Luomutuotteita

Luomutuote · luomutuotteet · luomutuotteita

Hakuehdolla luomutuotteita löytyi yhteensä 44 yritystä. Tulokset 1—20:

Kuudes Maku TURKU

Terveyskauppa, luomukauppa

Kuudes Maku on perheyritys joka toimii Turussa ja Oulussa. Liikkeemme sijaitsee Eerikinkadulla Turussa, Raision myllyssä ja Kauppurienkadulla Oulussa. Haluamme tarjota Teille laadukkaita ja puhtaita luomu- ja terveystuotteita kotimaasta ja maailmalta. Olemme Erikoisherkkukauppa, luomu- kauppa ja paljon muuta. Meiltä saat lähiruokaa, superfoodia, luontaistuotteita erinlaisia teelaatuja, raakasuklaata muuta suklaata, luomumausteita, myslejä ym. ihania makuja. Tervetuloa makujen taivaasee

Tuote:Luomutuotteet Turku
 

Kuudes Maku - Oulu OULU

Luomutuotteita, luomuelintarvikkeita, luomukauppa

Kuudes Maku on perheyritys joka toimii Turussa ja Oulussa. Liikkeemme sijaitsee Eerikinkadulla Turussa, Raision Myllyssä ja Kauppurienkadulla Oulussa. Haluamme tarjota Teille laadukkaita japuhtaita luomu- ja terveystuotteita kotimaasta ja maailmalta. Olemme Erikoisherkkukauppa, luomu- kauppa ja paljon muuta. Meiltä saat lähiruokaa, superfoodia, luontaistuotteita erilaisia teelaatuja, raakasuklaata muuta suklaata, luomumausteita, ym. ihania makuja. Tervetuloa makujen taivaaseen.

Tuote:Luomutuotteet Oulu
 

Terveysteekki Oy OULUNSALO

Terveyskauppa, verkkokauppa

Terveysteekki - Terveyskauppa avasi Oulunsalon Kapteenissa. Terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteet - helposti ja edullisesti. Verkkokaupasta tunnettu Terveysteeki Oy tarjoaa tuotteet samoin hinnoin myös myymälästä. Runsas valikoima laadukasta ja tunnettua luonnonkosmetiikkaa, kauneus- ja ihonhoitotuotteita, vitamiineja, hivenaineet, ravintolisät, superfoodit, dieettipakkaukset, painonhallintatuotteet ja valmiit lahjapakkaukset. Tervetuloa Ma-Pe (11-17.30) ja La (11-16).

Hakusana:luomutuotteet
 
 

Luontaistuote Päivänpaiste Ky MIKKELI

Suomen Yrittäjien jäsen

Terveyskauppa, luontaistuotteita

Luontaistuote Päivänpaiste Ky - Palveleva terveyskauppa ja luontaistuoteliike Mikkelin keskustassa. Asiantuntevaa palvelua vuodesta 1980. Laajasta valikoimastamme löytyy: luontaistuotteet, vitamiinit ja hivenaineet, rasvahapot, homeopaattiset valmisteet, Solgar tuotteet, urheilulisäravinteet ja luomuelintarvikkeet, kosmetiikkaa sekä pesuaineet. FLT-ravintovalmentaja antaa ravintovalmennusta. Säännöllisin väliajoin verenpaineen, verensokerin, hemoglobiinin ja luuntiheyden mittaus.

Tuote:luomutuotteet Mikkeli
 
 

Satotukku Oy VANTAA

Tukkumyyntiä, vihannesten tukkumyyntiä, hedelmien myyntiä

Satotukku Oy on yksi maan johtavia vihannes- ja hedelmätukkuja, maahantuoja sekä johtava luomuvihannesten ja -hedelmien toimittaja, joka aloitti toimintansa vuonna 1967 "mies ja auto" -periaatteella. Tuotevalikoimaan kuuluvat tänään vihannesten ja hedelmien lisäksi myös maustekurkku ja kananmunat. Tavoitteenamme on tarjota maan laajin valikoima omissa tuoteryhmissään, kuten kotimaisissa ja ulkomaisissa luomutuotteissa sekä erikoistuotteissa.

Palvelu:luomutuotteet
 
 

Samsara oy VANTAA

Verkkokauppa, elintarvikkeiden valmistaja, leipomotuotteita

Kauttamme luomutuotteet kuluttajille kautta Suomen. Nettikauppamme valikoimissa yli 600 luomutuotetta. Leipämme ovat vähäsuolaisia, täysjyväisiä, käsityönä valmistettuja. Valikoimassamme myös hiivattomia tuotteita. Tuotteemme edustavat aitoa makua ja lähiruokaa. Samsara -luomuleipää jo vuodesta 1977!

Standardi:luomutuotteet
 
 

Kankaanpään Myyntitalo Jera KANKAANPÄÄ

Kirpputori, eläintarvikeliike

Liikkeemme sijaitsee keskellä Kankaanpäätä, torin välittömässä läheisyydessä. Jera on kuin pieni ostoskeskus keskellä kaupunkia! Toimialaamme kuuluu mm. myyntitilojen vuokraus uusien ja vanhojen tavaroiden myyjille sekä laadukkaiden lahjatavaroiden myynti. Tärkeä osa-alue on myös lemmikkieläintarvikkeet. Tuotevalikoimamme muuttuu jatkuvasti! Tule tutustumaan! AVOINNA ma-to 10:00-17:30 pe 10:00-18:00 - Lahjatavaroiden myynti - Lemmikkieläintarvikkeiden myynti - Pienhuonekalut

Tuote:luomutuotteet
 
 

Ruokapuoti Lempi Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Lounaskahvila, luomuelintarvikkeita, lähiruokia

Lempi-puoti myy ensisijaisesti lähellä tuotettuja, mahdollisimman puhtaita elintarvikkeita. Valikoimiimme kuuluu myös luomu- ja Reilun Kaupan- tuotteet. Meille on tärkeää maistuvat ja laadukkaat raaka-aineet sekä ruuan tekemisen ja yhdessä syömisen ilo. Vanhanajan henkeä huokuva luonaskahvila tarjoilee herkku lounaskeitot ja oman leipomon ihanat ruoka- ja kahvileivät. Tervetuloa!

Palvelu:luomutuotteita
 
 

Punnitse & Säästä Kemi KEMI

Luomutuotteita, elintarvikkeita

Punnitse & säästä Kemi. Inspiraatiota erikoisruokakaupasta. Meiltä löydä Superfoodit, pähkinät, marjat, luomutuotteet sekä gluteenittomat tuotteet. Yli 500 irtotuotetta: erilaisia pähkinöitä, kuivahedelmiä ja -marjoja, mausteita, riisi-, jauho- ja soijatuotteita, linssejä, papuja, raakaruokaa, suklaata, eri tee- ja kahvilaatuja, ekologista kosmetiikkaa ja puhdistusaineita sekä paljon eri ruoka-aineallergikoille sopivia tuotteita. Palvelemme myös Torniossa, Rajalla kauppakeskuksen 1. kerroksessa.

 
 

Tmi Minna Vallius TAMPERE

Hedelmien myyntiä, vihannesten myyntiä, marjoja

Meiltä löydät marjat, hedelmät ja vihannekset lähiviljelijöiltä. Lisäksi laaja valikoima tuoreita yrttejä. Useita makuja maustekurkkuja. Suolasieniä ja puolukkasurvosta saatavana myös ympäri vuoden. Kaikki kauden herkut myös lähituottajien luomuna!

Tuote:luomutuotteet
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Luomutuotteita:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.