Kalaa

Kala · kalaa · kaloja

Hakuehdolla kalaa löytyi yhteensä 369 yritystä. Tulokset 1—20:

Pudasjärven kaupunki - IIjoki Kalastusmatkailukohde PUDASJÄRVI

Luontomatkailuja, kalastusta, nähtävyys

Iijoki virtaa Pohjois-Pohjanmaan halki ja Iijoen vesistöalue on laaja .Joen alkulähteet ovat Kuusamossa,josta joki virtaa Taivalkosken, Pudasjärven,Yli-Iin ja Iin kautta Perämereen. Iijoki on noin 370 km:n mittainen ja virtaa vapaana suurimmalta osalta. Iijoen lukuisat kosket ovat oivallisia kalastuspaikkoja ja retkeilykohteita. Iijoen merkittävimmät sivujoet ovat Siuruanjoki Pudasjärvellä ja Yli-Iissä,Korpijoki ja Livojoki Pudasjärvellä ja Kostonjoki Taivalkoskella.Tervetuloa kalalle Iijoel

Aihepiiri:Kalalle Pudasjärvi, Kalalle Pohjois-Suomeen
 

Tampereen Kauppahalli TAMPERE

Nähtävyys, kauppahalli

Tampereen tunnelmallinen kauppahalli on Pohjoismaiden suurin katettu elintarvikehalli. Kauppahalli tarjoaa kävijöilleen ainutlaatuisen kauppapaikan, jossa voi aistia historian havinaa.

Kohderyhmä:Kalatuotteet
 

Aten Mökit - Kotakahvila , Kelosyöte SYÖTE

Suomen Yrittäjien jäsen

Mökkejä, majoitusta, ravintola

Aten Mökit ovat kelomökkejä Kovalammen rannassa Syötteellä.Matkaa Isosyötteelle noin 8 km ja Syötekeskukseen 2 km.Kotakahvilassamme on A-oikeudet, kahvila palvelee joka päivä.Laaja valaistu hiitolatujen verkosto aivan vieressä, samoin kelkkareitit.Kovalammesta voit kalastaa kirjolohta ja läheisistä puroista taimenta.Upeat ulkoilumaastot, UKK-reitin lisäksi useita vaellusreittejä ja luontokohteita. Mökit ovat hyvin varusteltuja ja Kelosyöte on oiva kohde perheen loman viettoon.

Palvelu:kalalle Syötteelle, kalalle pohjoiseen
 

K - Citymarket - Citymarket Kuusamo KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Päivittäistavarakauppa

K-citymarket Kuusamo sijaitsee noin kilometrin päässä Kuusamon keskustasta. Kauppiaat Sanna ja Jaakko Iso-Möttönen, tavaratalojohtaja Jukka Nieminen, sekä 60 muuta kaupan alan ammattilaista huolehtivat ostosmatkasi sujuvuudesta. Ylläpidämme osaamistamme osallistumalla vuosittain Mestarimyyjäkoulutukseen, joka on Suomen suurin aikuiskoulutustapahtuma. Meille on myös myönnetty K-YMPÄRISTÖKAUPPADIPLOMI. Toivotamme sinut ja perheesi tervetulleiksi monipuolisille ja edullisille ostoksille!

Tuote:Tuoretta kalaa
 

M-Market Heikinvakka PUOLANKA

Kodintekniikka, päivittäistavarakauppa, ruokakauppa

M Market Heikinvakka on päivittistavarakauppa Puolangan keskustassa. Elintarvikkeet perheen, lomailijan ja matkailijan tarpeisiin laajasta valikoimasta. Kaupassamme on palvelutiski, josta tuoretta lihaa ja kalaa sekä leikkeleitä. Lihatiskimme lisäksi myymälämme valikoimissa on esimerkiksi olutta, lemmikkien ruokaa, kodin pienkoneita ja elektroniikkaa sekä työvaatteita. mEiltä löytyvät myös imurin pölypussit, ompelutarvikkeet ja kodin muut käyttötavarat.

Tuote:Tuoretta kalaa
 

Hotelli Raahen Hovi - Ravintola Hovinarri RAAHE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Hotellipalveluita, majoitusta, ravintola

Hotelli Raahen Hovi - Ravintola Hovinarri: laadukkaat hotellipalvelut ja tunnelmallinen ala carte ravintola Raahen sydämessä. Hotellissamme on 92 huonetta ja saunaosasto, 8 sviittiä ja erikoisvarusteltu huone liikuntarajoitteiselle. Raahen Hovista ruoka- ja catering palvelut sekä juhlatilat: puitteet suurempienkin tapahtumien ja juhlien järjestämiseen. Tiloissamme Raahen Kauppaporvarin kokous- ja kongressitilat. Tule yksin tai ryhmässä, parittain tai porukalla pidämme sinusta hyvän huolen.

