Mattojen pesua

Mattojen pesu · mattojen pesua · mattojen pesut · mattojen pesuja

Hakuehdolla mattojen pesua löytyi yhteensä 39 yritystä. Tulokset 1—20:

Pirkanmaan Tasopesu Oy - Tampereen Mattopesupalvelu KANGASALA

Pesula, mattopesula, pesulapalveluja

Kaikki pesulapalvelut ammattitaidolla. Pesemme sekä kotitalouksien että toimitilojen matot koneellisesti tai tasopesussa. Kaikki materiaalit räsymatoista villa- ja silkkimattoihin. Pesemme haalarit, takit, housut ja lämpöasut. Käytämme erikoispesuainetta, joka on kehitetty erityisesti työasujen pesuun. Teltat, pressut, täkit, tyynyt, petauspatjat ja sohvatyynyt myös Futon- patjojen käsittelyt. Myös kuljetus ja noutopalvelu Pirkanmaan alueelle. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:juhla-asujen pesu, kemiallinen pesu, mattojen pesu
Kohderyhmä:silkkimatto, itämainen matto, villamatto
 

ATON-Yhtiöt HELSINKI

Yrityssiivousta, siivouspalveluita

ATON-Yhtiöt on toiminut Suur-Helsingin alueella jo yli 25 vuotta. Vankka kokemuksemme antaa meille erinomaiset edellytykset hoitaa kaikkia toimistosiivouksen tehtäväalueita. Siivouspalvelumme pitää huolen siitä, että asiakkaan haluama laatutaso ylläpidetään. Kokemuksemme on osoittanut, että panostus henkilökuntaamme luo parhaat edellytykset toimia asiakkaiden parhaaksi. Pitkät työsuhteet ja asiakkaan ns. "omat siivoojat" luovat luottamuksellisuuden ja välittämisen ilmapiirin.

Palvelu:mattojen puhdistus, lattioiden pesu, ikkunoiden pesu
 

Putsblank Siivouspalvelu Oy HELSINKI

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita yrityksille

Kokemuksella ja AMMATTITAIDOLLA suurempien kohteiden siivoukset Helsingissä. Siivoamme kaupat, ravintolasalit, koulut, kaupungin laitoksia, teollisuushallit ym. Myös isännöitsijätoimistot ottakaa yhteyttä! Erikoisosaamistamme ovat myös rakennusten loppusiivoukset. UUSI laite liukuportaiden syvään puhdistukseen, ts. RULLAPORTAIDEN SIIVOUS tehokkaasti! Ikkunanpesut myös nosturilla. Toimimme kautta Suomen. Tutustu uusittuihin kotisivuihimme!!!

Palvelu:mattojen puhdistusta, portaiden pesut, rullaportaiden pesut, rullaporras pesu
 

PESUKARHU - Oulujärven Pesula Ky OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Pesulapalveluja, pesula

PESUKARHU - Oulujärven Pesula Ky on täyden palvelun pesula. Pesemme ja huollamme liinavaatteet, pöytäliinat, matot, kodintekstiilit, miesten- ja naistenasusteet sekä työasut. Tekstiilihuolto varmuudella: tahranpoisto, pesu, viimeistely, paikkaus, tarkastus ja pakkaus. Tarvittaessa haemme pyykin muualtakin toimialueelta esimerkiksi vesi- ja savuvahinkkopyykit ja isommat huonekalut. Kysy myös edullisesta ja joustavasta kuljetuspalvelustamme!

Palvelu:mattojen pesu , kemiallinen pesu
 

PESUKARHU - Oulujärven Pesula Ky KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Pesulapalveluja, pesula

PESUKARHU Kajaani - Oulujärven Pesula Ky on täyden palvelun pesula. Pesemme ja huollamme liinavaatteet, pöytäliinat, matot, kodintekstiilit, miesten- ja naistenasusteet sekä työasut. Tekstiilihuolto varmuudella: tahranpoisto, pesu, viimeistely, paikkaus, tarkastus ja pakkaus. Tarvittaessa haemme pyykin muualtakin toimialueelta esimerkiksi vesi- ja savuvahinkkopyykit ja isommat huonekalut. Kysy myös edullisesta ja joustavasta kuljetuspalvelustamme!

