Moottorien huoltoa

Moottorien huolto · moottorien huoltoa · moottorien huollot · moottorien huoltoja

Hakuehdolla moottorien huoltoa löytyi yhteensä 43 yritystä. Tulokset 1—20:

M-B OSA Oy - Car Centre Autokorjaamo OULU

Autojen varaosia, verkkokauppa, autokorjaamo

M-B Osa Oy on vuonna 2000 perustettu Mercedes-Benz varaosiin, tarvikkeisiin ja huoltoon erikoistunut liike. Car Centre Laasonen autokorjaamo palvelee monimerkkikorjaamona, mutta Mercedes-Benz on meidän päämerkkimme. Korjaamolla ja liikkeessä teitä palvelee asiantunteva ja ammattitaitoinen henkilökunta. Liikkeessämme on jatkuvasti hyviä tarjoustuotteita. Tule tutustumaan valikoimaamme: Bosch, Sachs, Defa, Lemförder, Febi-Bilsten, K+F ja Löbro. Toivotamme Teidät tervetulleeksi!

Palvelu:Mercedes-Benz huolto, auton huolto Oulu
Tuote:auton moottori
 

Hakalan Koneklinikka Oy RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Varaosaliike, rengasliike, autokorjaamo

Hakalan Koneklinikka Oy - Bosch Car Service autokorjaamo ja konevuokraamo. Teemme huolella ja vankalla ammattitaidolla merkkihuollot -ja korjaukset. Merkkivaraosien lisäksi saat varaosat ja tarvikkeet kaikkiin merkkeihin sekä rakennuskoneiden vuokraus. Toimimme myös voiteluaineiden tukku- ja jäljeenmyyjänä. Toimitamme voiteluaineet autoihin ja teollisuuteen. Uudistetusta myymälästämme löydät Grene maataloustarvikkeet ja maatalouden varaosat. MOBIL EXPRESS öljynvaihto aikaa varaamatta!

Palvelu:auton ilmastoinnin huolto, moottorin optimointi
 

Autokorjaamo Nikunen Ky OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, moottoriajoneuvojen korjausta, moottoriajoneuvojen huoltoa

Luotettavaa ja ammattitaitoista autokorjauspalvelua! Käytössämme on nykyaikaisin BOSCH:n testaustekniikka. BOSCH - CAR SERVICE - järjestelmäasiantuntija. Kaikkien automerkkien huollot, korjaukset ja säädöt, meiltä myös Mobil Express öljynvaihdot aikaa varaamatta.

Hakusana:auton huolto, diesel ja bensamoottorien korjaus, lisälämmittimien huolto
 

American inssi TAMPERE

Moottoriajoneuvojen osia, moottoriajoneuvojen huoltoa, autojen varaosia, autohuoltoa, akkuja

Varaosat amerikkalaisiin autoihin 30 vuotta kokemusta! AmericanInssin osaaminen perustuu 30 vuoden kokemukseen amerikkalaisten autojen varaosista ja kilpamoottorien rakentamisesta. Myymme vakio- ja viritysosia lähes kaikkiin amerikkalaisiin sekä rakennamme vakio- ja kilpamoottoreita asiakkaan tarpeen mukaan.

Hakusana:Moottoreiden kunnostukset tampere, moottorin viritys pirkanmaa, moottorin rakennus pirkanmaa
 

Soini Car Parts - USA autojen varaosat, huolto ja korjaus TAMPERE

Varaosaliike, autojen varaosia, autohuolto

Soini Car Parts - USA autojen varaosat, korjaus ja huolto Pirkanmaa, Tampere, Ylöjärvi, Hämeenlinna alueella. Olemme USA-autojen erikoiskorjaamo, autohuolto ja varaosamyymälä. Meiltä saat kattavasti amerikan autojen varaosat ja tarvikkeet mm. Chrysler, GM, Pontiac ja Ford merkkeihin. Myymme jenkkiautojen tarvikkeet ja varaosat, moottorit, autokemikaalit, renkaat ja vanteet. Myymme myös käytettyjä amerikan autoja. Kattava valikoima ja asiantuntijat paikalla. Tervetuloa!

Tuote:moottorin osat
 

VeProTech Lehtonen NOKIA

Suomen Yrittäjien jäsen

Venekorjaamo, hitsaustöitä, veneen huoltoa

VeProTech on erikoistunut veneiden, niiden potkureiden sekä moottoreiden korjauksiin ja huoltotöihin. Teemme veneisiin erilaiset hitsaustyöt esim. alumiinihitsaukset, muovihitsaukset, Suzuki-perämoottorikorjaukset sekä Suzuki-huolto että Honda-huolto ja teemme myös putken taivutusta mm. venekaiteet, targa-kaiteet, vapatelineet jne.. Turbo & Carservice, jo vuosikymmenien kokemus autojen parissa. Erikoisalaa turbot ja kaikki niihin liittyvät. Special-tietotaitona Volvot.

