Kuramatot

Kuramatot

Hakuehdolla kuramatot löytyi yhteensä 7 yritystä.

Haukiputaan Värisilmä HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Remonttipalveluita, rakennustarvikkeita, maalikauppa, sisustusliike

Haukiputaan Värisilmä on Haukiputaalla toimiva sisustusliike. Laajassa valikoimissamme mm.seinäpinnoitteet, tapetit, kaakelit, laatat, maalit ulkomaaleista sisustusmaaleihin ja puuöljyistä venemaaleihin saakka. Teemme myös pintaremontit; sisustusremontit, kylpyhuoneremontit ja maalaukset kokonaisuudesta huolehtien, yhdellä sopimuksella. Tule katsomaan laajasta valikoimastamme juuri Sinun kotiisi sopivat tuotteet! Ammattitaitoiset ja palvelevat myyjämme auttavat mielellään valinnoissa.

Tuote:kuramatot
 

Värisilmä Sysmä - Sysmän Väri ja Tapetti Ky SYSMÄ

Sisustusliike, maalikauppa

Haluamme tarjota sinulle parasta palvelua ja ratkaisuja helpottamaan remonttiasi ja sisustamistasi. Myymälässämme on laaja valikoima ja sen, mitä ei ole hyllyssä, tilaamme nopeasti. Henkilökuntamme palvelee Sinua kaikissa kysymyksissäsi! Sysmän liikkeestä löytyy muun muassa: Isku-keittiöt, Kirena -liukuovet, keittiö- ja säilytysjärjestelmäsuunnittelu, sisustussuunnittelu, kaikki kodin pintaratkaisut ja kaikki perinnemaalaamisesta nykypäivään, sälekaihtimet, rullaverhot ja verhotangot.

Hakusana:kuramatot
 

Mattohuolto T Mäkinen Oy MIKKELI

Suomen Yrittäjien jäsen

Mattokauppa, mattojen huoltoja

Mattohuolto T Mäkinen myy ja huoltaa toimitilojesi matot. Meiltä myös taloyhtiöihin tuulikaappimatot, ovensuumatot, käytävämatot, työpistematot ja kosteiden tilojen ritilät. Toimialueenamme on Mikkelin talousalue. Jaguar-, Leijona- ja Coral-matot. Yritys on luokiteltu korkeimpaan AAA-luottokelpoisuusluokkaan.

Tuote:kuramatto
 
 

Else HELSINKI

Mattokauppa

Panostamme laatutuotteisiin ja edullisiin hintoihin. Pyrimme aina hyvään ja joustavaan palveluun sekä tarjoamaan asiakkaan tarpeita vastaavia tuotteita. Valikoimamme koostuu suomalaiseen sisustukseen soveltuvista mattolaaduista ja -malleista.

Palvelu: kuramattoja
 
 

Pesutupa Viherpeippo Oy ESPOO

Mattojen pesuja, pesula

Pesutupa Viherpeippo aloitti toimintansa 19 vuotta sitten pääkaupunkiseudun ensimmäisenä mattojen ja isojen tekstiilien pesuun erikoistuneena itsepalvelupesulana. Enää ei tarvitse odotella keskikesän helteitä ja raahata kodin mattoja järven rantaan saadakseen ne puhtaiksi. Vaivattomammin ja nopeimmin se käy Vanhan Turuntien varressa sijaitsevassa Pesutupa Viherpeipossa. Aukioloajat arkisin klo. 9-20 ja La 9-15.Noutopalvelu. Kuramatot ja haalaripesu kuuluuvat myös palveluihimme.

Palvelu:kuramatto
 
 

Mattopalvelu Liljavirta Oy OITTI

Mattojen pesuja, mattopalveluja

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.