Laskutus

Laskutus

Hakuehdolla laskutus löytyi yhteensä 302 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Kajaani KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikkeita, puutavara, rautakauppa, sisustuskauppa

Kajaanin K-rauta on rakentajan, remontoijan ja sisustajan täyden palvelun tavaratalo. Valikoimamme kattaa kaiken tarpeellisen kodin, talon, tuotantorakennuksen tai kesämökin rakentamiseen, peruskorjaamiseen ja sisustamiseen. Rakennustarvikkeiden lisäksi saat meiltä myös suunnittelupalveluita, asennuspalveluita ja rahoituksenkin rakennuskohteellesi. Kuljetuspalvelumme vie remonttitarvikkeesi suoraan työmaalle. Meiltä rakennuspalvelut, remonttimiehet, asentajat ja rakennustarvikkeet.

Yhteystiedot: KESKUS- JA LASKUTUSPALVELUT
08- 633 170
08-626 645 (fax)

 

K-rauta Äimärautio Oulu OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rakennusmateriaaleja, keittiökalusteita, rautakauppa, sisustuskauppa, puutarhamyymälä

Kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut rakentamiseen, remontointiin, pihan tai kodin kunnostamiseen ja sisustamiseen. Suomen Suurin K-rauta tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi myös asennus- ja remonttipalvelut. K-raudan kylpyhuoneremontit, saunaremontit, sisustusremontit ja kattoremontit valmiiksi tehtynä. Meiltä myös OMATALO-talopaketit ja Kimara-hirsihuvilat. Kaikkea kotiin ja kesämökille. Sano vai mihin tuodaan - meiltä myös kuljetuspalvelut koko Pohjois-Suomen alueelle !

Yhteystiedot: Laskutus, Janne Korpiaho
044 7500 898

 

Lumo Liikunta ja Hyvinvointikeskus-Turku TURKU

Solarium, kuntokeskus, kuntosali

Nautilus Wellness Club on nyt Luomo Hyvinvointikeskus Turussa. Kuntosalimme kattaa laajast kaikki saliliikunnan muodot.Kuntosalillemme pääset avainkortilla klo 6:00-22:00,meiltä kuntosaliohjelmat, ravinto-ohjelmat ja personal trainer palvelut.Yrityksille edulliset yritysssopimukset.Lasten hoito on järjestetty kuntosalimme perheenäideille.

Yhteystiedot: Suoraveloitukset, laskutus ja reskontra, Kristiina Koivunen
(02) 232 5008

 

Oulun Puukeidas Oy OULU

Kauppakamarin jäsen

Rakennusta, rakennustarvikkeita

Oulun Puukeidas on Ruskon teollisuusalueella. Valikoimistamme löydät rakennustarvikkeet puutavarasta kattotarvikkeisiin rakentajan ja remontoijan tarpeisiin. Myymme Planian, Weckmannin ja Poimukatteen kattopeltejä. Sahatavaramme on laadukasta kotimaista puuta. Höylättyä puuta, kestopuuta, listoja, palkkeja. Skaalan ikkunat ja ovet, naulat, ruuvit ja kiinnitystarvikkeet. Saunaremonttiin lauteet ja paneelit. Listat sisustamiseen ja panelointiin ovat omaa tuotantoamme. Sisustuslevyä joka lähtöön.

Yhteystiedot: Laskutus/konttori, Annamari Inget
010 820 1310

 

K-rauta Siilinjärvi - Siilin Rauta Oy SIILINJÄRVI

Sisustusta, rakennustarvikkeita, rautakauppa

K-rauta Siilinjärvi on täyden palvelun rautakauppa, josta löydät tarvikkeet niin rakentamiseen, remontoimiseen kuin sisustukseenkin. K-rauta asentaa puolestasi vaikkapa * ikkunat, ovet ja vesikatot * kodinkoneet * WC-istuimet, altaat, hanat ja suihkukaapit * kaakeli- ja vuolukiviuunit * sähkökiukaat. Muista myös kuljetuspalvelu: K-rauta kuljettaa ostoksesi perille! Pienet tai suuret paketit - kaikki kätevästi ja täsmällisesti kotiovelle.

