Matkailuvaunuja

Matkailuvaunu · matkailuvaunut · matkailuvaunuja

Hakuehdolla matkailuvaunuja löytyi yhteensä 86 yritystä. Tulokset 1—20:

Syöte Resort Pärjänkievari SYÖTE

Kahvila, pizzeria, ravintola, kokoustilat

Matkailuvaunualue ja ravintola sijaitsevat Pärjänkievarin kupeessa Isosyötteen Laskettelukeskuksessa. Pärjänkievari on rinneravintolan lisäksi viihderavintola, tanssiravintola ja ruokaravintola. Viikonloppuisin ravintolassamme elävää musiikkia ja karaokea. Tilojamme voit varata myös kokouksiin, perhejuhliin ja illnviettoihin. Ravintolapalveluiden lisäksi alueellamme uudet saunatilat,hulppeat huoltotilat, erillinen nuorisotila, grillikota, suksien huoltotila, kaapeli Tv ja langaton wlan verkko.

Aihepiiri:Kausipaikkoja asuntovaunulle
 

Paljakka Caravan KOTILA

Suomen Yrittäjien jäsen

Caravan-alue

Paljakka Caravan on vaunualue Paljakan hiihtokeskuksessa. Alueella on kausipaikkoja ja v uorokausipaikkoja matkailuautoille ja matkailuvaunuille. Meiltä voi myös vuokrata asuntovaunub tai matkailuauton. Käytössäsi on kaksi hyvää huoltorakennusta saunoineen. Toisessa myös iso takkahuone/oleskelutila. Alueelta löytyy sähköistettyjä vaunupaikkoja yhteensä 250 kpl. Vaunualue on SF-Caravanin suositusalue.

Palvelu:Vuorokausipaikkoja matkailuvaunulle
 

Hinaus Raasepori - Stageco Trucks Ab TAMMISAARI

Hinausauto, kuljetusliike, hinauspalveluita

Stageco on toiminut vuodesta 1992 Läntisellä Uudellamaalla hinausyrittäjänä sekä kuljetusliikkeenä. Ota yhteys alan ammattilaiseen, kun tarvitsette henkilöauton, raskaan kaluston, moottoripyörän tai asuntovaunun hinausta, renkaan vaihtoapua, apuvirtaa autoon, oven avausta tai muuta tiepalvelua. Stageco toimii alueella: Inkoo, Karjalohja, Mustio, Perniö, Hanko, Tammisaari(Raasepori). Meiltä myös kaikki muut kuljetuspalvelut.

Palvelu:asuntovaunun hinaus
 

Manamansalon Portti , Matkailukeskus Manamansalo MANAMANSALO

Suomen Yrittäjien jäsen

Elintarvikekauppa, ravintola, mökkejä, caravan-alue

Manamansalon Portti palvelee Martinlahden Venesataman kupeessa. Ravintolassamme ruokailut, illanvietot, karaokea, elävää musiikkia. Tilauksesta ruokailut ryhmille, yritysten kokoukset, perhejuhlat, tapahtumat. Veneilijöille veneiden tankkaus, mökkimajoitusta, caravanalue, rantasauna vuokrattavissa. Manamansalon kauppa, jossa myös polttoainemyynti, mökkien vuokrausta,kausipaikat ja vuorokausipaikat matkailuautoille ja matkailuvaunuille ympäri vuoden. Veneretket Oulujärvelle.

Palvelu:Asuntovaunun talvikausipaikat
 

PA-Tuonti Oy LEMPÄÄLÄ

Suomen Yrittäjien jäsen

Ajoneuvojen maahantuontia

PA-Tuonti OY - Pirkanmaalla Lempäälässä sijaitseva ajoneuvojen maahantuontiin erikoistunut yritys, jonka toimintaperiaatteena on tarjota asiakkaille kaikkea tuontiauton hankintaan liittyvää yksilöllistä palvelua: etsintä ja ostotapahtuma, auton tuonti Saksasta sekä paperitöiden hoito Suomessa. Yritys on toiminut jo lähes 20 vuotta alalla. Siitä lähtien, kun käytetyn auton tuonti tuli mahdolliseksi Suomen liityttyä Euroopan Yhteisöön. Asiakaspalvelu onnistuu myös englannin ja ruotsinkielellä.

