Moottorikelkkoja

Moottorikelkka · moottorikelkat · moottorikelkkoja

Hakuehdolla moottorikelkkoja löytyi yhteensä 52 yritystä. Tulokset 1—20:

Ab Kentso Oy KOKKOLA

Suomen Yrittäjien jäsen

Sähkömoottoreita, tiivisteitä, laakereita, verkkokauppa

Kentso on laakereita,hihnoja, ketjuja ja työkaluja myyvä liike Kokkolassa. Kokkolan liikeen lisäksi verkkokaupassamme on tarjolla laakereita joka lähtöön. Olitpa korjaamassa vanhaa , taikka rakentamassa uutta, konetta, moottoria, laitetta, polkupyörää. Kentso on luotettava toimija kun tarvitaan voimansiirtoon liittyviä osia ja tarvikkeita. Nettikaupastamme laakerit, kiilahhihnat,hitsaustarvikkeet,kalustepyörät, vetolaatikkopyörät ja laitepyörät.Meiltä myös Woikosken hitsauskaasut.

Palvelu:Moottorikelkan variaattorihihnat verkkokauppa
 
 

RTG Ready To Go Active Vuokatti VUOKATTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Eräpalveluita, moottoriajoneuvojen vuokrausta, moottorikelkkoja

Ready To Go Active järjestää mm. Vuokatin alueella ohjelmapalveluita matkailijoille. Ohjattuja kalastus- ja eräretkiä, toiminnallisia tapahtumapäiviä, moottorikelkkasafareita ja räätälöityjä tapahtumapäiviä esimerkiksi kokous-, työpaikka- ja matkailijaryhmien palvelemiseksi. Holiday Club Katinkullasta löydätte välinevuokraamomme, josta voitte vuokrata välineitä erilaisiin harrastuksiin.

 

Verhoomo Hannu Pulkkinen HÄMEENLINNA

Suomen Yrittäjien jäsen

Verhoilutöitä, verhoiluliike, verhoomo

Verhoomo Pulkkinen, hoitaa kaikki verhoilutyöt ammattitaidolla, projektin koosta riippumatta. Olemme erikoistuneet julkisten tilojen, ajoneuvojen ja kotikalusteiden verhoiluun. Uudisverhoilun lisäksi teemme korjausverhoilut. Verhoilemme antiikkihuonekalut, julkiset tilat, ravintolat, toimistot, veneet, autot, museoautot, työkoneet, kelkat, pienlentokoneiden penkit ym. Valmistamme ulkoilupussia pyörätuoleihin. Myyn verhoilutarvikkeet, verhoilukankaat, nahat ja autoverhoilukankaat.

Hakusana:moottorikelkan satulan verhoilu
 

Hotelli Gasthalla Ukkohalla HYRYNSALMI

Suomen Yrittäjien jäsen

Infopiste, kokoustilat, ohjelmapalveluja, ravintola, hotelli

Hotelli Gasthalla on viihtyisä hotelli Kainuussa, Hyrynsalmella,Laskettelukeskus Ukkohallassa. Tarjoamme majoitusta laadukkaissa hotellihuoneissa. Hotellimme yhteydessä on myös saunat ja viihtyisä saunakabinetti. Alueella on talvisin laskettelun lisäksi mahdollisuus harrastaa kelkkailua,murtomaahiihtoa,ratsastusta ja lumikenkäkävelyä. Kesäisin voit nauttia upeista vaellus- ja retkeilymaastoista,kalastuksesta,sienestyksestä ja marjastuksesta, läheisyydessä on myös ratsastustalli ja pienoiskylpylä

Palvelu:Moottorikelkan vuokrausta Ukkohalla
 

Tehopesä Oy - Power Up Maahantuonti JUUJÄRVI

Suomen Yrittäjien jäsen

Verkkokauppaa, voiteluaineita, öljytuotteita

Power Up - öljytuotteiden myynti, maahantuonti ja markkinointi. Toimitamme kuluttajille ja yrityksille ympäri Suomen. Power Up tuotteet suoraan maahantuojalta, ilman välikäsiä. Power Up tuoteperheestä löydät korkealaatuiset ja ympäristöystävälliset öljytuotteet. Myymme 2-tahtiöljyt, diesel injectorit, voiteluaineet, öljyntehostajat myös suoraan verkkokaupasta. Power Up –öljytuotteilla moottorin käyttövarmuutta, tehoa, kulumissuojaa, syöpymisen ehkäisyä, voi vähentää jopa polttoaineen kulutusta.

