Moottoripyöräkortti

Moottoripyöräkortti · moottoripyöräkortit · moottoripyöräkortteja

Hakuehdolla moottoripyöräkortti löytyi yhteensä 33 yritystä. Tulokset 1—20:

Raahen Liikennekoulu RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu, liikennekoulu, ajo-opetusta

Raahen Liikennekoulu on perustettu vuonna 1996 ja se tarjoaa sinulle ystävällisen palvelun viihtyisässä ja nykyaikaisessa liikennekoulussa. Perinteisen autokouluopetuksen lisäksi kauttamme saa EcoDriving -kursseja yksityisille ja yrityksille. Liukkaan ajoharjoittelussa käymme Kiimingissä, joten opit myös samalla ajon moottoritiellä ja koet myös ajamisen Oulun liikenteessä. Katsothan alkavat kurssimme kotisivultamme. Kuulumme myös Suomen Autokoululiiton hyväksymään laa

Palvelu: moottoripyöräkortti
 

Säkylän Autokoulu Ky SÄKYLÄ

Ajo-opetusta

Starttaa meiltä! Tiesitkö että autokoulun voi aloittaa jo 6 kuukautta ennen ajokorttiluokan ikävaatimuksen täyttymistä. Ajokortti antaa vapauden ja mahdollisuuksia koko elämän varrelle. Autokouluopettajamme opettaa sinut ajamaan kaikissa olosuhteissa ja kaikkina vuodenaikoina - tyylillä. Turvallisesti, mutta ajamisesta nauttien - ilman niuhotusta. Tutustu autoihimme ja ajokalustoomme joulukuun alusta alkaen facebookissa ja tykkää meistä!

Palvelu:moottoripyöräkortti
 

Trendi Liikennekoulu LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu, ajo-opetusta

Trendi Liikennekoulu sijaitsee Lohjan ydinkeskustassa Suurlohjankadulla. Sisäänkäynti Trendiin on Säästötalo Latvalan yläparkkitasanteelta. Opettajat ovat alansa ammattilaisia, mukavia ja oppimaan motivoivia! Trendin oppimisilmapiirissä viihdyt takuuvarmasti! Trendi Liikennekoulu on liikenteen turvallisuusviraston TRAFIN hyväksymä koulutuskeskus! Meiltä saat myös kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyysdirektiivin mukaista jatkokoulutusta!

Palvelu:moottoripyöräkortti A2 - A
 
 

Autokoulu Ajokortti Ky LAHTI

Autokoulu

Tervetuloa autokouluun, jossa sinä olet pääosassa. Hyvässä koulussa mikään ei ole vaikeaa. Tervetuloa Autokoulu Ajokortin oppilaaksi oletpa ajamassa auto-,mopo-,moottoripyöräkorttia.

Palvelu:Moottoripyöräkortti
 
 

Autokoulu Oiva Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu, ajo-opetusta

Tervetuloa Autokoulu Oivaan! Olemme toimineet Lohjan Virkkalassa vuodesta 1976. Toteutamme ajokoulutuksen suomeksi ja saat meiltä myös ruotsinkielisen opetusmateriaalin niin halutessasi. Kurssimme alkavat kaksi kertaa kuukaudessa aina maanantaisin. Meillä voit suorittaa M eli mopokurssin, A1 eli kevytmoottoripyöräkurssin, B eli henkilöautokurssin tai C:n eli kuorma-autokurssin. Lisäksi järjestämme myös II-vaiheen opetusta, pimeän kursseja sekä taloudellisen ajon ja liukkaan kelin ajokursseja.

Hakusana:moottoripyöräkortti A
 
 

Etelä-Hämeen Autokoulu Ky LAHTI

Autokoulu

Jo lähes 60 vuoden ajan on Etelä-Hämeen Autokoulu kasvattanut laatuautoilijoita teillemme. Rautaisen ammattitaidon omaavat opettajamme takaavat laadukkaan ja viihtyisän ajo-opetuksen myös sinulle.

Palvelu: moottoripyöräkortti
 
 

Haminan Ajo-Opisto Ky HAMINA

Ajo-opetusta

Rento meininki näkyy jo autokoulun seiniltä. Iloisenkirjavat palautejulisteet ovat muistuttamassa hyvistä kokemuksista autokoulussa. Autokoulussamme oppia voi ilman jännittämistä ja pingotusta: ajotunneilla harjoitellaan ajamista ja puhutaan asiaa -mutta myös "heitetään läppää", jos siltä tuntuu. Teoriatunnit kuluvat nopeasti mukavissa tuoleissa ja asia painuu mieleen kuin itsestään. Sopivana hetkenä voidaan taukoilla kahvin ja pullan merkeissä. Meiltä voi kysyä ihan mitä vaan! Tarvittaessa opet

Hakusana:moottoripyöräkortti
 
 

Autokoulu Liekki HELSINKI

Autokoulu

Autokoulu Liekki tarjoaa nykyaikaista ja turvallista ajo-opetusta lähes 20 vuoden kokemuksella. Meille on helppo tulla - autokoulumme sijaitsee Helsingissä, Herttoniemen metroaseman tuntumassa. Autokoulu Liekissä voit ajaa henkilöauton ajokortin, moottoripyöräkortin ja kuorma-autokortin sekä näiden yhdistelmiä. Tarjoamme myös ajoharjoittelua kaikenikäisille. Joustavat, henkilökohtaiset opetussuunnitelmat tarjoavat mahdollisuuden aloittaa opiskelun heti kun haluat.

Palvelu:Moottoripyöräkortti
 
 

Autokoulu AJOTAITO HESSU OY OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu, liikennekoulu, ajo-opetusta

Ajotaito Hessu tarjoaa ajo-opetusta säästä ja sesongista riippumatta Oulussa ja Haukiputaalla. Yhdistämme ajamisen ilon ja riittävän vaatimustason! Oppimisessa on ratkaisevaa hyvä ilmapiiri! Autokoulussamme voit suorittaa mopo-, moottoripyörä-, henkilöauto- ja kuorma-autokortin mutta myös kakkosvaiheen kurssit. Olet lämpimästi tervetullut autokoulu Ajotaito Hessuun!

Hakusana:moottoripyöräkortti
 
 

Ajo-opisto Vip OULU

Autokoulu, ajo-opetusta

Ajokortti on merkittävä hankinta ja autokoulun käyminen tärkeä elämänvaihe. Ajo-opisto VIPistä saamillasi opeilla muodostat pohjan turvalliseen ja taloudelliseen liikkumiseen tuleviksi vuosikymmeniksi. Tarjoamme sinulle laajan koulutusvalikoiman, asiantuntevan opetuksen ja erinomaisen hinta/laatu-suhteen. Järjestämme erilaisia kursseja myös kortillisille. Haluatko laajentaa ajokorttisi ajo-oikeutta vaikkapa moottoripyöriin tai kuorma-autoihin? Kiinnostaisiko liukkaankelin opetus? Ota yhteyttä!

Palvelu:moottoripyöräkortti
 
 

Koiviston Autokoulu Ky HAMINA

Autokoulu, ajo-opetusta

Joustavaa ja rentoa opetusta. Kartta ja reittipalvelu ohjaa perille. Katso lisää kotisivuiltamme ja ota yhteyttä! Tervetuloa!

Hakusana:moottoripyöräkortti
 

Muuta hakua

Moottoripyöräkortti:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.