Kalastusta

Kalastus · kalastusta

Hakuehdolla kalastusta löytyi yhteensä 337 yritystä. Tulokset 1—20:

Pudasjärven kaupunki - IIjoki Kalastusmatkailukohde PUDASJÄRVI

Kalastusta, nähtävyys, luontomatkailuja

Iijoki virtaa Pohjois-Pohjanmaan halki ja Iijoen vesistöalue on laaja. Joen alkulähteet ovat Kuusamossa, josta joki virtaa Taivalkosken, Pudasjärven, Yli-Iin ja Iin kautta Perämereen. Iijoki on noin 370 km:n mittainen ja virtaa vapaana suurimmalta osalta. Iijoen lukuisat kosket ovat oivallisia kalastuspaikkoja ja retkeilykohteita. Iijoen merkittävimmät sivujoet ovat Siuruanjoki Pudasjärvellä ja Yli-Iissä, Korpijoki ja Livojoki Pudasjärvellä ja Kostonjoki Taivalkoskella.

Palvelu:Kalastus
Aihepiiri:Taimenen kalastus
 

Shell Kontiomäki- Kainuun Tähti KONTIOMÄKI

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kalastustarvikekauppa, huoltoasema, hampurilaisravintola, ravintola, lounaita, saunatilat

Shell Kontiomäki on valtatie 5:n varressa, 20 km Kajaanin pohjoispuolella.Oivallinen ruoka-ja ostospaikka vaikkapa laskettelureissulla Ukkohallaan ja Rukalle. Myymälässämme normaalien elintarvikkeiden, lehtien oluen ym. lisäksi Kainuun paras kalastustarvikevalikoima virveleistä vieheisiin, perkuupuukosta kalaverkkoihin.Laatumerkkejä kaikkien eränkävijöiden tarpeisiin.Kainuulaisia elintarvikeita ja käsitöitä, matkamuistoja,Kirjakassin kirjamyymälä, Kerman Saven keramiikkaa,Marttiini puukot.

Palvelu:Kalastustarvikkeita
 

Tervolan Luontolomat TERVOLA

Majoitusta, mökkien vuokrausta, veneitä, kokoustilat

Tervolan Luontolomat tarjoavat laadukasta majoitusta mökeissä Tervolassa Vähäjoen rannalla, luonnon keskellä. Vuokraamme hyvin varusteltuja mökkejä lomanviettoon, illanistujaisiin, kokouskäyttöön, perhejuhliin,polttareihin. Majoitustilaa suurimmissa mökeissämme jopa kymmenelle hengelle. Mökkimme ovat ympärivuotisessa käytössä. Luontolomailun, kuten pienriistanmetsästyksen, kalastuksen ja marjastamisen lisäksi lähialueet Rovaniemi, Kemi ja Tornio ovat palveluineen ja nähtävyyksineen käyt

Aihepiiri:Kalastusta
 

Paulin Mökit Kelosyöte-Teijan Mökit Kelosyöte SYÖTE

Ratsastustalli, mökkejä, kokoustilat, saunatilat

Paulin kelomökit sijaitsevat Kelostötteellä Kovalammen rannalla.Tarjoamme majoitusta Syötteellä Isosyötteen ja Syotekeskuksen vieressä laadukkaissa kelomökeissä. Suurimmissa mökeissä on majoitustilaa jopa 15:lle henkilölle. Mökkiläisten käytössä on vene, uimalaituri, erikseen tilattavissa myös savusauna, ja saunatupa illanviettoihin.Paulin mökkien yhteydessä on myös ratsastustalli.Oivalliset tilat perhejuhliin ja kokouksiin, leirikouluihin ja illanviettoihin.Ohjelmalliset illat saunatuvalla.

