Moottoriajoneuvojen korjausta

Moottoriajoneuvojen korjaus · moottoriajoneuvojen korjausta

Hakuehdolla moottoriajoneuvojen korjausta löytyi yhteensä 2419 yritystä. Tulokset 1—20:

Jäähdytinpalvelu M. Vuorinen Oy HÄMEENLINNA

Autohuoltoa, moottoriajoneuvojen korjausta

Meiltä raskaan kaluston ja henkilöautojen jäähdyttäjät ja ilmastointilaitteet; Coolerit, ilmastointilaitteet, jäähdyttimet, lämmityslaitteet, lämmönvaihtajat, jäähdytinvaraosat. Tuotemerkkejä mm. Alex, Behr, DEFA, Diavia, Hella, Nissens, NRF ja Valeo. Teemme myös huollot ja korjaukset henkilö- ja pakettiautoihin. PÄIVYSTYS 24 H: 050 340 6100. Palveluihimme kuuluvat alumiinihitsaukset kaikenkattavasti. Myymme ja a

Palvelu:auton korjaus
 

Huoltorex Oy TAMPERE

Suomen Yrittäjien jäsen

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Tampereella toimiva Renault- ja Volvo- merkkihuolto ja korjaamo. Käytössämme on alan viimeaikaisin tekniikka, laitteet ja osaava henkilöstö. Myös takuu-ikäisten sekä yritys-ja leasing-autojen huollot. Sijaisautopalvelu. Yksilöllisen autohuollon varteenotettava vaihtoehto. Varaosia joka lähtöön. Varaosamyynnistämme myös alkuperäiset Volvo- ja Renault-varaosat ja tarvikkeet, jotka takaavat autosi luotettavuuden ja turvallisuuden. Palvelemme ma-pe 7.30-17.00. Hinauspalvelu 24h/vrk, p. 0800-911911.

 

PRO-Carservice Oy JYVÄSKYLÄ

Autokorjaamo, autohuoltoa

Pro-Carservice Oy aloitti toimintansa vuoden 2003 alussa. Meillä on useiden vuosien kokemus korjaus- ja varaosatyöstä etenkin Saab-autojen parissa. Asiakkaamme ovat pääasiassa yksityisiä, mutta myös autoalan yrityksiä. Korjaamotoimintamme keskittyy Jyväskylään, mutta varaosia toimitamme tarvittaessa ympäri Suomea. Nyt myös autojen ilmastointihuollot aikaa varaamatta. Toimialue: Jyväskylä, Jämsä, Keuruu, Saarijärvi, Suonenjoki, Viitasaari ja Äänekoski.

Palvelu:auton huolto ja korjaus, Saabin korjaus, moottoriajoneuvojen korjaus Jyväskylä, autojen korjaus Jyväskylä, moottoriajoneuvojen huolto Jyväskylä
 

Autotalo Laakkonen Joensuu JOENSUU

Kauppakamarin jäsenSuomen Yrittäjien jäsen

Moottoriajoneuvojen varaosaliike, ajoneuvojen vähittäismyyntiä, moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Autotalo Laakkosella Volkswagenin ja Audin myynti, monipuolinen vaihtoautovalikoima, varaosa- ja varustemyynti, huoltopalvelut, pikahuolto sekä korikorjaamo-maalaamo -palvelut.

 

Autokorjaamo Nikunen Ky OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Valtuutettu Boch Car Service - Autokorjaamo Nikunen tarjoaa luotettavaa ja ammattitaitoista autokorjauspalvelua Oulussa! Olemme BOSCH - CAR SERVICE - järjestelmäasiantuntija ja käytössämme on nykyaikaisin BOSCH:n testaustekniikka. Teemme kaikkien automerkkien huollot, korjaukset ja säädöt. Soita meille, niin varaamme sinulle sopivan huoltoajan: 08 - 311 6785. Mobil Express öljynvaihdot saat aikaa varaamatta.

