Luomuelintarvikkeita

Luomuelintarvike · luomuelintarvikkeet · luomuelintarvikkeita

Hakuehdolla luomuelintarvikkeita löytyi yhteensä 6 yritystä.

Kuudes Maku - Oulu OULU

Luomutuotteita, luomuelintarvikkeita, luomukauppa

Kuudes Maku on perheyritys joka toimii Turussa ja Oulussa. Liikkeemme sijaitsee Eerikinkadulla Turussa, Raision Myllyssä ja Kauppurienkadulla Oulussa. Haluamme tarjota Teille laadukkaita japuhtaita luomu- ja terveystuotteita kotimaasta ja maailmalta. Olemme Erikoisherkkukauppa, luomu- kauppa ja paljon muuta. Meiltä saat lähiruokaa, superfoodia, luontaistuotteita erilaisia teelaatuja, raakasuklaata muuta suklaata, luomumausteita, ym. ihania makuja. Tervetuloa makujen taivaaseen.

 

Terveysteekki Oy OULUNSALO

Terveyskauppa, verkkokauppa

Terveysteekki - Terveyskauppa avasi Oulunsalon Kapteenissa. Terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteet - helposti ja edullisesti. Verkkokaupasta tunnettu Terveysteeki Oy tarjoaa tuotteet samoin hinnoin myös myymälästä. Runsas valikoima laadukasta ja tunnettua luonnonkosmetiikkaa, kauneus- ja ihonhoitotuotteita, vitamiineja, hivenaineet, ravintolisät, superfoodit, dieettipakkaukset, painonhallintatuotteet ja valmiit lahjapakkaukset. Tervetuloa Ma-Pe (11-17.30) ja La (11-16).

Hakusana:luomuelintarvikkeet
 
 

Luontaistuote Päivänpaiste Ky MIKKELI

Suomen Yrittäjien jäsen

Terveyskauppa, luontaistuotteita

Luontaistuote Päivänpaiste Ky - Palveleva terveyskauppa ja luontaistuoteliike Mikkelin keskustassa. Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1980. Laajasta valikoimastamme löytyy: luontaistuotteet, vitamiinit ja hivenaineet, rasvahapot, homeopaattiset valmisteet, Solgar tuotteet, urheilulisäravinteet ja luomuelintarvikkeet, kosmetiikkaa sekä pesuaineet. FLT-ravintovalmentaja antaa ravintovalmennusta. Säännöllisin väliajoin verenpaineen, verensokerin, hemoglobiinin ja luuntiheyden mittaus.

Tuote:luomuelintarvikkeet Mikkeli
 
 

Life Lohja LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Luontaistuotekauppa, terveyskauppa, luontaistuoteliike

Tervetuloa Lohjan Life-myymälään. Asiantuntevat Life-myyjät auttavat Sinua löytämään parhaat ratkaisut parempaan hyvinvointiin. Tule keskustelemaan oman Life-myyjäsi kanssa, meillä myös fytonomi. Tarjoukset löydät Lohjan Life-myymälästä. Toimi heti! Liity nyt Life Club-jäseneksi myymälässämme. Saat seuraavan Life -lehden suoraan kotiisi. Life Club-jäsenenä tulet jatkossa saamaan hyvinvointiin liittyviä etuja. Palvelemme ma-pe klo 9-20 ja la klo 9-18. Tervetuloa!

Tuote:luomu-elintarvikkeet
 
 

Ruokapuoti Lempi Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Lounaskahvila, luomuelintarvikkeita, lähiruokia

Lempi-puoti myy ensisijaisesti lähellä tuotettuja, mahdollisimman puhtaita elintarvikkeita. Valikoimiimme kuuluu myös luomu- ja Reilun Kaupan- tuotteet. Meille on tärkeää maistuvat ja laadukkaat raaka-aineet sekä ruuan tekemisen ja yhdessä syömisen ilo. Vanhanajan henkeä huokuva luonaskahvila tarjoilee herkku lounaskeitot ja oman leipomon ihanat ruoka- ja kahvileivät. Tervetuloa!

 
 
 

Muuta hakua

Luomuelintarvikkeita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.