Yhteystiedot: Laskutus, Tarja Rissanen


 

Rautia Äänekoski ÄÄNEKOSKI

Rakennustarvikkeita, rautakauppa, sisustuskauppa

Rautia tuntee rakentajan tarpeet, osaa neuvoa kiperissäkin pulmissa ja ottaa huomioon asiakkaiden paikalliset toiveet. Meillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä reilu palvelu. Tervetuloa Äänekosken Rautiaan!

Yhteystiedot: Konttori, laskutus ja tiliasiat, Tarja Lähteenmäki
044 761 4558

 

Intersport Megastore Turku - Kauppakeskus Hansa TURKU

Kauppakamarin jäsen

Urheilukauppa, urheiluvälinekauppa, urheiluliike

Intersport Turku Hansa on monipuolinen urheiluväline- ja urheiluasustekauppa Turun ydinkeskustassa Hansakorttelissa. Meillä on laaja valikoima eri urheilulajien harrastevälineitä niin lapsille kuin aikuisillekin. Merkkivaatteita urheiluun ja vapaa-aikaan useilta eri valmistajilta. Seuraa ilmoitteluamme Facebookisssa, TV:ssä ja YouTubessa. Tarjouksia viikottain, palvelemme mielellämme - tervetuloa!

Yhteystiedot: Toimisto ja laskutus, Pirkko Torkkel
040-481 3357

 

Intersport Lielahti TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Urheilukauppa, urheiluvälinekauppa, urheiluliike

Osaavaa palvelua ja laajat valikoimat Lielahdessa! Ammattitaitoisen henkilökunnan ja laajan valikoiman Intersport Megastore avattiin Lielahteen keväällä 2003. Valikoimamme rakentuvat parhaista megamerkeistä sekä Intersportin omista merkkituotteista. Liikunnan harrastaminen on monipuolista ja tämän päivän asiakkailla on monia erilaisia tarpeita, joihin Intersport Megastore vastaa laajalla tuotevalikoimalla ja asiantuntevalla palvelulla, lisäksi tarjoamme huoltopalvelut.

Yhteystiedot: Toimisto ja laskutus, Mia Karvinen
050 310 6631

 

JPS-Kuljetus Oy Suomussalmen Jätekuljetus Oy SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Jätehuoltoa, jätekuljetusta, kierrätystä

Jätekuljetuksen palveluita ovat roska-astioiden tyhjennys ja myynti. Jäteastiat tyhjennetään asiakkaan toiveiden mukaan. Hoidamme arkistojesi tuhoamisen luotettavasti ja nopeasti. Tarvittaessa noudamme tuhottavan materiaalin. Vuokraamme vaihtolavat, nosturiautoamme voidaan käyttää mm. henkilönostamiseen ja rakennuspalveluihin ja suurien tavaramäärien nostamiseen.Kierrätämme rakennustarvikkeet, noudamme rakennusjätteet ja toimitamme tarvittaessa vaihtolavan rakennustyömalle.

Yhteystiedot: Toimisto/Laskutus/Työtilaukset, Asiakaspalvelu
0408485872

 

Mehi Oy - Mehi Tools SUOMUSSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Työkalujen valmistaja, konepajateollisuutta

Mehi valmistaa avarrintyökalut ja lastuavat työkalut konepajoille. Mittatilaustyönä valmistetut erikoistyökalut ovat käyttövarmoja ja käyttäjäystävällisiä.Valmistamme avarrustyökalut, poraustyökalut, rouhinta avartimien teränpitimet,hienosäätöelementit, jyrsimet ja erikoistyökalut tarpeenne mukaan parhaista raaka-aineista.Olemme toimineet 40 vuotta ja erikoisosaamistamme hyödyntävät metallialan yritykset, jotka tarvitsevat laadukkaita avarrintyökaluja ja viimeistelytyökaluja toiminnassaan.

