Kriisipuhelimet

Kriisipuhelin · kriisipuhelimet · kriisipuhelimia

Hakuehdolla kriisipuhelimet löytyi yhteensä 3 yritystä.

 

Kriisikeskus Turvapoiju KEMI

Kriisikeskus, kriisipalveluita

Tarjoaa kokonaisvaltaista tukea elämän kriisitilanteissa. Turvapoijusta saa apua, kun on kohdannut odottamattoman, haastavan elämäntilanteen tai järkyttävän tapahtuman, kun omat selviytymiskeinot eivät riitä. Työskentelytapamme on tulevaisuuteen suuntautuva. Olemme avoinna: ma, ke–pe 9–16 ja ti 10-17, p 040 544 1750. (Ajanvaraus 10-14). Turva- ja kriisiasuntoon pääsee aukioloajan ulkopuolella sosiaalipäivystyksen ja poliisin avulla soittamalla 112.

Hakusana:kriisipuhelin
 
 

Kriisikeskus Osviitta TAMPERE

Mielenterveyspalveluita

Kriisikeskus Osviitta on matalan kynnyksen auttamispaikka, jonne pääsee joustavasti ja nopeasti. Meihin voi ottaa yhteyttä kuka tahansa, joka tarvitsee ulkopuolista keskusteluapua. Käynti on luottamuksellinen ja maksuton. Osviitan asiakas saa keskustella tilanteestaan joko paikan päällä tai puhelimitse. Me kuuntelemme aktiivisesti ja tuemme parhaamme mukaan. Apumme on tarkoitettu lyhytaikaiseksi ja käyntikerrat onkin rajattu yhdestä viiteen. Tarvittaessa pyrimme ohjaamaan asiakkaan eteenpäin.

Palvelu:kriisipuhelin
 
 

Helsingin Kaupungin sosiaalivirasto HELSINKI

Sosiaalipalveluja, julkisia palveluita

Lasten päivähoito, sosiaalityö eri muodoissaan, lastensuojelu, perheneuvolatoiminta, vammaisten palvelut, kehitysvammaisten palvelut, vanhuspalvelu, päihdehuolto, asunnottomien palvelut, toimeentulotuki.

Hakusana:Kriisipuhelin
 

Muuta hakua

Kriisipuhelimet:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.