Lihanjalostusta

Lihanjalostus · lihanjalostusta

Hakuehdolla lihanjalostusta löytyi yhteensä 180 yritystä. Tulokset 1—20:

Snellman Oy Ab PIETARSAARI

Lihajalosteita, lihanjalostusta, elintarviketeollisuutta

Snellmanin Lihanjalostus Oy on valmistanut korkealaatuisia liha-ja leikkeletuotteita jo 60 vuotta. Toimintaan kuuluvat hankinta, teurastus, lihan paloittelu ja jalostus sekä erilaisten lihavalmisteiden valmistus. Leikkele- ja maksatuotteet sekä kuluttajapakattu liha ovat Herra Snellmanin vahvuuksia. Herra Snellman on nähnyt kulutustrendien menevän ja tulevan 60-vuotisen toimintansa aikana, mutta laadusta hän aikoo pitää aina tiukasti kiinni.

Toiminimi:Snellmanin Lihanjalostus
Yhteystiedot: Myynti, Snellmanin Lihanjalostus Oy
(06) 7866 444
(06) 7866 104 (fax)

 

Kuusamon Lihatuote Oy KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Lihakauppa, lihatuotteita, tehtaanmyymälä

Kuusamolainen lihanjalostamo. Meiltä laadukkaat kuusamossa valmistetut lihatuotteet sekä lihajalosteet. Valikoimissamme tuoretta hirvenlihaa, savustettua poron-ja hirvenlihaa, metsäkauriin lihaa sekä säilykkeitä. Toimitamme kebabia grilleille, pizzerioille ja ravintoloihin kautta Suomen. Olemme avanneet uuden EU-hyväksytyn riistankäsittelylaitoksen. Hirven voi tuoda ns. "takkipäällä". Jalostamme sen Sinulle hirvimakkaraksi, hirvisäilykkeeksi tai lämminsavustamme lihat. Ostamme myös hirvenlihaa.

Hakusana:lihanjalostus
 
 

Liha-Salminen Oy VANTAA

Lihajalosteita, lihanjalostusta

Liha-Salminen Oy on toiminut lihatukkuna vuodesta jo 1936 asti. Lihatukkumme valikoima koostuu tunnetuista ja laadukkaista tuotteista. Perinteisten lihatuotteiden lisäksi saat meiltä kausituotteita, kuten karhun- ja hirvenlihaa. Yrityksemme laajaan tuotevalikoimaan kuuluvat myös kala-, siipikarja- ja riistalihapakasteet, tuorevihannekset, hedelmät sekä lihajalosteet, kuten leikkeleet ja makkarat.

Hakusana:lihanjalostusta grillin vuokraus, Lihanjalostus
 
 

Suomisen Lihajaloste Oy RAUMA

Lihajalosteita, lihanjalostusta

Suomisen Lihajaloste on Salme ja Reijo Suomisen vuonna 1967 perustama lihatuotteiden valmistaja Raumalla. Yrityksessä työskennellään jo kolmannessa polvessa ja vaalimme monessa tuotantovaiheessa hyväksi todettuja perinteitä. Kuluttajat ovat hyvin valveutuneita monessakin asiassa ja säilöntäaineet, aromivahventeet ja muut lisäaineet ovat yksi asia johon kiinnitämme huomiota. Suomisen Lihajalostamon tuotteita löytyy jo noin 250 elintarvikekaupasta ympäri Suomen.

 
 

Lihakeskusliitto Ry / Lihalehti HELSINKI

Aikakauslehtien kustantaja

Lihakeskusliitto ry (LKL) toimii yksityisen liha-alan talous- ja elinkeinopoliittisena edunvalvojana.

Hakusana:lihanjalostus
 
 

Jämin Rahtipalvi Oy JÄMIJÄRVI

Lihajalosteita, lihanjalostusta

Jalostamme 100 % suomalaisesta lihasta palvit, tuorelihat ja makkarat. Erikoisuutena valmistamme lihajalosteita suoraan asiakkaille myös riistasta, esim. hirvestä ja peurasta. Tervetuloa herkullisille ja maukkaille ostoksille tehtaanmyymälämme!

 
 

Savumaja K. Nevalainen MIKKELI

Lihajalosteita, lihanjalostusta

Savumaja valmistaa laadukkaita kotimaisia lihaherkkuja Hirvensalmen Kissankoskella sekä Mäntyharjun Miekankoskella. Savumajan erikoisalaa ovat erilaiset kypsennetyt lihavalmisteet: savusaunapalvi, suolaliha sekä lihahyytelöt. Teemme myös raakalihavalmisteita ja säilykkeitä. Tuotteita tehdään myös asiakkaiden omista tarkastetuista liha raaka-aineista. Savumajan myymälä sijaitsee kauppahallissa Mikkelissä ja Hirvensalmella tuotantotilojen yhteydessä on tehtaan myymälä. Tervetuloa!

 
 

Snellman Trading Oy KERAVA

Lihanjalostusta

Suomalaisilla on oikeus parempaan ruokaan! Oy Snellman Ab on pietarsaarelainen perheyritys, joka on valmistanut korkealaatuista voileipäruokaa jo vuodesta 1951 lähtien. Toimintaan kuuluvat hankinta, teurastus, lihan paloittelu ja jalostus sekä erilaisten lihavalmisteiden valmistus. Leikkele- ja maksatuotteet ovat Herra Snellmanin vahvuuksia mutta laatua vaalivalta tekijältä onnistuu myös muu ruoanvalmistus.

 
 

Kylmänen Food Oy OULU

Yritys sijaitsee Oulun liikekeskuksessa

Lihajalosteita, lihanjalostusta

Lihaliike.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Lihanjalostusta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.