Liukuovia

Liukuovi · liukuovet · liukuovia

Hakuehdolla liukuovia löytyi yhteensä 91 yritystä. Tulokset 1—20:

Kaihdin-Jukka PIRKKALA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Markiiseja, kaihtimia, liukuovia

Kaihdin-Jukka on Pirkanmaalla toimiva kaihdinalan erikoisliike. Palvelemme asiakkaitamme Tampereella ja lähikunnissa. Pyrimme palvelemaan asiakkaita jo suunnitteluvaiheessa tarjoamalla erilaisia kaihtimia ja muita aurinkosuojatuotteita. Meiltä saatte asiantuntevan palvelun ja laadukkaat tuotteet edullisesti ja nopeasti paikalleen asennettuna. Asennustyön osuus oikeuttaa verotuksessa kotitalousvähennykseen.

 

Helatalo Kajaanin Lukko - Kajaanin Lukko Oy KAJAANI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Lukkoliike, kylpyhuonetarvikkeita, turvallisuuspalveluita, lukkojen korjauksia

Helatalo - Kajaanin Lukko Oy on luotettavan palvelun erikoisliike. Olemme Abloy-valtuutettu lukkoliike ja FK:n hyväksymä rikosilmoitinliike. Henkilökuntamme vahvuus on 11 henkilöä, joista 8 on Abloy-valtuutettuja lukkoseppiä. Vähittäis- ja tukkumyynti, lukitusjärjestelmät, helat, vetimet, oviautomatiikka, kamerat, turvallisuuden kokonaisratkaisut, hälyttimet, apuvälineet, varusteet, avainpalvelut, turvatarkastukset, asennus, avaus, huolto sekä päivystys. Meiltä myös Smedbo kylpyhuonetarvikkeet.

Tuote:liukuovet
 

Topi-Keittiöt - Topi-Kalustaja Oy KALAJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalustevalmistaja, kiintokalusteita, keittiökalusteiden valmistusta, keittiökalusteliike

Topi-Keittiöt luo kotiisi kokonaisen tunnelman. Topilta saat tyylikkään ja toimivan keittiön lisäksi kiintokalusteet myös kylpyhuoneeseen, kodinhoitotilaan ja eteiseen sekä kaikkialle, missä tarvitaan säilytysratkaisuja. Laajasta ovimallistosta löytyy valinnanvaraa moneen makuun ja tarpeeseen. Kun teet remonttia tai rakennat uutta, kannattaa kysyä Topilta. Uutuusmallit ovat esillä myymälöissämme kautta maan. Tervetuloa!

Tuote:liukuovet ja kaapistot
 

Petrakeittiöt Oulu - K-Rauta Äimärautio OULU

Keittiökalusteita, keittiökalusteliike

Petrakeittiöt on Suomen suurin keittiömerkki. Keittiöt, wc:t, eteiset, kodinhoito- ja muut kodin tilat. Kalustesuunnittelussa huomioimme myös kodinkoneiden oikean sijoittelun sekä yhtenäisen tyylin; Siemens, Whirlpool, Festivo sekä Electroluxin mallistoista. Kivitasot,kvartsitasot sekä puu ja laminaattitasot saat laajoista valikoimistamme.

Tuote:Liukuovet
 

Johanna Kaihdin - Kaihdinliike Turku TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Markiiseja, kaihdinliike

Johanna Kaihdin on kaihtimien erikoisliike Turussa Eerikinkadulla. Valikoimiimme kuuluu valtava määrä erinlaisia kaihtimia ja markiiseja. Sälekaihtimet, rullakaihtimet, parvekekaihtimet ym. Nyt myös peililiukuovet. Palvelemme Teitä yli 30 vuoden pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Myymme, huollamme ja asennamme kaikki kaihtimet ja markiisit yrityksille ja yksityisille asiakkaille. Verkkokauppa. Katso lisää www.johannakaihdin.fi.

Tuote:Peililiukuovet Turku, Liukuovet Turku
 

Ovesta Oy HEINÄVAARA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ovitehdas, ovia, puusepäntuotteita

Ovesta-tuotemerkki kuvaa yksiselitteisesti suomalaisille Ovesta Oy:n tuotantoa ja kertoo toimialasta. Ovesta Oy:n ovet tuotetaan suunnittelijoiden, arkkitehtien ja yksityisten rakentajien tarpeista lähtien. Laaka-, desibeli-, palo-, heiluri- sekä erikoisovet mittatilaustyönä asiakkaan tarpeisiin räätälöiden. Tutustu kotisivuihimme ja kysy lisää tuotteistamme!

Valmistaa:liukuovi
 

Seinäjoen Sisustus Oy HYLLYKALLIO

Keittiökalusteliike, takkoja, laminaatteja, tapetteja, sisustusliike, maalikauppa, kodinkoneliike

Seinäjoen Sisustus Oy on nykyaikainen ja monipuolinen sisustusalan yritys. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi kilpailukykyiset hinnat ja kuumimmat uutuudet. Erityisesti panostamme palveluun ja henkilökuntamme ammattitaitoon. Palveluitamme ovat mm. sisustamiseen väritys- ja kalustesuunnitelmat, kylpyhuonekalusteet ja wc-kalusteet ja kodinkoneiden myynti. Edustamiamme tuotemerkkejä mm. Nunnauuni, Quick-Step, Peekoo-keittiöt, Kannustalo ja Värisilmä.

