Korjausrakentamista

Korjausrakentaminen · korjausrakentamista

Hakuehdolla korjausrakentamista löytyi yhteensä 925 yritystä. Tulokset 1—20:

Are Oy VANTAA

Rakennusala, korjausrakennusta, talotekniikka

Are on Suomen johtavia talotekniikan urakointi- ja kiinteistöpalveluyrityksiä. Tarjoamme asiakkaillemme kattavia kokonaisratkaisuja toimisto-, liike- ja teollisuuskiinteistöihin sekä korjausrakentamisen palveluja asuinkiinteistöihin. Liiketoiminta-alueina ovat talotekniikkaurakointi sekä kiinteistöpalveluissa talotekniikan huolto ja kunnossapito, ylläpitopalvelut sekä korjausrakentaminen

Palvelu:korjausrakentaminen
 

YIT Oyj HELSINKI

Rakennuttajapalvelua, infrastruktuuria, teiden kunnossapitoa, kiinteistötekniikka, kiinteistöhuoltopalveluita, teollisuuden kunnossapitopalveluja, rakennusliike

YIT on rakennusalan edelläkävijä, joka luo vetovoimaisempaa ja kestävämpää kaupunkiympäristöä Suomessa, Venäjällä, Baltian maissa, Tšekissä ja Slovakiassa. YIT rakentaa asuntoja, toimitiloja ja infrastruktuuria, kehittää kokonaisia alueita sekä tarjoaa kuluttajille asumisen ratkaisuja. YIT:llä on yli 100 vuoden kokemus ja vahva markkina-asema: Suomessa se on suurin asuntojen rakentaja ja Venäjällä merkittävin ulkomainen asuntorakentaja.

Hakusana:korjausrakentaminen
 

Rakmaster Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Korjausrakentamista, huoneistoremontteja

Rakmaster Oy on korjausrakentamiseen ja huoneistoremontointiin erikoistunut perheyritys, joka on perustettu vuonna 1995. Asiakkaitamme ovat yksityiset, yritykset ja yhteisöt. Palvelumme on luotettavaa, joustavaa ja työnjohto on tavoitettavissa helposti. Hoidamme kohteet ns. avaimet käteen periaatteella tai osaurakointina. Palvelemme Uudellamaalla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kirkkonummi, Kauniainen, Kerava, Järvenpää, Karkkila, Sipoo).

 

Lukkoliike - Rakennusliike - Tilipalvelu Heikki Väisänen PUOLANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Tilitoimisto, lukkoliike, rakennusliike

Heikki Väisänen - Monialayrittäjänä, jolta voit tilata täydenpalvelun tilitoimisto- ja isännöintipalveluiden lisäksi rakennuspalvelut, remonttipalvelut ja lukkoliikkeen palvelut. Rakennusliike tarjoaa remontointia, uudisrakentamista ja kiinteistöjen, omakotitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen saneeraus. Kauttamme sisäremontit, kattoremontit ja kylpyhuoneremontit. Julkisivuremontit katosta perustuksiin saakka. Pyydä remonttitarjous meiltä.

Hakusana:korjausrakentaminen
 

Rakennus Oy Paanurakenne LEMPÄÄLÄ

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Kattojen saneerausta, erikoisalarakennusta, korjausrakentamista, KVR-urakointia

Paanurakenne on rakentamisen ammattilainen. Asiakkaitamme ovat julkiset yhteisöt, ammattirakennuttajat ja kiinteistöjen hallinnoijat.

Palvelu:korjausrakentaminen
 

Kolmiosaneeraus Oy TAMPERE

Talonrakennusta

Kolmiosaneeraus rakentaa omakotitalot, mökit yms rakennukset avaimet käteen periaatteella, sekä tekee kattavasti erilaiset saneeraustyöt peruskorjauksista lähtien. Teemme töitä sekä suoraan yksityisille, kuluttajille, että alihankintana yrityksille (tai pääurakointina). Toimimme Pirkanmaan alueella.

