Kirjanpitoa

Kirjanpito · kirjanpitoa

Hakuehdolla kirjanpitoa löytyi yhteensä 3034 yritystä. Tulokset 1—20:

Kuljetinvalmistaja - Turun Kuljetinasennus Oy LIETO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kuljetinjärjestelmien valmistaja, kuljetinhihnoja, kuljetinlaitteita, kuljetinhihnojen huoltoa

Turun Kuljetinasennus on perheyritys Liedossa. Suunnittelemme, rakennamme ja huollamme teollisuuden kuljettimet kaikkialla Suomessa.Valmistamme jätteenkäsittelykuljettimet, lääketeollisuuden kuljettimet, apteekkikuljettimet, pesukuljettimet, puuteollisuuden ja pakkausteollisuuden kuljettimet. Kuljetinhihnat,ketjukuljettimet,hihnakuljettimet,rullakuljettimet,lamellikuljettimet,modulihihnakuljettimet,nostokuljettimet, verkkokuljettimet kaarrekuljettimet,siirtolaitteet asennettuina.

Yhteystiedot: Kirjanpito, Puhelinvaihde, Anne Saapola
0400 744177

 

Tilitoimisto Aarnio Oy TURKU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto

Luotettavaa palvelua jo 50 vuoden ajan! Tilitoimisto Aarnio Oy on Turun suurimpia tilitoimistoja ja perinteiset tilitoimistopalvelut ovat toimintamme sydän. Tilitoimistoa valitessasi sinun kannattaa selvittää, missä kaikessa toimistosi voi sinua palvella. Kysymys on sinun ajastasi,menestyksestäsi ja turvallisuudestasi. Tilitoimisto Aarnio takaa, että saat kaikki taloushallinnon palvelut samasta paikasta-20 työntekijän ammattitaitoisella panostuksella. Ota yhteyttä taloushallinnon asiantuntijaan.

Palvelu:kirjanpito, kirjanpitotoimisto
 

Kirjanpitotoimisto Lehtinen Oy JOENSUU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitoa

Kirjanpitotoimisto Lehtinen Oy on auktorisoitu täyden palvelun tilitoimisto. Teemme kirjanpito-, tilinpäätös-, verotus-, palkanlaskenta- ym. taloushallinnon tehtävät ammattitaidolla ja ajallaan. Joensuussa Niinivaaralla sijaitseva tilitoimisto on perustettu vuonna 1976.

Palvelu:kirjanpito, kirjanpitopalvelut
 

Seinäjoen Sisustus Oy HYLLYKALLIO

Kodinkoneliike, maalikauppa, sisustusliike, tapetteja, laminaatteja, takkoja, keittiökalusteliike

Seinäjoen Sisustus Oy on nykyaikainen ja monipuolinen sisustusalan yritys. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi kilpailukykyiset hinnat ja kuumimmat uutuudet. Erityisesti panostamme palveluun ja henkilökuntamme ammattitaitoon. Palveluitamme ovat mm. sisustamiseen väritys- ja kalustesuunnitelmat, kylpyhuonekalusteet ja wc-kalusteet ja kodinkoneiden myynti. Edustamiamme tuotemerkkejä mm. Nunnauuni, Quick-Step, Peekoo-keittiöt, Kannustalo ja Värisilmä.

Yhteystiedot: Laskutus ja kirjanpito, Hannele Korkonen
06 4212 121

 

Ordent Oy KERAVA

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilintarkastaja, tilitoimisto, kirjanpitotoimisto, tilintarkastustoimisto

Ordent Oy tarjoaa korkeatasoista tilitoimistopalvelua Etelä-Suomessa. Päätoimialueemme on Järvenpää, Kerava, Tuusula ja Vantaa. Laadukasta ja monipuolista taloushallinnon palvelua ja yrityskonsultointia. Yritysten perustamiset, sähköiset taloushallinnon palvelut, muutokset sekä yritysrahoituksen suunnittelu. Olemme auktorisoitu Tilitoimisto ja meillä on toimipiste myöskin Helsingissä osoitteessa: Fredrikinkatu 34 A 8, 00100 HELSINKI

Palvelu:kirjanpitopalvelu, kirjanpito
 

Riekkinen & Pojat Oy ESPOO

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto

Savo, Savolax, Savonia - historiallinen maakunta Sisä-Suomen järvialueen keski- ja kaakkoisosassa. Savolaisuuden etäispääte on Riekkinen & Boys Oy jonka tuntee jo lukuisa määrä ihmisiä, yrityksiä, tilintarkastajia sekä tietysti verottaja, olemmehan Espoon ainoa savolainen tilitoimisto. Ahkeruus on valttimme ja ammattitaito. Asiakkaiden arvostaminen ja avustaminen yrittämisen karikoissa ovat pitäneet meidätkin leivän syrjässä kiinni. Palvelemme myös Vantaan ja Helsingin yrittäjiä. Otapa yhteyttä.

