Maalausta

Maalaus · maalausta

Hakuehdolla maalausta löytyi yhteensä 1578 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Välivainio OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Puutarhamyymälä, rautakauppa, sisustussuunnittelua, rakennustarvikkeita

K-rauta Välivainio on oululainen perheyritys, joka työllistää yli 50 ammattitaitoista henkilöä ja kesäisin luku kohoaa yli 70:n. Tavoitteenamme on tarjota paras osaaminen, hyvä palvelu sekä edulliset hankinnat kauppamme asiakkaille. Oletpa rakentaja, remontoija, sisustaja, kylpyhuoneen kunnostaja, saunan laittaja, mökkeilijä, viherpeukalo tai muuten kiinnostunut, niin toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Oulun suosituimpaan rautakauppaan.

Yhteystiedot: KODIN SISUSTAMINEN, Maalaus
044 521 5530

 

K-rauta Lielahti TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Sisustuskauppa, rakennustarvikeliike, rautakauppa

K-rauta Lielahdesta löydät kaiken tarvittavan kodin kunnostukseen, remontointiin ja rakentamiseen. Asiantuntevan ja iloisen henkilökuntamme avulla löydät Sinulle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut mahtavista valikoimistamme. Sisustajapalvelustamme saat kaikki tarvitsemasi sisustusmateriaalit ja -tarvikkeet. Maalit, liimat, laastit joka kohteeseen löydät helposti ja nopeasti. Kaikki maalaus-, laatoitus ja tapetointityövälineet saat vaivattomasti samasta paikasta. Tervetuloa!

 

A La Carte keittiöt Kuusamo- Värisilmä Kuusamo KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Väriliike, sisustusliike, keittiökalusteliike

Kuusamon Värisilmä on sisustusliike Kuusamon keskustassa. Palvelemme asiakkaitamme Koillismaan alueella. Asiakaskuntaamme ovat rakennuspalveluyritykset, julkinen sektori ja kuluttaja-asiakkaat. Teemme yhteistyötä rakennusliikkeiden ja remonttialan yritysten kanssa, ja kauttamme voi tilata vaikkapa täyden remontin kotiisi, asuntoosi, tai esimerkiksi sisustus- tai kylpyhuoneremontit. Liikkeemme yhteydessä on myös A La Carte keittiöt, joka laatii sinulle keittiö- ja kalustussuunnitelmat.

Palvelu:Maalaustyöt
 

Kattotutka Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Katon rakennusta, kattotöitä, kattoja

Kattotutka - Vesikaton luotettava kumppani. Laatu on meille ykkösasia. Vesikatto suojaa asiakkaittemme arvokkainta omaisuutta. Haluamme tarjota alan parasta osaamista ja tuotteita. Toteutamme vaativatkin vesikaton kartoitus-, tarkastus-, huolto- ja korjaustyöt yli 20 vuoden kokemuksella. Tästä osoituksena RALA-pätevyys. Pudotamme kattolumet turvalliseti, hallitusti ja ennenkaikkea kattoa rikkomatta. Katso lähin toimipaikkamme kotisivuiltamme.

Palvelu:vesikaton maalaus
 

Oulun Remontti Idea OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Remontteja, remonttipalveluita

Remontti Idea on oululainen remonttialan erikoisliike, jonka ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa avaimet-käteen periaatteella kaikki kodin remontit takuutyönä! Työt suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Käytettävänäsi on luotettavien yhteistyökumppanien laajat valikoimat. Kun suunnittelet keittiöremonttia, saunaremonttia, kylpyhuoneremonttia tai jonkin muun tilan remontointia, tilaa ilmainen remonttiarvio. Selvitämme remontin laajuuden, tekniset yksityiskohdat sekä kustannukset.

Palvelu:maalaus Oulu
 

Saneeraus Laakko Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Saneerausyritys, korjausrakennusta

Saneeraus Laakko Oy:n juuret ovat vuodessa 1969, jolloin Oulun Lääninhallitus antoi luvan harjoittaa maalarin ammattia. Tarjoamme rakennusmaalaus-ja saneeraustöitä Oulun talousalueella. 42-vuotisen kokemuksen ja osaamisen avulla voimme tarjota asiakkaillemme tietotaitoa, laatua ja välineitä, joista on hyötyä urakoiden hallinnassa ja toteutuksessa. Olemme Pintaurakoitsijat ry:n, Oulun Maalarimestariyhdistys ry:n sekä Suomen Yrittäjien jäsen.

