Kalajalosteita

Kalajaloste · kalajalosteet · kalajalosteita

Hakuehdolla kalajalosteita löytyi yhteensä 100 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Oy Helsingin Kalansavustamo - Helsingfors Fiskrökeri Ab KERAVA

Kalanjalostusta, kalajalosteita

Vuonna 1926 perustettu Helsingin Kalansavustamo Oy on kalanjalostukseen erikoistunut, nykyaikainen perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluu yli 60 eri kalavalmistetta. Yrityksessä on vankka ammattitaito ja osaaminen erilaisten kalojen ja veden elävien savustamisessa, hiillostamisessa, loimuttamisessa, graavaamisessa ja paistamisessa.

 
 

S. Wallin seur. Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Kalan tukkumyyntiä

Kalaliike S. Wallin on perustettu vuonna 1887. Vähittäismyyntipisteemme toimii Turun Kauppahallissa ja tukkuliikkeemme Hallin tukkuosastolla. Tuoreet kotimaiset kalat saat uusitulta kalatiskiltämme. Mikäli kiinnostuksesi kohteena on hieman erikoisemmat kalat, saatte nekin meiltä tilauksesta. Tuoreuden pystymme varmistamaan tukkutoimintojemme avulla. Katso lisää kotisivuiltamme. Tervetuloa!

Palvelu:kalajalosteet, kalajalosteita
 
 

Partion Kala Ky KOTKA

Kalanjalostusta, kalajalosteita

Partion Kala Ky on kalanjalostukseen ja kalatukkukauppaan erikoistunut suomalainen perheyritys.

Valmistaa:kalajaloste
 
 

Vatungin Kalatuote Oy KUIVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kalankasvatusta

Vatungin Kalatuote tuottaa Perämerellä kasvatettua kirjolohta ja kirjolohijalosteita. Päätoimiala kalanviljely, kirjolohen kasvatus, perkaus ja jatkojalostus. Tuotteita perattu kirjolohi, kirjolohifileet, ruodottomat kirjolohikuutiot, -suikaleet ja –annospalat sekä kirjolohimassa. Kirjolohifileet ruodottomina, nahattomina, siivutettuna tai graavattuna. Myös pakastettuja tuotteita. Asiakkaina tukkuliikkeet, kalaliikkeet, suurkeittiöt ja vähittäisliikkeet. Kalan myynti tilauksesta kotitalouksille.

Valmistaa:kalajalosteet
 
 

Kainuun Kalatuote Oy SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kalanjalostusta, kalan myyntiä

Valmistamamme savulohi, kylmäsavulohi ja graavilohi ovat tuttuja ja perinteisiä herkkuja monien asiakkaidemme ruokapöydissä. Myös leipomamme kukot ovat saavuttaneet vankan suosion. Kypsät kalamurekepihvimme ovat myös monen kalaruoan ystävän vakioherkkuja, jotka maistuvat myös perheen pienimmille. Tuotteitamme löydät hyvin varustetuista ruokakaupoista ympäri Kainuuta. Kysy kauppiaaltasi! Meiltä myös suoramyyntiä. Palvelemme Kala-autosta Taivalkosken torilla lauantaisin alkaen klo 9.00

Hakusana:kalajalosteet
 
 

Kitkan Herkku Oy KUUSAMO

Kalanjalostusta

Kuusamolainen kalanjalostusyrityksemme valmistaa täyssäilykkeitä ja puolivalmisteita kalasta. Tuotteitamme ovat marinoidut ja savumuikut, levitteet sekä kalamureke. Myymme myös tuoretta luonnonkalaa.Kitkan viisas muikku sopii marinoituna mainiosti kalapöytään silakan tai sillin sijaan. Marinadeissamme on neljä eri makuvaihtoehtoa - tilli, savu, ryyti ja valkosipuli. Tomaattikastikkeeseen säilöttynä savustettu Kitkan muikku on parhaimmillaan!Kitkan kalalevite käy sellaisenaan voileivälle.

Hakusana:Kalajalosteita
 
 

Kalaliike Marja Nätti avoin yhtiö HELSINKI

Kalajalosteita

Monipuolinen tuotevalikoima ja hyvä palvelu ovat Kalaliike Marja Nätti Ay:n tunnusmerkkejä. Meiltä saat kaikki meren elävät laidasta laitaan. Tervetuloa!

 
 
 

Muuta hakua

Kalajalosteita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.