Lihajalosteita

Lihajaloste · lihajalosteet · lihajalosteita

Hakuehdolla lihajalosteita löytyi yhteensä 174 yritystä. Tulokset 1—20:

K - Citymarket - Helsinki Itäkeskus HELSINKI

Päivittäistavarakauppa

K-citymarket Itäkeskus sijaitsee Helsingin Itäkeskuksessa, Suomen suurimman kauppakeskuksen yhteydessä. Meiltä löytyy laaja ja monipuolinen valikoima elintarvikkeita, vaatteita ja kosmetiikkaa sekä kodintarvikkeita ja elektroniikkaa. Palvelu, valikoimien monipuolisuus ja vastuullisuus ovat edullisten hintojen lisäksi lähellä sydäntämme. Meille on myös myönnetty K-ympäristökauppadiplomi. Tervetuloa monipuolisille ja edullisille ostoksille!

Yhteystiedot: Lihajaloste ja eines
0105383693

 

Snellman Oy Ab PIETARSAARI

Elintarviketeollisuutta, lihanjalostusta, lihajalosteita

Snellmanin Lihanjalostus Oy on valmistanut korkealaatuisia liha-ja leikkeletuotteita jo 60 vuotta. Toimintaan kuuluvat hankinta, teurastus, lihan paloittelu ja jalostus sekä erilaisten lihavalmisteiden valmistus. Leikkele- ja maksatuotteet sekä kuluttajapakattu liha ovat Herra Snellmanin vahvuuksia. Herra Snellman on nähnyt kulutustrendien menevän ja tulevan 60-vuotisen toimintansa aikana, mutta laadusta hän aikoo pitää aina tiukasti kiinni.

 
 

Tapola Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Lihajalosteita

 
 

Kuusamon Lihatuote Oy KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Lihakauppa, lihatuotteita, tehtaanmyymälä

Kuusamolainen lihanjalostamo. Meiltä laadukkaat kuusamossa valmistetut lihatuotteet sekä lihajalosteet. Valikoimissamme tuoretta hirvenlihaa, savustettua poron-ja hirvenlihaa, metsäkauriin lihaa sekä säilykkeitä. Toimitamme kebabia grilleille, pizzerioille ja ravintoloihin kautta Suomen. Olemme avanneet uuden EU-hyväksytyn riistankäsittelylaitoksen. Hirven voi tuoda ns. "takkipäällä". Jalostamme sen Sinulle hirvimakkaraksi, hirvisäilykkeeksi tai lämminsavustamme lihat. Ostamme myös hirvenlihaa.

Hakusana:lihajalosteet
 
 

Liha-Salminen Oy VANTAA

Lihanjalostusta, lihajalosteita

Liha-Salminen Oy on toiminut lihatukkuna vuodesta jo 1936 asti. Lihatukkumme valikoima koostuu tunnetuista ja laadukkaista tuotteista. Perinteisten lihatuotteiden lisäksi saat meiltä kausituotteita, kuten karhun- ja hirvenlihaa. Yrityksemme laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat myös kala-, siipikarja- ja riistalihapakasteet, tuorevihannekset, hedelmät sekä lihajalosteet, kuten leikkeleet ja makkarat.

Hakusana:lihajaloste, lihajalosteet
 
 

Suomisen Lihajaloste Oy RAUMA

Lihanjalostusta, lihajalosteita

Suomisen Lihajaloste on Salme ja Reijo Suomisen vuonna 1967 perustama lihatuotteiden valmistaja Raumalla. Yrityksessä työskennellään jo kolmannessa polvessa ja vaalimme monessa tuotantovaiheessa hyväksi todettuja perinteitä. Kuluttajat ovat hyvin valveutuneita monessakin asiassa ja säilöntäaineet, aromivahventeet ja muut lisäaineet ovat yksi asia johon kiinnitämme huomiota. Suomisen Lihajalostamon tuotteita löytyy jo noin 250 elintarvikekaupasta ympäri Suomen.

Hakusana:lihajaloste
 
 

Roiniset Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kauppahalli, lihajalosteita, elintarvikkeita

Oktoberfestin henkeen kuuluu olennaisena osana oluen lisäksi ehdottomasti myös ruoka ja varsinkin herkulliset saksalaiset makkarat ja hapankaali, jotka ovat meidän bravuurimme. Emme ole myöskään unohtaneet erilaisia sinappeja ja tietenkin kaiken kruunaavaa hapankaalia.Palvelemme teitä arkisin 8-17.30 ja lauantaisin 8-16.

 
 

Heikin Liha Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lihanjalostusta, lihajalosteita, lihatukku

Lihatukku Heikin Liha Oy on helsinkiläinen lihatukkuliike. Paloittelemme kokonaisia ruhoja vähittäiskaupoille ja ravintoloille sopiviksi paloiksi. Meillä on nopeat ja varmat toimitukset sekä laadultaan tasokkaat tuotteet. Heikki Haaksi perusti Lihatukku Heikin Liha Oy:n vuonna 1984. Yrittäjän lisäksi osakkaana on hänen veljensä Krister Haaksi, joka myös työskentelee yrityksessä.

 
 

Savumaja K. Nevalainen MIKKELI

Lihajalosteita, lihanjalostusta

Savumaja valmistaa laadukkaita kotimaisia lihaherkkuja Hirvensalmen Kissankoskella sekä Mäntyharjun Miekankoskella. Savumajan erikoisalaa ovat erilaiset kypsennetyt lihavalmisteet: savusaunapalvi, suolaliha sekä lihahyytelöt. Teemme myös raakalihavalmisteita ja säilykkeitä. Tuotteita tehdään myös asiakkaiden omista tarkastetuista liha raaka-aineista. Savumajan myymälä sijaitsee kauppahallissa Mikkelissä ja Hirvensalmella tuotantotilojen yhteydessä on tehtaan myymälä. Tervetuloa!

Valmistaa:kotimaiset lihajalosteet
 
 

Kylmänen Food Oy OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessa

Lihajalosteita, lihanjalostusta

Lihaliike.

 
 

Velj. Lindgren TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Lihatuotteita, lihajalosteita

Velj. Lindgrenillä maineikasta lihakauppaajo 55 vuotta. Karhusta kinkkuun ja siltä väliltä. Laajasta valikoimastamme: Härkää, viljapossua, lammasta, poroa, hirveä, broileria, kalkkunaa, ankkaa, sorsaa, ylikypsää kinkkua, savulammasta, kylmäsavuporoa ym. Tervetuloa hyville lihakaupoille!

 
 
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Lihajalosteita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.