Maalia

Maali · maalia · maalit · maaleja

Hakuehdolla maalia löytyi yhteensä 176 yritystä. Tulokset 1—20:

K-rauta Kajaani KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikkeita, puutavara, rautakauppa, sisustuskauppa

Kajaanin K-rauta on rakentajan, remontoijan ja sisustajan täyden palvelun tavaratalo. Valikoimamme kattaa kaiken tarpeellisen kodin, talon, tuotantorakennuksen tai kesämökin rakentamiseen, peruskorjaamiseen ja sisustamiseen. Rakennustarvikkeiden lisäksi saat meiltä myös suunnittelupalveluita, asennuspalveluita ja rahoituksenkin rakennuskohteellesi. Kuljetuspalvelumme vie remonttitarvikkeesi suoraan työmaalle. Meiltä rakennuspalvelut, remonttimiehet, asentajat ja rakennustarvikkeet.

Tuote:Maalia, Tapettia, Laminaattia
 

K-rauta Äimärautio Oulu OULU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Puutarhamyymälä, sisustuskauppa, rautakauppa, keittiökalusteita, rakennusmateriaaleja

Kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut rakentamiseen, remontointiin, pihan tai kodin kunnostamiseen ja sisustamiseen. Suomen Suurin K-rauta tarjoaa laajan tuotevalikoiman lisäksi myös asennus- ja remonttipalvelut. K-raudan kylpyhuoneremontit, saunaremontit, sisustusremontit ja kattoremontit valmiiksi tehtynä. Meiltä myös OMATALO-talopaketit ja Kimara-hirsihuvilat. Kaikkea kotiin ja kesämökille. Sano vai mihin tuodaan - meiltä myös kuljetuspalvelut koko Pohjois-Suomen alueelle !

Tuote:maalit, maalaustyöt
 

K-rauta Siilinjärvi - Siilin Rauta Oy SIILINJÄRVI

Rautakauppa, rakennustarvikkeita, sisustusta

K-rauta Siilinjärvi on täyden palvelun rautakauppa, josta löydät tarvikkeet niin rakentamiseen, remontoimiseen kuin sisustukseenkin. K-rauta asentaa puolestasi vaikkapa * ikkunat, ovet ja vesikatot * kodinkoneet * WC-istuimet, altaat, hanat ja suihkukaapit * kaakeli- ja vuolukiviuunit * sähkökiukaat. Muista myös kuljetuspalvelu: K-rauta kuljettaa ostoksesi perille! Pienet tai suuret paketit - kaikki kätevästi ja täsmällisesti kotiovelle.

Tuote:tapetit ja maalit
 

K-Rauta Rauta-Otra TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, rakennustarvikeliike, sisustuskauppa

Rauta-Otra on kodin erikoistavaratalo, mistä löydät kaiken tarvitsemasi, kun rakennat, remontoit, sisustat, kunnostat kotia tai pihapiiriä. Meiltä saat asiantuntevan palvelun, ideat, ratkaisut, sekä työvälineet ja tarvikkeet. Nekalan Rauta-Otra tarjoaa monipuolista palvelua myös rakennusalan yrityksille ja ammattilaisille sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöille.

Tuote:maalit ja tapetit
Yhteystiedot: Maalit
010 5377021

 

K-rauta Kokkola KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusmyymälä, rautakauppa, rakennusmateriaaleja

K-rauta Kokkola on monipuolinen, laajan valikoiman rautakauppa, josta löytyvät tarvikkeet ja työvälineet niin rakentajalle, remontoijalle kuin ammattiasiakkaallekin. Asiakaskuntaamme ovat normaalin kuluttaja-asiakkaan lisäksi rakennusliikkeet ja julkinen sektori. Asiantuntevaa palvelua ja tarvikkeita omakotitalon rakentajalle, asunnon pintaremontin tekijälle tai suuremman rakennustyömaan tarpeisiin. Asennuspalvelut ja remonttimiehet meiltä. Tervetuloa ostoksille rautaiseen rautakauppaan!

Tuote:maalit
 

Kouvolan K-rauta - Myllykosken Rauta Oy KOUVOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rakennustarvikkeita, rautakauppa, sisustuskauppa, puutarhamyymälä

Kouvolan K-raudasta saat kaikki rakentamiseen ja asumiseen liittyvät tarvikkeet, ratkaisut sekä palvelut kätevästi ja nopeasti samasta paikasta. Tule tutustumaan myymälämme näyttelytiloihin, joissa on esillä valmiita keittiöitä, kylpyhuoneita, eteis- ja säilytysratkaisuja sekä erilaisia tulisijoja. Kouvolan K-raudassa panostetaan laajaan valikoimaan ja asiantuntevaan palveluun. Asiakas voi tarvittaessa saada myös suunnittelu-, asennus-, remontti- tai kuljetuspalveluja.

