Kuorma-autokortti

Kuorma-autokortti · kuorma-autokortit

Hakuehdolla kuorma-autokortti löytyi yhteensä 30 yritystä. Tulokset 1—20:

Säkylän Autokoulu Ky SÄKYLÄ

Ajo-opetusta

Starttaa meiltä! Tiesitkö että autokoulun voi aloittaa jo 6 kuukautta ennen ajokorttiluokan ikävaatimuksen täyttymistä. Ajokortti antaa vapauden ja mahdollisuuksia koko elämän varrelle. Autokouluopettajamme opettaa sinut ajamaan kaikissa olosuhteissa ja kaikkina vuodenaikoina - tyylillä. Turvallisesti, mutta ajamisesta nauttien - ilman niuhotusta. Tutustu autoihimme ja ajokalustoomme joulukuun alusta alkaen facebookissa ja tykkää meistä!

Palvelu:kuorma-autokortti
 

Trendi Liikennekoulu LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Ajo-opetusta, autokoulu

Trendi Liikennekoulu sijaitsee Lohjan ydinkeskustassa Suurlohjankadulla. Sisäänkäynti Trendiin on Säästötalo Latvalan yläparkkitasanteelta. Opettajat ovat alansa ammattilaisia, mukavia ja oppimaan motivoivia! Trendin oppimisilmapiirissä viihdyt takuuvarmasti! Trendi Liikennekoulu on liikenteen turvallisuusviraston TRAFIN hyväksymä koulutuskeskus! Meiltä saat myös kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyysdirektiivin mukaista jatkokoulutusta!

Palvelu:kuorma-autokortti C
 
 

Autokoulu Ajokortti Ky LAHTI

Autokoulu

Tervetuloa autokouluun, jossa sinä olet pääosassa. Hyvässä koulussa mikään ei ole vaikeaa. Tervetuloa Autokoulu Ajokortin oppilaaksi oletpa ajamassa auto-,mopo-,moottoripyöräkorttia.

Palvelu:Kuorma-autokortti
 
 

Autokoulu Oiva Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Ajo-opetusta, autokoulu

Tervetuloa Autokoulu Oivaan! Olemme toimineet Lohjan Virkkalassa vuodesta 1976. Toteutamme ajokoulutuksen suomeksi ja saat meiltä myös ruotsinkielisen opetusmateriaalin niin halutessasi. Kurssimme alkavat kaksi kertaa kuukaudessa aina maanantaisin. Meillä voit suorittaa M eli mopokurssin, A1 eli kevytmoottoripyöräkurssin, B eli henkilöautokurssin tai C:n eli kuorma-autokurssin. Lisäksi järjestämme myös II-vaiheen opetusta, pimeän kursseja sekä taloudellisen ajon ja liukkaan kelin ajokursseja.

Hakusana:kuorma-autokortti C
 
 

Etelä-Hämeen Autokoulu Ky LAHTI

Autokoulu

Jo lähes 60 vuoden ajan on Etelä-Hämeen Autokoulu kasvattanut laatuautoilijoita teillemme. Rautaisen ammattitaidon omaavat opettajamme takaavat laadukkaan ja viihtyisän ajo-opetuksen myös sinulle.

Palvelu:kuorma-autokortti
 
 

Haminan Ajo-Opisto Ky HAMINA

Ajo-opetusta

Rento meininki näkyy jo autokoulun seiniltä. Iloisenkirjavat palautejulisteet ovat muistuttamassa hyvistä kokemuksista autokoulussa. Autokoulussamme oppia voi ilman jännittämistä ja pingotusta: ajotunneilla harjoitellaan ajamista ja puhutaan asiaa -mutta myös "heitetään läppää", jos siltä tuntuu. Teoriatunnit kuluvat nopeasti mukavissa tuoleissa ja asia painuu mieleen kuin itsestään. Sopivana hetkenä voidaan taukoilla kahvin ja pullan merkeissä. Meiltä voi kysyä ihan mitä vaan! Tarvittaessa opet

Hakusana:kuorma-autokortti
 
 

