Mehujen valmistusta

Mehujen valmistus · mehujen valmistusta

Hakuehdolla mehujen valmistusta löytyi yhteensä 30 yritystä. Tulokset 1—20:

 

Tmi Raija Asunta TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Mehujen valmistaja, leipiä, elintarvikkeiden valmistusta, marjojen jatkojalostusta

Valikoimiimme kuuluvat täysmehut (myös sokeroidut), hillot, hyytelöt, 100% hapatettu ruisleipä, marjajauheet sekä joulun aikaan glögi ja joulusinappi. Löydät meiltä myös Ruoveden Herkun tuotteet, kuten sinapit, majoneesit, kurkkusalaatit ja mausteet (joita löytyy yli 100 erilaista). Lisäksi valikoimissamme on Lundenin hunajat ja alkoholittomat kuohujuomat. Meiltä saat herkut myös kauniisiin lahjapaketteihin!

Hakusana:kotimaiset mehut
 
 

Peten Marjatila NURMES

Marjojen jatkojalostusta

Peten Marjatila on perinteisten marjaherkkujen ammattilainen. Olemme täyden palvelun mehuasema. Teemme marjojen ja hedelmien rahtimehustustyöt kylmäpuristusmenetelmällä yrityksille,sekä kotitalousasiakkaille. Kauttamme lisäksi marjamakeiset, hyytelöt, mehut ja nektarit sekä erikokoiset mehupakkaukset(0,5 - 5 litraa). Kotitalousasiakaskuntaamme on akselilla: Pohjois-Karjala- Savo ja Kainuu.Yritysasiakkaita ympäri Suomea. Yhteydenotot: Pietari Kuittinen. Ota yhteyttä ja kysy lisää. Me palvelemme!

Palvelu:mehujen valmistaja, mehujen valmistus
 
 

Vesalan Marjatila TUOMIOJA

Maatila, marjojen jatkojalostusta

Vesalan Marjatila - Luomutila Siikajoen Tuomiojalla. Viljelemme ja jatkojalostamme tilalla mm. mustaherukkaa. Ostan ja jatkojalostan myös muita marjoja; puolukka, karpalo, lakka, vadelma ja mustikka. Jatkojalostan marjoista perinteistä lisäaineetonta ja säilöntäaineetonta Mummon mehua, erilaisia hilloja sekä hyytelöitä. Valmistan myös mustaherukanlehtijuomaa sekä kuusenkärkkäsiirappia. Tilalla EI OLE SUORAMYYNTIÄ. Tuotteita voit ostaa jälleenmyyjieni kautta. Katso jälleenmyyjät!

Hakusana:Mummon mehua, mehujen valmistus
 
 

Bonne Juomat Oy LOHJA

Mehujen valmistaja

 

Muuta hakua

Mehujen valmistusta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.