Palvelu:kala- kasvis- ja pihviruokia
 

Musti ja Mirri HAUKIPUDAS

Eläintarvikeliike, lemmikkieläintarvikkeita

Musti ja Mirri - Suomen SUURIN eläintarvikeliikeketju! Meiltä koirien, kissojen, pieneläimien, jyrsijöiden, kanien, lintujen ja akvaariokalojen korkealuokkaiset ruoat, puruluut, lelut, asusteet, sängyt, tarvikkeet ja lahjat sekä pakasteet. Mustissa ja Mirrissä on Suomen laajin koiranruokavalikoima. Mailtä myös eläinten hoitotuotteet, hyvinvointituotteet, vitamiinit, shampoot, lelut, häkit ja paljon muuta lemmikkeihin liittyvää. Toimialue: Oulun talousalue, Haukipudas, Kiiminki, Ii ja Yli-Ii.

Hakusana:kalojen ruoka
 
 

M-Tavaratalo Pudasjärvi PUDASJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, elintarvikekauppa, päivittäistavarakauppa, vaateliike

M-Tavaratalo on Pudasjärven keskustan perinteikäs ja pitkään toiminut tavaratalo.Tavaravalikoimassamme on kaikkea , mitä kotona päivittäin tarvitset. Meiltä autonhoitotuotteet, öljyt ja nesteet, autotarvikkeet. Rakentajille työkalut ja sähkötyökalut. Kotiin keittötarvikkeet bja sisustustuotteet, pesuaineet. Vaateosastoltamme koko perheelle laatumerkkejä edullisesti.Elintarvikeosastoltamme kodin ruokaostokset kilpailukykyiseen hintaan, laaja lihatiskimme palvelee aamusta iltaan.

Palvelu:Palvelutiskiltä lihaa, leikkeleitä, kalaa
Tuote:Tuoretta kalaa
 
 

Hätälä Oy OULU

Kauppakamarin jäsen

Kalajalosteita, kalan tukkumyyntiä, kalakauppa, kalaherkkuja

Hätälä Oy on Oululainen kalaliike.Kala on suomalaista perusruokaa,tuore kala on laadukasta lähiruokaa. Valikoimissamme on lähes kaikki suomalaiset kalalajit, sekä norjalaiset kalat, kuten esimerkiksi lohi ja savupallas. Tuotemerkkimme Kalacarte kattaa kalajalosteita,kuten kalamakkaraa, kalapihvit,kalapyörykät, savukalat,kylmäsaavulohet,graavikalat.Kalareseptit sivuiltamme,esimerkiksi parhaat kalan grillausreseptit,itämaiset kalaruokaohjeet.Valikoimissamme myös marinoidut lohisuikaleet.

Aihepiiri:Kalan valmistamine ruoaksi, Kalan grillaus, Tuore kala tukkukauppa
Valmistaa:Kotimaiset kalatuotteet, Savustettua kalaa
Tuote:Loimutetut kalat, Loimulohi
 
 

Oy Helsingin Kalansavustamo - Helsingfors Fiskrökeri Ab KERAVA

Kalajalosteita, kalanjalostusta

Vuonna 1926 perustettu Helsingin Kalansavustamo Oy on kalanjalostukseen erikoistunut, nykyaikainen perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluu yli 60 eri kalavalmistetta. Yrityksessä on vankka ammattitaito ja osaaminen erilaisten kalojen ja veden elävien savustamisessa, hiillostamisessa, loimuttamisessa, graavaamisessa ja paistamisessa.

Palvelu:kalat, hiillostetut kalat, savustetut kalat, kalaa
 
 

S. Wallin seur. Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Kalan tukkumyyntiä

Kalaliike S. Wallin on perustettu vuonna 1887. Vähittäismyyntipisteemme toimii Turun Kauppahallissa ja tukkuliikkeemme Hallin tukkuosastolla. Tuoreet kotimaiset kalat saat uusitulta kalatiskiltämme. Mikäli kiinnostuksesi kohteena on hieman erikoisemmat kalat, saatte nekin meiltä tilauksesta. Tuoreuden pystymme varmistamaan tukkutoimintojemme avulla. Katso lisää kotisivuiltamme. Tervetuloa!

Palvelu:kalakauppa, kalaa, kalajalosteet, kalajalosteita, kala, kalakaupat, pakastettu kala
 
 

Partion Kala Ky KOTKA

Kalajalosteita, kalanjalostusta

Partion Kala Ky on kalanjalostukseen ja kalatukkukauppaan erikoistunut suomalainen perheyritys.

