Kalusteasennuksia

Kalusteasennus · kalusteasennusta · kalusteasennukset · kalusteasennuksia

Hakuehdolla kalusteasennuksia löytyi yhteensä 107 yritystä. Tulokset 1—20:

Repairfix Ky LOIMAA

Saneerausta, lattian päällystystä, korjausrakennusta

Yrityksemme on erikoistunut vaativiin saneerauskohteisiin, teemme kaiken kylpyhuoneista aina ulkomaalauksiin asti. Toiminta-alue: Etelä-Suomi, Naantali, Raisio, Turku, Kaarina ja Paimio ympäristökuntineen. Rakennat uutta tai korjaat vanhaa, ota yhteyttä amattilaiseen! Asiakkaitamme on yksityiset ja yritykset. HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS joka on 60% TYÖNOSUUDESTA!

Palvelu:kalusteasennus
 

Maalausliike Pertti Paajanen Oy NURMIJÄRVI

Maalaustöitä

Teemme saneeraukset, uudisrakennukset, sisä- ja ulkomaalaukset, liike- ja huoneistoremontit, tasoitetyöt, laatoitustyöt, tapetoinnit, matto- ja lattiapinnoitetyöt, parkettiasennukset, kalusteasennukset, perustustyöt, kirvesmiestyöt, rakenteiden kosteusmittaukset. Kaikki tämä vuosien tuomalla kokemuksella. HUOM. Hyödynnä KOTITALOUSVÄHENNYS !

Palvelu:kalusteasennus
 

JP Monitoimi Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta

JP Monitoimi Oy tarjoaa osaamistaan yksittäisistä rakennusalan töistä aina putkistosaneerauksien rakennusteknisiin töihin asti. Asiakkaitamme ovat taloyhtiöt, yritykset, sekä yksityiset rakennuttajat. Painopisteemme on korjausrakentamisessa. Toimimme Pirkanmaan alueella.

Palvelu:kalusteasennus
 

JES Saneeraus Ky OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneeraustöitä

JES Saneeraus Ky:n erityisosaamisaluetta ovat asuin- ja liikehuoneistojen remontit sekä pesuhuoneremontit. Voit tilata meiltä maksuttoman remonttikartoituksen; teemme asiakaskäynnit sinulle sopivaan aikaan. Remontti / saneeraus suunnitellaan toiveidesi mukaan ja voidaan toteuttaa myös ulkopuolisen suunnittelijan tekemien suunnitelmien mukaisesti. Tarvittaessa kauttamme myös saneerauksen rahoitus / remonttirahoitus. Työn osuudesta saa kotitalousvähennyksen. Tutustu tarkemmin kotisivuillamme!

Palvelu:kalusteasennus
 

RAKENNUSPALVELU A. SVENN ORIVESI AS

Saneerausta, talonrakennusta, uudisrakentamista

Rakennuspalvelu A. Svenn tekee timpurinhommia laidasta laitaan. Rakennamme uutta ja saneeraamme vanhaa. Rakennamme saunat, sokkelit, talojen rungot, perustukset, väliseinät ja katot. Nostamme rakennuselementit paikoilleen, kokoamme parketit ja asennamme kalusteet. Teemme myös ulkopanelointia, listoituksia ynnä muita kirvesmiehen töitä. Palvelujamme käyttävät niin omakotirakentajat, taloyhtiöt kuin rakennusliikkeetkin ympäri Pirkanmaata. Ota yhteyttä! Huomioi myös kotitalousvähennys!

Palvelu:kalusteasennus
 

Rakentajat Varheenmaa Oy YLISKULMA

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta

Rakentajat Varheenmaa - monipuolisen rakentamisen osaaja! Hoidamme avaimet käteen -periaatteella rakennustyön aina alun suunnittelusta tavaranhankintaan. Uudisrakentamisen lisäksi teemme kotiisi remontit ja saneeraukset, asennamme keittiökalusteet, takat sekä saunakalusteet vuosien ammattitaidolla. Peruspalveluihimme kuuluu myös kosteiden tilojen remontointi. Toimimme koko Turun talousalueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:kalusteasennukset
 
 

Kaluste Ark Oy KLAUKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennuspuuseppä

KalusteArk on vuonna 1997 perustettu, kiintokalusteasennukseen sekä uudis- ja saneerausrakentamiseen erikoistunut yritys. Teemme ammattitaidolla kiintokalusteiden asennukset sekä kokonaisvaltaista korjausrakentamista Uudenmaan alueella ja pääkaupunkiseudulla (Helsinki - Vantaa - Espoo). Palveluihimme kuuluvat myös liiketilasaneeraukset ja toimistosaneeraus. Kerava Soita ja kysy lisää! Yhteydenotot: Ari Remahl, 050 505 9454

Palvelu:keittiökalusteasennus
 
 