Palvelu:rakennussaneeraus
 

Oulun Kuivaustekniikka Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kosteusvaurioiden korjausta, vesivahinkojen korjausta

Oulun Kuivaustekniikka Oy - vesivahinkojen kartoitus, kuivaus, purku, korjaus ja saneeraus Oulun ja Lapin alueella. Kauttamme vahinkotapahtuman hoito kaikkine toimineen. Palveluitamme mm. remontit, märkätilavalvonta, kosteusmittaus, lämpökamerakuvaus, ryömintätilakuivaus ja ilmatiiviysmittaus. Olemme valtuutettu asennusliike Corroventa kuivainlaitteille. Asiakkaitamme ovat mm. vakuutusyhtiöt, kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöt, yksityishenkilöt, liike- ja julkisyhteisöt sekä kaupungit ja kunnat.

Hakusana:korjausrakentaminen ja saneeraus
 

Mestarilaatoitus Oy JOENSUU

Laatoitustöitä

Mestarilaatoitus Oy on joensuulainen 25.1.1982 perustettu yritys. Toimenkuvaan kuuluvat vaativat keraamiset laatoitus-, kivi- ja oheistyöt, kuten vedeneristystyöt. Toimialueena on koko Suomi, mutta pääasiassa pääkaupunkiseutu. Yritys työllistää noin 20 alan pitkäaikaista ammattilaista. Linjasaneeraukset ja valut tehokkaasti. Tutustu referenssiluetteloon ja kuvagalleriaan, niin saat lisätietoa tekemistämme projektikohteista!

Hakusana:korjausrakentaminen, rakennussaneeraus
 

Rakennuslehti HELSINKI

Lehtiä, aikakauslehtien kustantaja

Rakennuslehti on rakennusalan ykköslehti ja ammattijulkaisu, joka tavoittaa kaikki rakennusalalla päätöksiä tekevät ammattilaiset. Viikoittaiseen lukijakuntaan kuuluvat erilaisissa suunnittelu- ja johtotehtävissä toimivat arkkitehdit, insinöörit, rakennusmestarit ja muut rakennusalan vaikuttajat.

Aihepiiri:korjausrakentaminen
 

Rakennusliike Häyrynen Oy II

Korjausrakentamista, saneerausta, rakennusliike

Rakennusliike Häyrynen - Ii, Oulu. Etsitkö luotettavaa rakennuskumppania tai korjausrakentamisen ammattilaista? Rakennamme ja peruskorjaamme rivi-, pari-, omakoti- ja kerrostaloja, loma-asuntoja, toimitiloja sekä kouluja, päiväkoteja ja palvelutaloja sekä muita julkisia rakennuksia yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Palvelemme pääsääntöisesti Oulun seudulla. Vuodesta 1971 - Aina aikataulussa.

Palvelu:korjausrakentaminen
Standardi:RALA sertifikaatti uudisrakentaminen ja korjausrakentaminen
 

EK-Remontti ESPOO

Kylpyhuoneremontteja, korjausrakennusta, saneerausta

Teemme laadukkaat saneeraukset ja korjausrakentamiset koteihin ja yrityksiin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meiltä saat palvelut lattiasta kattoon ja keittiöstä kylpyhuoneeseen. Soita ja kysy lisää!! Toimialueenamme on koko pääkaupunkiseutu kehyskuntineen.

Palvelu:rakennussaneeraus, korjausrakennus
 

Ailon Oy TURKU

Remontteja, korjausrakentamista

Ailon Oy – Taloyhtiöden ja yhteisöjen remonttien, sekä korjaus- ja uudisrakentamisen vahva ammattilainen. Laadukas työjälki takuutyönä ja varmat toimitukset. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu kustannukseton kohteen arviointi ja kustannusarvio tai urakkatarjous. Suoritamme työn takuutyönä ja projektin yksityiskohdista sovitaan aina kirjallisesti. Yrityksellä on hyvät yhteistyökumppanit, joten voimme tarjota kokonaisvaltaisen remontin lvi- ja sähkötöineen.

