Maalauspalveluita

Maalauspalvelu · maalauspalvelut · maalauspalveluja · maalauspalveluita

Hakuehdolla maalauspalveluita löytyi yhteensä 97 yritystä. Tulokset 1—20:

PS-Maalaus Oy RAISIO

Automaalaamo, kolarikorjaamo

Autosi parhaaksi - asiantunteva, luotettava, paikallinen automaalaamo, josta saat myös kolarikorjaamon palvelut saman katon alta! Vuosien kokemus takaa joustavan palvelun vahingon sattuessa tai vian ilmetessä. Olipa sitten kyseessä autosi, veneesi tai kuorma-autosi. Suoritamme muovikorjauksia, korikorjauksia, verhoilutöitä ja raskaan kaluston maalauksia ammattitaidolla. Teemme vakuutusyhtiöiden edellyttämät vauriotarkastukset - tarvitset vain vahinkonumeron. Soita ja kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:ajoneuvon maalauspalvelu
 

Uudenmaan Rakennus- ja Maalauspalvelu Oy HELSINKI

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Saneerausyritys, huoneistoremontteja

Uudenmaan Rakennus- ja Maalauspalvelu Oy on erikoistunut korjausrakentamiseen. Erikoisosaamistamme ovat home- ja kosteusvauriokorjaukset. Kauttamme myös sähkötyöt (S2 sähköpätevyys), LVIS- asennus- ja suunnittelu.

 
 

Propinta Oy LAHTI

Metallin pintakäsittelyä

Olemme alihankintajauhemaalaamo, teemme metallipintojen pulveri- sekä polttomaalaukset luotettavasti ja ammattitaidolla. Jauhemaaleja on saatavissa epoksi-, epoksipoly- ja polyesterijauhemaaleina. Yleisesti käytämme RAL- värisävyjä, mutta kauttamme löytyy myös muita sävyjä. Ota yhteyttä!

Palvelu:maalauspalvelut
 
 

Haapanen Oy PIRKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallin pintakäsittelyä, maalauspalveluja, raepuhaltamoja

Teollisuusmaalaamo Haapanen Oy:n osaamista on teollinen pintakäsittely tämän päivän ehdoilla! Yrityksemme tekee teollisen metallin pintakäsittelyä jo yli 25 vuoden kokemuksella. Palvelemme Pirkanmaan ja koko Suomen teollisuutta. Vahvuutemme on tarjota raepuhallus, jauhe- ja märkämaalaus saman katon alla nykyaikaisesti ympäristötekijät huomioon ottaen. Työmme laatu on tunnetusti korkeaa ja henkilöstömme motivoitunutta - ole siis yhteydessä!

 
 

Maalauspalvelu MT Oy VAMPULA

Maalaustöitä

Uudis- ja saneerausmaalausta monen vuoden kokemuksella. Meiltä sisä, julkisivu- ja peltikattojen maalausurakat. Myös meiltä Virtain maalitehtaan maalienmyynti + sävytykset. Toimin 80 km säteellä.

 
 

Tasoite- ja maalauspalvelu Storgård ESPOO

Maalaustöitä

Tasoite- ja maalauspalvelu Storgårdista tasoitetyöt, rappaukset sekä maalaustyöt sisä- ja ulkopintoihin rakennusliikkeille ja kotitalouksille pääkaupunkiseudun alueella. Kauttani myös laadukkaat vedeneristykset, laatoitukset, tapetoinnit, laminaattiasennukset sekä erikoismaalaukset. Kysy vaikka tarjousta asuntosi pintaremontista ja muista kotitalousvähennysoikeus työnosuudesta.

 
 

NP Blästring (på svenska) YTTERESSE

Metallin työstöä, metallialan töitä, maalauspalveluja

Vi utför kvalifiserade fasadmålningar och renoverar fasader på gamla trähus. Sandblästring samt målningsarbeten åt industrin. Verksamheten omfattar även underleveranser åt metallindustrin. Vi målar bl.a. släpvagnar till lastbilar, containers och sky-lift anordningar. Vi tar även bort färg från fasader, målar kyrkofasader, träbyggnader och hus samt utför målning av kyrkor.

 
 

NP Blästring YTTERESSE

Maalauspalveluja, metallialan töitä, metallin työstöä

Suoritamme ammattitaidolla julkisivumaalaukset, vanhojen puutalojen julkisivujen kunnostukset, hiekkapuhallustyöt sekä teollisuuden maalaustyöt. Toimintaamme kuuluu myös metallialan alihankintatyöt, maalaamme esimerkiksi kuorma-autojen peräkärryjä, kontteja sekä sky-lift laitteita. Irrotamme ja poistamme myös julkisivumaalin, maalaamme kirkkojen julkisivut, puurakennukset ja talot sekä maalaamme kirkkoja.

 
 
 
 

Maalerei Oy KOKKOLA

Maalauspalveluja, maalausta

 

Muuta hakua

Maalauspalveluita:

Ammattilaiset:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.