Kolarikorjaamot

Kolarikorjaamo · kolarikorjaamot · kolarikorjaamoita

Hakuehdolla kolarikorjaamot löytyi yhteensä 145 yritystä. Tulokset 1—20:

Falck - Turku - Turun Autoklinikka Oy TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, autovuokraamo, hinauspalveluita, tuulilasiasennusta, autopesula, kolarikorjaamo

Turun Autoklinikka - Falck Turku. Luotettavaa hinaus- ja tiepalvelua 24h/7. Hinaukset myös raskaalle kalustolle. Ripeät korjaukset ja huollot tienpäällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaanvaihdot. Luota Turun Autoklinikkaan kun pelti kolisee, moottori piiputtaa, tuulilasi rikkoutuu tai rengas puhkeaa. Turun Autoklinikka on täyden palvelun autotalo: Hinauspalvelu, Kolarikorjaamo, Autohuolto, Rengasklinikka, Tuulilasiklinikka, Autopesula ja FIRENT Autovuokraamo. Lisää: www.autoklinikka.net.

Yhteystiedot: Autoklinikka, Kolarikorjaamo, maalaamo, autohuolto, autopesula
020 7700 711

 

Falck - Rauma - Eura - Kiukaisten Autopelti ja Hinaus J.Mattila RAUMA

Suomen Yrittäjien jäsen

Hinausauto, autopurkaamo, hinauspalveluita, hinausta, kolarikorjaamo

Toimialaamme ovat moottoriajoneuvojen kolarivauriokorjaus, hinauspalvelu ja autopurkaamotoiminta. Hinauspalvelu päivystää ympäri vuorokauden. Yksi kolmesta lähtövalmiudessa olevasta hinausautosta suorittaa pääsääntöisesti raskaan kaluston siirtoja Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella mm. Eura, Kullaa, Luvia, Eurajoki, Yläne, Pyhäranta, Laitila, Pori, Rauma, Säkylä , Köyliö, Kokemäki, Harjavalta sekä Nakkila.

Yhteystiedot: Kolarikorjaamo, Eura
02 864 5431

 

Hämeen Kolarikorjauskeskus Oy KANGASALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Automaalaamo, autohuoltoa, automaalausta, kolarikorjaamo, autojen fiksausta

Olemme henkilö- ja pakettiautojen kolarivauriokorjauksiin erikoistunut yritys. Tarjoamme merkkiriippumatonta, laadukasta ja nopeaa, nykyaikaiset vaatimukset täyttävää vauriokorjauspalvelua. Toimimme yhteistyössä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

Hakusana:vakuutus yhtiöiden hyväksymä kolarikorjaus kolarikorjaamo tampere pirkanmaa, kolarikorjaamot tampere
 

Automaalaamo Harjunpää Oy KERAVA

Automaalaamo

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä automaalaamo / kolarikorjaamo. Suoritamme kaikki maalaukset, kolarikorjaukset sekä vahinkotarkastukset henkilö-ja pakettiautoihin. Käytössämme on Cabas -laskentaohjelma. Käytämme Spies Hecker-merkkisiä vesiohenteisia maaleja, jotka täyttävät tiukimmatkin ympäristömääräykset. Sijaisautopalvelu. Tutustu kotisivuihimme. Tervetuloa!

Palvelu:kolarikorjaamo uusimaa, kolarikorjaamo kerava, vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo, kolarikorjaamo
 

Narvi-Auto RAUMA

Suomen Yrittäjien jäsen

Automaalaamo, hinauspalveluita, autopeltikorjausta, tuulilasikorjausta, kolarikorjaamo

Olemme palvelleet raumalaisia 30vuoden ajan. Narvi Auto on vakuutusyhtiöiden suosittelema hinausliike ja kolarikorjaamo. Palveluumme kuuluu myös kolariarviointi ja vauriokuvaukset. Siirrämme arvion ja kuvat kuvansiirtoyhteydellä kyseessä olevaan vakuutusyhtiöön. Ammattitaitoiset korikorjaajamme suoristavat pellin kuin pellin. Laadukkaan lopputuloksen takaavat ajanmukaiset korinoikaisupenkit ja hitsauslaitteet. Meillä on myös automaalaamo, jonka maalausuuniin mahtuu myös pakettiautot.

 

Havana Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Automaalaamo, kolarikorjaamo

Havana Oy - Täydenpalvelun kolarikorjaamo ja automaalaamo Oulussa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee kaikissa kolarikorjaus-, automaalaus-, vahinkotarkastus- ja muovikorjausasioissa. Teemme myös erikoismaalaukset ja entisöinnit toiveidesi mukaan. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää – Tervetuloa!