Aihepiiri:Kalastusta Syöte, Kalastus Iijoki
 

Aten Mökit - Kotakahvila , Kelosyöte SYÖTE

Suomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, majoitusta, mökkejä

Aten Mökit ovat kelomökkejä Kovalammen rannassa Syötteellä.Matkaa Isosyötteelle noin 8 km ja Syötekeskukseen 2 km.Kotakahvilassamme on A-oikeudet, kahvila palvelee joka päivä.Laaja valaistu hiitolatujen verkosto aivan vieressä, samoin kelkkareitit.Kovalammesta voit kalastaa kirjolohta ja läheisistä puroista taimenta.Upeat ulkoilumaastot, UKK-reitin lisäksi useita vaellusreittejä ja luontokohteita. Mökit ovat hyvin varusteltuja ja Kelosyöte on oiva kohde perheen loman viettoon.

Aihepiiri:Kalastus Iijoki, kalas pohjois suomi
 

Hirsimökit Kultapaljakka 4 ja Metsätähti-Paljakan Hiihtokeskuksessa KOTILA

Suomen Yrittäjien jäsen

Majoitusta, mökkejä

Hirsimökit Kultapaljakka ja Metsätähti ovat laadukksita loma-asuntoja Paljakan laskettelukeskuksessa. Molemmissa mökeissä on majoitustilaa isommallekin ryhmälle. Mökit on varusteltu hyvin ja niissä on myös sauna ja tilava terassi. Kultapaljakka sijaitsee järven rannalla. Laskettelun ja hiihdon ja muiden talviaktiviteettien lisäksi Paljakan luonto tarjoaa erinomaiset kalastus-, metsästys- ja vaellusmaastot. Kelkkailureitit ovat aivan vieressä, samoin esimerkiksi UKK-reitti. Koe loma Kainuussa.

Aihepiiri:Kalastus
 

Luppovesi SYÖTE

Kalastusta, uimaranta

Luppovesi sijaitsee Iso-Syötteen ja Pikkusyötteen välimaastossa. Luppovesi on kirkasvetinen hiekkapohjainen rakentamalla tehty järvi, jossa voit kalastaa, uida, harrastaa melontaa jne. Luppoveden upeat hiekkarannat soveltuvat kesäiseen rantaelämään, uudet ja ajanmukaiset sosiaalitilat tekevät Luppovedestä miellyttävän tavan viettää lomaa Syötteellä. Eräihmiset lähtevät kalalle Lappiin, Koillismaalle, Pudasjärvelle, Luppovesi toivottaa tervetulleksi kalalle Syötteelle.

Palvelu:Kalastusta Syöte
 

Kalajoki Matkailu KALAJOKI

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Matkailukeskus, matkailupalveluja, matkailuneuvontaa

Näkymän alaosasta löydät yritykset, jotka palvelevat matkailijaa Kalajoella.

Aihepiiri:kalastus
 

Puolanka Camping Leirintäalue Caravanalue Mökkejä PUOLANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Leirintäalue, majoitusta, caravan-alue

Puolanka Camping sijaitsee Puolankajärven rannalla Pappilanlahdessa, Puolangan keskustan tuntumassa. Alueella on matkailuvaunupaikkoja ja asuntoautopaikkoja, sekä mökkejä pienistä rantamökeistä lomahuoneistoon saakka. Rantasaunassamme saat makoisat löylyt puukiukaan ansiosta. Vaunulaisten ja majoittujien käytössä on keittötilat, suihku ja wc, Rantasaunan voit vuokrata käytöössi tuntiveloituksella. Meiltä myös kalastuslupia Puolankajärveen sekä veneenvuokrausta ja kanootinvuokrausta.

Aihepiiri:Kalastus
 

Auhon Lomaranta Mökkejä Puolanka PUOLANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Mökkejä, matkailupalveluja, kokoustilat

Auhon Lomaranta on matkailuyritys Puolangalla Auhonjärven rannalla Ylä-Kainuussa. Tarjoamme majoitusta mökeissä. Leirikeskuksen tilat soveltuvat ryhmien majoittamiseen, kokouksiin, leirikouluihin ja yritysten virkistyspäivien viettämiseen. Auhonjärvellä voit kalastaa, ympäristössä on kelkkareitit ja vaellusreitit. Metsästystä voi harrastaa yksityisten ja valtion mailla. Asukkaidemme käytössä on veneitä ja kanootteja. Jokaisessa mökissä on saunan lisäksi myös erillinen puulämmitteinen rantasauna.

