Kattotöitä

Kattotyö · kattotyöt · kattotöitä

Hakuehdolla kattotöitä löytyi yhteensä 133 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Välivainio OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Puutarhamyymälä, rautakauppa, sisustussuunnittelua, rakennustarvikkeita

K-rauta Välivainio on oululainen perheyritys, joka työllistää yli 50 ammattitaitoista henkilöä ja kesäisin luku kohoaa yli 70:n. Tavoitteenamme on tarjota paras osaaminen, hyvä palvelu sekä edulliset hankinnat kauppamme asiakkaille. Oletpa rakentaja, remontoija, sisustaja, kylpyhuoneen kunnostaja, saunan laittaja, mökkeilijä, viherpeukalo tai muuten kiinnostunut, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Oulun suosituimpaan rautakauppaan.

Palvelu:kattotarvikkeet, kattotyöt
 

Eristysliike Sarttila Oy SALO

Kattotöitä, katon rakennusta

Eristysliike Sarttila Oy on perustettu vuonna 1990. Toimintamme pääpaino on kattourakoinnissa SBS- kumibitumikermeillä. Teemme myös tiili- ja peltikattotöitä. Yrityksemme on Kattoliitto Ry:n jäsenliike ja kuulumme Kattoliiton seurantajärjestelmän piiriin.Yrityksessämme on käytössä laatujärjestelmä, joka takaa tilaajalle parhaan mahdollisen lopputuloksen kussakin kohteessa. Yrityksemme on Rakentamisen Laatu RALA Ry:n asiakasyritys.Urakointi tapahtuu koko Etelä-Suomen alueella.

Palvelu:kattourakointi
 

Kattotutka Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta, kattotöitä, kattoja

Kattotutka - Vesikaton luotettava kumppani. Laatu on meille ykkösasia. Vesikatto suojaa asiakkaittemme arvokkainta omaisuutta. Haluamme tarjota alan parasta osaamista ja tuotteita. Toteutamme vaativatkin vesikaton kartoitus-, tarkastus-, huolto- ja korjaustyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Tästä osoituksena RALA-pätevyys. Pudotamme kattolumet turvalliseti, hallitusti ja ennenkaikkea kattoa rikkomatta. Katso lähin toimipaikkamme kotisivuiltamme.

 

Uudenmaan Roofer HELSINKI

Katon rakennusta, kattotöitä

TERVETULOA KATTOTÖIDEN ASIANTUNTIJALLE. ROOFER on Uudenmaan alueella toimiva kattourakointiin ja -huoltoihin erikoistunut yritys. Henkilökunnallamme on pitkän työkokemuksen myötä karttunut vankka ammattitaito ja ylläpidämme osaamista myös kouluttamalla henkilöstöämme. Kaikki työntekijämme ovat käyneet tulityö- ja työturvallisuuskoulutuksen, josta heille on myönnetty tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Palvelu:kattotyö
 

Sisustus-Nummi Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Sisäkattotöitä

Sisustus-Nummi Oy on Turun Vaalassa toimiva täydenpalvelun sisäkattoyritys. Palvelumme kattaa sisäkattojen asennustyöt Varsinais-Suomessa sekä sisäkattomateriaalien ja -kannatustarvikkeiden myynnin ja toimitukset kautta maan. Tarjoamme luetattavaa palvelua, lujaa ammattitaitoa ja kokomusta vuodesta 1968. Laadukkaassa valikoimassamme ovat edustettuina niin kotimaiset kuin ulkomaiset alan korkealaatuiset huipputuotteet.

 

Rakenne Tikka Oy TUUSULA

Kauppakamarin jäsen

Sisäkattotöitä

Rakenne Tikka Oy on vuonna 1989 perustettu sisäkattojen ja väliseinien asennusliike. Tarjoamme ammattitaitoista sisäkattojen ja väliseinien asennustyötä materiaaleineen rakennuskohteisiin. Erityisosaamistamme ovat julkisten tilojen rakentaminen. Asiakaskuntamme muodostuu valtaosin pääkaupunkiseudun rakennusliikkeistä. Yrityksemme kuuluu suomen parhaimpaan luottokelpoisuusluokkaan ja ammattitaitomme perustuu 20 vuoden työkokemukseen.

 

Pohjolan PINTAMESTARIT OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kattotöitä, kattojen suojausta, julkisivujen pesua, kivipintojen puhdistusta

Pohjolan Pintamestarit on puhdistanut ja suojannut kivipintoja nyt jo yli 300 000 neliömetrin edestä. Suoritamme ainutlaatuisella menetelmällä kivipintojen puhdistus- ja suojauskäsittelyt niin suuriin kuin pieniinkin kiinteistöihin. Kattojen pesu, tarkastus, huolto, korjaus ja suojaus. Tuplaa tiilikaton tai mineriittikaton ikä ja nosta kiinteistösi arvoa. Puhdistamme ja suojaamme erilaisia kivipintoja, rakennusten julkisivuja sekä pihakivetyksiä Suomessa. Tino Tuoteperhe tiilipinnoille!