Hakusana:kolarikorjaamo
 

Keräsen automaalaamo MUHOS

Autohuolto, rengasliike, automaalaamo, kolarikorjaamo

Täyden palvelun autokorjaamo: automaalaus, kolarikorjaukset, autohuolto, autotuning palvelut sekä renkaiden myynti ja asennus. Autojen ruostekorjaus, varusteasennus ja erikoismaalaus. Valmistamme Pakoputkistot, ahtopaineputket ja imuilmaputket ruostumattomasta teräksestä. Vahinkotarkastukset vakuutusyhtiöille. Autojen varaosia: 4x4 varaosat ja asennukset laadukkaasti. Hankook, Maxxis, Insa Turbo ja BF Goodrich offroad renkaat. Rundo, Alessio, Kosei, Stilauto, RS, BSW ja Devino alumiinivanteet.

Aihepiiri:kolarikorjaamo Muhos
 

Carane Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, autohuolto

Autokorjaamo, johon voit luottaa! Hoidamme kaikki moottoriajoneuvosi täydelliset huoltopalvelut. Huoltopalveluumme kuuluvat kaikki henkilö- ja pakettiautot, pienet kuorma-autot, asunto-autot, moottorikelkat, mopoautot ja pienkoneet.

Hakusana:kolarikorjaamo
 
 

Maalaus - ja Kolarityöt Salminen Ky RAISIO

Automaalausta, kolarikorjaamo

Maalaus - ja Kolarityöt Salminen Ky on moottoriajoneuvojen huoltoon ja korjaukseen erikoistunut yritys.Teemme autojen pelti- ja autokorikorjauksia sekä maalaamme kaiken merkkiset autot. Toimimme Turun talousalueella!Kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:kolarikorjaamo, kolarikorjaamo turku
 
 

Automaalaamo Tenkula Oy KAJAANI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Automaalaamo, kolarikorjaamo

Automaalaamo Tenkula - Automaalaus, korikorjaus ja raskaan kaluston maalaus Kajaani. Autojen korikorjaukset ja maalaukset ammattitaidolla, kokemusta vuodesta 1975 lähtien. Lisäksi meiltä löydät Kainuun ainoan raskaankaluston maalauskammion. Teemme vahinkotarkastuksen ja -arvion, josta lähetämme tiedot vakuutusyhtiöön sähköisesti ja lisäksi autamme teitä vahinkoilmoituksen teossa. Lisätietoa löydät kotisivuiltamme!

 
 

Joensuun Kolarikulma - Automaalaamo - Kolarikorjaamo JOENSUU

Automaalaamo, kolarikorjaamo

Kolarikulma on erikoistunut autopeltitöihin ja automaalauksiin. Vuodesta 1984 toiminut yritys on hankkinut vankan osaamisen alallaan. Laajasta palveluvalikoimasta saat yhdellä käynnillä kaikki auton korjauksiin ja maalauksiin liittyvät palvelut: kolarivauriokorjaukset, ruostevauriokorjaukset, muovikorjaukset, peltivaurioiden korjaus, paikkamaalaus, runko-oikaisut, pohjustustyöt. Olemme hyvän palvelun autokorjaamo, jossa korjaustyöt tehdään huolellisesti. Nyt myös Delta Auton sopimuskorjaamo.

 
 

Autopeltikorjaamo Autoprofil HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autopeltikorjaamo, automaalausta, kolarikorjaamo

Autoprofil, luotettava ammattilainen Helsingin Pitäjänmäellä, kartta ohessa.Yli 20 vuoden kokemuksella ja nykyaikaisilla laitteistoilla hoidamme henkilö-ja pakettiautojen kolarikorjaukset, maalaukset, katsastuskorjaukset, ruostevauriot ja puskurikorjaukset pääkaupunkiseudulla. Meillä myös sijaisautopalvelu. Klikkaa itsesi kotisivuillemme!

 
 

Autopeltimestarit Oy Lahti LAHTI

Autopeltikorjaamo, kolarikorjaamo

Autopeltimestarit Oy tekee autojen kolari- ja peltivauriokorjauksia sekä varkausvauriokorjauksia Lahdessa. Laitamme kuntoon myös autojen muoviosia kuten puskureita. Ammattitaitoinen ja laadukas työnjälki on kerännyt kiitosta asiakkaidemme keskuudessa. Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä vahinkotarkastuspiste. Palvelemme arkisin kello 8–16.30. Viikonloppuisin annamme puhelinapua.

