Leipomotuotteita

Leipomotuote · leipomotuotteet · leipomotuotteita

Hakuehdolla leipomotuotteita löytyi yhteensä 637 yritystä. Tulokset 1—20:

Tampereen Kauppahalli TAMPERE

Nähtävyys, kauppahalli

Tampereen tunnelmallinen kauppahalli on Pohjoismaiden suurin katettu elintarvikehalli. Kauppahalli tarjoaa kävijöilleen ainutlaatuisen kauppapaikan, jossa voi aistia historian havinaa.

Kohderyhmä:Leipomotuotteet
 

Pullapuoti Wilenius TAMPERE

Leipomotuotteita

Tampereen sydämessä Hämeenkadun varrella perinteikkäässä kauppahallissa sijaitseva leipomotuotteisiin erikoistunut myymälä. Palvelemme asiakkaita vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla! Aina tuoreat ja suussasulavat leivonnaiset leivotaan kauppahallissa sijaitsevassa leipomossamme! Meiltä saat myös erikoistuotteita: hiivatonta leipää, Lapinrieskaa ja Tampereen Kauppahallin rievää. TYÖPAIKKAPALVELU: Toimitamme tilauksia keskustan alueelle ILMAISEKSI!

 

Vanajan Korppu Oy HÄMEENLINNA

Leipomotuotteita

Vanajan Korppu Oy on tunnettu herkullisten, laadukkaiden ja hinnaltaan kilpailukykyisten korppujen, vohveleiden ja keksien valmistajana. Liitä VANAJAN tuotteet elämäsi herkkuhetkiin.

 

Huovisen Leipomo OULU

Kauppakamarin jäsen

Leipomo, leipomotuotteita

Huovisen Leipomo on oululainen perinneleipomo, joka on kutkuttanut asiakkaidemme makuhermoja vuodesta 1939. Meillä leipurien ja kondiittorien kädentaitoja sekä tuotteiden ensiluokkaista makua ja laatua on pidetty korkeassa arvossa jo vuosikymmenten ajan. Tuoteperheeseemme kuuluvat perinteiset leivät, maukkaat pullat, herkulliset kakut ja leivokset sekä pitkälle kehitetyt suolaiset tuotteemme löytyvät Kastellin keltaisesta talosta ja Rautat

 
 

Kahvila - Konditoria Miorita KEMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, konditoria

Kahvila-Konditoria Miorita - Kemin vanhin kahvila-konditoria Kemin ydinkeskustassa. Viihtyisässä kahvilassa 28 asiakaspaikkaa. Konditoria- ja leipomotuotteet valmistetaan omassa sokerileipomossa hyvistä raaka-aineista ammattitaidolla. Avustamme juhlien kahvitarjonnan suunittelussa. Tilaa täytekakut, hääkakut, syntymäpäiväkakut, fantasiakakut lastenjuhliin, voileipäkakut, pullakranssit sekä kuivakakut ja pikkuleivät juhliisi. Avoinna: ma-pe 8.00-16.30 ja la 09.30-15.00. Tervetuloa herkuttelemaan!

Valmistaa:leipomotuotteet Kemi
 
 

Lillkungs Bageri & Konditori (på svenska) ORAVAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Konditoria, leipomotuotteita

Kvalitativa bageriprodukter och konditoriprodukter bakade med stor yrkeskunskap och skicklighet. Urvalet omfattar bröd, matbröd, tunnbröd, spisbröd, kaffebröd, konditoriprodukt, säsongprodukter, bröllopstårta, smörgåstårta, munkar, berlinermunkar, wienermunkar, grismunkar, grisar, kakor, tårtor. Från bageri och konditori: wienermunk, munk, livsmedel, konditoriprodukt, kaka, grismunk, gris, berlinermunk, wienermunk. Leverans i Österbotten, Vasa, Nykarleby, Jakobstad. Smakliga alternativ åt Er!

 
 

Maatilaleipomo Pirjo Hörkkö KOSKI TL

Leipomotuotteita

Leivomme teille lisäaineettomat herkullisen kotoiset suolaiset ja makeat oman pellon viljoista. Myös gluteenittomat tuotteet keliaakikoille, toiminta-alue koko Suomi. Pirjo Hörkkö puh.02-4841254 [email protected]

 
 

Lillkungs Bageri & Konditori ORAVAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Konditoria, leipomotuotteita

Laadukkaita leipomotuotteita huolella ja ammattitaidolla valmistettuina. Valikoima käsittää mm. leivät, ruokaleivät, kahvileivät, voileipäkakut, konditoriatuotteet ja kausituotteet. Tuotteitamme wienermunkki, ruokaleivät, berliininmunkki, elintarvikkeet, hääkakut, kahvileipä, kakut, leipomotuotteet, munkit, munkki, ohutleipä, possumunkki, possut possumunkit. Toimimme Pohjanmaalla Vaasa - Uusikaarlepyy - Pietarsaari -alueella. Kutkuttavan maistuvia myös Teille!

Valmistaa:leipomotuotteet
 
 

Nya Wi-Box bageri TAMMISAARI

Leipomotuotteita

Nya Wi-Box bagerilla on 60-vuotiset perinteet leipomoalalta. Tuotteemme leivotaan käsin ajanmukaisissa tuotantotiloissa ja toimitetaan päivittäin kauppoihin sekä kahviloihin Länsi-Uudellamaalla. Jokaisessa tuotteessa näkyy leipurin kädenjälki sekä maussa että ulkomuodossa.