Aihepiiri:Kalastus, Kalastuslupia
 

Kesport Pudasjärvi PUDASJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaatekauppa, urheilukauppa, eräkauppa

Kesport Pudasjärvi on täyden palvelun urheiluliike Pudasjärven keskustassa. Valikoimissamme vaatteet urheiluun ja vapaa-aikaan. Lenkkikengät, jalkapallokengät,hiihtokengät ja vaelluskengät laatumerkeistä. Liikuntaharrastukseen salibandymailat, skeittilaudat, sukset, luistimet ja polkupyörät. Eränkävijöille kalastusvälineet, rinkat ja reput, eräulkoiluun asianmukaiset ulkoilupuvut, alusasut ja jalkineet. Metsästäjille patruunat, kiikarit, asepussit ja jakkarareput. Valikoimamme myös lapsille.

Tuote:Kalastusvälineet
 

Puolangan Rauta PUOLANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, maatalousliike, eräkauppa

Puolangan Rauta on täyden palvelun rautakauppa, sisustuskauppa ja erätarvikeliike Puolangan keskustassa. Valikoimissamme kaikki rakentamiseen remontointiin ja sisustamiseen tarvittavat tuotteet, työkalut ja välineet. Meiltä löytyvät erätarvikkeet, kalastusvälineet ja -luvat, vieheet, vavat, reput, aseet ja patruunat. Rakentamiseen rakennuspuutavara, rakennuslevyt, laatat, pihakivet, eristeet, rakennusraudat ja jätevesijärjestelmät.

Tuote:Kalastustarvikkeet
 

Martinselkonen Martinselkosen Eräkeskus RUHTINANSALMI

MaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, majoitusta, ohjelmapalveluja

Martinselkosen Eräkeskus sijaitsee lähellä Venäjän rajaa Suomussalmen itäosassa. Palveluihimme kuuluvat karhunkuvaus, ohjelma- ja ruokapalvelut. Olemme paketoineet karhujen elämään tutustumisen kuvauksiin, retkiin, majoitukseen ja ruokailuun. Talvisin latureittejä ja kelkkasafareita ja lumikenkäkävelyä. Karhujen kuvaamisen lisäksi valokuvaajat ovat onnistuneet kuvaamaan myös muita Suomen suurpetoja ja eri eläimiä luonnollisessa ympäristössään, pöllöt ovat olleet tänä kesänä hyvin kuvattavissa.

Aihepiiri:Erämatkailu, Vaellus, Kalastaminen,
 

Kalastustarvikeliike Lohi-Armas - VT-Vieheet TORNIO

Kalastustarvikekauppa, kalastusvälinekauppa, kalastustarvikkeita, vieheitä, kalastusvälineiden valmistusta

Kalastustarvikeliike Lohi-Armas - Kalastusvälinekauppa Torniossa. Meiltä saalistajan kalastustarvikkeet, vavat, kelat, haavit, pilkit, uistimet, perhot sekä valmistamamme Lohi Armas Vaaput. Myymme Rapala, Wiggler, Shimano, Oasys, Rovex, Sienna, Hurricane, Dida, OPM, Daiwa, ja VT-vieheet tuotteita. Heittokalastus, vetouistelu ja talvikalastus välineet joelle, järvelle ja merelle. Lohi, meritaimen, taimen, hauki, ahven uistimia. Myös kalastus- ja metsästysvaatteita. Tervetuloa -ja Kireitä Siimoja!

Toimialue:Kalastusliike Kemi - Tornio - ja postitilaukset kauemmas
Tuote:kalastusvälineet , erä metsästys- ja kalastus vaatteita, kalastustarvike, kalastus tarvikkeet
 

Eskolan Lomamajat JAURAKKAJÄRVI

Veneiden valmistaja, majoitusta, mökkejä

Eskolan Lomamökit sijaitsevat Pudasjärvellä Jaurakkajärven kylällä.Hirsimökki Jaurakkajärven rannalla on sähköistetty ja hyvin varusteltu,puulämmitteinen sauna ja tilava terassi kruunaavat viihtyisän lomapaikan olosuhteet.Kun haluat lomalle erämaahan,lammen rannassa Aittolammella sijaitseva hirsimökki tarjoaa upeat puitteet luontolomalle.Erämaaloman kruunaa Pakopirtti, joka sijaitsee erämaalammen rannalla, rauhallisella paikalla, rantasauna terasseineen on kokemus aidossa luonnossa.

