Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto

Hakuehdolla määräaikaishuolto löytyi yhteensä 44 yritystä. Tulokset 1—20:

No-pan Auto Oy - Kajaani | KAJAANI

Autoliike, autojen myyntiä, autojen vähittäismyyjä

No-Pan Auto Oy toimii Toyota-jälleenmyyjänä Kainuussa kahdella paikkakunnalla: Kuhmossa ja Kajaanissa. Myymme uusien Toyota-henkilöautojen ja pakettiautojen lisäksi eri merkkisiä käytettyjä autoja, varaosia ja renkaita. No-Pan Autolla on huoltopalvelut molemmilla paikkakunnilla, lisäksi Kajaanissa on myös korikorjaamo. Liikkeemme ovat täyden palvelun autoliikkeitä ja No-Pan Auto on alueellaan selvä markkinajohtaja. Henkilökuntamme on varmasti ammattitaitoista, sillä keskitymme yhteen merkkiin.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Wetteri Oy | OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Vaihtoautoja, autohuoltoa, autokorjaamo, autoliike

Vuonna 1960 perustettu Wetteri-yhtiöt kuuluu seitsemän suurimman suomalaisen yksityisen autoliikkeen joukkoon ja on Pohjois-Suomen johtavin autoliikekonserni. Wetteri -yhtiöiden edustuksiin kuuluvat Volvo-henkilöautot ja raskaat ajoneuvot sekä Renault, Land Rover, Ford, Jaguar, BMW, Mini, Honda, Mazda ja Hyundai -henkilöautot. Merkkiedustukset vaihtelevat paikkakunnittain. Autojen myynnin lisäksi Wetteri-yhtiöt hoitavat edustamiensa merkkien huolto-, varaosa- ja vauriokorjaamopalvelut.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

Yhteyshenkilö

Määräaikaishuollot, Volvo, Renault, Mazda, Ford, Iikka Kanniainen
020 7788 202, 020 7788 270
 

Autokorjaamo H & J Vepsäläinen | OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autohuoltoa, varaosia, autokorjaamo

Autokorjaamo Vepsäläinen palvelee Oulussa ja Haukiputaalla. Huollamme ja korjaamme kaikki automerki. Voit jättää autosi työpäivän ajaksi huoltoomme - kuljetamme sinut huollon ajaksi työpaikallesi ja haemme takaisin huollon valmistuttua tai toimitamme autosi sovittuun osoitteeseen. Jos autosi jää tien päälle, saat meiltä myös hinauspalvelut. Kysy myös muista autoihin liittyvistä huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Renkaiden vaihdot myös meiltä.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Konetyö Heikki ja Hannu Hakala | LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Autojen korjausta

Hakala-Yhtiöt tarjoaa kaikkien merkkien määräaikais- ja vuosihuollot, öljynvaihdot, katsastuskorjaukset, hammashihnojen ja iskunvaimentimien vaihdot, jarrukorjaukset, sähkötyöt, vikadiagnoosit (EOBD-testit) kahdella eri järjestelmällä, ilmastoinnin huollot ja korjaustyöt. Vakuutusyhtiöiden hyväksymä korikorjauksiin erikoistunut kolarikorjaamo hoitaa kaikki alan työt aina vahinkohetkestä luovutushetkeen saakka. Nykyaikaisessa maalaamossamme käytämme DuPont-automaaleja.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Huoltorex Oy | TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Tampereella toimiva Renault- ja Volvo- merkkihuolto ja korjaamo. Käytössämme on alan viimeaikaisin tekniikka, laitteet ja osaava henkilöstö. Myös takuu-ikäisten sekä yritys-ja leasing-autojen huollot. Sijaisautopalvelu. Yksilöllisen autohuollon varteenotettava vaihtoehto. Varaosia joka lähtöön. Varaosamyynnistämme myös alkuperäiset Volvo- ja Renault-varaosat ja tarvikkeet, jotka takaavat autosi luotettavuuden ja turvallisuuden. Palvelemme ma-pe 7.30-17.00. Hinauspalvelu 24h/vrk, p. 0400-663 355.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Autoasi-Koivikko - T:mi Jyrki Koivikko | OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Moottoriajoneuvojen huoltoa, tuulilasiasennusta, autohuoltoa