Hakusana:bensamoottorien korjaus, auton korjaus, dieselmoottorien korjaus
 

Aution Auto Oy YLIVIESKA

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, autohuoltoa

Moottorikoneistukset ja -korjaukset sekä huoltopalvelut vahvalla asiantuntemuksella ja ammattitaidolla! Palveluksessamme on 13 alan ammattilaista. Ammattimiehemme ovat osaavalla ja vastuuntuntoisella työllään saavuttaneet arvostuksen, joka velvoittaa meitä tulevaisuudessakin pyrkimään vain ja ainoastaan parhaaseen mahdolliseen työtulokseen. Luotamme ammattitaitoomme, nykyaikaisiin korjaamo- ja koneistamolaitteisiimme sekä 50 vuoden kokemukseemme. Olemme valmiit myös uusiin haasteisii

Palvelu:moottoriajoneuvojen korjausta, moottorin korjaus, moottoriajoneuvojen huoltoa
 

Autokorjaamo Moilanen Ky LOHJA

Autokorjaamo, moottoriajoneuvojen korjausta

Kaipaako autosi huoltoa? Autokorjaamo Moilanen Ky tarjoaa autokorjaamopalveluita Lohjalla. Huollot ja koneremontit henkilö- ja pakettiautoille jo yli 20 vuoden kokemuksella. Teemme pakokaasumittaukset ja vuosikatsastushuollot. Asiakaskuntaamme kuuluu Uudenmaan mm. Espoon, Raaseporin ja Kirkkonummen autoilijat. Tee ajanvaraus numerossa 019-331 768!

Palvelu:auton korjauspalvelut
 

Tarviketori Oy - Ratakadun Toimipaikka OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Moottoriajoneuvojen varaosaliike, autojen varaosia, varaosaliike

Tarviketorin Ratakadun myymälän löydät Raksilasta Markettien vierestä, parkkitilaa on runsaasti Linja-Autoaseman parkkialueella kadun toisella puolella. Ratakadun myymälästämme Tarviketorin kaikki varaosa-, työkalu ja autokemikaalituotteet muiden myymälöidemme tapaan. Meille on helppo poiketa. Varaosien lisäksi liikkeestämme asiantuntijan neuvot ja ohjeet. Tarvitsipa kesäautoosi tehokkaan tuulilasin pesunesteen, taikka uuden ajovaloumpion, löydät sen meiltä.

Aihepiiri:Auton korjaus
 
 

Maalaus - ja Kolarityöt Salminen Ky RAISIO

Automaalausta, kolarikorjaamo

Maalaus - ja Kolarityöt Salminen Ky on moottoriajoneuvojen huoltoon ja korjaukseen erikoistunut yritys.Teemme autojen pelti- ja autokorikorjauksia sekä maalaamme kaiken merkkiset autot. Toimimme Turun talousalueella!Kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:moottoriajoneuvon huolto, moottoriajoneuvon korjaus
 
 

Jäähdytinhuolto Kinanen Oy HELSINKI

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Palvelemme jäähdytinalan tuotteiden korjauksissa, myynnissä ja valmistuksessa. Jäähdyttäjät Välijäähdyttimet Öljynjäähdyttimet Lämmityslaitteiden kennot Nafta ja bensatankit Veneiden lauduttimet Lämmönvaihtimet Erikoishitsauksissa mm. alumiini ja rosteri Ilmastoinnin täyttöhuollot ja tarvikkeet

 
 

Autokorjaamo Kolari-Special LUOPIOINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Autopurkaamo, moottoriajoneuvojen korjausta

Olemme erikoistuneet VW Transporter hyötyajoneuvojen varaosiin. Valikoimissa kunnostetut, käytetyt ja uudet osat. Oma maahantuonti! Tilauksesta uudet osat Seat, Skoda ja VW-henkilöautoihin. Alkuperäisosilla kunnostetut vaihteistot, moottorit ja sylinterinkannet. Varaosia VW Transporter, Caravelle , LT, Ford, Iveco, Renault, Peugeot Partner, Expert, Boxer, Citroën Berlingo, Jumpy, Jumper, Fiat Traffic ja Ducato, henkilöautoista Citroen, Renault, Peugeot, Seat ja Skoda. Avoinna ma-pe 8-16.30.

 
 

Huoltokeidas Oy KOKEMÄKI

Renkaita, moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa, tuulilasikorjausta, tuulilaseja

Autokorjaamomme palveluihin kuuluvat henkilö- ja pakettiautojen huollot ja korjaukset kaikkiin merkkeihin. Palvelemme kilpailukykyiseen hintaan, nopeasti ja vaivattomasti. Korjaamolla on nykyaikaiset laitteet ja varusteet sekä henkilökuntamme on hyvin koulutettua ja ammattitaitoista.

