Mittauspalveluita

Mittauspalvelu · mittauspalvelut · mittauspalveluita

Hakuehdolla mittauspalveluita löytyi yhteensä 69 yritystä. Tulokset 1—20:

Nosturiexpertit Oy - Nosturilloyds NURMIJÄRVI

Teknistä testausta, teknistä analysointia

Nosturiexpertit Oy – Nosturilloyds on riippumaton asiantuntijayhteisö, joka suorittaa nosto- ja siirtolaitteiden turvallisuuteen ja tekniikkaan liittyviä tarkastus-, mittaus- ja koulutuspalveluja. Nosturiexpertit Oy:llä on FINAS-akkreditointipalvelun akkreditointi nostolaitteiden ja hissien tarkastukseen sekä TUKESin hyväksyntä nosto-ovien määräaikaistarkastuksiin.

Hakusana:mittauspalvelu
 

Sarkoti Oy YLÖJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Talonrakennusta, korjausrakennusta

Rakennamme ja saneeraamme vankalla ammattitaidolla omakotitaloja, rivitaloja ja kerrostaloja sekä julkisia rakennuksia. Monipuolisiin palveluihimme kuuluu mm. mittaus, valvonta ja jonkin verran suunnittelua. Teemme myös teollisuusrakennusta. Toimimme Pirkanmaan alueella. SOITA ja pyydä tarjous!

Palvelu:mittauspalvelut
 

Mericon Oy HELSINKI

Mittauspalveluita, tiedonhallintapalveluita

Otetaan ympäristöstä selvää! Pyrimme aina olemaan asiakkaidemme luottamuksen arvoisia, aikataulut pitävät ja kommunikointi on avointa. Toimeskiannosta riippumatta, löydämme parhaimmat työtavat ja -menetelmät onnistuneen lopputuloksen tuottamiseksi. Palveluinamme rakennetun ympäristön hallintapalvelu, Mallinnuspalvelut olemassa olevasta mittausaineistosta ja erilaiset tiedonkeruu palvelumme; luotaus, mittaus, karttatuotanto, mittauaineistot ja suunnittelu.

Palvelu:Mittauspalvelu
 
 

Masamuovi Oy PERTTELI

Muovituotteiden valmistaja

Yrityksemme ydintoimintaa on ruiskuvalu. Teemme muovien ruiskupuristusta, muottisuunnittelua ja -valmistusta sekä pintakäsittelyä ja painatuksia (Tampo-paino ja folio-paino) ym. Sisälsipä tuotteesi sitten muovia, metallia, elektroniikkaa tai kaikkia näitä, saat tuotteesi valmiina kokonaisuutena meiltä. Toimitamme tuotteita mm. ajoneuvo-, kulutuselektroniikka- ja kodintarviketeollisuudelle.

Palvelu:mittauspalvelut
 
 

Prismarit Oy RAUMA

Rakennusteknisiä palveluita

Yrityksemme päätoimiala on monipuolisten mittauspalveluiden tuottaminen teollisuudelle, suunnittelijoille ja rakentajille. Toiminta-alueemme tällä hetkellä on Etelä- ja Länsi-Suomi sekä laajemmin Itämeren ympäristö.

Hakusana: mittauspalvelu
 
 

Road Consulting Oy ROVANIEMI

Maarakennusta

Road Consulting Oy on perustettu vuonna 2004 ja tuotamme erityisesti väyläverkon omistajille, rakentajille, ylläpitäjille sekä suunnittelijoille kehitettyjä mittaus- , suunnittelu- ja asiantuntija-palveluja. Toiminta-alueenamme on koko Suomi. Toimintamme perustuu ISO 9001:2000 standardin mukaiseen sertifioituun laatujärjestelmään. Palvelutarjontamme perustan muodostavat Bestway tuote- ja palvelukonseptit. Katso lisää kotisivuiltamme!

Hakusana:mittauspalvelua, mittauspalvelu, mittauspalvelut
 
 

RM-kartta ja Suunnittelu Ky IISALMI

Rakennusala, mittauspalveluita

Monipuoliset palvelut; työmaamittaukset, kartoitukset sekä soranottosuunnitelmat.