Hakusana:kirjanpito, kirjanpitopalvelut
 

Osuuskunta Puolangan Apupiste PUOLANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kiinteistönhoitoa, siivouspalveluita, kotipalveluita, jalkahoitaja

Puolangan Apupisteestä saat kotipalvelua, kiinteistönhoitoa, siivous- ja tilitoimistopalveluita. Ammattitaitoista apua kodin ja yrityksen arkeen. Tarjoamme vanhuksille ja tarvitseville laadukkaita hoiva-, jalka-, siivous-, ja kotipalveluita sekä asiointiapua. Henkilökohtainen apu esim. lastenhoitoon saunotukseen, teatterimatkoille tai lääkärikäynneille. Kiinteistönhoito tarjoaa apua pihatöihin. Yrityksille siivous-ja tilitoimistopalvelut. Puodista siivoustarvikkeet, välineet ja hoivatuotteet.

Palvelu:Kirjanpito
 

Scantilit Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto

Taloushallinnon kokemusta vuosikymmenten mitalla. Scantilit Oy on puhtaasti kotimainen, itsenäinen tamperelainen tilitoimisto, joka tuntee alueensa yrittäjät ja elinkeinoelämän. Henkilökuntamme kouluttautuu säännöllisesti ja korostaa asiakassuhteissaan luottamuksellisuutta ja asiantuntemusta. Olemme Taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Auktorisointileima on selkein todiste asiantuntemuksesta. Neuvomme yrityksesi kaikissa asioissa alusta loppuun. Tule keskustelemaan kanssamme.

Hakusana:kirjanpito, kirjanpitotoimisto, kirjanpitopalvelut
 

Tampereen Kirjanpitotoimisto Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto

Tampereen Kirjanpitotoimisto Oy on perustettu vuonna 1957. Henkilökuntaamme kuuluu yli 40 talouden ja kirjanpidon ammattilaista. Käytössämme on alan viimeisin tietotekniikka. Olemme auktorisoitu tilitoimisto ja Taloushallintoliiton jäsen. Toimistomme sijaitsevat Tampereella ja Kangasalalla.

Palvelu:kirjanpito, kirjanpitopalvelut
Yhteystiedot: Tampereen Kirjanpitotoimisto Oy, Häkiläpolku 3 A, 33100 Tampere
(03) 254 2200

Tampereen Kirjanpitotoimisto Oy, Ainontie 8 B, 36200 Kangasala
(03) 377 4433

Kirjanpidon asiantuntija, Tradenomi, HTM, KLT, Markus Hietaniemi


 

Tilitoimisto Matti Savo Ky TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitoa, sähköistä taloushallintoa

Tilitoimisto Matti Savo - Autamme yritystäsi menestymään. Kustannustehokas sähköinen taloushallinto ja pilvipalvelut. Tarjoamme yrityksellesi oikeita taloudellisia ratkaisuja ja neuvontaa lähes 40 vuoden kokemuksella. Pyrimme auttamaan kaikissa asioissa, mitä yrityksissä tai yrittäjille eteen tulee. Hoidamme kokonaisvaltaisesti kirjanpidot tilinpäätöksineen, palkanlaskennat, veroasiat, yritysten perustamiset ja yritysmuutokset. Sijaitsemme keskustassa, katutasossa, parkkitilaa oven edessä.

Hakusana:Kirjanpito, Yhdistysten kirjanpito, Kirjanpitotoimisto
 

Tilipalvelu Termina Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitoa

Yrityksemme perustukset luotiin noin 30 vuotta sitten. Tänään olemme nopeasti kasvava ja alituiseen kehitykseen tähtäävä tilitoimisto. Sijaintipaikkamme on Ylöjärvellä, joka on myös pääasiallinen toiminta-alueemme. Palvelualueeseemme kuuluu myös muut Pirkanmaan kunnat. Tarjoamme kattavat taloushallintopalvelut, joihin kuuluu esimerkiksi perinteinen kirjanpito tai sähköinen taloushallinto. Asiakaskuntamme koostuu kaikenlaisista ja -kokoisista yrityksistä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:kirjanpitopalvelut, kirjanpitotoimisto,
 

Tilitoimisto Kaikumäki Ky TURKU

Kauppakamarin jäsen

Tilitoimisto

Luotettava ja pitkän kokemuksen omaava auktorisoitu tilitoimisto Turusta. Kauttamme hoituvat kaikki taloushallinnon palvelut ammattitaidolla. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme - olemme Teitä varten!

Palvelu:kirjanpito, kirjanpitotoimisto, kirjanpitopalvelut
 
 

Rantalainen-Yhtiöt Oy HUITTINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitoa, konsultointia, tilinpäätöksiä

Palveluihimme kuuluvat mm.: kirjanpidon hoito, yhtiön perustamiset ja muut yritysjärjestelyt, osto- ja myyntireskontran hoidot sekä palkanlaskenta. Käytössämme on Aditro Tikon kirjanpito, sekä Heeros Systems Oy:n ohjelmaratkaisut, jotka mahdollistavat verkkolaskujen lähetyksen ja vastaanoton täysin sähköisesti. Olemme Suomen Yrittäjien & Kauppakamarin jäsen. Toimimme Satakunnan talousalueella. Ota yhteyttä!

