Markiiseja

Markiisi · markiisit · markiiseja

Hakuehdolla markiiseja löytyi yhteensä 62 yritystä. Tulokset 1—20:

Kaihdin-Jukka PIRKKALA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Markiiseja, kaihtimia, liukuovia

Kaihdin-Jukka on Pirkanmaalla toimiva kaihdinalan erikoisliike. Palvelemme asiakkaitamme Tampereella ja lähikunnissa. Pyrimme palvelemaan asiakkaita jo suunnitteluvaiheessa tarjoamalla erilaisia kaihtimia ja muita aurinkosuojatuotteita. Meiltä saatte asiantuntevan palvelun ja laadukkaat tuotteet edullisesti ja nopeasti paikalleen asennettuna. Asennustyön osuus oikeuttaa verotuksessa kotitalousvähennykseen.

 
 

Asuntoautovuokraamo KALAJOKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Matkailuautoja

Vuokrattavana Dethleffs Advantage i 5841 tai Fiat Ducato 2,8 JTD asuntoauto 6:lle hengelle. Matkailuautomme ovat hyvinvarusteltuja, ja vuokraamme niitä Kalajoella. Vuokraan sisältyy: auto ilman kilometrirajoitusta, auton käytön opastus,täyskaskovakuutus; omavastuuosuus 1000 €/vahinko. Ruokailuvälineet kuudelle hengelle, yleisimmät keittiövälineet, WC-kemikaalit, sähköjohdot. Pihakalusteet: neljä tuolia ja pöytägrilli, markiisi, TV ja DVD. Pyydä tarjous ajanjaksolle vuorokaudesta viikkoihin.

 

Verho-Rakennus Rajala LAUNONEN

Markiiseja, kaihtimia, talonrakennusta

Kun vaadit rakentamiselta ja saneeraukselta laatua ja aikataulussa pysymistä, ota meihin yhteyttä. Meiltä myös AURINKOSUOJIEN valmistus, asennus ja myynti. Toiminta-alueemme Etelä-Suomi. Rakennusteollisuus RT ry:n jäsenyritys.

Valmistaa:markiisit
 

Pirkanmaan Pesupalvelut Oy NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Julkisivutöitä, ikkunanpesuja, graffitien poistoja

Olemme graffitinpoistoon, suojaukseen ja julkisivujen puhdistukseen erikoistunut yritys Pirkanmaan alueella. Pidämme julkisivut puhtaana, jolloin rakennusten arvo säilyy. Katonpesut kuuluvat myös toimenkuvaan. Vahvuuksiamme ovat henkilökohtainen, nopea ja laadukas palvelu. Käytämme ainoastaan luontoon biologisesti hajoavia pesu- ja puhdistusaineita. Jos suunnittelet Julkisivupesua, ota yhteyttä! Teemme Kiinteistöösi ILMAISEN NÄYTEPESUN. Toimialue: Pirkanmaa, Tampere, Nokia.

Palvelu:markiisien pesu
 

Bella-Kaihdin PIRKKALA

Suomen Yrittäjien jäsen

Markiiseja, kaihtimia, liukuovia

Bella-Kaihdin on valmistanut vuodesta -91 sälekaihtimia ja liukuovia mittatilaustyönä asiakkaan omien toiveiden mukaan.Laajasta valikoimastamme löydät sopivan vaihtoehdon, etsitpä sitten peruskaihdinta tai erikoiskaihdinta vaativampaan käyttöön. Valmistamme mittatilaustyönä tyylikkäät ja laadukkaat liukuovet, vaikka paikalleen asennettuna. Laajasta mallistosta löydät sinäkin mieleisesi. Toiminta-alueena Pirkanmaa ja ympäristökunnat. TUOTTEET SUORAAN VALMISTAJALTA!

Tuote:markiisit
 

Kaihdin Pukkila Oy TAMPERE

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Liukuovia, kaihtimia, markiiseja

Kaihdin- ja markiisiasiantuntija Kaihdin Pukkila. Olemme erikoistunut sisä- ja ulkopuoliseen auringon suojaamiseen. Olemme ketjuun kuulumaton yksityisomistuksessa oleva alan erikoisliike, ja pyrimme pitämään 200 neliön myymälässämme esillä alan johtavien valmistajien tuotteet. Palvelemme asiakkaita suunnittelusta toteutukseen saakka. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme alan monipuolisimpaan myymälään ja sopimaan kokonaisvaltaisesta suunitelmasta kanssamme!