Hakusana:asuntovaunu ulkomailta Tampere, matkailuvaunu saksasta Tampere
 

Saloisten Katsastus Oy RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Katsastusasema

Saloisten Katsastus Oy - Olemme 2012 perustettu yrittäjävetoinen, kotimainen katsastusasema. Palveluihimme kuuluvat määräaikais-, muutos- ja rekisteröintikatsastukset. Lisäksi rekisteröintiasiat onnistuvat meillä vaivattomasti. Henkilö- ja pakettiautojen katsastukseen voit tulla ilman ajanvarausta, kun sinulle parhaiten sopii. Tervetuloa katsastamaan Saloisten Katsastukseen!

Hakusana:matkailuvaunun katsastus Raahe
 

Falck Orivesi - Kuljetusliike Kari Eskola Oy ORIVESI

Hinausauto, hinauspalveluita, hinausta

Olemme valtakunnalliseen Falck ketjuun kuuluva hinaus- ja tiepalveluja tarjoava alan ammattilainen Pirkanmaalla. Autamme ripeästi pulaan joutuneita autoilijoita, kun keli yllättää, pelti kolisee, moottori piiputtaa tai rengas puhkeaa. Kalustollamme kaikki hinaukset 24h, korjaukset tien päällä, oven avaukset, ojasta vedot ja renkaan vaihdot, missä sitten oletkin. Ei se mitään - Falck auttaa. Luotettavat henkilö- ja pakettiautojen, moottoripyörien sekä raskaan kaluston hinauspalvelut 24h/vrk.

Kohderyhmä:pienet asuntovaunut
 

Falck Muonio - Hinauspalvelu Sadinmaa Oy MUONIO

Hinauspalveluita

Lapin Liikenneyrittäjät valitsivat Hinauspalvelu Sadinmaa Oy:n lappilaisen tavaraliikenteen hyväksi tekemästä työstä vuoden 2009 lappilaiseksi kuljetusyritykseksi. Olemme valtakunnalliseen Falck-ketjuun kuuluva, hinaus- ja tiepalveluja tarjoava yritys Muoniossa. Hinauspalveluihimme kuuluvat: raskaskalusto, kuorma-ja linja-autot, henkilö-ja pakettiautot, moottoripyörät, perävaunut, työkoneet, lukittujen auton ovien avaukset, käynnistykset ja välivarastointi.

Palvelu:asuntovaunun hinaus
 

Autoilijan Avainasemat - Konetien Katsastus Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Katsastusasema

Nyt katsastaminen paikkakunnallasi on helppoa täysin suomalaisella katsastusasemalla.Lakeuden-, Putaan-, Konetien-, Äimätien- ja Roi Katsastus Oy ovat yhdistäneet voimansa ja perustaneet täysin suomalaisen Autoilijan Avainasemat -ketjun. Autoilijan Avainasemat tunnistat helposti suomenlippu avainlogosta ja asiakkaamme saavat täyden palvelun, oli kyseessä sitten henkilöauto tai raskaan kaluston ajoneuvo. Tervetuloa avainasiakkaaksemme ja suosimaan suomalaista palvelua !

Palvelu:matkailuvaunun katsastus
 
 

Viitamaa Caravan Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Matkailuautoja, matkailuvaunuja, matkailuautotarvikkeita

Viitamaa Caravan on vuodesta 1982 lähtien Ylivieskassa toiminut caravaanialan perheyritys. Nykyään yrityksen toimialaan kuulu matkailuautojen ja matkailuvaunujen sekä niiden tarvikkeiden ja varaosien myynti. Caravaaniasiossa voit huoletta kääntyä puoleemme. Yli 25 vuoden kokemuksella luotettavaa Caravan kauppaa Ylivieskassa. Meiltä mm. seuraavat tuotemerkit: Adria, Dethleffs, Hobby, Kabe, Poksi, Pössl, Sunlight ja Sun living.

