Kirjanpitäjät

Kirjanpitäjä · kirjanpitäjät · kirjanpitäjiä

Hakuehdolla kirjanpitäjät löytyi yhteensä 245 yritystä. Tulokset 1—20:

Tilitoimisto Oulun Tasekeskus Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kirjanpitotoimisto, tilitoimisto

Tilitoimisto Oulun Tasekeskus Oy on asiakaskohtaiseen palveluun keskittynyt yritys. Palvelemme asiakkaamme yksilöllisesti vuosien kokemuksella tehden oman henkilökohtaisen taloutenne sekä yrityksenne kirjanpito-, hallinto- ja muut tilitoimistotyöt. Palvelu sujuu myös ruotsiksi ja venäjäksi. Omistaja Maija Liisa Pukinkorva on aloittanut pitkän uransa Ruotsissa ensin Volvo konsernissa ja lopuksi Volvo Pentalla. Suomessa olemme aloittanneet 1984 ja asiakkuudet ovat kestäneet näihin päiviin asti.

Palvelu:kirjanpitäjä
 

Raahen Ammattiopisto RAAHE

Kauppakamarin jäsen

Koulutusta, ammatillinen oppilaitos, koulu

Raahen ammattiopisto on sinun valintasi, jos haluat itsellesi ammatin jolla pääset nopeasti työelämään. Käytännön osaaminen on jotain, mitä ei saa kaupasta eikä suoraan kirjoista. Raahen koulutuskuntayhtymän arvoja ovat ihmisläheisyys, me-henki sekä myönteinen ja kannustava toimintaympäristö, jotka antavat mahdollisuuden luovuuteen, laadukkaaseen työskentelyyn ja ammatilliseen kehittymiseen opiskelijana, opettajana ja työntekijänä. Opintolinjamme löytyvät nettisivuiltamme. Tule ja tutustu!

Yhteystiedot: Kirjanpitäjä, Mirja Haapanen
040-1357104

 

Tilitoimisto Aarnio Oy TURKU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto

Luotettavaa palvelua jo 50 vuoden ajan! Tilitoimisto Aarnio Oy on Turun suurimpia tilitoimistoja ja perinteiset tilitoimistopalvelut ovat toimintamme sydän. Tilitoimistoa valitessasi sinun kannattaa selvittää, missä kaikessa toimistosi voi sinua palvella. Kysymys on sinun ajastasi,menestyksestäsi ja turvallisuudestasi. Tilitoimisto Aarnio takaa, että saat kaikki taloushallinnon palvelut samasta paikasta-20 työntekijän ammattitaitoisella panostuksella. Ota yhteyttä taloushallinnon asiantuntijaan.

Palvelu:kirjanpitäjä
Yhteystiedot: KIRJANPITÄJÄT JA YRITYSNEUVOJAT


 

Tili - Seno Oy TURKU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto, taloushallintoa

Yrittäjä, olemme tukenasi luotettavasti ja joustavasti, olipa yrityksesi pieni tai suuri - haluamme tarjota Sinulle turvallista, osaavaa ja monipuolista tilitoimistopalvelua. Hoidamme niin palkanlaskennan kuin kirjanpidonkin tai jopa laskujesi maksamisen. Voimme myös räätälöidä Sinulle sopivan sähköisen palvelupaketin, tutustu osoitteessa www.heeros.com. Asiakkaamme ovat eri toimialoilta ja toimivat esim seuraavilla paikkakunnilla: Kaarina, Lieto, Piikkiö, Raisio, Rusko, Vahto, Masku.

Palvelu:kirjanpitäjä
 

Apti Oy - Apteekkien Tilipalvelu LB HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilinpäätöksiä, kirjanpitoa

Apti Oy on apteekkien taloushallintoon erikoistunut yritys. Olemme tarjonneet apteekkien taloudenhoitoa ammattitaidolla jo vuodesta 1995. Palveluihimme kuuluvat mm. apteekkialan taloushallintopalvelut, ajan tasalla olevat konsultointipalvelut ja koulutuspalvelut. Yli 90 % asiakkaistamme on erikokoisia apteekkeja koko Suomen alueelta. Lisäksi asiakkainamme on apteekkien yhteydessä toimivia osake- ja henkilöyhtiöitä sekä yrityksiä muilta toimialoilta. Ota yhteyttä!

