Metallirakenteiden maalaus

Metallirakenteiden maalaus

Hakuehdolla metallirakenteiden maalaus löytyi yhteensä 9 yritystä.

Suomen Säiliöhuolto Ky PIEKSÄMÄKI

Säiliöhuoltoa, hiekkapuhallusta, pintakäsittelyitä, teollisuusmaalausta

Suomen Säiliöhuolto tekee pitkäaikaisella ja vahvalla ammattitaidolla kaikki säiliöiden tarkastukset, huollot ja puhdistukset. Teemme pintakäsittelyt, hiekkapuhallukset, vesihiekkapuhallukset ja teollisuusmaalaukset niin yksityishenkilöille kuin yrityksille. Hiekkapuhallamme kerrostaloista lusikkaan (kesämökkien seiniä, omakotitalojen kivijalkoja jne.). Toimimme koko Suomen alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Hakusana:öljysäiliön maalaukset, metallirakenteiden pintakäsittely, metallirakenteiden maalaus
 
 

Tornion KaMa-Palvelut Oy TORNIO

Metallirakenteita, hiekkapuhallusta

Tornion KaMa-Palvelut tarjoaa vakaalla ammattitaidolla metallirakenteiden- ja sillankaiteiden valmistusta - ja asennusta, hiekkapuhallus- ja maalaustöitä liikkuvilla kalustoilla, myös hallimaalaukset ja -hiekkapuhallukset, nostotyöt, teollisuuden kunnossapitotyöt, asbestityöt, omavalmisteiset peräkärryt ja Majava-peräkärryjen jälleenmyynti kuuluvat toimialaamme.

Palvelu:maalaus, maalaustyöt
 
 

Hiekkapuhallus R Määttänen Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallin pintakäsittelyä, hiekkapuhallusta

Vuonna 1975 perustetun Hiekkapuhallus R. Määttänen Oy:n erikoisalaa ovat kaikenkattavat teräs- ja rautarakenteiden korkealaatuiset hiekkapuhallus- ja maalaustyöt. Palvelemme pääsääntöisesti metallialan yrityksiä ja teemme myös metallialan alihankintaa. Pikkutyöt saat odottaessa. Toimitilamme sijaitsevat Ylöjärvellä, reilun 10 kilometrin päässä Tampereelta. Kauttamme järjestyvät myös kuljetukset, jolloin voimme palvella asiakkaitamme monipuolisemmin.

Hakusana:metallirakenteiden maalinpoisto
Aihepiiri:metallirakenteiden hiekkapuhallus, teräsrakenteiden maalaus
 
 
 
 

TTH-Maalaus KARINAINEN

Automaalaamo, metallirakenteita

TTH-Maalaus toteuttaa automaalausta sekä teollista pintakäsittelyä laadusta ja materiaalista tinkimättä. Toimialueemme on pääasiassa Varsinais-Suomen alue, mutta erikoisempia töitä teemme tilauksesta ympäri Suomen. Asiakkaitamme ovat sekä yksityiset että yritykset.

Palvelu:Metallirakenteiden valmistus, Metallirakenteiden maalaus
 
 

Markon Kone Oy TORNIO

Teräsrakenteita, metallirakenteita, hitsaustöitä

Markon kone tarjoaa monipuolisesti metallialan töitä. Palveluihimme kuuluvat mm. erilaiset hitsaustyöt, raskaan kaluston ja työkoneiden korjaukset sekä maatalouden metallityöt. Korjaamme ja hitsaamme koneet pajallamme, mutta tarvittaessa työt hoituvat myös paikan päällä kohteessa.

Palvelu:maalaus
 
 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.