Palvelu:kirjanpitopalvelut
 

Tili-Seno Oy TURKU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto, taloushallintoa

Yrittäjä, olemme tukenasi luotettavasti ja joustavasti, olipa yrityksesi pieni tai suuri - haluamme tarjota Sinulle turvallista, osaavaa ja monipuolista tilitoimistopalvelua. Hoidamme niin palkanlaskennan kuin kirjanpidonkin tai jopa laskujesi maksamisen. Voimme myös räätälöidä Sinulle sopivan sähköisen palvelupaketin, tutustu osoitteessa www.heeros.com. Asiakkaamme ovat eri toimialoilta ja toimivat esim seuraavilla paikkakunnilla: Turku, Kaarina, Lieto, Piikkiö, Raisio, Rusko, Vahto, Masku.

Palvelu:kirjanpito
 

Tili Vuorenpää Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, kirjanpitotoimisto, tilintarkastustoimisto

Toimistossa hoidetaan yhdistysten, taloyhtiöiden ja yritysten (osakeyhtiöt, kommandiittiyhtiöt, avoimet yhtiöt ja toiminimet) perustaminen, kirjanpidot, tilinpäätökset, veroilmoitukset, palkanlaskennat ym. tilitoimistotyöt ammattitaidolla. Toimipiste sijaitsee Hervannan alueella.

Hakusana:kirjanpito, yhdistyksen kirjanpito
 

Pohjois-Karjalan Yrittäjät Ry JOENSUU

Kauppakamarin jäsen

Elinkeinoelämän järjestö

Pohjois-Karjalan Yrittäjät toimii edunvalvojana ja vaikuttajana parantaen pienten ja keskisuurten yritysten kannattavan toiminnan edellytyksiä. Olemme aktiivinen ja aloitteellinen uusien ehdotusten tekijä kaikissa yrittäjyyteen liittyvissä asioissa. Yrittäjäjärjestö toimii yrityksen kumppanina paikallisesti ja alueellisesti.

Palvelu:Kirjanpito
 

Tamrex Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Työkaluja, työturvallisuuskoulutusta, työvaatteita

Tamrex on turvallisuustavaratalo, jonka tuotevalikoimaan kuuluu palo- ja työturvallisuustuotteet sekä niihin liittyvät huolto- ja koulutuspalvelut. Maahantuomme ja myymme laadukkaita työvaatteita, -suojaimia, -käsineitä ja -jalkineita. Meiltä löytyvät myös alkusammutusvälineet, ensiaputarvikeet sekä palo- ja pelastuskalustoa. Toteutamme myös mm. tulityö- ja alkusammutuskursseja. Asiantunteva ja koulutettu henkilökuntamme palvelee niin yksityishenkilöitä, yrityksiä kuin julkista sektori

Yhteystiedot: Laskutus, ostoreskontra ja kirjanpito, Päivi Nevalainen
03 3142 1500

 

Lapuan Piristeel Oy LAPUA

Metallituotteiden valmistaja, rakennusmateriaaleja, sadevesijärjestelmiä, kattoturvallisuustuotteita

Lapuan Piristeel Oy on kotimaisia Pisko-sadevesijärjestelmiä ja kattoturvallisuustuotteita valmistava yritys. Lisäksi toimimme osaajana ohutlevyalan osahankintatöissä. Tyypillisimpiä tuotteitamme ovat tikkaat, kattosillat, lumiesteet ja sadevesijärjestelmät sekä sadevesijärjestelmien osat. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Bahco, Malco, Midwest tools, NTM, Pisko, Rainway, Ruukki, SF-Turvajärjestelmät, Tapco. Tuotteet jälleenmyyjiltämme kautta maan!

Yhteystiedot: Kirjanpito, Sami Taipale
06-433 8821
(06) 433 8825 (fax)

 

Energiainsinöörit Stagnäs & Nylund Oy MAKSAMAA

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-suunnittelua, LVI-asennusta, LVI-tuotteita

Palveluihimme kuuluu LVIS-suunnittelu sekä LVI- ja sähkötarvikkeiden myynti. Olemme erikoistuneet matalaenergiaratkaisujen suunnitteluun ja asennukseen. Meiltä maalämpöpumppujen sekä lattialämmityslaitteiden myynti ja asennus. Palvelemme kautta Suomen. Aukioloaika: ma – pe klo 8 – 17.

Yhteystiedot: Merkonoomi Laskutus, kirjanpito , May-Britt Audas
06 3451 270

 

TS-Isännöintipalvelu Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, isännöintitoimisto, isännöintiä

Isännöitsijäpalvelujen ammattilainen Tampereella ja ympäristökunnissa. Palvelemme niin pieniä kuin suuriakin asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä. Olemme myös isännöintiliiton jäsenyritys. Ota yhteys niin katsotaan miten voimme palvella teitä.

Palvelu:kirjanpito
 

Muuta hakua

Kirjanpitoa:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.