Suvi-Keittiöt - Joual Ky KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalustevalmistaja

Joual Ky Suvi Keittiöiden valmistaja vuodesta 1986! Toteutamme unelmasi huolellisen keittiösuunnittelun ja arkkitehdin sekä sisustussuunnittelijan avulla. Meiltä löytyy kaikki kodin tärkeät kalusteet: keittiöt, WC- ja kylpyhuonekalusteet, kiintokalusteet, erikoiskalusteet ja kodinhoitohuonekalusteet, komerot, liukuovet ja uudet keittiön ovet. Tarvittaessa ATK-suunnittelut, keittiöasennus, koneet, laatat, altaat sekä LVI- ja sähkötyöt. Keittiökalusteliike, mallikeittiöt Oulun talousalueella.

Palvelu:kalusteasennus
 
 

Napapiirin Keittiötukku Oy ROVANIEMI

Keittiökalusteita, keittiökalusteliike

Keittiöremontti edessä? Napapiirin Keittiötukusta kalusteet toiveiden mukaan. Meiltä laadukkaat keittiökalusteet ja kylpyhuonekalusteet, komerot, kaapistot, ovet ja laatikostot mittojen mukaan. Nopea toimitus. Laaja valikoima. Ovet, liukuovet, massiivipuuovet, kalvo-ovet, alumiinikehysovet, maalatut ovet, työtasot, altaat ja helat. Tilaa ilmainen suunnittelupalvelu! Mittakäynti, kalusteiden kasaus ja keittiöasennus kuuluvat palveluihimme. Laatupalvelua edullisin hinnoin, avoinna arkisin 8-17.

Palvelu:kalusteasennus
 
 

T.J Sähköasennus & Remontointi TORNIO

Sähkötöitä, remonttitöitä

T.J Sähköasennus & Remontointi on sähköasennuksia sekä remontteja tekevä Torniolainen yritys. Tarjoamme sähköalan palveluja: sähköasennus, sähkölaitteiden huolto, teollisuuden sähkökunnossapito, suurkeittiöiden huolto ja asennus, sähkösuunnittelu sekä pienkohteisiin sähkötarvikemyynti. Remonttipalvelut: huoneistoremontit, maalaus, ulkomaalaus, tasoitustyöt, tapetointi, purkutyöt, kattosaneeraus ja lattiasaneeraukset. Toimialue: Tornio, Kemi, Kittilä - Levi, Kolari - Ylläs, Rovaniemi, Oulu.

Palvelu:kalusteasennus
 
 

Tmi Rakennuspalvelu Veijo Udd JYVÄSKYLÄ

Talonrakennusta

Pientalojen ja rivitalojen uudisrakentamista talopaketeista ja metritavarasta avaimet käteen periaatteella sekä kattavat työt korjausrakentamiseen. Kauttani mm. perustustyöt, runkotyöt, sisustustyöt, parkettiasennukset, laattatyöt, kalusteasennukset, maalaustyöt sekä tapetoinnit. Olen sertifioitu vedeneristäjä.

Palvelu:kalusteasennukset
 
 

Kiinteistöhuolto Jukka Aittamäki UUSIKAUPUNKI

Huoneistoremontteja

Jukka Aittamäki tarjoaa kokonaisvaltaiset ratkaisut huoneiston remontointiin pesuhuoneesta koko asuntoon! Oli sitten kyseessä pienempi tai isompi remontti niin käänny ammattilaisen puoleen tehdään sinunkin remontista onnistunut. Suunnitteletko remonttia ja onko aloittaminen vaikeaa kauttani saat viranomaisluvat ja ilmoitukset helposti ja vaivattomasti. Soita ja kysy lisää autan mielelläni. Tarjoamiini palveluihin kuluu myös vanhojen kaapistojen kunnostus kysy asiasta.

Palvelu:kalusteasennus
 
 

T:mi Arto Rinne LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennusliike

Ammattitaitoista rakentamista Pirkanmaan alueella. Osaamiseeni kuuluu sekä uudis- ja saneerausrakentaminen sekä kalusteasennukset. Palveluita tarjoan kotitalouksille sekä yrityksille. Myös mökkitalkkaritoimintaa. Tarjoamme myös muutot ja kuljetukset. Ota Yhteyttä ja tiedustele lisää.

Palvelu:kalusteasennus
 
 

Kaj's Bygg & Mur PIETARSAARI

Talonrakennusta

Teemme kaikenlaiset remontit ja saneeraukset luotettavasti ja nopeasti! Sisustustyöt ja erilaiset talonrakennukseen liittyvät työt. Myös muuraukset ja laatoitukset, kalusteasennukset jne. Toimialueemme on Pietarsaari ja lähialueet. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

 
 

Asennus-Vate Oy HELSINKI

Kalusteasennusta

 
 
 

Muuta hakua

Kalusteasennuksia:

Toimialat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.