Kohderyhmä:moottorikelkat
Tuote:WTX 2-tahtiöljy moottorikelkkoihin
 

Holstinmäen Automaalaamo Oy KELLO

Suomen Yrittäjien jäsen

Kolarikorjaamo, automaalaamo, autokorjaamo

Holstinmäen Automaalaamo Kellossa. Maalaamme henkilö-, paketti- ja linja-autot. Raskaan kaluston maalaus ja peltityöt ovat erikoisosaamistamme. Vakuutusyhtiöiden sopimuskorjaukset ja tarkastukset. Autojen ruoste- ja peltivaurioiden korjaukset ja maalaukset, ympärimaalaukset myös kameleontti- ja helmiäisväreillä normaalimaalien lisäksi. Henkilöauton nouto tarvittaessa esimerkiksi kolaripaikalta. Meiltä kaikkien vakuutusyhtiöiden vahinkoarvioinnit ja takuukorjaukset.

Hakusana:moottorikelkan osien maalaus
 
 

Motorman Oy OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Ajovarusteita, moottoripyörähuoltoa, moottorikelkkoja, mopoja, moottoripyöriä

Luotettavaa palvelua yli 20 vuoden kokemuksella! Motorman Oy on Oulun Limingantullissa toimiva täyden palvelun konetalo. Valikoimaamme kuuluvat moottoripyörät, -kelkat, mönkijät ja mopot sekä veneet ja perämoottorit ja niiden varaosat, tarvikkeet, ajovarusteet sekä huolto- ja säilytyspalvelut. Olemme virallisten maahantuojien (Harley-Davidson, Triumph, Honda, Kawasaki, Aprilia, Polaris sekä Silver, Terhi, HondaMarine, Bella, Flipper, Aquador ja Mercury) valtuuttama liike. Ota yhteyttä!

 
 

Oy mr. motors Korsnäs Ab KORSNÄS

Suomen Yrittäjien jäsen

Veneitä, veneiden myyntiä

Meiltä löydät tuotteen kuin tuotteen kun on kyseessä veneet ja varusteet, perämoottorit, ruohonleikkurit, mönkijät sekä moottorikelkat. Valikoimissamme laadukkaita uusia sekä hyvin hoidettuja ja huollettuja käytettyjä asiakkaan toivomusten mukaan. Toimimme Pohjanmaalla Vaasan eteläpuolella. Veneet: AMT, SILVER, PARO, SUVI, MV-Marin, TG BOATS, TERHI, ASTRA BOATS. Perämoottorit: HONDA, SUZUKI, MERCURY. Pienkoneet: STIGA, HONDA. Perävaunut: AKU. Mönkijät, moottorikelkat: POLARIS, KEEWAY.

Tuote:moottorikelkat
 
 

Hyvinkään Konetalo Oy HYVINKÄÄ

Pienkonehuoltoa, koneiden myyntiä, puutarhakoneita

Meiltä moottorikelkat, puutarhakoneet, mopot, mönkijät, perämoottorit ym. pienkoneet. Tarjoamme asiakkaillemme kaikkien edustamiemme tuotteiden varusteet, varaosat sekä merkkihuollon. Meiltä saat hankittua kaikki tarvitsemasi turva- ja lisävarusteet mm. puutarha- ja metsätöihin, kypärät ja muut ajovarusteet mopoiluun, kelkkailuun ja mönkijällä ajamiseen sekä paljon muuta. Soita tai tule käymään tarvitessasi pikaisesti huoltoa/varaosia tai halutessasi uusia varusteitasi.