Hakusana: leipomotuotteita
 
 

Samsara oy VANTAA

Verkkokauppa, elintarvikkeiden valmistaja, leipomotuotteita

Kauttamme luomutuotteet kuluttajille kautta Suomen. Nettikauppamme valikoimissa yli 600 luomutuotetta. Leipämme ovat vähäsuolaisia, täysjyväisiä, käsityönä valmistettuja. Valikoimassamme myös hiivattomia tuotteita. Tuotteemme edustavat aitoa makua ja lähiruokaa. Samsara -luomuleipää jo vuodesta 1977!

 
 
 
 

Ylöjärven Leipomo Oy YLÖJÄRVI

Leipomo

Ylöjärven leipomosta ammattitaidolla valmistetut, tuoreet ja maukkaat konditoria-tuotteet. Konditoriamestarimme leipoo kakut ammattitaitoisesti 40-vuoden kokemuksella. Ylöjärven leipomo tarjoaa Sinulle parhaan asiantuntemuksen leipomoalalta. Palveluihimme kuuluvat mm. täytekakut täytetyt patongit, sämpylät, kolmioleivät, piirakat ja pasteijat. Meiltä saat konditoria-tuotteet sekä juhlaan että arkeen! Olemme avoinna arkisin: 6.00 - 15.00, Tervetuloa!

Valmistaa:leipomotuote
 
 

Ikaalisten Mylly Oy IKAALINEN

Myllytuotteita

Myllyn Leivän myymälä-kahvilasta ostat herkulliset leivät ja leivonnaiset joko mukaasi tai paikan päällä nautittavaksi. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen valikoiman tuotteita ruisleivästä kahvileipään ja konditoriatuotteisiin. Keittolounas on katettuna arkisin klo 10 - 15

Tuote:leipomotuotteita
 
 

Koiviston Kotileipomo-Kahvila IKAALINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Leipomotuotteita

Hyvää laatua ja paikallista makua vuodesta 1932! Korkealaatuiset vaaleat leivät ja pullat ovat Kotileipomomme päätuotteita. Lippulaivatuote on hiivaleipä, mikä vuosi vuodelta on saavuttanut aina suuremman suosion. Kahvilassa voi joka päivä nauttia tuoreista antimista ja myymälästä saa herkut mukaan kotiin. Täältä löytyy perinteiset pullat, pitkot ja piirakat niin kuin herkulliset leivonnaiset ja erilaiset kakut kaikkkiin juhliin.

 
 

Nymanin tilausleipomo Ky ALAVETELI

Leipomotuotteita

Pohjanmaalainen tilausleipomo Alavetelissä. Teemme tilauksesta leipomotuotteita makeista suolaisiin. Meiltä herkulliset täytekakut, hääkakut, hahmokakut, ruokaleivät, pikkuleivät, leivokset, voileipäkakut, kranssit, pullat, kuivakakut sekä paikallista erikoisuutta Alavetelin limppua. Valikoimassamme on myös gluteenittomat, laktoosittomat ja sokerittomat leipomotuotteet. Toimitamme Kruunupyy, Kokkola, Teerijärvi, Kaustinen, Pietarsaari. Tule sinäkin! Palvelemme seitsemänä päivänä viikossa!

 
 

Markun Pakari, avoin yhtiö FORSSA

Leipomotuotteita

Hyvän leivän ystävälle! Maukkaita leipiä ja konditoriatuotteita ammattitaidolla Forssan keskustasta. Vuonna 1994 kahden pitkänlinjan leipurin perustama yritys. Markun Pakarissa toimivat kahvila, leipomo ja konditoria. Poikkea kahvilla ja osta kotiin erikoisuutemme: Markun Pakarin kuminalimppu. Täyte- ja voileipäkakut tilauksesta. Tuotteet ja Palvelut; Leipomotuotteet, lähileivät, ruisleivät, vuokaleivät. Olemme avoinna arkisin 8.00-16.00 ja lauantaisin 8.00-13.00.

Hakusana:leipomotuotteet Forssa
 
 

Tullin Kaffe RAUMA

Kahvila, pitopalvelu, juhlapalvelu

Tullin Kaffe on viihtyisä lounaskahvila Vanhassa Raumassa, Hauenguanossa. Meillä voit nauttia kahvin makean tai suolaisen leivonnaisen kanssa tai tulla lounaalle nauttimaan maukkaasta kotiruoasta. Torstaisin saat vastaleivotut gluteenittomat leivonnaiset. Palveluihimme kuuluu myös pitopalvelu, jonne järjestämme tarjoiltavat syötävät asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden mukaaan. Tilauksesta teemme myös leivonnaisia, kakkuja, voileipäkakkuja ja ruokia.

Valmistaa:leipomotuotteet
 
 

Jokivarren Leipomo Oy TORNIO

Leipomotuotteita

Jokivarren Leipomo Oy on torniolainen leipomo, jonka tuotteista pääosa menee jälleenmyyjille ja erilaisille laitoksille kuten kouluille, sairaaloille ja vanhainkodeille. Leivomme vaaleaa ja tummaa ruokaleipää, karjalanpiirakoita, kakkuja sekä kahvileipiä. Erikoisuutenamme on aito Torniojokivarren käsin kaulittu ohrarieska. Meiltä myös tilauksesta täytekakkuja ja muita leivonnaisia. Kahviomme palvelee arkisin 8.30 - 15.00.

 

Muuta hakua

Leipomotuotteita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.