Palvelu:maalaus
 

Pohjolan Kiinteistöpalvelut OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita, vaihtolavoja, maa-aineksia, kaivinkonetöitä

Pohjolan Kiinteistöpalvelut on Oululainen siivouspalveluita,piharakentamista,kiinteistönhuoltopalveluita ja talonmiespalveluita tarjoava yritys. Palvelumme on käytettävissä taloyhtiöille,yrityksille ja kotitalouksille.Hyödynnä kotitalousvähennys ja hanki siivooja kotiin.Meiltä perussiivoukset, muuttosiivoukset,rakennusten loppusiivoukset.Meiltä myös kotitalouksien tapentointityöt, maalaustyöt ja pienimuotoiset sisustusremontit.Maarakennustoimintamme kattaa maa-ainekset ja kaivinkonetyöt

 

A1 Autoväri KEMPELE

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, automaalaamo, ikkunateippausta, varaosaliike

A1 autoväri on jenkkiautojen ja harrikoiden huoltotalo Oulun kupeessa. Autokemikaalit, automaalit ja tummennuskalvot asiantuntijalta. Edustamme alan tunnettuja laatumerkkejä. Autohuollossamme olemme erikoistuneet huolloissa ja varaosissas USA- autoihin,ja moottoripyörissä Harley Davidsoneihin, erikoistumisesta huolimatta huollamme kaikki automerkit. Meiltä autojen fiksaukset, ikkunoiden tummennukset ja erikoismaalaukset. Autonmaalauskammiomme on vuokrattavissa myös yksityiskäyttöön.

Aihepiiri:Auton maalaus
 

Pohjolan PINTAMESTARIT OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Kattotöitä, kattojen suojausta, julkisivujen pesua, kivipintojen puhdistusta

Pohjolan Pintamestarit on puhdistanut ja suojannut kivipintoja nyt jo yli 300 000 neliömetrin edestä. Suoritamme ainutlaatuisella menetelmällä kivipintojen puhdistus- ja suojauskäsittelyt niin suuriin kuin pieniinkin kiinteistöihin. Kattojen pesu, tarkastus, huolto, korjaus ja suojaus. Tuplaa tiilikaton tai mineriittikaton ikä ja nosta kiinteistösi arvoa. Puhdistamme ja suojaamme erilaisia kivipintoja, rakennusten julkisivuja sekä pihakivetyksiä Suomessa. Tino Tuoteperhe tiilipinnoille!

Palvelu:pihakivetyksen maalaus, peltikaton maalaus
 

Käsikkäin Käsityömyymälä SUOMUSSALMI

Käsityöliike, lahjatavaroita, matkamuistoja

KÄSIKKÄIN ryhmä koostuu Suomussalmelaisista kädentaitajista. Töissämme näkyy paikalliset materiaalit,pitkä kedentaidon perinne, luonto ja vuodenajat. KÄSIKKÄIN-myymälä sijaitsee Suomussalmella, aivan 5 tien vierellä. Myymälämme toimii yhteistyössä paikallisen Herkkusuu-kahvilan kanssa. Meiltä löydät paikallisesti valmistettua laadukasta käsityötä tuliaiseksi ja käyttötavaraksi.Valmistamme myös tilaustöitä.!TERVETULOA TUTUSTUMAAN!

Yhteystiedot: Uniikkineuleet ,- vaatteet,grafiikkaa, maalauksia, Taiteilija Maija Keränen
040 8358052

 

Finn Epox Oy RAISIO

Seinien päällystystä, lattian päällystystä

Olemme lattiapinnoitealan yritys. Meillä on monivuotinen kokemus ja ammattitaito vaativien lattiapinnoitekohteiden tekemisestä mm. epoksilattiat ja epoksipinnoitteet. Hyvänä esimerkkinä tekemämme Hartwall Areenan betonilattiapinnoitteet. Käytössämme ovat laadukkaat Tikkurilan Temafloor-tuotteet. Teemme myös marmorilattioiden kiilloitukset, sekä jyrsinnät, sinkopuhallukset ja timanttihionnat. Palvelemme koko Suomen alueella.

Palvelu:lattian maalaus
 

Repairfix Ky LOIMAA

Saneerausta, lattian päällystystä, korjausrakennusta

Yrityksemme on erikoistunut vaativiin saneerauskohteisiin, teemme kaiken kylpyhuoneista aina ulkomaalauksiin asti. Toiminta-alue: Etelä-Suomi, Naantali, Raisio, Turku, Kaarina ja Paimio ympäristökuntineen. Rakennat uutta tai korjaat vanhaa, ota yhteyttä amattilaiseen! Asiakkaitamme on yksityiset ja yritykset. HYÖDYNNÄ KOTITALOUSVÄHENNYS joka on 60% TYÖNOSUUDESTA!