Alavuden Autokoulu Oy ALAVUS

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu

Alavuden Autokoulu Oy tarjoaa autokouluoppilaille hyvän perustan tiellä liikkumiseen. Meillä on mahdollista suorittaa kaikki ajokorttiluokat moposta rekkakorttiin kakkosvaiheineen. Autokoulumme kouluttajat ovat ammattitaitoisia ja kokeneita. Koulutamme vastuuntuntoisia kuljettajia. Henkilöautokurssille voit ilmoittautua, kun olet täyttänyt 17 vuotta. Ota yhteyttä niin kerromme kurssiemme sisällöstä. Käytössämme on joustavat maksuvaihtoehdot. Tutustu kotisivuillamme kursseihimme ja kalustoomme -

Hakusana:kuorma-autokortti
 
 

Autokoulu Liekki HELSINKI

Autokoulu

Autokoulu Liekki tarjoaa nykyaikaista ja turvallista ajo-opetusta lähes 20 vuoden kokemuksella. Meille on helppo tulla - autokoulumme sijaitsee Helsingissä, Herttoniemen metroaseman tuntumassa. Autokoulu Liekissä voit ajaa henkilöauton ajokortin, moottoripyöräkortin ja kuorma-autokortin sekä näiden yhdistelmiä. Tarjoamme myös ajoharjoittelua kaikenikäisille. Joustavat, henkilökohtaiset opetussuunnitelmat tarjoavat mahdollisuuden aloittaa opiskelun heti kun haluat.

Palvelu:Kuorma-autokortti
 
 

Autokoulu AJOTAITO HESSU OY OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Ajo-opetusta, autokoulu, liikennekoulu

Ajotaito Hessu tarjoaa ajo-opetusta säästä ja sesongista riippumatta Oulussa ja Haukiputaalla. Yhdistämme ajamisen ilon ja riittävän vaatimustason! Oppimisessa on ratkaisevaa hyvä ilmapiiri! Autokoulussamme voit suorittaa mopo-, moottoripyörä-, henkilöauto- ja kuorma-autokortin mutta myös kakkosvaiheen kurssit. Olet lämpimästi tervetullut autokoulu Ajotaito Hessuun!

Hakusana:kuorma-autokortti
 
 

Ajo-opisto Vip OULU

Autokoulu, ajo-opetusta

Ajokortti on merkittävä hankinta ja autokoulun käyminen tärkeä elämänvaihe. Ajo-opisto VIPistä saamillasi opeilla muodostat pohjan turvalliseen ja taloudelliseen liikkumiseen tuleviksi vuosikymmeniksi. Tarjoamme sinulle laajan koulutusvalikoiman, asiantuntevan opetuksen ja erinomaisen hinta/laatu-suhteen. Järjestämme erilaisia kursseja myös kortillisille. Haluatko laajentaa ajokorttisi ajo-oikeutta vaikkapa moottoripyöriin tai kuorma-autoihin? Kiinnostaisiko liukkaankelin opetus? Ota yhteyttä!

Palvelu:kuorma-autokortti
 
 

CAP-Autokoulu Oy KEMI

Ajo-opetusta, autokoulu

CAP-Autokoulut ovat tunnettuja panostuksestaan laadukkaaseen opetukseen, toimitilojen viihtyvyyteen sekä nykyaikaiseen ajokalustoon. Saat kauttamme kaikki ajokorttikoulutukset sekä kuljettajien ammattipätevyyskoulutukset. Olemme saaneet ensimmäisenä Suomessa ammattipätevyysdirektiivin mukaisen jatkokoulutusluvan. Tule käymään, yksin tai yhdessä. Tarjoamme Sinulle kokonaisuuden, joka on varmasti hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyinen. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Hakusana:Kevyt kuorma-autokortti, Kuorma-autokortti
 
 

Koiviston Autokoulu Ky HAMINA

Autokoulu, ajo-opetusta

Joustavaa ja rentoa opetusta. Kartta ja reittipalvelu ohjaa perille. Katso lisää kotisivuiltamme ja ota yhteyttä! Tervetuloa!

Hakusana:kuorma-autokortti
 
 

Young Drivers - Hämeen Autokoulu Oy TAMPERE

Autokoulu, ajo-opetusta, ajokortteja

 

Muuta hakua

Kuorma-autokortti:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.