Olemme autolaseihin erikoistunut varaosaliike sekä korjaamoliike. Asennamme ja korjaamme autolaseja kaikkiin merkkeihin. Meiltä saat autojen varaosat, pakoputket, iskunvaimentimet, jakopäänvaihdot, määräaikaishuollot, monimerkkihuollot, ilmastointihuollot, Castrol öljyt, autonrenkaat, tuulilasit, tuulilasien korjaukset, vetokoukut, moottorinlämmittimet. Kaikki myös asennettuna. Ei turhaa odottelua, vaan saat autosi takaisin ajoon jo saman päivän aikana. Soita ja kysy lisää!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

KW-set Oy | NUPPULINNA

Koneiden myyntiedustaja, dieselgeneraattoreita

kW-set Oy on dieselgeneraattoreiden myyntiin, vuokraukseen ja huoltoon erikoistunut yritys. Olemme Cummins dieselgeneraattoreiden maahantuoja. Tuotevalikoimamme kattaa teollisuusluokan dieselgeneraattorit 11 kVA – 3300 kVA, isommat tehot ovat mahdollisia asentamalla useampi laite rinnan. Periaatteemme ”me pidämme sen käynnissä” mukaisesti hoidamme tuotteidemme asennukset, käyttöönotot, määräaikaishuollot ja varaosapalvelun. Huoltosopimuksemme varmistaa säännölliset huollot ajallaan.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 

Sammaltien autohuolto Ky | OULU

Rengasmyymälä, autokorjaamo

Sammaltien Autohuolto on yleismerkkikorjaamo, joka palvelee sinua Sammaltiellä Oulussa. Suoritamme ammattitaidolla kaikki autojen huolto,- ja korjaustyöt kuten: Ruostevauriokorjaukset, ilmastointilaitteiden huollot, vikakoodin luku ja nollaus, moottorin huolto ja korjaus ym. muuta autoihin liittyviä palveluita. Ota yhteyttä, niin katsotaan kuinka voimme teitä palvella. Tervetuloa!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Pirkkalan Autokeskus Oy | PIRKKALA

Autokorjaamo, autohuoltoa

Tervetuloa Pirkkalan Autokeskukseen. Pirkkalan autokeskus on toiminut vuodesta 1994! Teemme autoosi huollot ja korjaukset hintaan 59€/h sisältää alvin. Autoinsinööri Veikko Leinonen on palvellut jo vuodesta 1964 Tervetuloa! Pakokaasumittaukset bensiini-autoille. Renkaiden vaihdot.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Kiitohuolto Oy | OULU

Raskaan kaluston huoltoa, autokatsastusta, raskaan kaluston korjaamo

Oulun Oritkarissa toimiva moderni raskaan kuljetuskaluston korjaamo ja kuljetuskalustohuolto KIITOHUOLTO Oy on alansa asiantuntija Oulussa. Kiitohuolto on Pohjois-Suomen johtava raskaan liikenteen huolto- ja korjaamokeskus, jonka monipuolisiin palveluihin luotetaan. Niinpä vaativa asiakaskuntamme eri puolilta Pohjois-Suomea on kasvanut ja kasvaa vakaasti. Merkkihuolto: Thermo King, Lumikko, Närko, VAK, BPW, SAF Holland, Wabco, Knorr. Saavuttamamme luottamus on paras palaute!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Autokorjaamo Nikunen Ky | OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Luotettavaa ja ammattitaitoista autokorjauspalvelua! Käytössämme on nykyaikaisin BOSCH:n testaustekniikka. BOSCH - CAR SERVICE - järjestelmäasiantuntija. Kaikkien automerkkien huollot, korjaukset ja säädöt, meiltä myös Mobil Express öljynvaihdot aikaa varaamatta.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

