Kalanjalostusta

Kalanjalostus · kalanjalostusta

Hakuehdolla kalanjalostusta löytyi yhteensä 114 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Oy Helsingin Kalansavustamo - Helsingfors Fiskrökeri Ab KERAVA

Kalanjalostusta, kalajalosteita

Vuonna 1926 perustettu Helsingin Kalansavustamo Oy on kalanjalostukseen erikoistunut, nykyaikainen perheyritys. Tuotevalikoimaan kuuluu yli 60 eri kalavalmistetta. Yrityksessä on vankka ammattitaito ja osaaminen erilaisten kalojen ja veden elävien savustamisessa, hiillostamisessa, loimuttamisessa, graavaamisessa ja paistamisessa.

 
 

Partion Kala Ky KOTKA

Kalanjalostusta, kalajalosteita

Partion Kala Ky on kalanjalostukseen ja kalatukkukauppaan erikoistunut suomalainen perheyritys.

 
 

Vatungin Kalatuote Oy KUIVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kalankasvatusta

Vatungin Kalatuote tuottaa Perämerellä kasvatettua kirjolohta ja kirjolohijalosteita. Päätoimiala kalanviljely, kirjolohen kasvatus, perkaus ja jatkojalostus. Tuotteita perattu kirjolohi, kirjolohifileet, ruodottomat kirjolohikuutiot, -suikaleet ja –annospalat sekä kirjolohimassa. Kirjolohifileet ruodottomina, nahattomina, siivutettuna tai graavattuna. Myös pakastettuja tuotteita. Asiakkaina tukkuliikkeet, kalaliikkeet, suurkeittiöt ja vähittäisliikkeet. Kalan myynti tilauksesta kotitalouksille.

Aihepiiri:kalanjalostus
 
 

Kainuun Kalatuote Oy SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kalanjalostusta, kalan myyntiä

Valmistamamme savulohi, kylmäsavulohi ja graavilohi ovat tuttuja ja perinteisiä herkkuja monien asiakkaidemme ruokapöydissä. Myös leipomamme kukot ovat saavuttaneet vankan suosion. Kypsät kalamurekepihvimme ovat myös monen kalaruoan ystävän vakioherkkuja, jotka maistuvat myös perheen pienimmille. Tuotteitamme löydät hyvin varustetuista ruokakaupoista ympäri Kainuuta. Kysy kauppiaaltasi! Meiltä myös suoramyyntiä. Palvelemme Kala-autosta Taivalkosken torilla lauantaisin alkaen klo 9.00

 
 

Kitkan Herkku Oy KUUSAMO

Kalanjalostusta

Kuusamolainen kalanjalostusyrityksemme valmistaa täyssäilykkeitä ja puolivalmisteita kalasta. Tuotteitamme ovat marinoidut ja savumuikut, levitteet sekä kalamureke. Myymme myös tuoretta luonnonkalaa.Kitkan viisas muikku sopii marinoituna mainiosti kalapöytään silakan tai sillin sijaan. Marinadeissamme on neljä eri makuvaihtoehtoa - tilli, savu, ryyti ja valkosipuli. Tomaattikastikkeeseen säilöttynä savustettu Kitkan muikku on parhaimmillaan!Kitkan kalalevite käy sellaisenaan voileivälle.

 
 
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Kalanjalostusta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.