Palvelu:kirjanpitäjä
Yhteystiedot: Kirjanpitäjä, Heikki Miettinen
010 2299 557

Kirjanpitäjä, Raija Ojajärvi
010 2299 551, 0400 848 766

Kirjanpitäjä, Pike Savunen
010 2299 556

Kirjanpitäjä, Matleena Liutta
010 2299 556

Kirjanpitäjä, Päivi Korpilahti
010 2299 554

Kirjanpitäjä, Sari Koistinen
010 2299 558

Kirjanpitäjä, Tuija Kakko
010 2299 555

Kirjanpitäjä, Sari Leino
010 2299 559

 

Tampereen Kirjanpitotoimisto Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kirjanpitotoimisto, tilitoimisto

Tampereen Kirjanpitotoimisto Oy on perustettu vuonna 1957. Henkilökuntaamme kuuluu yli 40 talouden ja kirjanpidon ammattilaista. Käytössämme on alan viimeisin tietotekniikka. Olemme auktorisoitu tilitoimisto ja Taloushallintoliiton jäsen. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Kangasalalla.

Hakusana:kirjanpitäjä
 

Tilitoimisto Matti Savo Ky TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto

Autamme yritystänne menestymään. Hoidamme kirjanpidot tilinpäätöksineen, palkanlaskennat, veroasiat, yritysten perustamiset ja muutokset, annamme yritys- ja muutakin taloushallinnon neuvontaa ja pyrimme auttamaan kaikenlaisissa asioissa, mitä yrityksissä tai yrittäjille henkilökohtaisestikin eteen tulee, lähes 40 vuoden kokemuksella. Toimistomme sijainti on ihanteellinen, kaupungin keskustan läheisyydessä ja katutasolla, päivisin autopaikkoja hyvin saatavilla aivan toimistomme oven edestä.

Yhteystiedot: Kirjanpitäjä, Sirpa Kauranen
03 3439 833
03 3630 088 (fax)

Kirjanpitäjä, Eeva Kusnetsoff
03 3439 836
03 3630 088 (fax)

Kirjanpitäjä, Liisa Suoja
03 33938140
03 3630 088 (fax)

 

Tilitoimisto Marja-Leena Rönn TURKU

Koulutusta, tilitoimisto

Yrityksen omistajana takanani on yli 20 vuoden työkokemus. Koulutukseltani olen laskentamerkonomi. Lisäksi olen suorittanut talouspäällikön tutkinnon. Päivitän tietotaitoani erilaisten opintopäivien ja kurssien kautta, jotta pystyn tarjoamaan viimeisimmän tiedon asiakkailleni. Autamme mielellämme kaikissa asioissa Sinua aloitteleva yrittäjä. Järjestämme myös koulutusta, tarpeen mukaan myös yksilöllistä koulutusta. Toimisto on auki maanantai - perjantai klo 9.00 - 17.00.

Palvelu:kirjanpitäjä
 

Tilitoimisto Kaikumäki Ky TURKU

Kauppakamarin jäsen

Tilitoimisto

Luotettava ja pitkän kokemuksen omaava auktorisoitu tilitoimisto Turusta. Kauttamme hoituvat kaikki taloushallinnon palvelut ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme - olemme Teitä varten!