Aihepiiri:Kalastus
 

Jättiläisenmaa PALTAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Ravintola, majoitusta, nähtävyys, juhlatilat, kokoustilat, luontomatkailuja

Jättiläisenmaa on elämyskeskus Paltamossa. Ravintola ja kokoustilat soveltuvat laadukkaiden juhlien,tapahtumien ja kokousten pitämiseen. Majotustilat ovat elämys,vaaran huipulta avautuu näköala Kainuun luontoon. Juhlatilat ovat tyylikkäät ja ruokatarjoilu laadukasta. Tarjoamme kainuulaista puhdasta ruokaa,itse leivottuja leivonnaisia. Järjestämme sienikurssit ja sieniruokien valmistuskursseja. Saunatilat ovat vuokrattavissa ja niiden yhteydessä on myös kabinetti ja majoitustilat neljälle.

Aihepiiri:Marjastus, Kalastus, Metsästys, Patikointi, Kelkkailu
 

Manamansalon Portti , Matkailukeskus Manamansalo MANAMANSALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Elintarvikekauppa, ravintola, mökkejä, caravan-alue

Manamansalon Portti palvelee Martinlahden Venesataman kupeessa. Ravintolassamme ruokailut, illanvietot, karaokea, elävää musiikkia. Tilauksesta ruokailut ryhmille, yritysten kokoukset, perhejuhlat, tapahtumat. Veneilijöille veneiden tankkaus, mökkimajoitusta, caravanalue, rantasauna vuokrattavissa. Manamansalon kauppa, jossa myös polttoainemyynti, mökkien vuokrausta,kausipaikat ja vuorokausipaikat matkailuautoille ja matkailuvaunuille ympäri vuoden. Veneretket Oulujärvelle.

Aihepiiri:Marjastus, Kalastus, Metsästys, Patikointi, Kelkkailu
 

Eckerö Linjen Ab MARIEHAMN

Matkatoimisto, laivaristeilyjä, henkilöliikennettä vesiteitse

Koko Ahvenanmaa yhdestä numerosta 018-28040. Mökit, hotellit, golf, kalastus, pyöräily, ryhmämatkat, koulumatkat, kokous- ja virkistysmatkat. Olemme yhteistyössä kaikkien matkanjärjestäjien kanssa sekä Ahvenanmaalla että mantereella. Lento-, laivamatkat ja kaikki matkapalvelut kätevästi kauttamme.

Palvelu:Kalastus
 

Jokikeskus Oy LAUTIOSAARI

Ravintola, majoitusta, matkailupalveluja, kalastusta

Luonnonkaunis upea saari keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteksien päässä, hyvät ulkoilumahdollisuudet sekä kesällä että talvella. Oivallinen paikka tapahtumien, kokousten, ulkoilupäivien ja perhejuhlien järjestämiseen. Vallitunsaaren historiallisesta ympäristöstä nautit kalastuksen, oleilun ja ulkoilun merkeissä meren äärellä. Majoitusta huoneistoissa, ravintola A-oikeuksin, tenniskenttä, lasten leikkipaikka,rantasauna, laavuja, tilausravintola, tilaussauna. Rauhallinen kokouspaikka.

 

Budget Sport Oulu OULU

Urheiluliike, urheiluvälinekauppa, urheilukauppa

Budget Sport Oulu tarjoaa kuluttajille alueensa parasta palvelua ja huippumerkkejä. Budget Sportista löytyy valikoimaa asusteissa ja välineissä niin aktiiviharrastajille kuin kuntoilijoillekin.

Kohderyhmä:kalastus
 

Muuta hakua

Kalastusta:

Toimialat:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.