Tuote:liukuovet
 

Oulun Lasipalvelu - Lasiliike - Lasitusliike Oulu OULU

Lasiliike, lasitusliike, ikkunaliike

Oulun Lasipalvelusta löydät laajat valikoimat lasialan tuotteita ja palveluita. Palvelemme sekä yrityksiä että yksityisiä henkilöitä, joten lasia löytyy kaikkiin tarpeisiin. Laajasta valikoimastamme löytyy myös laseja ja peilejä. Hintamme ovat edulliset. Laitteistomme ovat uusia, joten jälki on varmasti laadukasta! Teemme perinteiset ikkunakorjaukset nopealla toimitusajalla. Olipa sitten kyseessä leikkimökin ikkuna tai näyteikkuna, meiltä löytyy apu!

Palvelu:liukuovet Oulu, peililiukuovet Oulu
 

Hämeenkyrön Lista ja Kaluste Oy KYRÖSKOSKI

Keittiökalusteiden valmistusta, kiintokalusteita, keittiökalustevalmistaja

Hämeenkyrön Lista ja Kaluste Oy tarjoaa kaikki kiinteistöjen kiintokalusteet suunnittelusta asennukseen. Meiltä kalusteet mittatilaustyönä niin kotiin kuin toimistoon. Keittiöratkaisujen lisäksi kiintokalusteet myös kylpyhuoneisiin, kodinhoitohuoneisiin, kodin säilytykseen sekä toimistotiloihin. Sivuiltamme löydät lisäinfoa yrityksestämme ja palveluistamme. Muista hyödyntää kotitalousvähennys. Ota yhteyttä!

Tuote:liukuovet
 

Sanka Oy LOVIISA

Kylpyhuonekalusteita

Korkealuokkaiset kalusteratkaisut kosteisiin tiloihin. Olemme erikoistuneet suihkutila- ja kylpyhuonekalusteiden valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin. Sanka -kylpyhuonekalusteiden selkeä linja anta tilaa tunnelmoida. Millintarkat, tiiviit ja lujat liitokset hivelevät silmää. Kauneus on myös puhtautta ja käytännöllisyyttä. Sanka -suihkuseinillä toteutat unelmiesi suihkutilan helposti ja laadukkaasti: avaraan kylpyhuoneeseen tai niukkaneliöiseen nurkkaukseen.

Tuote:liukuovet
 

Assa Abloy Entrance Systems Finland Oy ESPOO

Ovia, laitteiden tukkumyyntiä

ASSA ABLOY Entrance Systems on johtava kansainvälinen ovi- ja logistiikkaratkaisujen toimittaja. Huolellisesti valittu ovi- ja kuormaustilatuotteiden ohjelmamme yhdistettynä sovelluskohtaiseen osaamiseen ja ylivertaiseen palvelutarjontaan on syynä siihen, että miljoona asiakasta on valinnut ASSA ABLOY Entrance Systems’in ensisijaiseksi toimittajakseen varmistaakseen ongelmattoman toiminnan kellon ympäri.

Tuote:liukuovet
 

Mikkelin Lasiasennus Ky MIKKELI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lasiliike, lasitusta, lasitusliike, terassilaseja

Mikkelin Lasiasennus Ky on lasialan erikoisliike. Vuonna 1979 perustetun yrityksen päätoimialana on rakennuslasitukset, autojen ja työkoneiden lasitukset sekä kiinteistöjen lasikorjaukset. Toimimme yhteistyössä maahantuojien sekä kotimaisten valmistajien kanssa ja valmistamme eristyslaseja myös itse. Käytössämme on nykyaikaiset ja uudet koneet. Olemme Suomen Tasolasiyhdistyksen jäsenliike. Edustamme mm. seuraavia tuotemerkkejä: Seloy, Nikai, Timgrei & Koillismaan Lasi. Ota yhteyttä!

Palvelu:peililiukuovet
 

Helaform Oy HELSINKI

Rakennustarvikkeiden tukkumyyntiä, liukuovilaitteiden tukkumyyntiä

Helaform Oy on valmistanut liukuovilaitteita vuodesta 1983. Kotimaassa olemme alamme markkinajohtaja ja n. 50 % tuotannostamme menee vientiin. Tuotteemme soveltuvat käytettäviksi 20-2000 kg:n painoisissa liuku- ja taitto-ovissa, suojapeiteripustuksissa, työkalukeventimissä sekä kaapelinkannatusjärjestelmissä. Liukukiskomme valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä, alumiinista tai ruostumattomasta teräksestä. Palvelut kautta suomen ja lähimmän jälleenmyyjän löydät sivuiltamme.

