Kattoja

Katto · katot · kattoja

Hakuehdolla kattoja löytyi yhteensä 441 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Välivainio OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Puutarhamyymälä, rautakauppa, sisustussuunnittelua, rakennustarvikkeita

K-rauta Välivainio on oululainen perheyritys, joka työllistää yli 50 ammattitaitoista henkilöä ja kesäisin luku kohoaa yli 70:n. Tavoitteenamme on tarjota paras osaaminen, hyvä palvelu sekä edulliset hankinnat kauppamme asiakkaille. Oletpa rakentaja, remontoija, sisustaja, kylpyhuoneen kunnostaja, saunan laittaja, mökkeilijä, viherpeukalo tai muuten kiinnostunut, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Oulun suosituimpaan rautakauppaan.

Palvelu:kattotarvikkeet, kattotyöt
 

K-rauta Äimärautio Oulu OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Puutarhamyymälä, sisustuskauppa, rautakauppa, keittiökalusteita, rakennusmateriaaleja

Kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut rakentamiseen, remontointiin, pihan kunnostukseen tai kodin kunnostamiseen ja sisustamiseen. Suomen Suurin K-rauta tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi myös asennus- ja rakennuspalvelutyöt. Laaja tapetti-, maali- ja sisustustarvikevalikoima ja sisustusneuvojan palvelut. Sähkö- ja käsityökalut, pienkoneet, ajoleikkurit, skootterit ja perämoottorit. Meiltä myös OMATALO-talopaketit ja Kimara-hirsihuvilat. Kaikkea kotiin ja kesämökille.

Tuote:kattotarvikkeita
 

Rautia Muhos MUHOS

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneeraustöitä, hevostarvikkeita, remontteja, sisustussuunnittelija, rautakauppa

Rautakauppamme palveluista merkittäviä ovat remonttipalvelut, joita teemme Utajärven, Oulun, Tyrnävän, Ylikiimingin alueilla. Erkoisosaamistamme ovat kylpyhuone-, sauna- ja muut sisustusremontit. Muurarimme suunnittelee takat, uunit, tiiliseinät ja kaikki muurausalan työt toiveenne mukaisesti. Edustamme Vieska-,Kotitalo- ja Kimara talopaketteja. Liikkestämme puutavarat, kattotarvikkeet, lvi-tarvikkeet ja työvälineet kaikkeen rakentamiseen.Hevostarvikkeet ja hevosten rehut ja kuivikkeet meiltä.

 

Mehiläinen Tampere TAMPERE

Yksityisiä lääkäripalveluita, sairaala

Mehiläinen Tampere on täyden palvelun lääkärikeskus ja sairaala, joka sijaitsee Finlaysonin alueella keskellä kaupunkia. Saman katon alta löytyvät n. 150 yleis- ja erikoislääkärin sekä muun alan ammattilaisen vastaanotot ja palvelut. Yleislääkäripäivystys ilman ajanvarausta viikon jokaisena päivänä. Lastenlääkärin ja korvalääkärin vastaanotolle myös viikonloppuisin ajanvarauksella, puh. (03) 313 431. Lääkärikeskuksen yhteydessä toimii kirurginen Sairaala Mehi

 

Meranti - Meranti Siivouspalvelut Ky OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita, kotisiivouksia, yrityssiivousta

Puhtaus on taitolaji Meranti on Oululainen puhtauspalvelualan tunnustettu ammattilainen. Osaava henkilökunta ja toimivat prosessit takaavat asiakkaillemme korkean laadun kustannustehokkaasti ja luotettavasti. Meillä on asennetta, joka näkyy. Luomme yli 80 osaajan voimin viihtyisiä ja terveellisiä työ- ja asuinympäristöjä laadukkailla puhdistusmenetelmillä. Palvelullamme edistämme puhtaampaa sisäilmaa ja tätä kautta ihmisten parempaa hyvinvointia.

Palvelu:kattojen puhdistus
 

Eristysliike Sarttila Oy SALO

Kattotöitä, katon rakennusta

Eristysliike Sarttila Oy on perustettu vuonna 1990. Toimintamme pääpaino on kattourakoinnissa SBS- kumibitumikermeillä. Teemme myös tiili- ja peltikattotöitä. Yrityksemme on Kattoliitto Ry:n jäsenliike ja kuulumme Kattoliiton seurantajärjestelmän piiriin.Yrityksessämme on käytössä laatujärjestelmä, joka takaa tilaajalle parhaan mahdollisen lopputuloksen kussakin kohteessa. Yrityksemme on Rakentamisen Laatu RALA Ry:n asiakasyritys.Urakointi tapahtuu koko Etelä-Suomen alueella.

Tuote:bitumikatot
 

Kattotutka Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta, kattotöitä, kattoja

Kattotutka - Vesikaton luotettava kumppani. Laatu on meille ykkösasia. Vesikatto suojaa asiakkaittemme arvokkainta omaisuutta. Haluamme tarjota alan parasta osaamista ja tuotteita. Toteutamme vaativatkin vesikaton kartoitus-, tarkastus-, huolto- ja korjaustyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Tästä osoituksena RALA-pätevyys. Pudotamme kattolumet turvalliseti, hallitusti ja ennenkaikkea kattoa rikkomatta. Katso lähin toimipaikkamme kotisivuiltamme.