Palvelu:kolarikorjaamo
 
 

Automaalaamo Orjala Oy KOKKOLA

Automaalaamo, autopeltikorjaamo

Olemme vakuutusyhtiöiden hyväksymä automaalaamo/kolarikorjaamo. Tuotamme maalaus- ja vahinkokorjaus palvelua laaja-alaisesti auto-, kuljetus- ja maansiirtoalalle. Toimintaympäristömme on huippuluokkaa Suomessa, laitteistot, menetelmät ja ammattitekijät ovat työn laadun takeena. Saat käyttöösi tarvittaessa sijaisauton. Palvelurepertuaarimme kuuluu myös raskaankaluston huolto, korjaus ja maalaus. Asiakaspalvelulla, hyvällä ja viimeistellyllä työllä yrityksemme on saavuttanut hyvän maineen alalla.

Palvelu:kolarikorjaamo
 
 

Iin Automaalaamo Oy - Iin Autofix Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Automaalaamo, autohuoltoa, kolarikorjaamo

Iin Automaalamo on Iistä käsin toimiva kolarikorjaamo ja -maalaamo. Erikoisosaaminen autojen kolarikorjauksessa, maalauksessa sekä ruosteenestokäsittelyissä. Vuosien työkokemuksella ja vankalla ammattitaidolla seuraavia palveluita: auton maalaus, auton korikorjaus, auton ruosteenestokäsittely, hiekkapuhallus, korisarjojen asennus, kolarikorjaukset, asuntoautojen ja –vaunujen korjaukset sekä raskaan kaluston maalaus. Uusimpana palveluna autohuollot. Suoritamme myös RST- ja alumiinihitsauksia.

 
 

Polar-Automaalaus Heikki Toppala Oy TORNIO

Automaalaamo, kolarikorjaamo

Polar-Automaalaus Heikki Toppala Oy on Torniossa toimiva täydenpalvelun kolarikorjaamo ja automaalaamo. Olemme toimineet alalla jo vuodesta 1986 lähtien. Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee kaikissa kolarikorjaus-, automaalaus-, vahinkotarkastus- ja muovikorjausasioissa. Meille voit tuoda autosi vahinkotarkastukseen ja hoidamme kaikki puolestasi joustavasti ja nopeasti. Jos haluat saada asiantuntevaa palvelua tule asiakkaaksemme, me huolehdimme sinusta!

 
 

Automaalaamo Esa Virtanen Oy TUUSULA

Autokorjaamo, automaalaamo

Ammattitaitoista ja luotettavaa autojen peltitöitä ja - maalausta jo v.1988. Teemme henkilöautoihin ja pakettiautoihin vahinkotarkastukset, kolarikorjaukset, rungon oikaisut, korimuutokset ja pohjatyöt. Meiltä myös hinaus- ja kuljetuspalvelu.

Palvelu:kolarikorjaamo
 
 

Autokorjaamo Mika Liimatainen SÖÖRMARKKU

Autokorjaamo, pienkonehuolto, moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa, kolarikorjaamo

Ammattitaidolla kaikki autojen huollot ja remontit. Meiltä myös uusinta Auto-com -tekniikkaa! Kuulumme nyt Fixus ketjuun. Ole hyvä ja katso lisätietoa ylläolevan kotisivulinkin kautta. Meiltä saat sijaisauton veloituksetta käyttöösi. Olemme avoinna ma-pe 8-16.30

Palvelu:Kolarikorjaamo
 
 

Automaalaamo Kari Pentikäinen Oy KUOPIO

Automaalaamo, kolarikorjaamo

Olemme Kuopiossa, Likolahden alueelle toimiva täyden palvelun Kolarivauriokorjaamo. Teemme autojen kolarikorjaukset, maalaukset, muoviosakorjaukset ja tuulilasien vaihdot huolellisesti ja ammattitaidolla merkistä riippumatta. Käytämme ainoastaan korkealaatuisia PPG:n ympäristöystävällisiä automaaleja, sekä -lakkoja. Palvelemme pääasiallisesti eri vakuutusyhtiöitä, paikallisia merkkikorjaamoita, kolarikorjaamoita ja yksityisiä asiakkaita.

 
 

Lohjan Autopeltisepät Ky LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Autopeltikorjaamo, kolarikorjaamo

Lohjan Autopeltisepät Ky - Vakuutusyhtiöiden suosittelema autopeltikorjaamo ja kolarikorjaamo Lohjalla. Kolarikorjaukset yli 40 vuoden kokemuksella kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin merkistä riippumatta. Korjaamo on avoinna arkisin 7.30-16. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Muuta hakua

Kolarikorjaamot:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.