Yhteystiedot: Taloushallinto, Laskutus,Asiakaspalvelu, , Ellen Kiljunen
0207 929 606

 

Kustannus Oy Puolangan DTP - Puolanka - Lehti PUOLANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kustantaja, painotuotteita, paikallislehtiä

Puolanka-lehti on Puolangan paikallislehti, joka ilmestyy kerran viikossa, keskiviikkoisin. Puolanka-lehti on loistava ikkuna Puolangan paikallisiin uutisiin ja Kainuun alueen ajankohtaisiin kuulumisiin. Paikallislehti tavoittaa puolankalaisten kotitalouksien lisäksi laajalti lukijoita Suomen lisäksi ympäri maailman. Puolankalaiset uutiset ja tapahtumat, yritysmaailman kuulumiset ja kunnan uutiset löydät luotettavasti paikallisesta Puolanka-lehdestä.

Yhteystiedot: Toimitus, laskutus, tilaukset, Eija Luukkonen
050 3826 569

Ilmoitukset, laskutus, tilaukset, Taimi Heikkinen
050 3826 245

 

Rovaniemen Turvacenter Oy ROVANIEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Hälytysjärjestelmiä, opasteita, kylttejä, lukkoliike

Rova Lukko nykyisin Rovaniemen Turvacenter Oy, tarjoaa kokonaisvaltaista turvallisuuspalvelua: laadukkaat tuotteet, yksilöllisesti suunnitellut ja tarpeisiisi mitoitetut turvallisuusratkaisut, jatkuvan tuotetuen sekä huoltopalvelut. Määrätietoisen laatu-ja tuotekehitystyön tuloksena Turvacenter Oy:lle myönnettiin SFS-ISO 9002 –laatusertifikaatti jo vuonna 1994. Jatkuva laatutyömme ja asiakastyytyväisyysseuranta merkitsee toimintavarmuutta, viimeisteltyä työn jälkeä ja hyvää asiakaspalvelua.

Yhteystiedot: Laskutus, Elisa Söderlund
050 5132 177

 

Intersport Elo - Kauppakeskus Elo YLÖJÄRVI

Kauppakamarin jäsen

Urheiluliike, urheiluvälinekauppa, urheilukauppa

Intersport-kaupat tarjoavat kuluttajille alueensa parasta palvelua ja urheilukaupan ykkösmerkkejä. Intersport-kaupasta löytyvät niin aktiiviurheilijat kuin harrastajatkin oikeanlaiset välineet ja asusteet huippu-urheiluun sekä vapaa-aikaan. Tervetuloa!

Yhteystiedot: Toimisto ja laskutus, Mia Karvinen
050 310 6631

 

JKK Couriers Oy - JKK Remontit Oy VANTAA

Rakennusala

JKK Remontit on yritys, jonka tavoitteena on toteuttaa asiakkaan toiveet rakentamisen ja remontoinnin, saneerauksen ja uudisrakentamisen osa-alueilla kattavasti ja luotettavasti. Erikoisosaamistamme ovat myös erikoislaatoitukset ja erikoisempien saunojen valmistus, jotka valmistetaan käsityönä ja suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Asiakkainamme ovat rakennusliikkeet ja yksityiset. Palvelemme pääkaupunkiseudulla.

Yhteystiedot: Laskutus, Pirkko Itkonen/Satu Fihlman
(09) 7268 0330
(09) 726 3011 (fax)

 

Rautia Nokia NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusliike, rautakauppa, remontteja, rakennustarvikkeita

Olemme ihmisenkokoinen palveleva rautakauppa -meillä et ole hukassa! Asioiminen meillä on helppoa ja sujuvaa. Myymälämme on selkeä ihmisen kokoinen rautakauppa joka kuitenkin vastaa myös vaativan asiakkaan kaikkiin tarpeisiin – toimituskauppamahdollisuus! Halutessasi keräämme tilaamasi tavarat valmiiksi. Ostoksesi ovat silloin helposti haettavissa noutovarastostamme, mutta voimme kuljettaa ne myös tarvittaessa työmaalle. Tervetuloa Nokian Rautiaan.