Palvelu:maalaus
 

Suomen Säiliöhuolto Ky PIEKSÄMÄKI

Säiliöhuoltoa, hiekkapuhallusta, pintakäsittelyitä

Suomen Säiliöhuolto tekee pitkäaikaisella ja vahvalla ammattitaidolla kaikki säiliöiden tarkastukset, huollot ja puhdistukset. Teemme pintakäsittelyt, hiekkapuhallukset, vesihiekkapuhallukset ja teollisuusmaalaukset niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Hiekkapuhallamme kerrostaloista lusikkaan (kesämökkien seiniä, omakotitalojen kivijalkoja jne.). Toimimme koko Suomen alueella (esim. Kuopio, Pieksämäki, Mikkeli, Jyväskylä, Tampere, Varkaus & Joensuu). Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:maalaukset, öljysäiliön maalaukset
 

Liedon Saneeraus Oy LIETO AS

Talonrakennusta, korjausrakennusta

Liedon Saneeraus Oy tekee ammattitaidolla pientalo rakentamisen- ja teollisuustuotannon sekä toimintaan kuuluu myös kaikki saneeraustyöt sekä putkistojen saneeraukset. Teemme myös kiinteistöjen sekä asuin- ja liikehuoneistojen peruskorjaukset. Lisäksi teemme kylpyhuone- ja kosteiden tilojen remontit, keittiöremontit, laatta- ja parkettityöt, maalaukset sekä tapetoinnit. Yrityksellämme on tulityökortti ja vesieristyksen sertifikaatti. Toimimme Turun talousalueella.

Palvelu:maalaus
 

Hämeen Lähiökunnostajat Oy FORSSA

Talonrakennusta, korjausrakennusta

LÄHIÖKUNNOSTAJIEN JULKISIVU KESTÄÄ KATSEET ! Julkisivukorjaus on Lähiökunnostajien erikoisalaa. Korjaamme n. 30.000 - 40.000 julkisivuneliömetriä vuosittain. Teemme lisäksi mm. parveke- ja betonikorjauksia, ikkunoiden ja parvekeovien vaihtoja sekä sisäremontteja sekä muita rakennustöitä.

Palvelu:maalausta
 

Hakala- Yhtiöt - Konetyö Heikki ja Hannu Hakala LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Autojen korjausta

Hakala-Yhtiöt tarjoaa kaikkien merkkien määräaikais- ja vuosihuollot, öljynvaihdot, katsastuskorjaukset, hammashihnojen ja iskunvaimentimien vaihdot, jarrukorjaukset, sähkötyöt, vikadiagnoosit (EOBD-testit) kahdella eri järjestelmällä, ilmastoinnin huollot ja korjaustyöt. Vakuutusyhtiöiden hyväksymä korikorjauksiin erikoistunut kolarikorjaamo hoitaa kaikki alan työt aina vahinkohetkestä luovutushetkeen saakka. Nykyaikaisessa maalaamossamme käytämme DuPont-automaaleja.

Palvelu:maalaus
 

Ab B. Portin Oy - PORTIN PIETARSAARI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Metallituotteiden valmistaja, metallin työstöä, hitsaustöitä, maalausta

Laaja asiantuntemuksemme mahdollistaa vaativien projektien toteuttamisen, sisältäen kaiken suunnittelusta valmistukseen ja viimeistelyyn. Yritys valmistaa ja asentaa metallirakenteita mm. teollisuudelle ja toimii alihankkijana. Teemme huoltotöitä teollisuudelle. Toiminnassa on uusi linja raekuulapuhallukseen ja maalaukseen. Suuret tuotantotilat mahdollistavat suurten rakenteiden valmistuksen. Toimimme ruotsalaisen teollisuusovivalmistaja Pridon jälleenmyyjänä. Valmistus: Ovet, portaat, kaiteet.

Työtapa:maalaus, maalaustöitä
 

Veljekset Laakkonen hallinto JOENSUU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ajoneuvojen vähittäismyyntiä

Useiden automerkkien piirimyynti, huolto ja varaosamyynti. Alla olevista yhteystiedoista löydät lähimmän liikkeesi sekä kotisivuiltamme merkkikohtaisesti uusien sekä käytettyjen autojen tarjontamme.

Palvelu:autokorikorjaus ja maalaus
 

Autotalo Laakkonen hallinto JOENSUU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Ajoneuvojen vähittäismyyntiä

Useiden automerkkien piirimyynti, huolto ja varaosamyynti. Alla olevista yhteystiedoista löydät lähimmän liikkeesi. Kotisivuiltamme merkkikohtaisesti uusien sekä käytettyjen autojen tarjontamme.

Palvelu:korikorjaus ja maalaus
 

MASSATALO - Palokatkotuotteet ja rakennuskemikaalit Oulu OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Maalausliike, saumausmassoja, paloturvallisuustuotteita

Massatalo on Tremcon rakennuskemikaalien ja YTM- Industrialin suojelutuotteiden erikoisliike. Meillä myös Fintex - maalikauppa, josta laadukkaat suomalaiset rakennusmaalit. Myymme saumaus- ja tiivisteaineet, palosuojatuotteet sekä palokatkotuotteet rakennus- ja saneerausliikkeille. MAALIKAUPPA josta saat saneeraus ja maalausalan työvälineet, työkalut, sähkötyökalut ja työasut. Palvelemme asiakkaitamme ammattitaidolla ja neuvomme tuotteiden oikeaoppisessa käytössä. Kauttamme kosteusmittauksia.

 

Muuta hakua

Maalausta:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.