Mittareita

Mittari · mittarit · mittareita

Hakuehdolla mittareita löytyi yhteensä 25 yritystä. Tulokset 1—20:

PJ Control Oy VANTAA

Suomen Yrittäjien jäsen

Teollisuusautomaatiota, sähkömoottoreita

Sähkö-, automaatio ja pneumatiikkatuotteet sekä mittalaitteet teollisuuden tarpeisiin: automaatiojärjestelmät, sähkökäytöt, venttiilit, liittimet, kaapelit, kotelot, UPSit ja työkalut.

Tuote:mittarit
 

Nokeval Oy NOKIA

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Mittauslaitteita, mittareita

Nokeval - kotimainen mittausinstrumenttien valmistaja! Nokeval suunnittelee ja valmistaa teollisuuden käyttöön korkeatasoisia lähettimiä, näyttölaitteita, viestimuuntimia sekä tiedonkeruujärjestelmiä. Erikoisalueenamme on lämpötilan mittausjärjestelmät.

 
 

Humitec Oy HELSINKI

Mittauslaitteita

Maahantuomme ja myymme mittaus-, ja tutkimuslaitteita. Lämpötila-, kosteus-, virtaus-, nopeus-, paine-, pH-, O2, CO2, NO, NO2-mittareita. Testo, Perten, Dansensor ja Fluke. Myös mittareiden kalibrointi ja huolto kuuluvat toimenkuvaamme. Kalibroimme myös muiden valmistajien mittauslaitteita. ISO 9001

Tuote:yleismittari
 
 

Finlon Oy TURKU

Kauppakamarin jäsen

Koneiden tukkumyyntiä, laitteiden tukkumyyntiä

Tarvikkeita kattilalaitoksiin ja prosesseihin vuodesta 1967. Littoisten Mäntyvaarassa sijaitseva Finlon Oy on tiivisteiden, venttiileiden ja muiden kattilatarvikkeiden maahantuontiliike. Yritys palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti kaikissa alaan liittyvissä asioissa. Pitkä kokemus alan toimijana on antanut Finlonille kattavan näkemyksen asiakkaiden tarpeista ja siitä, miten niihin vastataan. Lue lisää tuotteista sivuiltamme ja kysy lisätietoja!

Hakusana:mittari
 
 

Wennstrom Flow Control Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallituotteiden valmistaja

Wennstrom Flow Control Oy on Tampereella toimiva alan vahva ammattilainen. Yritys markkinoi ja kehittää laadukkaita mittareita, pumppuja, komponentteja, järjestelmiä ja palveluja polttonesteiden jakeluun.Olemme myös osaava alumiinivalutuotteiden valmistaja.

Hakusana:mittari
 
 

Mittarikorjaamo Palanto Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Piirtureita

Korjaamme piirturit ja mittarit laadukkailla varaosilla, nopeasti, joustavasti ja takuulla vuodesta 1960. Kaikelle meillä tehdylle työlle annamme vuoden takuun. Meillä on ammattitaitoinen, kokenut henkilökunta jota koulutamme säännöllisesti. Pidämme aina kalustomme sähköisen ja teknisen kehityksen mukana. Myös tuotteiden myynti. Lisätietoa saat kotisivuiltamme. Tervetuloa!

Palvelu:auton mittareiden huolto ja korjaus
 
 

Iin Energia Oy II

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkölaitos

Iin Energia Oy verkkoyhtiö tuottaa, myy ja siirtää sähköä asiakkailleen. Vastuualue Iin Energia Oyn jakelualue (sähköasemat,sähköverkko ja muuntajat). Asiakkaiden lukumäärä noin 4700. Sähkön kulutus vastuualueella noin 70 miljoonaa kilowattituntia vuodessa. Yhtiöllä on omaa tuotantoa vesi- ja tuulivoimalla. Sähköverkon pituus noin 600 km. Yhtiön palveluksessa on 12 henkilöä. Omistaja: Iin kunta.

Yhteystiedot: Vaihde, Sähkön hintatiedustelut - Mittarin lukemat
08 8180220

 
 

Pohjanmaan Sähkötukku Oy KAUHAJOKI

Sähkötarvikkeiden tukkumyyntiä

Olemme nopea, varma ja edullinen sähköalan tukkuliike. Tarjoamme sähköurakoitsijoille, sähköliikkeille, julkiselle sektorille ja muille toimijoille erinomaisen palvelun.

Hakusana:mittarit, mittari
 
 

Vistema Oy VANTAA

Moottoriajoneuvojen osien tukkumyyntiä

Vistema myy, asentaa ja huoltaa niin vanhoja mekaanisia kuin uusimpia elektronisiakin piirtureita sekä suorittaa kaikkien piirtureiden kaksivuotistarkastuksia. Markkinajohtaja VDO:n alkuperäiset ajopiirturikiekot ja -paperit ovat paras valinta kaikkiin ajopiirtureihin.

Tuote:marine mittarit
 
 
 

Muuta hakua

Mittareita:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.