 
 

Mapteam VAASA

Yhdyskuntasuunnittelua

Oy Mapteam Ab on 1992 perustettu yritys, joka on erikoistunut moderniin maanmittaustekniikkaan. Palvelut: Kartoitukset Rakennusmittaukset Sisätilamittaukset Massalaskennat Merimittaukset Tankoharaukset Kaikuluotaukset Maastomittaus Saneerausmittaus Teollisuusmittaus Tankoharaukset Kaikuluotaukset Maastomittaus Saneerausmittaus Teollisuusmittaus

Hakusana:mittaustoimisto, mittauspalvelut
 
 

Helsingin LVIS Säätölaitepalvelu Oy HELSINKI

LVI-suunnittelua

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva LVISA-alan yritys. Meiltä saat sähkö- ja LVIS-automatiikan suunnittelut, työt, asennukset ja huollot ammattitaidolla. Tarvittaessa teemme myös koneiden mekaaniset huollot. Suoritamme loisteteho-, kapasitanssi- ja vikavirtamittauksia. Piirturiajoissa mittaamme lämpötiloja, kosteuksia ja tarvittaessa paineita. Meillä on myös FFT-analysaattori moottoreiden/puhaltimien ja laakereiden ennakkohuoltoon.

Hakusana:mittauspalvelut
 
 

Kouvolan Kaihdin Shop Ky KOUVOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Kaihtimia, markiiseja

Kaihdin Shop toiminut Kymenlaakson alueella yli 50 vuotta. Valmistamme itse sälekaihtimet ja rullaverhot asiakkaan toiveiden mukaan. Meillä myös asennuspalvelu ja mittauspalvelu. SOITA JA TILAA !

Palvelu:mittauspalvelu
 
 

Vitomittaus Oy LOKALAHTI

Mittauspalveluita

Vitomittaus Oy Länsi-Suomesta käsin toimiva mittausalan yritys. Päätoimialaamme ovat maa- ja rakennusmittauspalvelu, sekä maastokartoitukset. Palvelemme niin yksityisiä, yrittäjiä kuin kuntiakin. Olemme toimittaneet mittauspalvelut menestyksekkäästi eri kohteisiin jo useiden vuosien ajan.

Hakusana:mittaustoimisto
 
 

Mittasektori RH Oy TUUSULA

Mittauspalveluita

Yrityksemme toimintaan kuuluu mittauspalvelua uudisrakentamisen laadun varmistamiseksi, sekä olemassa olevan rakennuskannan laadunvalvontaan. Erityisesti keskitymme tekemään rakennusmittauksia, lämpökuvauksia, tiiviysmittauksia ja energiatodistuksia. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.

Palvelu:mittauspalvelut
 
 

Tatekon Oy HELSINKI

LVIS-ala, talotekniikka

Tatekonille asiakas on kuningas! Tatekon Oy on vuonna 2004 perustettu yksityinen LVIS-suunnittelu- ja -konsultointipalveluja tarjoava, toimihenkilöidensä omistama yritys. Yritys on erikoistunut saneeraussuunnitteluun. Kokeneilla avainhenkilöillä on kokemusta yhteensä yli tuhannesta kohteesta. Tatekon tarjoaa uudisrakennus- ja saneerauskohteisiin nopeaa, joustavaa ja ammattitaitoista talotekniikan konsultointipalvelua. Huomioimme ympäristövastuun kaikessa toiminnassamme! Ota yhteyttä ja kysy.

Hakusana:mittauspalvelu
 
 

Lapin GPS-Mitta Oy OIKARAINEN

Rakennusteknisiä palveluita

Lapin GPS-Mitta Oy on erilaisiin maasto- ja paikkatietomittauksiin erikoistunut yritys. Myös kaapeli- ja johtokartoitukset, kaapelinäytöt.

Hakusana:mittauspalveluita, mittauspalvelut, mittauspalvelu
 

Muuta hakua

Mittauspalveluita:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.