvalliset rakentamisen ja asumisen i

Tuote:Kaakelia
 
 

Värikeskus-Pudasjärvi PUDASJÄRVI

Sisustusliike, maaliliike

Pudasjärven Värikeskus on sisustustuotteisiin erikoistunut sisustiusliike Pudasjärven keskustassa. Meiltä maalit,tapetit,puunsuojat,maalinpoistoaineet. Maalivalikoimissamme mm. Tikkurilan laadukkaat sisämaalit, ulkomaalit, lakat, puunsuoja-aineet,kalustemaalit. Kodin ja kesämökin remontointiin maalit, lakat, saunasuoja-aineet, pihakalusteiden ,terassien ja laitureiden käsittelyyn puuöljyt, suoja-, puhdistus- ja kyllästysaineet,kovapuun, panelin ja jalopuun käsittelyaineet.

Tuote:Kaakeleita
 

Muuta hakua

Kaakeleita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.