Palvelu:kaihtimien, peiliovien, markiisien kotiesittely
Tuote:markiisit
 

Karjalan Kaihdin Oy JOENSUU

Kaihtimia, markiiseja

Tervetuloa täyden palvelun kaihdin ja verhotaloon. Perinteinen sälekaihdin ikkunan väliin asennettuna on pitkäikäinen ja vaivaton käyttää. Saman katon alta hoituu huolellinen mittaus ja suunnittelupalvelu unohtamatta asennus ja korjauspalveluita. Ompelemme kaikenlaiset verhot, pöytäliinat, tyynynpäälliset, päiväpeitot ym myös asiakkaan omista kankaista. Paljon lisätietoa löytyy yrityksemme näyttäviltä kotisivuilta www.karjalankaihdin.fi

Palvelu:markiisit
 
 

Lappeenrannan Kaihdin ja Markiisi Oy LAPPEENRANTA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kaihdinliike, kaihdinasennusta

Lappeenrannan Kaihdin ja Markiisi Oy on täyden palvelun kaihdinliike, joka palvelee ammattitaitoisesti ja nopeasti kaikissa aurinkosuojaukseen liittyvissä asioissa. Toiminta-alueemme on Lappeenranta lähiympäristöineen. Kaikkien laadukkaiden tuotteidemme lisäksi saatte myös suunnittelupalvelun, mittauspalvelun, asennuspalvelun ja huoltopalvelun. Nyt saat meiltä myös laadukkaat Saksalaiset Markilux kasettimarkiisit.

Tuotemerkki:Tamar markiisit
Tuote:Markilux markiisit, markiisit
 
 

Suur-Helsingin Markiisipalvelu Oy ESPOO

Kaihtimia, markiiseja

Yritys toimittaa markiiseja kaikkiin tarkoituksiin:koteihin terassi-, parveke- ja ikkunamarkiisit sekä yrityksille liikemarkiisit mainospainatuksilla. Suoritamme myös markiisien huolto- ja korjaustöitä eli vaihdamme kankaita vanhoihin mekanismeihin ja moottoroimme veivikäyttöisiä markiiseja.

 
 

Kaihdin Katariina Oy HONKILAHTI KK

Markiiseja, kaihtimia

Kaihdin Katariina on v.1997 perustettu auringonsuojatuotteita valmistava ja edustava perheyritys Euran Honkilahdella. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua, laatua, edullisesti ja joustavasti. Sälekaihtimet osana sisustusta, tyyliä ja näyttävyyttä ja taiteovi on enemmän kuin ovi, rullakaihtimet valmistamme mittatilaus-takuutyönä. Pystylamellikaihtimet antavat uuden ilmeen ikkunoille ja sopivat myös hyvin tilanjakajaksi sekä MARKIISIT tuovat uutta, ilmettä rakennusten julkisivuun. TERVETULOA!

Tuote:markiisit
 
 

Uudenmaan Verhomestarit Oy - Malmin Pesula HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pesulapalveluja, verhoja

Uudenmaan Verhomestareilta verhopalvelut vuosikymmenien kokemuksella.Suunnittelemme,ompelemme ja myymme verhokankaat&-kiskot,säle-,rulla-,pystylamelli- &pimennysverhot;,markiisit,palosuojaukset ja alan tarvikkeet. Verhojen irrotus-&asennus; sekä korjauspalvelu. Malmin Pesulasta kaikki pesulapalvelut.Lisäksi: kalustepesu+laitevuokraus,nahkahuolto,työvaatepesu, ompelu-& korjaus.Toimitusaika on n.2-3 päivää. Kuljetuspalvelu ma-la 7,5e/käynti.

Tuote:markiisit
 
 

Kaihdinmiehet Ky PORI

Kaihtimia

Kaihdinmiehet on vuonna 1987 perustettu porilainen yritys. Saat kauttamme monipuoliset kaihdinalan ratkaisut - myyntineuvonnan, asennus-, mittaus- ja huoltopalvelun. Hyötysisustamalla kaihtimilla ja markiiseilla lisäät tilan ja rakennuksen käyttömukavuutta, luot viihtyisyyttä sekä säästät lämpöenergiaa. Katso lisätietoa kotisivuiltamme! Avoinna arkisin klo 12 - 17. Tiistaina asennuspäivä.

Tuote:markiisit
 
 

Sisustus Närhi KERAVA

Sisustusta

Palveluihimme kuuluu sisustussuunnittelun eri osa-alueet, mm. väri-, valaistus-, kaluste- ja sisustustekstiilien suunnittelu. Valmistamme ja asennamme paikoilleen verhoja, sisustustekstiilejä, erilaisia kaihtimia ja markiiseja. Hoidamme kaiken alusta loppuun, aina asiakkaidemme yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioiden.

