Liimaa

Liima · liimaa · liimat · liimoja

Hakuehdolla liimaa löytyi yhteensä 8 yritystä.

K-rauta Lielahti TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Sisustuskauppa, rakennustarvikeliike, rautakauppa

K-rauta Lielahdesta löydät kaiken tarvittavan kodin kunnostukseen, remontointiin ja rakentamiseen. Asiantuntevan ja iloisen henkilökuntamme avulla löydät Sinulle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut mahtavista valikoimistamme. Sisustajapalvelustamme saat kaikki tarvitsemasi sisustusmateriaalit ja -tarvikkeet. Maalit, liimat, laastit joka kohteeseen löydät helposti ja nopeasti. Kaikki maalaus-, laatoitus ja tapetointityövälineet saat vaivattomasti samasta paikasta. Tervetuloa!

 

PJ-Kiinteistöt Oy YLÖJÄRVI

Maalikauppa, verkkokauppaa, lvi

Täyden palvelun LVi- ja Maalimyynti avasi uudet toimitilansa keväällä 2008. LVIMyynti.com-verkkokauppa perustettiin palvelemaan juuri sinua. LVI-osat edullisesti ja vaivattomasti internetin välityksellä! Kotisivuiltamme löydät kaikki tarvitsemasi LVI-osat ja tarvikkeet sekä omaan, että ammattikäyttöön. Fintex-maalit löydät myös meiltä Ylöjärven myymälästä. Maalien lisäksi liimat, lakat, puunsuoja-aineet, vesieristeet, laastit, tasoitteet ja maalaustyökalut. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuote:liimat ja lakat
 

Sysmän Väri ja Tapetti Ky SYSMÄ

Maalikauppa, maalien myyjä

600 m²liikkeemme kuuluu Värisilmäketjuun ja sijaitsee aivan Sysmän keskustassa. Meiltä löytyy remontointiin tarvikkeet kuten tapetointiin, maalaukseen, lattiapinnoitteisiin. Lisäksi meiltä löytyy käytävämatot, sälekaihtimet ja rullaverhot myös asennuspalveluna. Monipuolinen valikoima laattoja ja laatoitukseen tarvittavia materiaaleja. Toiminta-alueemme lähinnä Heinola, Lahti, Hartola. Tervetuloa!

Tuote:liimat ja liisterit
 

Sisustustalo Oulun Sisustajat - Sisustusliike Oulu OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusmyymälä, sisustusliike

Sisustustalo-ketju on kolmen sisustusalan yrityksen yhteenliittymä. Yritysten liikeideana on lattianpäällyste -ja seinänpäällysteosaaminen joka kattaa kaikki kiinnitettävät päällystemateriaalit: kylpyhuonekalusteet, hanat, lattiat ja matot, parketit, laminaatit, puulattiat, muovilattiat, kokolattiamatot, kaakelit, keraamiset laatat, listat, maalit, liimat, lakat, kankaat ja tapetit. Sisustalo tarjoaa myös sisustussuunnittelua, mattoasennusta, parkettiasennusta sekä laatoitusta ja vedeneristystä.

 

Sateenkaari Perinnetaito Oy VIIALA

Rautakauppa, maalien valmistusta

LUONNONMUKAISET; Maalit, liimat, lakat, öljyt ja vahat. Tuotteet saa myös vesiohenteisina ilman liuottimina. Lisäksi raaka-aineet. Sateenkaari Perinnetaito Oy säilyttää ja kehittää vanhaa suomalaista puunsuojaus- ja maalausosaamista jälkipolvien käyttöön. Yrityksemme on kerännyt ja tutkinut vanhoja reseptejä ja työmenetelmiä jalostaessaan moderneille kuluttajille sopivia maaleja, puusuojia ja pintakäsittelyaineita.

 
 

Harraste Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Askartelutarvikkeiden vähittäismyyntiä, leikkikalujen vähittäismyyntiä

Harraste- ja askarteluliikeiden asiantuntemusta 5 vuosikymmeneltä. Tilattessa harvinaisemmatkin koottovat. TULE hakemaan lahjaksi ja harrastelkaa yhdessä.

Palvelu:Liimat
 

Muuta hakua

Liimaa:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.