Konditoriat

Konditoria · konditoriat · konditorioita

Hakuehdolla konditoriat löytyi yhteensä 105 yritystä. Tulokset 1—20:

Konditoria-Kahvila St. Honoré LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, leipomo, konditoria

Konditoria-Kahvila St. Honoré - Tervetuloa nauttimaan konditoriamme tuoreista leivonnaisista kahvikupposen kera! Konditoriassamme valmistamme paljon ihania erilaisia leivoinnaisia. Täytekakuista löytyy yli 30 erilaista vaihtoehtoa. Täytekakkujen lisäksi tuotevalikoimaamme kuuluvat myös leivokset, wienerit, pullat, kevyet mousséleivokset ja marjaleivokset, suolapalat, pasteijat, täytetyt sämpylät ja croissantit. Keitämme kahvimme itse jauhetuista pavuista. Valkoimassa myös erikoiskahveja!

 
 

Kahvila - Konditoria Miorita KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, konditoria

Kahvila-Konditoria Miorita - Kemin vanhin kahvila-konditoria Kemin ydinkeskustassa. Viihtyisässä kahvilassa 28 asiakaspaikkaa. Konditoria- ja leipomotuotteet valmistetaan omassa sokerileipomossa hyvistä raaka-aineista ammattitaidolla. Avustamme juhlien kahvitarjonnan suunittelussa. Tilaa täytekakut, hääkakut, syntymäpäiväkakut, fantasiakakut lastenjuhliin, voileipäkakut, pullakranssit sekä kuivakakut ja pikkuleivät juhliisi. Avoinna: ma-pe 8.00-16.30 ja la 09.30-15.00. Tervetuloa herkuttelemaan!

 
 

Lillkungs Bageri & Konditori (på svenska) ORAVAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Konditoria, leipomotuotteita

Kvalitativa bageriprodukter och konditoriprodukter bakade med stor yrkeskunskap och skicklighet. Urvalet omfattar bröd, matbröd, tunnbröd, spisbröd, kaffebröd, konditoriprodukt, säsongprodukter, bröllopstårta, smörgåstårta, munkar, berlinermunkar, wienermunkar, grismunkar, grisar, kakor, tårtor. Från bageri och konditori: wienermunk, munk, livsmedel, konditoriprodukt, kaka, grismunk, gris, berlinermunk, wienermunk. Leverans i Österbotten, Vasa, Nykarleby, Jakobstad. Smakliga alternativ åt Er!

 
 

Lillkungs Bageri & Konditori ORAVAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Konditoria, leipomotuotteita

Laadukkaita leipomotuotteita huolella ja ammattitaidolla valmistettuina. Valikoima käsittää mm. leivät, ruokaleivät, kahvileivät, voileipäkakut, konditoriatuotteet ja kausituotteet. Tuotteitamme wienermunkki, ruokaleivät, berliininmunkki, elintarvikkeet, hääkakut, kahvileipä, kakut, leipomotuotteet, munkit, munkki, ohutleipä, possumunkki, possut possumunkit. Toimimme Pohjanmaalla Vaasa - Uusikaarlepyy - Pietarsaari -alueella. Kutkuttavan maistuvia myös Teille!

 
 

Markun Pakari, avoin yhtiö FORSSA

Leipomotuotteita

Hyvän leivän ystävälle! Maukkaita leipiä ja konditoriatuotteita ammattitaidolla Forssan keskustasta. Vuonna 1994 kahden pitkänlinjan leipurin perustama yritys. Markun Pakarissa toimivat kahvila, leipomo ja konditoria. Poikkea kahvilla ja osta kotiin erikoisuutemme: Markun Pakarin kuminalimppu. Täyte- ja voileipäkakut tilauksesta. Tuotteet ja Palvelut; Leipomotuotteet, lähileivät, ruisleivät, vuokaleivät. Olemme avoinna arkisin 8.00-16.00 ja lauantaisin 8.00-13.00.

Hakusana:konditoria Forssa
 
 

Tullin Kaffe RAUMA

Kahvila, pitopalvelu, juhlapalvelu

Tullin Kaffe on viihtyisä lounaskahvila Vanhassa Raumassa, Hauenguanossa. Meillä voit nauttia kahvin makean tai suolaisen leivonnaisen kanssa tai tulla lounaalle nauttimaan maukkaasta kotiruoasta. Torstaisin saat vastaleivotut gluteenittomat leivonnaiset. Palveluihimme kuuluu myös pitopalvelu, jonne järjestämme tarjoiltavat syötävät asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden mukaaan. Tilauksesta teemme myös leivonnaisia, kakkuja, voileipäkakkuja ja ruokia.