Palvelu:KLT kirjanpitäjä, kirjanpitäjä
Yhteystiedot: Toimitusjohtaja - KTM, KLT- Kirjanpitäjä, Pia Kaikumäki
02 2332123

 

Lännen Tilitoimisto Oy HUITTINEN

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kirjanpitoa, konsultointia, tilinpäätöksiä

Lännen Tilitoimisto Oy on palvellut asiakkaitaan yli neljän vuosikymmenen ajan. Palveluihimme kuuluvat mm.: kirjanpidon hoito, yhtiön perustamiset ja muut yritysjärjestelyt, osto- ja myyntireskontran hoidot sekä palkanlaskenta. Käytössämme on Aditro Tikon kirjanpito, sekä Heeros Systems Oy:n ohjelmaratkaisut, jotka mahdollistavat verkkolaskujen lähetyksen ja vastaanoton täysin sähköisesti. Olemme Suomen Yrittäjien & Kauppakamarin jäsen. Toimimme Satakunnan ja Porin talousalueella. Ota yhteyttä!

Palvelu:KLT kirjanpitäjä
 

Tilitoimisto Krateema Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kirjanpitotoimisto, tilitoimisto

Tilitoimisto Krateema on yrityksesi luotettava yhteistyökumppani Tampereella. Taloushallinnon ammattilaisen palvelut saman katon alta, oli sitten kyse kirjanpito- ja tilinpäätöspalveluista, veroneuvonnasta, palkanlaskennasta tai muista taloushallinnon palveluista, osaamme varmasti palvella teitä ammattitaidolla. Lisäksi neuvomme asiakkaitamme mm. yritysten perustamiseen liittyvissä kysymyksissä.Soita ja kysy lisää, tai voit ottaa yhteyttä myös sähköpostitse.

Palvelu:kirjanpitäjä
Yhteystiedot: KLT kirjanpitäjä, Margit Sinisalo
0103221699, 0400834414

kirjanpitäjä, Heidi Törhönen
010 322 1699

 

TS-Isännöintipalvelu Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Isännöintiä, isännöintitoimisto, tilitoimisto

Isännöitsijäpalvelujen ammattilainen Tampereella ja ympäristökunnissa. Palvelemme niin pieniä kuin suuriakin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä. Olemme myös isännöintiliiton jäsenyritys. Ota yhteys niin katsotaan miten voimme palvella teitä.

Palvelu:kirjanpitäjä
 

Rantalainen & Rekola-Nieminen Oy JÄRVENPÄÄ

Veroneuvontaa, kirjanpitotoimisto, tilitoimisto

Kirjanpitotoimisto Rekola-Nieminen Oy perustettiin vuoden 1977 lopulla. Toiminta käynnistyi, kuten useimpien tilitoimistojen kohdalla on tapana, yrittäjän keittiönpöydän ääressä. Autamme uusia yrityksiä niiden perustamisessa, kirjanpidossa, veroasioissa ja yritysmuotokysymyksissä. Tänä päivänä palvelemme nimellä Rantalainen & Rekola-Nieminen Oy 27:n hengen voimin myös maksuliikenneasioissa sekä kansainvälistymisessä. Voimme olla koko talousosastosi. Valitse osaava ja palveleva tilitoimisto.

Palvelu:kirjanpitäjä
 

Kirjanpitotoimisto Lehtinen Oy JOENSUU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitoa

Kirjanpitotoimisto Lehtinen Oy on täyden palvelun tilitoimisto. Vuodesta 1976 olemme olleet yrittäjien ja yrityksien yhteistyökumppaneina mm. yrityksien perustamisessa, yritysmuotojen valinnassa ja muutoksissa, kirjanpito- ja veroasioissa, kustannuslaskennassa, laskutukuksissa ja reskontran hoidossa sekä muissa taloushallinnon asioissa. Käytössämme on mm. Aditro Oy:n, Talgraf Oy:n ja Heeros Systems Oy:n ohjelmaratkaisut.

