Karting-radat

Karting-rata · karting-radat · karting-ratoja

Hakuehdolla karting-radat löytyi yhteensä 9 yritystä.

Turku Karting Oy TURKU

Karting-rata, kokoustilojen vuokrausta, saunatilat

Turku Karting on mikroautoradat, saunatilat ja ravintolatilat sisältävä vapaa-ajan harrastuskeskus. Meillä on sekä sisärata, että mittava ulkorata kartingin harrastamiseen. Arkipäivisin lounas ravintolassamme. Kokoustilojamme ja saunatilojamme voit vuokrata kokouksiin, illanviettoihin, polttareihin, yrityksen virkistyspäiviin. Yksityistilaisuuden voit järjestää kaikissa tiloissamme, ulkoradalla kesäisin ja sisäradalla ympäri vuoden. Järjestä oma karting kisa työporukallesi meillä.

 
 

Joensuun Urheiluautoilijat ry YLÄMYLLY

Urheiluseura

Joensuun UA on vireä autourheiluseura, jonka jäsenmäärä on noin 400 henkilöä. Seuramme on rakentanut yhden Suomen hienoimmista JM/RC- ja Karting -radoista.

Yhteystiedot: Karting-rata, Timo Toivanen
040-759 688

 
 

Simo Haaparanta Oy HYVINKÄÄ

Kauppakamarin jäsen

Elämystoimintaa, karting, mikroautorata

Simo Haaparanta Oy on vuonna 1998 perustettu yritys joka järjestää karting-tilaisuuksia asiakkaiden toiveiden mukaisesti! Mm. yritystilaisuuksiin, polttareihihn sekä syntymäpäivä juhliin. Kotiratamme on Hyvinkään karting-rata. Tarpeen mukaan järjestämme tapahtumat ympäri Suomea. Palveluihimme kuuluvat myös alihankintatöinä tehtävät käämintätyöt sekä hissiasennukset ja hissien huoltotyöt. Kun vaadit alan ammattilaista, ota rohkeasti yhteyttä!

 
 

Karting Center Joensuu JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Karting-rata, paintball-tapahtumat

Tule nauttimaan Formulan huumaa Karting Centeriin! Olipa kyseessä työporukka, liikekumppanit, polttarisakki tai kaverit keskenään meiltä saat mieleen painuvan hetken ajamisen huumassa. Lisäksi Paintball-katukenttämme on avoinna touko-syyskuun välisen ajan. Kenttä sijaitsee Intersport liikuntahallin kupeessa, pyöräilymatkan päässä Joensuun torilta.

 

Muuta hakua

Karting-radat:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.