Hakusana:moottorien merkkihuolto, perämoottorin huolto ja korjaus, veneiden huolto ja korjaus, huoltotyöt
 
 

Ge Energy (Finland) Oy TAMPERE

Konepajateollisuutta, moottorien valmistaja

Kotimainen 1856 perustettu konepaja. Tuotteina kaikki vesivoimalaitokseen liittyvät tarvikkeet, koneistot ja asiantuntijapalvelut. Lisäksi raskaat konepajatyöt.

Palvelu:huoltotyöt, huolto ja kunnossapito
 
 

Björklund Båtslip INIÖ

Suomen Yrittäjien jäsen

Venetelakka

Pienveneiden, koneiden ja perämoottoreiden korjaus, huolto, myynti sekä venehuolto. Vierasvenesatama, polttoainemyynti, leirintäalue, taksivenepalvelu, ravintola ja kahvila. Thai-ravintolassa thaimaalaisen kokin valmistamaa aitoa Thai-ruokaa. Venetelakka avoinna kesällä ma-pe 9-21, la-su 10-21. Talvisin tilauksesta. Lisäksi veneiden talvisäilytys, veneiden nosto ja lasku n.10 m asti.

Hakusana:valtuutettu huolto ja jälleenmyynti, pienveneiden ja perämoottoreiden korjaus, huolto ja myynti, veneiden ja moottoreiden myynti
 
 

Helsingin Diesel Oy HELSINKI

Moottoriajoneuvojen huoltoa

Suoritamme vankalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella diesellaitteiden, sekä dieselpolttoainelaitteiden erikoiskorjaukset. Soita ja kysy lisää ammattitaitoiselta henkilökunnaltamme. Korjaamme ja huollamme kaikki Diesel-autot koosta riippumatta. Avoinna arkisin 7.30-16.00

Tuotemerkki:dieselmoottori
 
 

Lailavuon Diesel Oy MIKKELI

Diesel-laitteiden huoltoa, autohuoltoa

Ammattitaitoinen dieselkorjaamo josta myös huolto ja varaosat. Lailavuon Diesel on dieselmoottoreihin erikoistunut autokorjaamo. Teemme moottorien ja polttoainejärjestelmien korjaukset, määräaikaishuollot, dieselpakokaasumittaukset ja katsastushuoltoa. Korjaamme kaikki diesel polttoainelaitteet, ruiskutusjärjestelmät, pumput, suuttimet ja turbot. Asiakaskunta koko maa ja keski-suomi. Lauri Lailavuo palvelee 7.30-16.00. Iltaisin tavoitat gsm puhelimesta.

Palvelu:dieselmoottorin huolto, raskaankaluston huolto
 
 

Autohuolto Matti Repo JOENSUU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokorjaamo, autohuoltoa

Tarjoamme autokorjaamo- ja huoltopalvelut kaiken merkkisille henkilö- ja pakettiautoille. Hoidamme myös renkaiden vaihdot. Kolmen miehen korjaamomme panostaa nopeaan ja huolelliseen työhön ja tavaramerkkimme on ystävällinen asiakaspalvelu. Pidämme aina varauskalenterissa tyhjiä aukkoja, jotta voimme palvella Teitä mahdollisimman nopeasti, myös pikahuoltojen muodossa. Tervetuloa iloisen palvelun autohuoltamoon!

Palvelu:henkilöautojen huollot, moottorin korjaus
 
 

Länsi-Lapin Moottoripalvelu Oy KEMI

Sylinterikansien koneistusta, moottorien huoltoa

Länsi-Lapin Moottoripalvelu Oy - Sylinterikansien koneistus ja moottori ajoneuvojen koneistuspalvelut. Sijaitsemme Kemin Karjalahdella. Moottorikoneistukset myös raskaalle kalustolle. Sylinterikansien koneistustyöt, virtausmittaukset ja suutintestaukset, muut muutos- ja moottorikorjaustyöt asiakkaiden toivomusten mukaan. Aina ammattitaidolla ja aikataulussa. Jarno Keltti yhteydenotot puhelimitse tai maililla.

Palvelu:moottorin korjaus ja huolto
 
 

Autokorjaamo Pasi Kummala SARAJÄRVI

Autohuoltamo

Autokorjaamo Pasi Kummala korjaa ja huoltaa autoja yli 30 vuoden kokemuksen mukanaan tuomalla ammattitaidolla. Olemme tunnettuja myös joustavasta ja luotettavasta palvelustamme.

Palvelu:moottorin korjaus, Ilmastointilatteiden huolto
 
 

Pienkonekorjaamo Miika Kautonen KUOPIO

Pienkonehuoltoa

Polttomoottorikäyttöisten pienkoneiden korjaus. Korjaan kaikenmerkkiset moottorikelkat, mönkijät, mopot, perämoottorit, moottorisahat ja ruohonleikkurit korjaamossani Kuopiossa. Kun koneet reistaa, Miika Kautonen korjaa ja huoltaa, soita puh. 040-827 1198.

Palvelu:Koneiden huolto, Mopon huolto, Moottorin korjaus, Puutarhakoneiden huolto
 

Muuta hakua

Moottorien huoltoa:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.