Valmistaa:kala, kalajaloste, kalatuote
 
 

Vatungin Kalatuote Oy KUIVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kalankasvatusta

Vatungin Kalatuote tuottaa Perämerellä kasvatettua kirjolohta ja kirjolohijalosteita. Päätoimiala kalanviljely, kirjolohen kasvatus, perkaus ja jatkojalostus. Tuotteita perattu kirjolohi, kirjolohifileet, ruodottomat kirjolohikuutiot, -suikaleet ja –annospalat sekä kirjolohimassa. Kirjolohifileet ruodottomina, nahattomina, siivutettuna tai graavattuna. Myös pakastettuja tuotteita. Asiakkaina tukkuliikkeet, kalaliikkeet, suurkeittiöt ja vähittäisliikkeet. Kalan myynti tilauksesta kotitalouksille.

Aihepiiri:kala kasvatus, jalostus ja myynti
Valmistaa:kalajalosteet
 
 

Hyryn Kauppa HYRYNSALMI

Päivittäistavarakauppa, nähtävyys

Hyryn Kauppa - palveleva kyläkauppa jo 100 vuotta! Hyryn Kauppa on jo itsessään erikoisuus, vanhan ajan tunnelmaa ja nostalgiaa henkivä kyläkauppa. Kaupastamme saat vanhan hyvän ajan asiakaspalvelua ja kiireetöntä tunnelmaa yhdistettynä tuotteiden huippulaatuun. Hyryn Kaupasta löydät kaiken tarvitsemasi; peruselintarvikkeiden lisäksi mm. kemikaliotuotteet, verhot, kankaat, vaatteet ja kotitaloustavarat. Meiltä saat myös kahvinpavuista jauhettua kahvia. Olet meille lämpimästi tervetullut!

Tuote:kala
 
 

K-Market Myllyoja OULU

Päivittäistavarakauppa, elintarvikekauppa, marketti

Palvelutiskiltämme löydät tuoreet ja monipuoliset tarpeet, lihan ja kalan arkeen ja juhlaan. Leipäosastoltamme myös kaupassa paistettua leipää. Hedelmä- ja vihannesosastoltamme kauden tuotteet aina kilpailukykyiseen hintaan. Kukkapisteestä kukat tuomisiksi tai vaikka omaksi iloksi. Lämmintä ruokaa ja grillituotteita. Ostoskeskuksessa on pankkiautomaatti.Veikkauksen kaikki On-Line pelit.

Palvelu:Tuore kala
 
 

Euro-Pet Trading Oy TAMPERE

Lemmikkieläintarvikkeita, lemmikkieläinkauppa, eläinkauppa

Meiltä löydät linnut, kalat ym. pienet lemmikkieläimet sekä laadukkaita lemmikkieläinruokia sekä -tarvikkeita. Tuotevalikoimassa on tuotteita koirille, kissoille, jyrsijöille, kaneille, linnuille kuin akvaariokaloillekin. HUOM. Kuljetamme tarvittaessa isot ruokasäkit Tampereen talousalueella veloituksetta, muualle sopimuksen mukaan. Tervetuloa!

Tuote:kalojen ruokaa
 
 

Kainuun Kalatuote Oy SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kalan myyntiä, kalanjalostusta

Valmistamamme savulohi,kylmäsavulohi ja graavilohi ovat tuttuja ja perinteisiä herkkuja monien asiakkaidemme ruokapöydissä. Myös leipomamme kukot ovat saavuttaneet vankan suosion. Kypsät kalamurekepihvimme ovat myös monen kalaruoan ystävän vakioherkkuja, jotka maistuvat myös perheen pienimmille. Tuotteitamme löydät hyvin varustetuista ruokakaupoista ympäri Kainuuta. Kysy kauppiaaltasi! Meiltä myös suoramyyntiä. Palvelemme Kala-autosta Taivalkosken torilla lauantaisin alkaen klo 9.00

 
 

Kitkan Herkku Oy KUUSAMO

Kalanjalostusta

Kuusamolainen kalanjalostusyrityksemme valmistaa täyssäilykkeitä ja puolivalmisteita kalasta. Tuotteitamme ovat marinoidut ja savumuikut, levitteet sekä kalamureke. Myymme myös tuoretta luonnonkalaa.Kitkan viisas muikku sopii marinoituna mainiosti kalapöytään silakan tai sillin sijaan. Marinadeissamme on neljä eri makuvaihtoehtoa - tilli, savu, ryyti ja valkosipuli. Tomaattikastikkeeseen säilöttynä savustettu Kitkan muikku on parhaimmillaan!Kitkan kalalevite käy sellaisenaan voileivälle.

Hakusana:Graavattua kalaa, Kalajalosteita, Tuoretta kalaa
 

Muuta hakua

Kalaa:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.