Mausteita

Mauste · mausteet · mausteita

Hakuehdolla mausteita löytyi yhteensä 36 yritystä. Tulokset 1—20:

 

MP-Maustepalvelu Oy HÄMEENLINNA

Mausteiden valmistaja

Kehitämme, valmistamme ja myymme elintarviketeollisuuden käyttämiä raaka-aineita ja niiden seoksia. Valikoimissamme on mm. mausteet ja niiden seokset, makkaramausteet, seokset jauhelihatuotteille, marinadit ja marinadiseokset, majoneesiseokset, kastikeainekset ja keittoainekset sekä elintarvikelisäaineet. Tarkempaa tietoa löydät kotisivuiltamme.

Kohderyhmä:mausteet
 
 

Tmi Raija Asunta TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Mehujen valmistaja, leipiä, elintarvikkeiden valmistusta, marjojen jatkojalostusta

Valikoimiimme kuuluvat täysmehut (myös sokeroidut), hillot, hyytelöt, 100% hapatettu ruisleipä, marjajauheet sekä joulun aikaan glögi ja joulusinappi. Löydät meiltä myös Ruoveden Herkun tuotteet, kuten sinapit, majoneesit, kurkkusalaatit ja mausteet (joita löytyy yli 100 erilaista). Lisäksi valikoimissamme on Lundenin hunajat ja alkoholittomat kuohujuomat. Meiltä saat herkut myös kauniisiin lahjapaketteihin!

Hakusana:mausteet
 
 

Punnitse & Säästä Kemi KEMI

Luomutuotteita, elintarvikkeita

Punnitse & säästä Kemi. Inspiraatiota erikoisruokakaupasta. Meiltä löydä Superfoodit, pähkinät, marjat, luomutuotteet sekä gluteenittomat tuotteet. Yli 500 irtotuotetta: erilaisia pähkinöitä, kuivahedelmiä ja -marjoja, mausteita, riisi-, jauho- ja soijatuotteita, linssejä, papuja, raakaruokaa, suklaata, eri tee- ja kahvilaatuja, ekologista kosmetiikkaa ja puhdistusaineita sekä paljon eri ruoka-aineallergikoille sopivia tuotteita. Palvelemme myös Torniossa, Rajalla kauppakeskuksen 1. kerroksessa.

Tuote:mausteet
 

Muuta hakua

Mausteita:

Tuotteet ja palvelut:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.