Tuote:tapetit ja maalit
 

K-rauta Lielahti TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, rakennustarvikeliike, sisustuskauppa

K-rauta Lielahdesta löydät kaiken tarvittavan kodin kunnostukseen, remontointiin ja rakentamiseen. Asiantuntevan ja iloisen henkilökuntamme avulla löydät Sinulle parhaiten sopivat tuotteet ja palvelut mahtavista valikoimistamme. Sisustajapalvelustamme saat kaikki tarvitsemasi sisustusmateriaalit ja -tarvikkeet. Maalit, liimat, laastit joka kohteeseen löydät helposti ja nopeasti. Kaikki maalaus-, laatoitus ja tapetointityövälineet saat vaivattomasti samasta paikasta. Tervetuloa!

Tuote:maalit ja tapetit
 

Rautia Äänekoski ÄÄNEKOSKI

Sisustuskauppa, rautakauppa, rakennustarvikkeita

Rautia tuntee rakentajan tarpeet, osaa neuvoa kiperissäkin pulmissa ja ottaa huomioon asiakkaiden paikalliset toiveet. Meillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä reilu palvelu. Tervetuloa Äänekosken Rautiaan!

Tuote:maaleja, maalit ja tapetit
 

Haukiputaan Värisilmä HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Remontteja, sisustusliike, maalikauppa

Haukiputaan Värisilmä on Haukiputaalla toimiva sisustusliike. valikoimissamme seinäpinnoitteet, tapetit, kaakelit ja laatat. Maalit ulkomaaleista sisustusmaaleihin ja puuöljyistä venemaaleihin saakka. Teemme kodin pintojen asennustyöt, kuten kylpyhuoneremontit,sisustusremontit, maalaukset, kokonaisuudesta huolehtien yhdellä sopimuksella. Tule katsomaan laajasta valikoimastamme juuri Sinun kotiisi sopivat tuotteet! Ammattitaitoiset ja palvelevat myyjämme auttavat mielellään valinnoissasi.

Aihepiiri:Maalikauppa
 

Rautia Haukipudas HAUKIPUDAS

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, rakennuspalveluja, rakennustarvikkeita

Rautia Haukipudas toimii Haukiputaalla, palvelemme asiakkaitamme joka arkipäivä. Valikoimistamme rakennustarvikkeet, LVI-tarvikkeet, remontointitarvikkeet, sisustustuotteet, talopaketit, puutavaraa ja kaikkea kodin,omakotitalon tai kesämökin kunnostamisessa tai rakentamisessa tarvittavaa. Kun tarvitset kotiisi remonttimiehen, putkimiehen, katontekijän,meiltä myös kaikki asumiseen liittyvä remontointi ja saneeraustyöt. Hyödynnä kotitalousvähennys,kun korjaat kotia,meiltä työmiehet ja tarvikkeet.

Tuote:Maalia
 

A La Carte keittiöt Kuusamo- Värisilmä Kuusamo KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Keittiökalusteliike, sisustusliike, väriliike

Kuusamon Värisilmä on sisustusliike Kuusamon keskustassa. Palvelemme asiakkaitamme Koillismaan alueella. Asiakaskuntaamme ovat rakennuspalveluyritykset, julkinen sektori ja kuluttaja-asiakkaat. Teemme yhteistyötä rakennusliikkeiden ja remonttialan yritysten kanssa, ja kauttamme voi tilata vaikkapa täyden remontin kotiisi, asuntoosi, tai esimerkiksi sisustus- tai kylpyhuoneremontit. Liikkeemme yhteydessä on myös A La Carte keittiöt, joka laatii sinulle keittiö- ja kalustussuunnitelmat.

Palvelu:Maalit
 

Puolangan Rauta PUOLANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Rautakauppa, maatalousliike, eräkauppa

Puolangan Rauta on täyden palvelun rautakauppa, sisustuskauppa ja erätarvikeliike Puolangan keskustassa. Valikoimissamme kaikki rakentamiseen remontointiin ja sisustamiseen tarvittavat tuotteet, työkalut ja välineet. Meiltä löytyvät erätarvikkeet, kalastusvälineet ja -luvat, vieheet, vavat, reput, aseet ja patruunat. Rakentamiseen rakennuspuutavara, rakennuslevyt, laatat, pihakivet, eristeet, rakennusraudat ja jätevesijärjestelmät.

Tuote:Maalia
 

Basf Oy Rakennuskemikaaliosasto RIIHIMÄKI

Lattiapinnoitteita

BASF Oy rakennuskemikaalit valmistaa epoksi- ja polyuretaanipinnoitteita Riihimäen tehtaalla sekä maahantuo ja markkinoi tuotteita, jotka parantavat betonin laatua, suojaavat, pinnoittavat ja vesieristävät lattioita ja betonirakenteita. Yritys tarjoaa asiakkailleen kaikki betonilattioiden suunnittelusta ja toteutuksesta tarvittavat komponentit ja palvelut - muualta tarvitaan vain betoni.