Yhteystiedot: Toimisto/Laskutus, Ritva Toivonen
044 757 0000

 

Anvia Securi Oy - Securi Hälytyskeskus KOKKOLA

Vartiointia, turvallisuusjärjestelmiä, turvapalveluyritys

Securi-hälytyskeskus tarjoaa valtakunnallisesti palvelevan, ympärivuorokautisen (24/7) hälytysten vastaanottopalvelun sekä siihen liittyvät asiakkaan kanssa sovitut jatkotoimenpiteet. Hälytyskeskus on Suomen Finanssialan Keskusliiton hyväksymä.

Yhteystiedot: Turvapuhelimet, Gunilla Liljekvist
06 833 5354
029 001 3021 (fax)

 

Oulun Energia OULU

Sähköntuotantoa, energia-ala, energiayhtiö, sähkölaitos

Oulun Energia tarjoaa edulliset ja varmat energiapalvelut alueensa ihmisille ja yrityksille. Oulun Energia hankkii, myy ja jakaa sähköä, kaukolämpöä ja höyryä sekä niihin liittyviä palveluja asiakkaidensa käyttöön. Pohjoisen energian sinulle myy Oulun Sähkönmyynti. Sähkön ja lämmön hankinnasta ja tuotannosta vastaa Oulun Energia. Sähköverkosta vastaa Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy ja alan erilaiset urakointipalvelut tuottaa Oulun Energia Urakointi Oy.

Yhteystiedot: SÄHKÖNMYYNTI, Sähkösopimukset, laskutus ja muuttoilmoitukset
010 287 7800

 

Tekniset Jämsä - Säki Oy JÄMSÄ

Kodintekniikkaliike, kodinkoneliike, kodinkoneita

Kodintekniikan perässä on turha mennä merta edemmäs. Tuttu, paikallinen Tekniset-kauppiaasi tarjoaa laajan, suomalaiseeen makuun valitun tuotevalikoiman aina kilpailukykyiseen hintaan. Ketjuostojemme ansiosta kykenemme takaamaan aina kilpailukykyiset hinnat tuotteillemme. Eli hinnankaan perässä sinun ei tarvitse juosta paikallista myymälää kauemmaksi. Voit kääntyä paikallisen Tekniset-luottohenkilösi puoleen asiassa kuin asiassa. Paikan päällä, puhelimitse tai netin välityksellä.

Yhteystiedot: myynti ja laskutus, Milja Simonen
0440 715050

 

Rautia - K-Maatalous Saarijärvi SAARIJÄRVI

Sisustustarvikkeita, maatalouskoneiden jälleenmyyjä, rautakauppa

Rautia tuntee rakentajan tarpeet, osaa neuvoa kiperissäkin pulmissa ja ottaa huomioon asiakkaiden paikalliset toiveet. K-Maataloudesta löydät maatalouteen kaiken tarpeellisen myös neuvot kaupan päälle. Meillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä reilu palvelu. Tervetuloa Saarijärven Rautia K-Maatalouteen!

Yhteystiedot: Toimisto, laskutus ja tilinavaukset, Tarja Lähteenmäki
044 761 4558

 

Hydrosystem Oy ParkerStore JYVÄSKYLÄ

Hydrauliikkakomponentteja

Hydrosystem Oy on vuonna 1986 perustettu hydrauliikan asiantuntijayritys, joka on erikoistunut hydraulikomponenttien myyntiin ja kunnostamiseen. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntemuksemme, laadukkaan ja joustavan palvelun, laajan tuotevalikoiman sekä nopeat toimitukset – myös ulkomaille.

Yhteystiedot: Tilaustenvalvonta ja Laskutus, Tuula Hussey
0108360800

Tilaustenvalvonta ja Laskutus, Anna Korpelainen
0108360809

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.