 

Pihaset tmi Pasi Eronen MUTALA

Viherrakennusta, piharakentamista

Pihaset tekee ammattitaidolla kaikki piharakentamisen työt Pirkanmaan alueella. Teemme myös maanrakennustöitä sekä rantarakentamista. Talvisin hoidamme lumen pudotukset katoilta sekä pihojen lumityöt. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:korjausrakentaminen
 

KENNO - Rakennustoimisto Kenno-Rakenne VANTAA

Korjausrakentamista, saneerausta

Kenno-Rakenne Oy on vuonna 1956 perustettu korjausrakentamiseen erikoistunut rakennusliike. Eritysosaamistamme ovat liiketilojen, julkisten tilojen ja teollisuustilojen saneeraus- ja korjaustyöt sekä asuintalojen julkisivujen remontointi ja LV-saneeraukset. Asiakaskuntamme koostuu rakennuttamisen ammattilaisista sekä rakennuttajakonsulteista. Katso kotisivuiltamme referenssejä.

Palvelu:korjausrakentaminen
 

Altcon - Yhtiöt Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

LVI-töitä, korjausrakentamista

Altcon-Yhtiöt Oy on 1998 toimintansa aloittanut Suomalainen, hyvämaineinen ja monipuolinen rakennusalan yritys. Altcon-Yhtiöt Oy toteuttaa mitä monipuolisemmin LVI - ja korjausrakentamista. Voimmekin ylpeänä sanoa olevamme alan asiantuntija ja osaaja.

Palvelu:korjausrakentaminen
 

Cramo Finland Oy VANTAA

Rakennuskonevuokrausta

Cramolta voit vuokrata erilaiset koneet ja laitteet, sekä siirtokelpoiset tilat. Tarjoamme myös monia muita rakentamiseen liittyviä palveluita, kuten kosteudenhallintaa, kuivaus- ja lämmityspalveluita, sekä julkisivupalveluita. Kotisivultamme löydät kätevästi tiedot lähimmästä toimipisteestä ja teet vuokrauskyselyn. Tervetuloa Cramoon, johtavaan eurooppalaiseen palveluntarjoajaan!

Palvelu:korjausrakentaminen
 

EMC Talotekniikka Oy HELSINKI

LVI-urakointia, talotekniikka

Konsernin toiminta perustuu talotekniikan ydinpalvelujen tarjontaan ja kehittämiseen. Konserniin kuuluvat yritykset tarjoavat omien erikoisalueittensa LVIS- ja putkistosaneerausurakoinnin lisäksi talotekniikan kokonaisratkaisuja uudis- ja korjausrakentamisen alueella. Tarjoamme yrityksille tien menestykseen yhdessä konsernimme muiden asiantuntijayritysten kanssa. Parannamme kiinteistöjen olosuhteita ja ominaisuuksia toteuttamalla talotekniset ratkaisut kustannustehokkaasti ja laadukkaasti.

Palvelu:korjausrakentaminen
 

Rakennus Oy Isotalo HELSINKI

Rakennusliike

Rakennus Oy Isotalo tuottaa rakentamispalveluita kokonais- ja rakennusurakoitsijana, projektinjohtotehtävissä sekä kvr-rakentajana Uudenmaan alueella. Toiminnallemme ominaisimmat osa-alueet ovat: toimisto- ja liike- sekä teollisuusrakentaminen.

Palvelu:korjausrakentaminen, rakennussaneeraus
 

Coor Service Management ESPOO

Teräsrakentaminen, teollisuuspalveluita, kiinteistöpalveluja, siivouspalveluita

Coor Service Management on Pohjoismaiden johtava tukipalveluiden toimittaja, joka johtaa, kehittää ja tehostaa liiketoimintaa tukevia toimintoja yksityisellä ja julkisella sektorilla. Työllistämme noin 1000 henkilöä eri puolilla Suomea.

Palvelu:korjausrakentaminen
 

Sarkoti Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta, korjausrakennusta

Rakennamme ja saneeraamme vankalla ammattitaidolla omakotitaloja, rivitaloja ja kerrostaloja sekä julkisia rakennuksia. Monipuolisiin palveluihimme kuuluu mm. mittaus, valvonta ja jonkin verran suunnittelua. Teemme myös teollisuusrakennusta. Toimimme Pirkanmaan alueella. SOITA ja pyydä tarjous!

Palvelu:rakennussaneeraus
 

Muuta hakua

Korjausrakentamista:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.