Palvelu:kattotyöt
 

Profiilikeskus Oy KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Vesieristystä, sadevesijärjestelmiä, katon rakennusta, kattoturvallisuustuotteita, kattotöitä, kattoja

Kattotyöt ja laaja kattovalikoima. Saat tyylikkäät, korkealuokkaiset katteet, jotka kestävät pohjoisen ankaria sääoloja vuodesta toiseen. Profiilikeskuksen kattopellit ovat helppoja asentaa ja huoltaa. Meiltä myös vesikatot, peltiä ja peltitöitä. Profiilikeskuksen tuotevalikoimaan kuuluvat tiilikuvioiset ja suorauraiset profiilit, joita valmistamme kaikilla markkinoilla olevilla pinnoitteilla. Runsaasti värivaihtohtoja. Edullinen kokonaisratkaisu kattoremonttiin, kaikki kattotarvikkeet kerralla.

Palvelu:Kattourakointi, Kattoasennus
Yhteystiedot: Kattoasennus, ja -myynti, Veikko Juntunen
(08) 5634 715, 050 5690 566

 

Hämeen Laaturemontti Oy PIRKKALA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kattotöitä, saneeraustöitä

Hämeen Laaturemontti Oy on vuodesta 1993 toiminut vesikatto- ja ulkoverhousremontteja tarjoava yritys. Toimimme tällä hetkellä Pirkanmaalla, Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomen alueella. Kokemuksella olemme alan johtavia yrityksiä. Hyvästä palvelusta ja työn laadusta tunnettu Hämeen Laaturemontti tekee vuosittain yli 800 katto- ja julkisivuremonttia — ympäri vuoden.

Palvelu:kattourakointi, kattoasennus, kattotyö
 

Sara-Steel Oy VANTAA

Sadevesijärjestelmiä, kattoturvallisuustuotteita

SARA-STEEL Oy:n palveluihin kuuluvat täydelliset asennus-, suunnittelu- ja mittauspalvelut. Tuotteitamme ovat kattosillat, kattoturvatuotteet, räystäskourut ja rännit, tikkaat (seinätikkaat, lapetikkaat), kattosillat ja kattosiltakiinnikkeet, lumiesteet jne.. Yrityksemme ammattilaisen suorittamalle sadevesijärjestelmien asennukselle annamme KOLMEN VUODEN TAKUUN. Toimimme pääkaupunkiseudun alueella. KYSY LISÄÄ!

Palvelu:kattotyöt
 

Hämeen Kattokeskus Oy PIRKKALA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta, kattotöitä, kattojen saneerausta

Hämeen Kattokeskus on Pirkanmaan johtava pientalojen peltikatto-, tiilikatto- ja vesikattosaneeraaja vuodesta 1997. Meillä on vankka kokemus vesikattoremonteista. Nykyaikainen kalusto, kokenut työnjohto ja ammattitaitoinen henkilöstö takaavat nopeat ja varmat toimitukset. Palvelemme Pirkanmaalla (Tampere, Ylöjärvi, Nokia,Akaa, Ikaalinen,Orivesi, Valkeakoski) yksityisasiakkaita, yrityksiä ja julkista sektoria. Meiltä saat myös laadukkaat kattoturvatuotteet, räystäslaudat ja sadevesijärjestelmät.

Palvelu:kattourakointi
 

Rakennus Oy Paanurakenne LEMPÄÄLÄ

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Korjausrakentamista, erikoisalarakennusta, kattojen saneerausta

Paanurakenne on korjausrakentamisen ammattilainen. Asiakkaitamme ovat julkiset yhteisöt, ammattirakennuttajat ja kiinteistöjen hallinnoijat. Teemme sisätilojen peruskorjaukset kokonaisurakkana sisältäen purkutyöt, perusteellisen uudelleenrakentamisen ja huolitellut pintarakenteet. Pitkän kokemuksen avulla toteutamme julkisivukohteet luotettavasti ja laadukkaasti asiakkaan toiveita kunnioittaen. Erikoisosaamistamme on restaurointirakentaminen, ullakkorakentaminen ja paanukattojen peruskorjaukset.

Palvelu:kattotyöt
 

Protan Kattopalvelu Oy VANTAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta

Protan Finland on Suomen suurin yksikerros-vesikatteiden maahantuoja ja kokonaisvaltaista asennuspalvelua tarjoava yritys. Pohjolan vaativaan ilmastoon suunniteltu Protan- vesikate suojaa teollisuushallit, urheiluhallit, liikekiinteistöt, kerrostalot, rivitalot ja omakotitalot vuosikymmeniksi eteenpäin. Protan Kattohuolto päivystää 24 h/vrk. Kiireisiin huoltotöihin erikoistunut kattohuoltoyksikkö hoitaa kaikki pikaisia toimia edellyttävät korjaukset.