 
 

Nokian Kaihdin ja Markiisi NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kaihdinliike

Meiltä löytyy kattava valikoima erilaisia tuotteita auringon suojaksi sekä ikkunoiden ja oviaukkojen sisustamiseksi. Kauttamme saat mittatilaustyönä sälekaihtimet, markiisit, rullaverhot, pystylamellikaihtimet, valokuvakaihtimet asiakkaan omista kuvista, liukupeiliovet, taiteovet, verhokirskojärjestelmät sekä screenit. Nyt uutuutena myös murtosuojat! Olemme valtuutettu Artic-sälekaihtimien jälleenmyyjä! HUOM! Meiltä Ilmainen mittaus - ja suunnittelupalvelu! Katso lisää kotisivuiltamme!

Tuote:markiisit
 
 

Kotkan City-Kaihdin Ky KOTKA

Sisustusliike

Liikkeemme sijaitsee Citymarketin yhteydessä. Asennuspalvelumme toimii Kotkan talousalueella, tarvittaessa kauempanakin. Asennuspalvelumme hoitaa sälekaihtimet, rullakaihtimet, puukaihtimet, markiisit ym. alan tuotteet. Voit tulla tutustumaan liikkeeseemme, tai voit ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla. Myymme myös varaosat tuotteisiimme ja meillä on myös palveleva huolto sekä suunnittelupalvelu.

Palvelu: markiisit
 
 

Osiokaihtimet Oy RAISIO

Kaihtimia

Laadukkaat kaihtimet, markiisit sekä auringonsuojat kaikkiin kohteisiin: kotiin, toimistoon ja julkisiin tiloihin. Kaikki saatavilla myös mittatilaustyönä asennuspalvelun kera. Tervetuloa asioimaan palvelevaan liikkeeseen.

Tuote:markiisit
 
 

Kouvolan Kaihdin Shop Ky KOUVOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Markiiseja, kaihtimia

Kaihdin Shop toiminut Kymenlaakson alueella yli 50 vuotta. Valmistamme itse sälekaihtimet ja rullaverhot asiakkaan toiveiden mukaan. Meillä myös asennuspalvelu ja mittauspalvelu. SOITA JA TILAA !

Palvelu:markiisit
 
 

Pirkan Pesu tmi TAMPERE

Siivouspalveluita

Pirkan Pesu Tmi tarjoaa korkeapainepesuja liikkuvalla kalustolla Pirkanmaan alueella. Meidän kautta puhtaaksi kohtuu hinnoin mm. katot, julkisivut, markiisit, matot. Lisäksi tarjolla on saunatila 40 hengelle hyvällä varustelutasolla jonka saunassa 12-15 saunojaa kerralla ottaa kunnon löylyt. Saunan löydät oheisen kartan avulla sekä kuvia saunatilasta kotisivulinkin kautta.

 
 

HUKSEN Ky HELSINKI

Markiiseja, kaihtimia

Huksen Ky myy, asentaa ja huoltaa markiisit, sekä aurinkosuojatuotteet Helsingissä ja koko uudenmaan alueella. Tarvittaessa kauempanakin! Palvelemme niin yksityis-, kuin yritysasiakkaita kaikissa markiisi ja aurinkosuojatarpeissa. Kauttamme saat erittäin laajan valikoiman erivalmistajien laadukkaita markiiseja ja aurinkosuojatuotteita, juuri Sinun toiveiden ja tarpeiden mukaisina kokonaisuuksina! Lisätietoja löydät kotisivuiltamme!

Palvelu:Markiisit
 
 

JL-Edustus Luostarinen Ky - Kaihdinliike - FENESTRA Ikkunat ja Ovet JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Markiiseja, verhokiskoja, sälekaihtimia

JL-Edustus Luostarinen - kaihdinliike sekä Fenestra ikkunat ja ovet Joensuu. Sälekaihtimet, markiisit, rullaverhot, verhokiskot, pimennysverhot ja aurinkosuojat. Toimitamme kaihtimet ja Fenestra ikkunat, sisäovet ja ulko-ovet kerrostaloihin, pientaloihin liiketiloihin. Uusimme vanhat verhokiskotukset. Asennuksen yhteydessä kukkalaudat ja hyttysverkot. Tutustu kaihdin valikoimaamme ja FENESTRA tuotteisiin myymälässämme. Palvelemme kokemuksella, kaihdinasennusta 30 vuoden ajalta. Tervetuloa!

Tuote:markiisit
 

Muuta hakua

Markiiseja:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.