Kalustemaalit

Kalustemaalit

Hakuehdolla kalustemaalit löytyi yhteensä 3 yritystä.

Haukiputaan Värisilmä HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Remonttipalveluita, rakennustarvikkeita, maalikauppa, sisustusliike

Haukiputaan Värisilmä on Haukiputaalla toimiva sisustusliike. Laajassa valikoimissamme mm.seinäpinnoitteet, tapetit, kaakelit, laatat, maalit ulkomaaleista sisustusmaaleihin ja puuöljyistä venemaaleihin saakka. Teemme myös pintaremontit; sisustusremontit, kylpyhuoneremontit ja maalaukset kokonaisuudesta huolehtien, yhdellä sopimuksella. Tule katsomaan laajasta valikoimastamme juuri Sinun kotiisi sopivat tuotteet! Ammattitaitoiset ja palvelevat myyjämme auttavat mielellään valinnoissa.

Tuote:kalustemaalit
 

Rova-Sisustus Oy - Sisustusliike ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lattiapinnoitteita, laattoja, sisustusliike

Rovasisustus on sisustusalan erikoisliike Rovaniemellä. Meiltä saat sisustussuunnittelijan palvelut, sisustustuotteet, kuten maalit, tapetit, kaakelit ja laminaatit.Laattavalikoimamme kattaa kaikki kodin laatoitustarpeet, kylpyhuonelaatoituksen, keittiön laatoituksen, seinälaatat ja sisustuskivet ja sisustuslaatat.

Tuote:Kalustemaalit
 

Värisilmä Kuusamo- A La Carte keittiöt KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusneuvontaa, sisustusmyymälä

Kuusamo Värisilmästä saat asiantuntijan palvelut laatoitusasioissa, laatoitusssuunnittelussa, maalausvinkit ja maalit ja puunsuoja-aineet sisä- ja ulkokäyttöön. Laaja valikoima tapettimalleja, sisustuslevyjä, lattianpäällysteitä kodin ja yrityksen sisustamiseen. Sisustusmateriaalien lisäksi saat meiltä ammattitaitoisen remonttimiehen kylpyhuoneremonttiin, maalarin ulkomaalaustöihin, tapetointiin opit, vinkit ja tarvittaessa työntekijän. Sisustusremontin rahoitus järjestyy myös meillä.

Tuote:Kalustemaalit
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.