Palvelu:katon kuntotarkastus, katon korjaus, katon korjauskartoitus
 

Uudenmaan Roofer HELSINKI

Katon rakennusta, kattotöitä

TERVETULOA KATTOTÖIDEN ASIANTUNTIJALLE. ROOFER on Uudenmaan alueella toimiva kattourakointiin ja -huoltoihin erikoistunut yritys. Henkilökunnallamme on pitkän työkokemuksen myötä karttunut vankka ammattitaito ja ylläpidämme osaamista myös kouluttamalla henkilöstöämme. Kaikki työntekijämme ovat käyneet tulityö- ja työturvallisuuskoulutuksen, josta heille on myönnetty tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Palvelu:katon saneeraus, katon pellitykset
Tuote:huopakatto, katto, harjakatto, tasakatto
 

Tampereen MAC-Repro Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Graafisen alan palveluita

Tampereen Mac-repro on vuonna 1994 perustettu perinteikäs täyden palvelun reprotalo ja digipaino. Jo alusta asti Mac-repron toiminnassa ollaan pidetty huoli siitä, että asiakasta voidaan palvella uusimmalla tekniikalla ja laitteistoilla. Mac-reprosta asiakas saa kaikki graafisen alan työt painotuotteista sähköisiin toteutuksiin asti saman katon alta. Yksikkömme toteuttaa laadukkaat esitteet ja mainokset kustannustehokkaasti.

 

Sisustus-Nummi Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Sisäkattotöitä

Sisustus-Nummi Oy on Turun Vaalassa toimiva täydenpalvelun sisäkattoyritys. Palvelumme kattaa sisäkattojen asennustyöt Varsinais-Suomessa sekä sisäkattomateriaalien ja -kannatustarvikkeiden myynnin ja toimitukset kautta maan. Tarjoamme luetattavaa palvelua, lujaa ammattitaitoa ja kokomusta vuodesta 1968. Laadukkaassa valikoimassamme ovat edustettuina niin kotimaiset kuin ulkomaiset alan korkealaatuiset huipputuotteet.

Palvelu:kattojen asennus
 

Rakenne Tikka Oy TUUSULA

Kauppakamarin jäsen

Sisäkattotöitä

Rakenne Tikka Oy on vuonna 1989 perustettu sisäkattojen ja väliseinien asennusliike. Tarjoamme ammattitaitoista sisäkattojen ja väliseinien asennustyötä materiaaleineen rakennuskohteisiin. Erityisosaamistamme ovat julkisten tilojen rakentaminen. Asiakaskuntamme muodostuu valtaosin pääkaupunkiseudun rakennusliikkeistä. Yrityksemme kuuluu suomen parhaimpaan luottokelpoisuusluokkaan ja ammattitaitomme perustuu 20 vuoden työkokemukseen.

Palvelu:kattojen asennus, teräskatot
 

Pohjolan PINTAMESTARIT OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kattotöitä, kattojen suojausta, julkisivujen pesua, kivipintojen puhdistusta

Pohjolan Pintamestarit on puhdistanut ja suojannut kivipintoja nyt jo yli 300 000 neliömetrin edestä. Suoritamme ainutlaatuisella menetelmällä kivipintojen puhdistus- ja suojauskäsittelyt niin suuriin kuin pieniinkin kiinteistöihin. Kattojen pesu, tarkastus, huolto, korjaus ja suojaus. Tuplaa tiilikaton tai mineriittikaton ikä ja nosta kiinteistösi arvoa. Puhdistamme ja suojaamme erilaisia kivipintoja, rakennusten julkisivuja sekä pihakivetyksiä Suomessa. Tino Tuoteperhe tiilipinnoille!

Palvelu:katon suojauskäsittely, katon korjaus, katon pesu, katon saneeraus, katon huolto
 

Hervannan Liikekeskus Oy - Kauppakeskus Duo TAMPERE

Kauppakeskus

Kauppa & Keskus DUO Tampereen Hervannassa Haluatko nauttia vapaa-ajasta ja ostosten tekemisestä kiireettömässä ja miellyttävässä miljöössä? Paikassa, josta löydät kaiken tarvitsemasi helposti saman katon alta; kahvila, ravintoloita, pukeutumisen, päivittäistavaroiden ja useita muita erikoisliikkeitä sekä palveluja.

 

Profiilikeskus Oy KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Vesieristystä, sadevesijärjestelmiä, katon rakennusta, kattoturvallisuustuotteita, kattotöitä, kattoja

Kattotyöt ja laaja kattovalikoima. Saat tyylikkäät, korkealuokkaiset katteet, jotka kestävät pohjoisen ankaria sääoloja vuodesta toiseen. Profiilikeskuksen kattopellit ovat helppoja asentaa ja huoltaa. Meiltä myös vesikatot, peltiä ja peltitöitä. Profiilikeskuksen tuotevalikoimaan kuuluvat tiilikuvioiset ja suorauraiset profiilit, joita valmistamme kaikilla markkinoilla olevilla pinnoitteilla. Runsaasti värivaihtohtoja. Edullinen kokonaisratkaisu kattoremonttiin, kaikki kattotarvikkeet kerralla.