Palvelu:konditoria
 
 

Kauppahallin Konditoria - Brander Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Konditoria

Brander Oy on palvellut tamperelaisia vuodesta 1920 lähtien. Kauppahallissa olemme olleet jo 1960-luvulta.Kauppahalli on ollut tärkeä tamperelaisten kohtaamispaikka,siksi Brander on halunnut olla siellä esittelemässä tuotteitaan. Meiltä saat suussa sulavat konditoriatuotteet, mehevät ruokaleivät sekä pikkusuolaiset. Meillä myös laaja valikoima herkullisia gluteenittomia tuotteita; täytekakuista ruokaleipiin, uunituoreena tiistaisin. Tervetuloa herkuttelemaan!

 
 

Kauppahallin kahvila - Linkosuon Kahvila Oy TAMPERE

MaRa ry:n jäsen

Kahvila, konditoria, leipomotuotteita

Linkosuon kahvilat tarjoavat virkistävän kahvi- tai lounashetken eri puolella Tamperetta ja Pirkanmaata. Voit myös ottaa annoksen mukaasi, ja hemmotella itseäsi kotona tai työpaikalla. Linkosuon kahvilasta saat aina tuoretta, vastakeitettyä Paulig-kahvia. Herkulliset leivonnaiset ja täytetyt leivät valmistetaan Linkosuon omassa leipomossa ja keittiössä – vuosikymmenten perinteellä ja kokemuksella.

 
 

Liisan Leipomo Oy - Kauppahalli TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Konditoria, leipomotuotteita

Tampereen keskustassa sijaitsevassa Kauppahallissa on myös Liisan Leipomon myymälä ja kahvio. Myymälämme sijaitsee keskikäytävällä, myyntipaikkanumerot ovat 13, 14, 15, 112 ja 114. Toimipisteestä on saatavissa kaikkia Liisan Leipomon tuotteita. Tervetuloa!

Aihepiiri:Konditoria
 
 

Makutuote - Kauppahalli TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Leipomo, konditoria, leipomotuotteita

Makutuote tarjoaa laadukkaita makuelämyksiä arkeen ja juhlaan. Perheyrityksemme toiminta jatkuu jo neljännessä sukupolvessa, toivotamme asiakkaamme tervetulleiksi palveltavaksi Kauppahallin tai Lielahden myymälöihimme. Makutuote leipoo pitkiä perinteitään kunnioittaen todellisia makuelämyksiä, jotka ovat lunastaneet paikkansa niin juhlapöydässä kuin arkenakin.

 
 

Alko Oy - Alkon tilauspalvelu Konditoria Vehnänen Ky JUANKOSKI

Kauppakamarin jäsen

Juomien vähittäismyyntiä

Alko on koko maan kattava, tehokas ja asiantunteva erikoisliikeketju. Alkolla on yli 340 myymälää ja noin 120 myymäläverkostoa täydentävää tilauspalvelupistettä. Alkolla on myös yritysten palvelutarpeita varten erityisiä yrityspalvelumyymälöitä. Lähimmän yrityspalvelumyymälän yhteystiedot saat osoitteesta www.alko.fi/palvelutyrityksille.

 
 

Cafe Herkkusuu KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, konditoria

Cafe Herkkusuusta leivonnaiset, suolaiset ja makeat arkeen ja juhlaan.Tilauksesta meiltä täytekakut , voileipäkakut ja muut tarjottavat perhejuhliin, illanistujaisiin.

 
 

Leipomoliike M. Mattila LIETO

Kahvila, leipomo, leipomotuotteita

Leipomo Mattilasta löydät ruokaleivät sekä kahvileivät, leivonnaiset, pikkuleivät, pullat sekä keksit. Leipomomme yhteydessä toimii myös myymälä-kahvila, josta saa tuoreet oman leipomomme tuotteet mukaan ja paikanpäällä nautittavaksi. Palvelemme: Arkisin 7.30 - 16 Lauantaisin 9.00-14.00 Tarjolla lisäksi keittolounas arkisin noin klo 10 alkaen.

Palvelu:konditoria
 
 

Kiteen Kotileipomo avoin yhtiö KITEE

Suomen Yrittäjien jäsen

Leipomo, leipomotuotteita

Kiteen Kotileipomosta saat maukkaat kahvileivät ja konditoriatuotteet arkeen ja juhlaan. Myös gluteenittomat.

Hakusana:konditorio
 

Muuta hakua

Konditoriat:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.