Lumenpudotus

Lumenpudotus

Hakuehdolla Lumenpudotus löytyi yhteensä 3 yritystä.

Takuupinta Oy | OULU

Kivipintojen puhdistusta, kattojen suojausta, kattojen maalausta

Takuupinta Oy Oulu on kivipintojen pesuun, suojaukseen ja maalaukseen erikoistunut yritys. TakuuPINTA tarjoaa kivipinnoille pitkäaikaisen suojan sammaloitumista, rapautumista ja likaa vastaan. TakuuPINTA on edullinen tapa hankkia lisää ikävuosia tiilikatoille ja muille kivipinnoille! Kattotyöt, Tiili- ja mineriittikattojen suojaus, maalaus ja puhdistus, julkisivun pesu, pihakivetyksen suojaus ja graffitinpoisto.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

PoP-Golf | TAMPERE

Golf-tarvikkeita, golfin opetusta

Yritystapahtumien ja -tilaisuuksien järjestämistä avaimet käteen- periaattella Tampereella. Golfin opetusta myös ryhmille. Golfloma-asunto/hiihtomökki vuokralle Tahkolla.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Takuupinta Oy - Kajaani - Katto ja kivipintojen puhdistus | OULU

Kattotöitä, kattojen maalausta

Takuupinta Oy -Kajaani. Katto ja kivipintojen pesu, huolto, suojaus ja maalaus Kainuussa. Kotitalousvähennys. TakuuPINTA tarjoaa tiili, betoni ja kivipinnoille pitkäaikaisen suojan sammaloitumista, rapautumista ja likaa vastaan. Tiilikaton ja mineriittikaton pesu, puhdistus ja suojaus, peltikaton maalaus, julkisivun pesu, pihakivetyksen suojaus ja graffitinpoisto. TakuuPINTA edullinen tapa lisätä ikävuosia tiilikatolle ja muille kivipinnoille! Lumenpudotus!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.