Palvelu:kattotyöt, kattourakointi
 

Pelti - Ässät Oy TUUSULA

Peltisepänliike, rakennuspeltitöitä, katon rakennusta

Pelti-Ässät Oy on vuonna 2002 perustettu kattotöihin ja julkisivutöihin erikoistunut peltisepänliike. Työmme painottuvat Helsingin seudulla ja Uudellamaalla sijaitsevien suurempien uudis- ja saneerauskohteiden kokonaisvaltaiseen toteuttamiseen. Oma tuotantomme valmistaa konesaumakattoja, julkisivupeltejä, rakennuspeltejä sekä edustamistamme tuotemerkeistä löytyvät alamme huipputuotteet kuten Vesivek ja Ruukki.

Palvelu:kattotyöt
 

Katman Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta, kattotöitä, kattoja

Katman on kattojen uudisrakentamiseen, saneeraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Henkilökunnallamme on yli 10vuoden kokemus alan vaativimmistakin kohteista - pienistä korjaustöistä aina suurien teollisuuskohteiden kattojen rakentamiseen. Toimipisteemme Oulussa ja Rovaniemellä palvelevat kaikkia uutta kattoa tai katon saneerausta tarvitsevia ympäri Suomen. Yhdessä laadukkaiden yhteistyökumppaneiden (Katepal, Isover, Paroc) kanssa tarjoamme korkealaatuiset palvelut.

Palvelu:kattotöitä , teollisuuden kattourakointi , kattotyöt
 

Ylivieskan Vaskisepät Oy YLIVIESKA

Peltiseppä, peltikattotöitä, katon rakennusta

Olemme Orima-jälleenmyyjä Pohjois-Pohjanmaalla. Teemme kaikki kattotyöt uudisrakentamisesta saneerauksiin. Olemme Vaskiseppiä ja teemme työtä, jossa tarvitaan paljon käsikätevyyttä ja suurta sydäntä. Käsissämme hoituvat kaikki peltisepäntyöt sisällä ja ulkona, koristepellityksistä vesikouruihin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat: talotikkaat, turvatikkaat, kattotikkaat, verkkolumiesteet, putkilumiesteet, kattosillat, kattosiltamoduulit, kattopollarit ja sadevesijärjestelmät.

Palvelu:kattopeltisepän kattopeltityöt, peltisepänliikkeen kattopeltityöt
 

Hämeen Laaturemontti Oy NURMIJÄRVI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kattotöitä, saneeraustöitä, kattojen saneerausta

Hämeen Laaturemontti Oy on vuodesta 1993 toiminut vesikatto- ja ulkoverhousremontteja tarjoava yritys. Toimimme tällä hetkellä Pirkanmaalla, Uudellamaalla sekä Varsinais-Suomen alueella. Kokemuksella olemme alan johtavia yrityksiä. Hyvästä palvelusta ja työn laadusta tunnettu Hämeen Laaturemontti tekee vuosittain yli 800 katto- ja julkisivuremonttia — ympäri vuoden.

Palvelu:kattotyö, kattourakointi, kattoasennus
 

Hämeen Rakennuspelti Oy KANGASALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Peltiseppä, peltitöitä, katon rakennusta

Asennamme konesaumakatot ja peltikatot Pirkanmaalla ja lähiympäristössä. Lisäksi valmistamme ja asennamme erillaisia teräspelti-, kupari-, messinki- ja lyijylevytuotteita. Tuotevalikoimastamme löytyvät mm. kynnyslistat, koristelistat, ikkunalistat, piipunpellit, takaneduspellit, päätylistat, kattoturvallisuustuotteet ja sadevesijärjestelmät.

Palvelu:peltisepänliikkeen kattopeltityöt
 

Katto 2000 Oy HELSINKI

Katon rakennusta

Katto 2000 Oy on perustettu vuonna 2003. Teemme bitumikattotyöt käyttäen katteina Trelleborg Oy:n valmistamia kumibitumikermejä. Toiminta-alueenamme on Uusimaa (Helsinki, Espoo, Vantaa). Teemme huopakattotyöt uudiskohteisiin ja saneerauskohteisiin. Henkilökunnallamme on pitkäaikainen kokemus ja vankka ammattitaito vesikatto- ja vedeneristystöistä. Yhtiömme luottoluokitus on AAA-luokka, Rakentamisen Laatu (RALA) Ry:n pätevyystodistus sekä olemme Kattoliitto Ry:n jäsenyritys.

Palvelu:kattotyöt, kattourakointi
 

Tmi Jalo Petri ASKAINEN

Rakennusliike, rakennussaneerausta, kattotöitä

Petri Jalo Tmi on rakennusalan ammattilainen, joka on keskittynyt Turun seudun uudisrakentamis- ja saneerauskohteisiin sekä rakennusurakointeihin. Erikoisosaamiseen kuuluu myös rakennusten perustustyöt. Kohteesi on ammattilaisen käsissä, saneeraamme niin ulko- kuin sisätilat. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä! HUOM. hyödynnä kotitalousvähennys.

 

Muuta hakua

Kattotöitä:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.