Palvelu:Matkailuvaunujen huolto
Tuote:Käytetyt matkailuvaunut, Asuntovaunut, Matkailuvaunut
 
 

Martti Lamminmäki Oy ALAVUS

Rakennuskonevuokrausta

Lamminmäki nostaa sen minkä lupaa! Nostopalvelut, ajoneuvonosturit, henkilönostimet ja kurottajat. Ammattitaitoisia nostopalveluja jo vuodesta 1981. Martti Lamminmäki Oy on nostopalveluita, elementtiasennus- ja erikoisnostoja tarjoava yritys. Toimialueenamme on koko Suomi. Meidät tunnetaan etenkin turvallisuudesta ja tehokkuudesta. Ajoneuvonostureidemme nostokyky on 20-80 tonnia. Vuokraamme myös kurottajan tai kuukulkijan käyttöösi kuljettajalla tai ilman.

Hakusana:matkailuvaunun vuokraus
 
 

Kainuun Autotex T. Mähönen KAJAANI

Tekstiilituotteiden valmistaja, verhoilua

Kajaanissa sijaitseva Kainuun Autotex on valmistanut autonistuinsuojia tilaustyönä jo vuodesta 1982 lähtien Yrityksellä löytyy istuinsuojien kaavoja sadoille automerkeille ja malleille. Valikoimiimme kuuluvat myös autonistuinten yleissuojat, joita on saatavana myös sivuturvatyynyllisiin istuimiin. Verhoilemme moottorikelkkojen, mopojen ja moottoripyörien penkit. Aukioloajat: MA-PE klo 9.00-17.00

Palvelu:asuntovaunujen tekstiilit
 
 

Kaamos-Auto Oy KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, rengasliike

Kaamos-Auto - autohuolto, rengasmyynti, autosähkötyöt, tuulilasiasennus Kuusamo. Varmat ja kattavat huoltopalvelut henkilö-, paketti- ja matkailuautoille. Olemme merkkiriippumaton autokorjaamo, teemme mm. määräaikaishuollot, katsastustarkastukset, moottorin ja alustan korjaukset, vikatestaukset, webasto huollot ja rengastyöt. Asuntovaunujen ja matkailuautojen korjaus sekä kaasuhuolto. Ajele pihaan tai varaa huoltoaika. Myymme ja asennamme Dunlop, Sava ja Goodyear renkaat.

Palvelu:asuntovaunu huolto
 
 

Puutarhatalo Meritähti OULU

Puutarhamyymälä, taimimyymälä

Puutarha Meritähti tarjoaa Sinulle Oulun seudun runsaimmat taimivalikoimat sekä asiantuntevan, palvelevan henkilökunnan. Lisäksi löydät meiltä mm. allastarvikkeet, kesäkukat, ruukkuja, maa-ainekset (multa, kuorike, murske, kivituhka), kate- ja koristekivet, lannoitteet, nurmikonsiemenet, tarvikkeet jne.

Tuote:matkailuvaunun vuokraus
 
 

Gasthaus Himanka - Villiminkki Ky HIMANKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Hotelli, ravintola, majoitusta

Tervetuloa majoittumaan Himangalle! Meiltä löydät hotellitasoiset huoneet, sekä ravintolapalvelut samasta paikasta. Listaltamme löytyvät pizzat ja grilliruuat jokaiseen makuun, myös a'la carte annokset löytyvät sovittaessa. Karavaanarit löytävät meiltä sähköpaikat vaunuilleen. Meiltä löytyy myös kokoustilat saunoineen 30:lle hengelle. Iltaisin kansa kohtaa toisensa karaoken ja hauskanpidon merkeissä. Ravintolassamme on a-oikeudet. Tervetuloa viihtymään!!!

Palvelu:sähköpaikka asuntovaunuille
 
 

Auto- ja Pienkonekorjaamo A. Kauhanen JOENSUU

Autokorjaamo

-Autojen ja asuntovaunujen sekä asuntoautojen korjaukset ja huollot -Nestekaasulaitteiden korjaukset ja huollot -Pienkonekorjaukset. -Skootterihuollot Soliferiin ja Zoneriin - Mopoauton kolarikorjaukset - Asiakasalueenamme on Pohjois-Karjala

Palvelu:asuntovaunun huolto
 
 

Turun Caravankeskus Oy LIETO

Matkailuautoja

Turun Caravankeskus Oy:stä löydät uudet sekä käytetyt matkailu-autot ja vaunut. Meiltä myös varaosat ja tarvikkeet sekä huolto. Olemme avoinna ark. 9-17 ja La 10-14

Hakusana:Matkailuvaunujen huolto, Asuntovaunu
 
 
 
 
 

Muuta hakua

Matkailuvaunuja:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.