 
 

Vähämaan Autopalvelu Ky HYVINKÄÄ

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Kaikkien automerkkien huollot ja korjaukset. Soita ja varaa aika. Valtuutettu Citroën- ja Saab-merkkihuolto Kuulumme Bosch Car Service - ketjuun, joten myös muiden merkkien huolto ja korjaus sujuu ammattitaidolla. Aukioloaikamme on: Arkisin 8.00-17.00 Erikseen sovittaessa voit jättää auton huoltoon ennen aukioloaikaamme.

 
 

Pohjois-Helsingin Auto Oy HELSINKI

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Autojen peltikorjaukset ja maalaukset Helsingin Herttoniemessä ja Konalassa. Opel ja VW- varaosat,laatupalvelua vuosien asiantuntemuksella. Edellä mainittujen merkkien lisäksi toimimme kaikkien automerkkien huoltopisteenä ja yleiskorjaamona.

 
 

Autovauriokorjaamo Seppäset Oy VANTAA

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Autovauriokorjaamo Seppäset Oy on vakuutusyhtiöiden hyväksymä autopeltikorjaamo Vantaalla. Teemme RENAULT -huollot, pelti- ja kolarikorjaukset, määräaikaishuollot ja korjaukset, peltikorjaukset myös muihin merkkeihin. Palveluissamme on myös katsastuskunnostukset, pakokaasumittaukset, tuulilasien vaihdot ja -korjaukset sekä OBD-testaukset. Tarjoamme ilmaisen sijaisauton kolarikorjauksen ajaksi. Tarjoamme kaikille töillemme 12 kuukauden takuun.

 
 

Nokian Autotalo Oy NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo

Huollamme Lada, Samara, Alfa Romeo, Citroën, Ducato, Fiat, Lancia, Kia, Suzuki ja Skoda autot sekä myös muut merkit. Palveluihimme kuuluvat myös autosähkötyöt ja ilmastoinnin huollot. Kaikkiin autoihin testaukset ja EOBD mittaukset. Bensiiniautoihin päästömittaukset. Meiltä myös alkuperäiset Alfa Romeo ja Fiat varaosat. Tervetuloa!

Palvelu:moottoriajoneuvojen korjaus, moottoriajoneuvojen huolto
 
 

Maalaamo Ketola PERTTELI

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Yritys on perustettu vuonna 1979. Nykyaikaiset määräykset täyttävä uusittu maalaamo valmistui vuonna 2002.Tuotevalikoimaan kuuluvat kaapistojen puuosien ja autojen lasikuitu –ja muoviosien pintakäsittely sekä autojen korikorjaukset –ja maalaukset. Suurimpina asiakkaina keittiökalustevalmistajat, lasikuitutuotteiden valmistajat, vakuutusyhtiöt sekä yksityiset autonomistajat. Toiminnan keskeisiä arvoja ovat hyvät asiakassuhteet, ammattitaito ja tuotetuntemus sekä laadunhallinta ja toimitusvarmuus.

 
 

Euran Autotalo, Jokinen & Juusela KAUTTUA

Autokorjaamo, moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Euran Autotalo on kauttualainen autokorjaamo. Palveluumme kuuluu autohuollot sekä autojen katsastukset ja katsastuskorjaukset. Ammattitaitoinen ja luotettava palvelu on taannut tyytyväiset asiakassuhteet. Olemme avoinna: ma-pe 8.00-16.30 Palveluumme kuuluu mm: - Autokorjaukset - Autojen katsastuskorjaukset sekä katsastuskäynnit maksuttomasti - Ilmastointihuollot - Nelipyöräsuuntaukset - Kaikki merkit

 
 

Turengin Autopeltisepät, kommandiittiyhtiö TURENKI

Moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Teemme ammattitaidolla mm: kolarikorjaukset, vanhojen autojen entisöinnit, katsastuskorjaukset, hiekkapuhallukset, maalaukset ja ruostevauriokorjaukset ja kolarinoikaisut yms. Katso lisää kotisivuiltamme.

 

Muuta hakua

Moottoriajoneuvojen korjausta:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.