Kuntoneuvontaa

Kuntoneuvonta · kuntoneuvontaa · kuntoneuvonnat

Hakuehdolla kuntoneuvontaa löytyi yhteensä 5 yritystä.

 

Rantakylän Fysikaalinen Hoitolaitos JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Fysioterapiapalveluja, toimintaterapiaa

Rantakylän Fysikaalinen Hoitolaitos Ky on tarjonnut fysioterapiapalveluita Rantakylän alueella jo vuodesta 1984. Toiminta on laajentunut toimintaterapiaan syyskuusta 2012 alkaen. Henkilökuntamme jatkuva koulutus takaa sinulle asiantuntevan, laadukkaan ja turvallisen terapian. Meillä on sopimus KELAn kanssa sairasvakuutuksen valtakirjamenettelystä eli vähennämme suoraan KELAn korvauksen lähetteellä käytyjen hoitojen hinnoista. Yksilöllistä fysio- ja toimintaterapiapalvelua sinulle - Tervetuloa!

Hakusana:henkilökohtainen kuntoneuvonta
 
 

Ihanasti Training - Minna Ihanus KEMINMAA

Liikuntapalveluja, liikuntaneuvontaa

Ihanasti Training - Minna Ihanus on uusi Keminmaassa toimiva ryhmäliikuntaa, personal training -palveluita sekä hyvinvointi- ja painonhallintapalveluita tarjoava yritys. Asiakkaitamme ovat sekä yksityishenkilöt kuin myös ryhmät, seurat sekä yritykset. Voimme myös räätälöidä palvelumme asiakkaan kulloisenkin tarpeen mukaan. Tarjoamme myös ohjattua perheliikuntaa, jolloin vanhemmat ja lapset voivat yhdessä viettää hyödyllistä laatuaikaa. Ota yhteyttä, niin laitetaan yhdessä elämäsi kuntoon!

Palvelu:henkilökohtaista kuntoneuvontaa
 
 

Energy Puls Wellness Center Oy PORI

Kunto-ohjaaja, liikuntasali, kuntokeskus, personal trainer, liikuntakeskus, kuntoneuvontaa, liikuntapalveluja

Liikuntakeskus Puls on Porissa sijaitseva hyvinvointikeskus, joka tarjoaa viihtyisät tilat ja korkeatasoiset liikuntapalvelut. Liikutpa yksin tai ryhmässä, meidän tavoitteemme on, että viihdyt jokaisella kerralla ja odotat jo seuraavaa. Monipuoliset palvelumme on suunnattu kaikille omasta hyvinvoinnistaan huolta pitäville yksityis- ja yritysasiakkaille. Tervetuloa! Meiltä myös personal trainer -palveluita kysy lisää! Ainoana Satakunnassa meidän uutuutemme online-valmennus. Lisää: www.puls

 
 
 

Muuta hakua

Kuntoneuvontaa:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.