Palvelu:kemiallinen pesu , mattojen pesu
 

Mattopalvelu K. Lundberg TAMMISAARI

Vaihtomattopalveluita, mattojen huoltoja, mattojen puhdistusta

Mattopalvelu K. Lundberg huoltaa, hoitaa ja pesee vuokramatot yritystiloihin. Meiltä nyt myös taloyhtiöihin tuulikaappimatot, ovensuumatot, käytävänmatot sopimuksen ja tarpeiden mukaan. Toimialueenamme Länsi-Uusimaa, Helsinki, Espoo, Vantaa, Tammisaari, Raasepori, Hanko ja Karjaa. Asiakaskuntaamme kuuluvat taloyhtiöt, yritykset, toimistot ja teollisuus. Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää!

Palvelu:mattojen vuokrauspalvelu, maton vuokraus, räsymattojen pesu, työhaalarien pesu, maton pesu
Tuote:tuulikaappimatto, käytävämatto
 

Pesutupa Mikkelin Pyykkärit Oy MIKKELI

Pesula, mattopesula

Mikkelin Pyykkärit Oy on perustettu vuonna 1992. Itsepalvelu- sekä palvelupesulana toimiva yritys sijaitsee Pankkotiellä, Tuskussa. Toimintaan kuuluu mattojen sekä tekstiilien, täkkien, tyynyjen, petauspatjojen, työhaalareiden, pyyhkeiden konepesu sekä mattojen laakavesipesu. Tule pesemään tai tuo meille pestäväksi matot, peitot, tyynyt, haalarit, pyyhkeet ym.

Palvelu:täkkien pesu, patjojen pesu, mattojen pesu
Tuote:matot, käytävämatot
 
 

Rajapesu Oy TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Mattopalveluja, pesula

Pesula Rajapesu Oy on palvellut asiakkaitaan jo noin 30 vuoden ajan Meri-Lapin alueella. Asiakkaitamme ovat teollisuuden yritykset sekä yksityistaloudet. Palveluihimme kuuluu: työvaatepalvelu, teollisuuden tekstiilipesut, vaatehuolto, korjauspalvelu, vaihtomattopalvelu sekä kuljetuspalvelu. Yksityisille tarjoamme kodin liinavaatepesut, kodintekstiilien pesut, mattojen pesut sekä kuljetuspalvelut. Tarvittaessa noudamme matot asiakkaalta. Toimialue: Meri-Lappi, Kemi, Tornio.

Palvelu:liinavaattteiden pesu, kodintekstiilien pesu, mattojen pesu, työvaatteiden pesu
 
 

GR-Siivous Oy TUUSULA

Mattojen pesuja, graffitien poistoja, siivouspalveluita, kotisiivouksia, vahausta

Kun tarvitset tehokasta ja yksilöllistä siivouspalvelua, ota meihin yhteyttä! Toimimme alueilla Helsinki, Vantaa ja pääkaupunkiseutu. Osaavat puhdistustyöt laidasta laitaan kuten toimistosiivous, kuntokeskusten siivous, rakennusten loppusiivoukset, mattopesut, graffitien poistot,vesivahinkojen siivoukset ja tikasauton käyttöä vaativat siivoustyöt.

 
 

Vantaan Mattopesu Ky VANTAA

Pesula

Tule itse pesemään tai pesetä puuvillamatot, räsymatot, peitot, petauspatjat, lakanapyykit, vaatteet sekä työvaateet yms. Noutopalvelu toimii pääkaupunkiseudulla. Avoinna ma-pe 9.00-20.00 la 9.00-14.00. Vuokraamme painehuuhtelukonetta sohvien ja autonistuinten pesuun.