Valmistaa:Liukuovi
 

TL-Keittiöt - Keittiökalusteet Oulu OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalusteliike, keittiökalusteita

TL-keittiöt - Palveleva ja ammattitaitoinen kodin kiintokalusteita valmistava yritys. Yritys palvelee pääosin Oulun seudulla. Sopimuksen mukaan kauempanakin. TL-keittiöt valmistaa keittiökalusteiden sekä muiden kalusteiden rungot itse. Omalla tuotannolla varmistamme kalusteiden korkean laadun sekä kalusteiden sopivuuden. Valmistamme: keittiökalusteet, eteiskalusteet, kaapistot, komerot, kodinhoitohuoneen kalusteet, kylpyhuoneen kalusteet, wc-kalusteet, liukuovet, peililiukuovet ja lasiliukuovet.

Valmistaa:peililiukuovet Oulu, tilanjakaja liukuovi Oulu
 

Kaihdin Pukkila Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Liukuovia, kaihtimia, markiiseja

Kaihdin- ja markiisiasiantuntija Kaihdin Pukkila. Olemme erikoistunut sisä- ja ulkopuoliseen auringon suojaamiseen. Olemme ketjuun kuulumaton yksityisomistuksessa oleva alan erikoisliike, ja pyrimme pitämään 200 neliön myymälässämme esillä alan johtavien valmistajien tuotteet. Palvelemme asiakkaita suunnittelusta toteutukseen saakka. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme alan monipuolisimpaan myymälään ja sopimaan kokonaisvaltaisesta suunitelmasta kanssamme!

Tuote:peililiukuovet
 

Procons Oy Ab MAALAHTI

Kauppakamarin jäsen

Liukuovia, polkupyörätarvikkeita, metallituotteiden valmistaja

Kotimainen liukuovijärjestelmien valmistaja, toiminta käsittää liukuoviprofiilien ja pyörästöjen kehittämisen ja valmistuksen. Tavoitteena on kehittyä Euroopan suurimmaksi valmistajaksi. Erikoisosaamistamme on rullamuovaus sähkö- ja rakennusalalle, kuten valaisinkiskot, seinärangat ja muut peltiprofiilit. Valmistamme myös hitsattuja runkoja esim. paletteja alihankintana. Vakiotuotantoon kuuluu lisäksi epäkeskopuristusta, lankatuotteiden ja polkupyöräkomponenttien valmistus.

Valmistaa:liukuovi, liukuovet
 

Bella-Kaihdin PIRKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Markiiseja, kaihtimia, liukuovia

Bella-Kaihdin on valmistanut vuodesta -91 sälekaihtimia ja liukuovia mittatilaustyönä asiakkaan omien toiveiden mukaan.Laajasta valikoimastamme löydät sopivan vaihtoehdon, etsitpä sitten peruskaihdinta tai erikoiskaihdinta vaativampaan käyttöön. Valmistamme mittatilaustyönä tyylikkäät ja laadukkaat liukuovet, vaikka paikalleen asennettuna. Laajasta mallistosta löydät sinäkin mieleisesi. Toiminta-alueena Pirkanmaa ja ympäristökunnat. TUOTTEET SUORAAN VALMISTAJALTA!

Tuote:peililiukuovet, liukuovet
 
 

Sydänkaluste Oy SASTAMALA

Kauppakamarin jäsen

Keittiökalustevalmistaja, keittiökalusteita

Sydänkaluste Oy on kodin kiintokalusteiden suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Monipuoliseen tuotevalikoimaamme kuuluvat mm. keittiön ja kodinhoitohuoneen kalusteet, eteis- ja komeroryhmät sekä WC-kalusteet. Katso lisätietoja kotisivuiltamme!

Tuote:liukuovi
 
 

Lappeenrannan Kaihdin ja Markiisi Oy LAPPEENRANTA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kaihdinliike, kaihdinasennusta

Lappeenrannan Kaihdin ja Markiisi Oy on täyden palvelun kaihdinliike, joka palvelee ammattitaitoisesti ja nopeasti kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa. Toiminta-alueemme on Lappeenranta lähiympäristöineen. Kaikkien laadukkaiden tuotteidemme lisäksi saatte myös suunnittelupalvelun, mittauspalvelun, asennuspalvelun ja huoltopalvelun. Nyt saat meiltä myös laadukkaat Saksalaiset Markilux kasettimarkiisit.

Tuote:liukuovet
 
 

Miedon Metalli Oy MIETO

Ovitehdas

Miedon Metalli Oy on vuonna 1969 perustettu metallialan yritys. Toimimme Etelä-Pohjanmaalla Kurikan kaupungin Miedon kylässä. Alkujaan valmistimme sikalakalusteita ja teräsovia. Nykyään keskitymme pääasiassa teräsikkuna- ja teräsovituotantoon. Teräsovissa pääsuuntaus on teollisuus ja tuotantorakennusovet, joita valmistamme tilauksesta. Asiakkaitamme ovat teollisuus, maatalous, rakennusliikkeet ja yksityiset. Teemme myös erilaisia alihankintatöitä. OTA YHTEYTTÄ JA KYSY PALVELUISTAMME LISÄÄ!

Valmistaa:liukuovet
 

Muuta hakua

Liukuovia:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.