Hakusana:moottorikelkat
 
 

Holiday motorent group KANGASALA

Moottoriajoneuvojen vuokrausta, moottoripyörävuokraamo

Vapaaajan välineiden myynti ja vuokraus. Tervetuloa Holiday Motorent Group. Meiltä saat laadukkaat seadoo vesijetit, mönkijät, hyperlite wakeboardit, HOsports sukset ja vetorenkaat, sekä tietysti ajovarusteet kaikkiin edellä mainittuihin. Meillä on myös toimiva vuokraus ja safari palvelu kaikille tuotteitte joita edustamme.Voit joustavasti vuokrata vesijetin, moottoripyörän, lumikelkan tai varata ohjatun safarin kauttamme. Ota rohkeasti haaste vastaan ja kokeile miltä elämä maistuu.

Hakusana:moottorikelkkojen vuokraus
 
 

Lohjanharjun Konepalvelu Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Puutarha-alan koneita, mönkijöitä, moottorisahoja

Lohjanharjun Konepalvelu Oy (Konepalvelu) on metsä- ja puutarhakoneiden sekä kiinteistöjenhoitokoneiden myynti-, huolto- ja varaosakeskus. Palvelemme myös ammattilaisia, sekä yrityksiä että yksityisiä. Valikoimamme kattaa hyvät koneet pienistä isoihin. Meillä on mm. käsisahoja, puhaltimia, mönkijöitä, moottorikelkkoja ja pienkuormaajia. Kaikkiin saa myös varaosia, tarvikkeita ja varusteita

Hakusana:moottorikelkat
 
 

Hämeen Pienkonehuolto Oy ORIVESI

Suomen Yrittäjien jäsen

Venetelakka, ruohonleikkureita, pienkonehuolto, pienkoneiden korjausta, moottoriajoneuvojen korjausta, moottorisahoja

Huollamme ja korjaamme perämoottorit, mönkijät, mopot, koneet, skootterit, moottoripyörät, moottorikelkat, puutarhakoneet jne. Meiltä saat myös muita venealan palveluita, kuten veneiden kuljetuksen ympäri Pirkanmaan ja talvisäilytyksen. Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Yamaha, Honda Marine, Suzuki Marine ja Mercury.Meillä myynnissä Honda mönkijät, Polaris mönkijät ja moottorikelkat. Tule tutustumaan ja hakemaan omasi!!

Palvelu:moottorikelkka huolto, Moottorikelkat
 
 

Verhoomo, Sisustusompelimo Tappaskääpä OULU

Verhoomo

Verhoomo, Sisustusompelimo Tappaskääpä toteuttaa verhoilu- ja ompelutyöt kattavasti. Teen huonekalujen verhoilua, verhojen ja tyynyjen ompelua, lasten huoneen sisustusta, ommeltuja tauluja, vanhojen auton penkkien verhoilua, moottori- ja moottoripyörän penkkien verhoilua. Jos sinulla on ajatus muttei tekijää, ota yhteyttä!

Palvelu:moottorikelkan penkkien verhoilu
 
 

Paljakan Aurinkosafarit KOTILA

Suomen Yrittäjien jäsen

Ohjelmapalveluja

Paljakan Aurinkosafarit on täyden palvelun ohjelmapalvelutalo. Toimipisteemme sijaitsee aivan Paljakan ydinkeskustassa olevassa Paljakkatalossa.Aurinkosafarit järjestää ohjelmapalveluita ryhmille Paljakan alueella. Kelkkasafareita, Mönkijäsafareita, Koiravaljakkoajeluita, kalastusretkiä. Räätälöimme ryhmällesi koknaisvaltaisen paketin toiveittenne mukaan. Tule kokemaan elämyksiä Paljakassa, puhtaassa kainuulaisessa luonnossa, vaaramaisemissa Puolangalla!

