Konditoriatuotteita

Konditoriatuote · konditoriatuotteet · konditoriatuotteita

Hakuehdolla konditoriatuotteita löytyi yhteensä 24 yritystä. Tulokset 1—20:

Cafe Charlotta LAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, pitopalvelu

Cafe Charlotta on vuonna 2000 perustettu lounas-kahvila keskellä Lahtea. Kahvilamme ja A'la Carte -ravintolamme sijaitsee kauppakeskus liikkeessä Anttilan talossa. Valmistamme lounaan lisäksi itse kaikki pullat, kakut ja muut leivonnaiset. Huippu kondiittorimme loihtii suussa sulavat herkut juhliisi tai vaikka päivän piristykseksi, pitopalvelu myös asiakkaan tiloissa. Meillä sinun on mahdollisuus pitää kokousta hienoissa erilaisissa "kokoustiloissa" keskellä kaupunkia. Ota yhteyttä!

Valmistaa:konditoriatuotteet
 
 

Kahvila - Konditoria Miorita KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, konditoria

Kahvila-Konditoria Miorita - Kemin vanhin kahvila-konditoria Kemin ydinkeskustassa. Viihtyisässä kahvilassa 28 asiakaspaikkaa. Konditoria- ja leipomotuotteet valmistetaan omassa sokerileipomossa hyvistä raaka-aineista ammattitaidolla. Avustamme juhlien kahvitarjonnan suunittelussa. Tilaa täytekakut, hääkakut, syntymäpäiväkakut, fantasiakakut lastenjuhliin, voileipäkakut, pullakranssit sekä kuivakakut ja pikkuleivät juhliisi. Avoinna: ma-pe 8.00-16.30 ja la 09.30-15.00. Tervetuloa herkuttelemaan!

Valmistaa:konditoriatuotteet Kemi
 
 

Ylöjärven Leipomo Oy YLÖJÄRVI

Leipomo

Ylöjärven leipomosta ammattitaidolla valmistetut, tuoreet ja maukkaat konditoria-tuotteet. Konditoriamestarimme leipoo kakut ammattitaitoisesti 40-vuoden kokemuksella. Ylöjärven leipomo tarjoaa Sinulle parhaan asiantuntemuksen leipomoalalta. Palveluihimme kuuluvat mm. täytekakut täytetyt patongit, sämpylät, kolmioleivät, piirakat ja pasteijat. Meiltä saat konditoria-tuotteet sekä juhlaan että arkeen! Olemme avoinna arkisin: 6.00 - 15.00, Tervetuloa!

Valmistaa:konditoriatuote
 
 

Ikaalisten Mylly Oy IKAALINEN

Myllytuotteita

Myllyn Leivän myymälä-kahvilasta ostat herkulliset leivät ja leivonnaiset joko mukaasi tai paikan päällä nautittavaksi. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen valikoiman tuotteita ruisleivästä kahvileipään ja konditoriatuotteisiin. Keittolounas on katettuna arkisin klo 10 - 15

Tuote:konditoriatuotteita
 
 

Koiviston Kotileipomo-Kahvila IKAALINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Leipomotuotteita

Hyvää laatua ja paikallista makua vuodesta 1932! Korkealaatuiset vaaleat leivät ja pullat ovat Kotileipomomme päätuotteita. Lippulaivatuote on hiivaleipä, mikä vuosi vuodelta on saavuttanut aina suuremman suosion. Kahvilassa voi joka päivä nauttia tuoreista antimista ja myymälästä saa herkut mukaan kotiin. Täältä löytyy perinteiset pullat, pitkot ja piirakat niin kuin herkulliset leivonnaiset ja erilaiset kakut kaikkkiin juhliin.

Hakusana:konditoriatuotteet
 
 

Markun Pakari, avoin yhtiö FORSSA

Leipomotuotteita

Hyvän leivän ystävälle! Maukkaita leipiä ja konditoriatuotteita ammattitaidolla Forssan keskustasta. Vuonna 1994 kahden pitkänlinjan leipurin perustama yritys. Markun Pakarissa toimivat kahvila, leipomo ja konditoria. Poikkea kahvilla ja osta kotiin erikoisuutemme: Markun Pakarin kuminalimppu. Täyte- ja voileipäkakut tilauksesta. Tuotteet ja Palvelut; Leipomotuotteet, lähileivät, ruisleivät, vuokaleivät. Olemme avoinna arkisin 8.00-16.00 ja lauantaisin 8.00-13.00.

Hakusana:konditoriatuotteet Forssa
 
 

Kauppahallin Konditoria - Brander Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenMaRa ry:n jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Konditoria

Brander Oy on palvellut tamperelaisia vuodesta 1920 lähtien. Kauppahallissa olemme olleet jo 1960-luvulta.Kauppahalli on ollut tärkeä tamperelaisten kohtaamispaikka,siksi Brander on halunnut olla siellä esittelemässä tuotteitaan. Meiltä saat suussa sulavat konditoriatuotteet, mehevät ruokaleivät sekä pikkusuolaiset. Meillä myös laaja valikoima herkullisia gluteenittomia tuotteita; täytekakuista ruokaleipiin, uunituoreena tiistaisin. Tervetuloa herkuttelemaan!

Aihepiiri:Konditoriatuotteet
 
 

Viljaton Valinta TAMPERE

Gluteenittomia leipomotuotteita

Olemme luontaisesti gluteenittomientuotteiden erikoisliike. Myymme Kotileipomo Ilonan käsintehtyjä herkullisia tuotteitta. Saame joka päivä tuoreita tuotteita myymälään ja pidämme yllä laajaa valikoimmaa. Vaihdamme myös tuotteitta, koska haluamme tarjota vaihtelua asiakkaillemme.

Tuote:Gluteenittomia konditoriatuotteita
 
 

Rauman Pullapaja Oy RAUMA

Leipomotuotteita

Rauman Pullapaja on perustettu vuonna 1993. Yrityksen omistajilla Mika Sottisella ja Leo Karjalaisella on yhteensä yli 60 vuoden kokemus alalta. Pullapaja toimii Raumalla Nummen alueella vanhan meijerin naapurissa. Meiltä saat vaaleat ruokaleivät, kahvileivät, suolaiset tuotteet ja konditoriatuotteet.

Tuote:konditoriatuotteet
 

Muuta hakua

Konditoriatuotteita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.