Lakkaa

Lakka · lakkaa · lakat · lakkoja

Hakuehdolla lakkaa löytyi yhteensä 23 yritystä. Tulokset 1—20:

Rautia Sastamala SASTAMALA

Sisustuskauppa, rautakauppa, rakennustarvikkeita

Rautia tuntee rakentajan tarpeet, osaa neuvoa kiperissäkin pulmissa ja ottaa huomioon asiakkaiden paikalliset toiveet. Rautia lupaa ammattitaitoisen ja palvelevan tavararatkaisun rakentamisen ja remontoinnin tarpeisiin rehtiin ja paikalliseen Rautia-tyyliin. Rautiassa on asiantunteva ja reilu palvelu. Asioiminen meillä on helppoa ja sujuvaa. Myymälämme on selkeä ihmisen kokoinen rautakauppa, joka kuitenkin vastaa myös vaativan yrityksen kaikkiin tarpeisiin. Tervetuloa Sastamalan Rautiaan!

Tuote:lakat
 

Rautia Nokia NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusliike, rautakauppa, remontteja, rakennustarvikkeita

Olemme ihmisenkokoinen palveleva rautakauppa -meillä et ole hukassa! Asioiminen meillä on helppoa ja sujuvaa. Myymälämme on selkeä ihmisen kokoinen rautakauppa joka kuitenkin vastaa myös vaativan asiakkaan kaikkiin tarpeisiin – toimituskauppamahdollisuus! Halutessasi keräämme tilaamasi tavarat valmiiksi. Ostoksesi ovat silloin helposti haettavissa noutovarastostamme, mutta voimme kuljettaa ne myös tarvittaessa työmaalle. Tervetuloa Nokian Rautiaan.

Tuote:lakat ja tasoitteet
 

PJ-Kiinteistöt Oy YLÖJÄRVI

Maalikauppa, verkkokauppaa, lvi

Täyden palvelun LVi- ja Maalimyynti avasi uudet toimitilansa keväällä 2008. LVIMyynti.com-verkkokauppa perustettiin palvelemaan juuri sinua. LVI-osat edullisesti ja vaivattomasti internetin välityksellä! Kotisivuiltamme löydät kaikki tarvitsemasi LVI-osat ja tarvikkeet sekä omaan, että ammattikäyttöön. Fintex-maalit löydät myös meiltä Ylöjärven myymälästä. Maalien lisäksi liimat, lakat, puunsuoja-aineet, vesieristeet, laastit, tasoitteet ja maalaustyökalut. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuote:liimat ja lakat
 

Sisustustalo Oulun Sisustajat - Sisustusliike Oulu OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusmyymälä, sisustusliike

Sisustustalo-ketju on kolmen sisustusalan yrityksen yhteenliittymä. Yritysten liikeideana on lattianpäällyste -ja seinänpäällysteosaaminen joka kattaa kaikki kiinnitettävät päällystemateriaalit: kylpyhuonekalusteet, hanat, lattiat ja matot, parketit, laminaatit, puulattiat, muovilattiat, kokolattiamatot, kaakelit, keraamiset laatat, listat, maalit, liimat, lakat, kankaat ja tapetit. Sisustalo tarjoaa myös sisustussuunnittelua, mattoasennusta, parkettiasennusta sekä laatoitusta ja vedeneristystä.

 

Sateenkaari Perinnetaito Oy VIIALA

Rautakauppa, maalien valmistusta

LUONNONMUKAISET; Maalit, liimat, lakat, öljyt ja vahat. Tuotteet saa myös vesiohenteisina ilman liuottimina. Lisäksi raaka-aineet. Sateenkaari Perinnetaito Oy säilyttää ja kehittää vanhaa suomalaista puunsuojaus- ja maalausosaamista jälkipolvien käyttöön. Yrityksemme on kerännyt ja tutkinut vanhoja reseptejä ja työmenetelmiä jalostaessaan moderneille kuluttajille sopivia maaleja, puusuojia ja pintakäsittelyaineita.

Tuote:lakat
 
 

Värisilmä Ikaalinen - Ikastore Oy IKAALINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusliike, rakennusmateriaaleja

Värisilmä Ikaalinen: kaikkea rakentamiseen ja remontointiin niin kotiin kuin julkisiin tiloihinkin. Meiltä saat kaiken, mitä tarvitset erilaisten ulko- ja sisäpintojen käsittelyyn, kaikki tutut laatumerkit kauttamme. Sisustustuotteissa sekä tukku- että vähittäismyynti. Tervetuloa tutustumaan. Välitämme pesulapalveluita yrityksille ja yksityisille.

Tuote:lakat
 
 

Imulattiat Oy HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Lattiapinnoitusta, betonilattiapinnoitteita

Imulattiat oy on vuonna 1977 perustettu betonilattioita ja lattiapinnoituksia tekevä yritys. Kohteitamme ovat teollisuushallit, tehtaat, autohallit, kerros-, rivi- ja omakotitalot. Lattioiden pinnoitus mm. sirotepintalattiat, epox massalattiat, epox lakat ja pölynsidonta-aineet. Kuvia työkohteistamme löydät kotisivulinkkimme kautta.

Materiaali:Epox lakat
 
 

Föglöbutiken Ab FÖGLÖ

Päivittäistavarakauppa

Valikoimaltaan monipuolinen kauppa kauniilla Föglön saarella Ahvenanmaan saaristossa. Tuoretta ja pakastettua ruokaa keittiöön, grilliin, terassille. Rakennustarvikkeet: listat, kattolistat, lattialistat, lastulevyt, tuulensuojalevyt, kipsilevyt, vaneri, lasikuitu, naulat, hiomapaperi, työkalut, maalit. Rakennusmateriaalit: sementti, kuivabetoni. Mökille, puutarhaan: multaa, lannoitteita, lisätarvikkeita. Veneiden kölilistat, lakat, venemaalit ja pohjavärit. Polttoaineet: bensiini ja diesel.

 
 

Värikeskus-Pudasjärvi PUDASJÄRVI

Maaliliike, sisustusliike

Pudasjärven Värikeskus on sisustustuotteisiin erikoistunut sisustiusliike Pudasjärven keskustassa. Meiltä maalit,tapetit,puunsuojat,maalinpoistoaineet. Maalivalikoimissamme mm. Tikkurilan laadukkaat sisämaalit, ulkomaalit, lakat, puunsuoja-aineet,kalustemaalit. Kodin ja kesämökin remontointiin maalit, lakat, saunasuoja-aineet, pihakalusteiden ,terassien ja laitureiden käsittelyyn puuöljyt, suoja-, puhdistus- ja kyllästysaineet,kovapuun, panelin ja jalopuun käsittelyaineet.

 

Muuta hakua

Lakkaa:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.