Palvelu:Moottorikelkan vuokrausta
 
 

Samin pienkone OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Pienkoneita, pienkoneiden korjausta, pienkonehuoltoa

Korjaamme ja huollamme mopot, skootterit, ruohonleikkurit, trimmerit, raivaussahat, moottorisahat, laikkaleikkurit, pensasleikkurit, puhaltimet, lumilingot yms. Meiltä saat myös käytetyt mopon osat sekä käytetyt skootterin osat. Tavarantoimittajiamme ovat mm. Teräosa, Radioparts, Duell Bike-Center sekä All Right Europe. Kun tarvitset mopon huoltoa, skootterin huoltoa, ruohonleikkurin huoltoa, moottorisahan huoltoa tai jonkin muun pienkoneen huoltoa tai korjausta, soita tai tule käymään!

Palvelu:Moottorikelkan huolto
 
 

Savon Konehuolto Oy KUOPIO

Konehuoltoa

Teemme erilaisten koneiden huoltotöitä. Kotipaikkamme on Kuopio, mutta teemme töitä ympäri Suomea niin yrityksille kuin yksityisillekin. Teemme pääsääntöisesti moottorikelkkojen, kaivinkoneiden, trukkien, traktoreiden sekä muun muassa iskuvaimentimien huoltoja. Palveluihimme kuuluu myös pienimuotoisesti teollisuuden kunnossapitotyöt. Soita ja kysy lisää!

Palvelu:Moottorikelkkojen huolto
 
 

J.M. Saarela Tmi KEMI

Pienkoneiden korjausta, metallitöitä, moottoripyörien huoltoa

Jani Saarela korjaa, huoltaa ja kunnostaa laitteesi vankalla ammattitaidolla. Korjaan koneet aina moottorisahasta pyöräkuormaajiin. Erikoisosaamiseeni kuuluu harrasteajoneuvojen erikoistyöt, kunnostus ja rakentaminen. Aiemmat työkohteeni sisältävät mm. ralliauton ja custom-pyörien rakentamista. Teen korjauksia omassa tilassa tai asiakkaan halleissa, myös keikkaluontoisesti muualla kuin Kemissä.

Palvelu:moottorikelkkojen huolto
 
 

Teijan ja Sannan verhoilu avoin yhtiö KAJAANI

Verhoomo, verhoilija

Liikkeestämme saat laadukasta verhoilua tinkimättömällä ammattitaidolla ja ammattietiikalla. Panostamme laatuun ja yksilöllisiin ratkaisuihin, jotka kestävät aikaa ja elämää. Teemme myös huonekalujen entisöintiä ja pintakäsittelyä vanhaa kunnioittaen. Meiltä löydät myös monipuolisen ja laajan valikoiman sisustus- ja huonekalukankaita markkinoiden johtavilta valmistajilta.

Kohderyhmä:Moottorikelkan penkki
 
 

Verhoomo Seija Anttila TORNIO

Suomen Yrittäjien jäsen

Verhoiluliike, verhoilua

Tarjoamme laadukkaat verhoilupalvelut luotettavasti yli 21 vuoden kokemuksella Kemi Tornio alueella. Ammattitaidolla huonekalujen, autojen, veneiden, moottoripyörien sekä moottorikelkkojen penkkien verhoilut sekä nahalla että kankaalla. Kangasnäytteistä voit valita mieluisesi kankaat, jotka tilaamme tai halutessasi voit tuoda omat kankaasi. Orient, Laurizon`s, Annala, Henry Borg tilauskankaat. Arviointikäynnit myös asiakkaan luona. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Palvelu:moottorikelkan penkkien verhoilu
 
 

Moottoripyöräkorjaamo ja kelkkahuolto S. Sirniö - alumiinihitsausta OULU

Koneistuksia, moottoripyörien huoltoa, moottoripyörien korjausta

Moottoripyöräkorjaamo ja kelkkahuolto S. Sirniö tekee moottoripyörien ja -kelkkojen huollot ja korjaukset ammattitaidolla. Palvelemme Oulun alueella. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelu:moottorikelkan korjaus
 

Muuta hakua

Moottorikelkkoja:

Liikkeet ja toimipaikat:

Yritykset ja organisaatiot:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.