LVI-Vesalainen Oy | MÄNTSÄLÄ

LVI-asennusta

LVI-Vesalainen Oy:n toiminta-ajatuksena on tuottaa LVI-alan kokonaispalveluja suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen. Palveluitamme ovat LVI-alan: vähittäismyynti, suunnittelu, asennukset, uudis- ja korjausrakentaminen, huollot, yksittäis- ja määräaikaishuollot. Myymälämme palvelee Sinua olet sitten uudistamassa kylpyhuonetta, keittiötä tai kattilalaitosta. Vaihtuvasta näyttelystämme löydät uusimmat ratkaisut myös viihtyisään sisäilmaan tai pölynpoistoon. Liike voinna: Ma-Pe 7.00-17,La 9.00-13.00

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 

Oulun Autotyö Oy | OULU

Moottoriajoneuvojen korjausta, autohuoltoa, autokorjaamo

Oulun Autotyö Oy huoltaa ja korjaa henkilö-, paketti- ja matkailuautot ammattitaidolla. Tarjoamme autokorjaamopalvelut kattavasti. Teemme auton sähkötyöt, vikakoodien luvut, ilmastointilaitteen huollot, öljynvaihdot, katsastushuollot, jarruhuollot, moottorihuollot jne. Teemme auton määräaikais- ja takuuhuollot huolto-ohjelman mukaisesti takuun säilyttäen. Palveluihimme kuuluu lisäksi Multitronic- vaihteiston korjaukset ja Mobil Express- öljynvaihdot aikaa varaamatta. Tervetuloa!

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

Mobil Express Kangasala | KANGASALA

Suomen Yrittäjien jäsen

öljynvaihtoa, autohuoltoa

Teemme ajanvarauksella määräaikais- ja LongLife-huollot tehokkaasti ja ammattitaidolla useimpiin automerkkeihin. Käytössämme on kattavin saatavilla oleva autokorjaamoiden tietojärjestelmä. Auton ilmastointilaite olisi syytä huoltaa vähintään kahden vuoden välein ja sen huoltaminen ei useinkaan kuulu normaalin määräaikaishuollon piiriin. Säännöllisellä huollolla voidaan ehkäistä ennalta monen tuhannen euron korjaustyöt.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

 

Rengaskisällit Oy | TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Rengasliike, autokorjaamo

Tampereen Lielahdessa 15 vuotta toiminut täyden palvelun rengasliike ja autokorjaamo. Myymme uudet ja käytetyt renkaat sekä vanteet, myös alle asennettuna. Renkaita löytyy laaja valikoima henkilö- ja pakettiautoihin sekä raskaaseen kalustoon. Meillä voit teettää myös remontit autoosi. Teemme autoosi niin öljynvaihdot, määräaikaishuollot, katsastusremontit sekä aurauskulmien säädöt. Hoidamme myös katsastuksen puolestasi. Avoinna arkisin 8-17, muina aikoina sopimuksen mukaan.

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 

AUTOÅSTRÖM- Oulu | OULU

Kauppakamarin jäsen

Autohuoltoa, autoliike, autokorjaamo

Autoåström (aikaisemmin Oulun Autoliike) palvelee kolmella paikkakunnalla. Oulun liikkeestämme Kaakkurista löydät laadukkaat vaihtoautot.Vaihtoautovalikoimissamme mm.Toyota,Fiat,Ford,Renault,BMW,Peugeot,Volvo,Mercedes Benz,Volkwagen,Seat,Nissan,Kia,Opel,Chevrolet,Saab,Citroen,Suzuki,Mazda,Pakettiautoja,Honda,Audi. Henkilöautot,pakettiautot,maasturit,maastoautot,neliveto autot.Autonostajalle,autovakuutukset ja rahoitus myös meiltä.Autoliikkeessämme myös renkaiden myynti, asennus ja rengashote

» Lisätietoja ja tarkemmat yhteystiedot

Palvelu

 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.