Palvelu:puuvillamaton pesu, kemiallinen pesu, työvaatteiden pesu, maton pesu, petauspatjan pesu
 
 

Pohjolan Tehosiivous Oy OULAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Siivouspalveluita, siivouspalveluita yksityisille, siivouspalveluita yrityksille, siivousliike

Toimitilojen puhtaus on osa yrityksen markkinointia sekä henkilöstön terveyttä ja viihtyisyyttä. Pohjolan Tehosiivous Oy:n siivouspalvelu räätälöidään asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Palveluihimme kuuluvat erilaiset yrityssiivoukset sekä siivouspalvelut kotitalouksille. Palovahingon tai vesivahingon sattuessa siivoamme sotkut pois. Toiminta-aluettamme on Oulainen, Ylivieska, Vihanti, Nivala, Haapavesi, Kalajoki sekä Haapajärvi. Ota yhteyttä!

Palvelu:mattojen pesu
 
 

Pesutupa Viherpeippo Oy ESPOO

Mattojen pesuja, pesula

Pesutupa Viherpeippo aloitti toimintansa 19 vuotta sitten pääkaupunkiseudun ensimmäisenä mattojen ja isojen tekstiilien pesuun erikoistuneena itsepalvelupesulana. Enää ei tarvitse odotella keskikesän helteitä ja raahata kodin mattoja järven rantaan saadakseen ne puhtaiksi. Vaivattomammin ja nopeimmin se käy Vanhan Turuntien varressa sijaitsevassa Pesutupa Viherpeipossa. Aukioloajat arkisin klo. 9-20 ja La 9-15.Noutopalvelu. Kuramatot ja haalaripesu kuuluuvat myös palveluihimme.

Palvelu:kuramatto, matto
 
 

Pesu-Nopsa Oy SASTAMALA

Pesula

Pesu-Nopsa pesee puhtaaksi niin yritysten kuin kotien tekstiilit verhoista mattoihin, juhlaleningeistä työhaalareihin. Meillä onnistuvat niin vesi- kuin kemiallinen pesu sekä nahkatuotteiden puhdistus.

Palvelu:kemiallinen pesu, nahkatuotteiden pesu, mattojen pesu
 
 

Ylöjärven Hyvä Työ Oy YLÖJÄRVI

Mattojen pesuja, kotipalveluita, kotisiivouksia, siivouspalveluita

Ylöjärven Hyvä Työ Oy tarjoaa Ylöjärven alueella siivouspalveluja kotitalouksille. Teen perussiivoukset, kodin vaatehuollon sekä ikkunanpesuun liittyvät työt tinkimättömällä laadulla . Erikoisuutena palveluissani on höyryllä tapahtuva verhoilujen ja kodin tekstiilien pesut. Höyrypesu tappaa verhoilusta pölypunkit ja soveltuu huonekalujen, mattojen ja autojen sisäpesuihin.

 
 

Suomussalmen Puhdaspesu SUOMUSSALMI

Mattopesula, pesula

Pesemme sekä yksityisten että yritysten pyykit. Palveluihimme kuuluu mm. mattojen pesu, kodintekstiilien pesu sekä työasujen pesu. Pyykin kuljetuspalvelumme toimii Suomussalmen lähialueilla.

Palvelu:tasopesut matoille, mattojen pesu
 
 

Puhdasmaailma Ky KUOPIO

Siivousliike

Puhdasmaailma on nykyaikaisen kotisiivouksen ammattilainen. Toimimme Kuopiossa ja Iisalmella. Palveluihimme kuuluvat muun muassa koti- ja toimistosiivoukset, tekstiilipohjaisten huonekalujen ja mattojen pesut, tilavaatteiden vakumointi, ilman puhdistus ja suolaus, homeitiöiden poisto huoneilmasta sekä autojen sisä- ja ulkopesut.

Palvelu:mattojen pesu
 
 

Tasalan Autopesu avoin yhtiö RAISIO

Autopesu

Tasalan Autopesu toimii Raisiossa PuroCenterissä. Kuorma-autojen,pakettiautojen ja henkilöautonen sisätilojen pesut, ja auton käsinpesut.Auton sisätilojen puhdistus imuroimalla, auton ikkunoiden pesu, renkaiden vaihto, auton pesu ja vahaus käsityönä.

Palvelu:Auton mattojen pesu
Kohderyhmä:Kuljetusliikeen autojen pesut
Aihepiiri:Yritysten auton pesut
 

Muuta hakua

Mattojen pesua:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.