Tuote:maalit
 

Rautia Nokia NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustusliike, rautakauppa, remontteja, rakennustarvikkeita

Olemme ihmisenkokoinen palveleva rautakauppa -meillä et ole hukassa! Asioiminen meillä on helppoa ja sujuvaa. Myymälämme on selkeä ihmisen kokoinen rautakauppa joka kuitenkin vastaa myös vaativan asiakkaan kaikkiin tarpeisiin – toimituskauppamahdollisuus! Halutessasi keräämme tilaamasi tavarat valmiiksi. Ostoksesi ovat silloin helposti haettavissa noutovarastostamme, mutta voimme kuljettaa ne myös tarvittaessa työmaalle. Tervetuloa Nokian Rautiaan.

Tuote:maalit ja tapetit
 

Rautia Sastamala SASTAMALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sisustuskauppa, rautakauppa, rakennustarvikkeita

Rautia tuntee rakentajan tarpeet, osaa neuvoa kiperissäkin pulmissa ja ottaa huomioon asiakkaiden paikalliset toiveet. Rautia lupaa ammattitaitoisen ja palvelevan tavararatkaisun rakentamisen ja remontoinnin tarpeisiin rehtiin ja paikalliseen Rautia-tyyliin. Rautiassa on asiantunteva ja reilu palvelu. Asioiminen meillä on helppoa ja sujuvaa. Myymälämme on selkeä ihmisen kokoinen rautakauppa, joka kuitenkin vastaa myös vaativan yrityksen kaikkiin tarpeisiin. Tervetuloa Sastamalan Rautiaan!

Tuote:maalit
 
 

Rovaniemen Väri ja Matto Oy / Värisilmä Rovaniemi ROVANIEMI

Sisustusliike

Värisilmä Rovaniemi on sisustustus ja remontointitarvikkeita, asennuksia ja palveluita tarjoava yritys.

Palvelu:Maaliliike Rovaniemi
 

Rautia - K-Maatalous Saarijärvi SAARIJÄRVI

Rautakauppa, maatalouskoneiden jälleenmyyjä, sisustustarvikkeita

Rautia tuntee rakentajan tarpeet, osaa neuvoa kiperissäkin pulmissa ja ottaa huomioon asiakkaiden paikalliset toiveet. K-Maataloudesta löydät maatalouteen kaiken tarpeellisen myös neuvot kaupan päälle. Meillä on osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä reilu palvelu. Tervetuloa Saarijärven Rautia K-Maatalouteen!

Tuote:maalit ja tapetit
 

Seinäjoen Sisustus Oy HYLLYKALLIO

Keittiökalusteliike, takkoja, laminaatteja, tapetteja, sisustusliike, maalikauppa, kodinkoneliike

Seinäjoen Sisustus Oy on nykyaikainen ja monipuolinen sisustusalan yritys. Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen tuotevalikoiman lisäksi kilpailukykyiset hinnat ja kuumimmat uutuudet. Erityisesti panostamme palveluun ja henkilökuntamme ammattitaitoon. Palveluitamme ovat mm. sisustamiseen väritys- ja kalustesuunnitelmat, kylpyhuonekalusteet ja wc-kalusteet ja kodinkoneiden myynti. Edustamiamme tuotemerkkejä mm. Nunnauuni, Quick-Step, Peekoo-keittiöt, Kannustalo ja Värisilmä.

Tuote:maalit
 

Rautia Urjala - Syrjälä Oy URJALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Maataloustuotteita, työkaluja, rautakauppa

Myymälämme on selkeä ihmisen kokoinen rautakauppa joka kuitenkin vastaa myös vaativan yrityksen kaikkiin tarpeisiin. Halutessasi keräämme tilaamasi tavarat valmiiksi noudettavaksi. Tuotteesi ovat silloin helposti haettavissa noutovarastostamme, mutta kuljetamme ne tarvittaessa työmaalle. Meiltä myös takkojen muurauspalvelut ja asennuspalvelu. Peräkärryn lainaus ja puhallusvillakoneiden lainaus. Tervetuloa ostoksille!

Tuote:tapetit ja maalit
 

PJ-Kiinteistöt Oy YLÖJÄRVI

Maalikauppa, verkkokauppaa, lvi

Täyden palvelun LVi- ja Maalimyynti avasi uudet toimitilansa keväällä 2008. LVIMyynti.com-verkkokauppa perustettiin palvelemaan juuri sinua. LVI-osat edullisesti ja vaivattomasti internetin välityksellä! Kotisivuiltamme löydät kaikki tarvitsemasi LVI-osat ja tarvikkeet sekä omaan, että ammattikäyttöön. Fintex-maalit löydät myös meiltä Ylöjärven myymälästä. Maalien lisäksi liimat, lakat, puunsuoja-aineet, vesieristeet, laastit, tasoitteet ja maalaustyökalut. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tuote:maalit, Fintex - maalit
 

Muuta hakua

Maalia:

Liikkeet ja toimipaikat:

Toimialat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.