Palvelu:KLT kirjanpitäjä
Yhteystiedot: Kirjanpitäjä, Mika Lehtinen
010 440 3502, 040 531 8490

Kirjanpitäjä, Juha-Matti Kontkanen
010 440 3505

Kirjanpitäjä, Taina Gröhn
010 440 3506

 

Etelä-Savon Laskenta ja Konsultointi Ky MIKKELI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kirjanpitotoimisto, tilitoimisto

Etelä-Savon Laskenta ja Konsultointi Ky palvelee Sinua kaikissa taloushallinnon tehtävissä. Meiltä saat luotettavaa kirjanpitopalveluita jo yli 36 vuoden kokemuksella. Olemme taloushallinnon ammattilaisia ja täydenpalvelun tilikonsultointitoimisto. Hoidamme yrityksen taloushallinnon kokonaisuudessaan: kirjanpidot, palkkahallinnon, verotusasiat sekä autamme uusia yrittäjiä yrityksen perustamisessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:KLT kirjanpitäjä
 

Kuopion Ykköstilit Oy KUOPIO

Kirjanpitoa, tilitoimisto

Kuopion Ykköstilit Oy on täyden palvelun Auktorisoitu tilitoimisto Kuopiossa. Asiakaskuntamme koostuu aina yhden miehen yhtiöstä keskikokoisiin noin 100 henkilöä työllistäviin yhtiöihin ja konserneihin sekä Suomessa että ulkomailla. Olemme avanneet Toimiston myös Iisalmeen, osoitteessa Pohjolankatu 10 (sisäänkäynti Kirkkopuistonkadun puolelta). Soita ja kysy lisää!

Palvelu:kirjanpitäjä
 
 

Suomen Yrittäjät ry HELSINKI

Elinkeinoelämän järjestö

Suomen yrittäjät ry parantaa yrittäjien asemaa, yrittämisen edellytyksiä sekä rakentaa Suomesta yrittäjyyden yhteiskuntaa.

Yhteystiedot: Kirjanpitäjä, Varpu Kuronen
(09) 2292 2825
(09) 2292 2999 (fax)

 

Tuiran Tili Talot Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Isännöintipalveluja, tilitoimisto, isännöintitoimisto

Tuiran Tili Talot Oy tuottaa tilitoimisto- ja isännöintipalveluja Oulun seudulla. Taloyhtiöille tarjoamme kokonaisvaltaista isännöintipalvelua jossa tekninen- ja taloudellinen isännöinti nivoutuvat saumattomasti yhteen. Yrityksille tarjoamme räätälöityjä taloushallintopalveluita yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Uusille yrittäjille tarjoamme yrityksen perustamispakettia, jossa taloushallinto voidaan hoitaa täysin sähköisesti.

Hakusana:kirjanpitäjä
Yhteystiedot: Kirjanpitäjä, Ritva Härmä
010 2710 336

 

Nettokate Oy ROVANIEMI

Kirjanpitoa, tilitoimisto

Tilitoimisto Nettokate Oy sijaitsee Rovaniemen keskustassa osoitteessa Rovakatu 18 ja palvelee pieniä ja keskisuuria yritysasiakkaita pääasiassa Lapin läänissä. Käytössämme on asianmukaiset ja viihtyisät toimitilat sekä nykyaikaiset ATK-järjestelmät niihin kuuluvine ohjelmineen, jotka takaavat joustavat yhteydet ja tiedonsiirrot sekä asiakkaillemme että viranomaistahoille. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tilitoimisto Nettokate Oy on avoinna klo 8–16, kesäaikaan klo 8–15 (kesä-elokuu).

Palvelu:kirjanpitäjä
 

Tammerkosken Tilipalvelu Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto

Tammerkosken Tilipalvelu nykyaikaisilla ratkaisuilla varustettu tilitoimisto. Perustettu 1995 ja se on saavuttanut edelläkävijän maineen juuri sähköisissä ratkaisuissa. Käytössämme on sähköinen ProCountor-ohjelma, joka mahdollistaa kirjanpidon täysin sähköisessä muodossa. Asiakkaan ei ole pakko tulla luoksemme, vaan palvelemme myös etänä. Asiakaskuntamme koostuu pk-yrityksistä, osakeyhtiöistä, osuuskunnista, yhdityksistä ja säätiöistä. Palvelemme myös Tilitoimisto Brusila nimellä Toijalassa.

Palvelu:KLT kirjanpitäjä
 

Muuta hakua

Kirjanpitäjät:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.