 

Orima-Tuote Oy ORIMATTILA

Metallituotteiden valmistaja, kattoturvallisuustuotteita, kattotarvikkeita

Orima-Tuote Oy on Orimattilassa sijaitseva yksityinen metalliteollisuusyritys. Vahvimmat alueemme ovat ohutlevyosaaminen sekä joustavuus niin tuotannossa kuin koko muussakin toiminnassamme. CAD/CAM -teknologian ansiosta myös yksilölliset tapauskohtaiset ratkaisut ovat asiakkaidemme tavoitettavissa. Orima-Tuote Oy valmistaa mm. kattosillat, julkisivukasetit, liesikuvut, lumiesteet, sadevesijärjestelmät, tikkaat. Myös ohutlevyalihankinta. Katso lisää kotisivuiltamme: www.orima.fi

 

Hämeen Laaturemontti Oy PIRKKALA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kattotöitä, saneeraustöitä

Hämeen Laaturemontti Oy on vuodesta 1993 toiminut vesikatto- ja ulkoverhousremontteja tarjoava yritys. Toimimme tällä hetkellä Pirkanmaalla, Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomen alueella. Kokemuksella olemme alan johtavia yrityksiä. Hyvästä palvelusta ja työn laadusta tunnettu Hämeen Laaturemontti tekee vuosittain yli 800 katto- ja julkisivuremonttia — ympäri vuoden.

Palvelu:kattojen asennus, katon asennus, katon korotus
 

Oulun Puukeidas Oy OULU

Kauppakamarin jäsen

Rakennusta, rakennustarvikkeita

Oulun Puukeidas on Ruskon teollisuusalueella. Valikoimistamme löydät rakennustarvikkeet puutavarasta kattotarvikkeisiin rakentajan ja remontoijan tarpeisiin. Myymme Planian, Weckmannin ja Poimukatteen kattopeltejä. Sahatavaramme on laadukasta kotimaista puuta. Höylättyä puuta, kestopuuta, listoja, palkkeja. Skaalan ikkunat ja ovet, naulat, ruuvit ja kiinnitystarvikkeet. Saunaremonttiin lauteet ja paneelit. Listat sisustamiseen ja panelointiin ovat omaa tuotantoamme. Sisustuslevyä joka lähtöön.

 

Hämeen Kattokeskus Oy PIRKKALA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta, kattotöitä, kattojen saneerausta

Hämeen Kattokeskus on Pirkanmaan johtava pientalojen peltikatto-, tiilikatto- ja vesikattosaneeraaja vuodesta 1997. Meillä on vankka kokemus vesikattoremonteista. Nykyaikainen kalusto, kokenut työnjohto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopeat ja varmat toimitukset. Palvelemme Pirkanmaalla (Tampere, Ylöjärvi, Nokia,Akaa, Ikaalinen,Orivesi, Valkeakoski) yksityisasiakkaita, yrityksiä ja julkista sektoria. Meiltä saat myös laadukkaat kattoturvatuotteet, räystäslaudat ja sadevesijärjestelmät.

 

Rakennus Oy Paanurakenne LEMPÄÄLÄ

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Korjausrakentamista, erikoisalarakennusta, kattojen saneerausta

Paanurakenne on korjausrakentamisen ammattilainen. Asiakkaitamme ovat julkiset yhteisöt, ammattirakennuttajat ja kiinteistöjen hallinnoijat. Teemme sisätilojen peruskorjaukset kokonaisurakkana sisältäen purkutyöt, perusteellisen uudelleenrakentamisen ja huolitellut pintarakenteet. Pitkän kokemuksen avulla toteutamme julkisivukohteet luotettavasti ja laadukkaasti asiakkaan toiveita kunnioittaen. Erikoisosaamistamme on restaurointirakentaminen, ullakkorakentaminen ja paanukattojen peruskorjaukset.

Palvelu:kattojen saneeraus
 

Protan Kattopalvelu Oy VANTAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta

Protan Finland on Suomen suurin yksikerros-vesikatteiden maahantuoja ja kokonaisvaltaista asennuspalvelua tarjoava yritys. Pohjolan vaativaan ilmastoon suunniteltu Protan- vesikate suojaa teollisuushallit, urheiluhallit, liikekiinteistöt, kerrostalot, rivitalot ja omakotitalot vuosikymmeniksi eteenpäin. Protan Kattohuolto päivystää 24 h/vrk. Kiireisiin huoltotöihin erikoistunut kattohuoltoyksikkö hoitaa kaikki pikaisia toimia edellyttävät korjaukset.

Palvelu:huopakattojen saneeraus, kattojen korjaus, kattojen saneeraus, bitumikatto, bitumikaton korjaus
 

Muuta hakua

Kattoja:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.