Mopokortti

Mopokortti · mopokortit · mopokortteja

Hakuehdolla mopokortti löytyi yhteensä 34 yritystä. Tulokset 1—20:

Säkylän Autokoulu Ky SÄKYLÄ

Ajo-opetusta

Starttaa meiltä! Tiesitkö että autokoulun voi aloittaa jo 6 kuukautta ennen ajokorttiluokan ikävaatimuksen täyttymistä. Ajokortti antaa vapauden ja mahdollisuuksia koko elämän varrelle. Autokouluopettajamme opettaa sinut ajamaan kaikissa olosuhteissa ja kaikkina vuodenaikoina - tyylillä. Turvallisesti, mutta ajamisesta nauttien - ilman niuhotusta. Tutustu autoihimme ja ajokalustoomme joulukuun alusta alkaen facebookissa ja tykkää meistä!

Palvelu:mopokortti
 

Trendi Liikennekoulu LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Ajo-opetusta, autokoulu

Trendi Liikennekoulu sijaitsee Lohjan ydinkeskustassa Suurlohjankadulla. Sisäänkäynti Trendiin on Säästötalo Latvalan yläparkkitasanteelta. Opettajat ovat alansa ammattilaisia, mukavia ja oppimaan motivoivia! Trendin oppimisilmapiirissä viihdyt takuuvarmasti! Trendi Liikennekoulu on liikenteen turvallisuusviraston TRAFIN hyväksymä koulutuskeskus! Meiltä saat myös kuorma- ja linja-autonkuljettajien ammattipätevyysdirektiivin mukaista jatkokoulutusta!

Palvelu:mopokortti
 

Autokoulu Koljander Oy JYVÄSKYLÄ

Autokoulu, ajo-opetusta

Autokoulu Koljander tarjoaa asiakkailleen kansainvälisen, monipuolisen ja mielenkiintoisen vaihtoehdon hankkia ajokortti. Joustavuus ja positiivinen ilmapiiri auttavat sinua ajokortin hankkimisessa. Meillä on iltatuntien lisäksi myös päiväteoriat sekä mahdollisuus myös englanninkieliseen opetukseen. Suorita pimeänopetus simulaattorilla, jopa kesällä keskellä päivää. Ammattitaitoinen henkilökuntamme ja iloinen ilmapiiri tekevät oppimisesta tehokasta ja mukavaa. Tervetuloa!

Palvelu:mopokortti
 
 

Autokoulu Ajokortti Ky LAHTI

Autokoulu

Tervetuloa autokouluun, jossa sinä olet pääosassa. Hyvässä koulussa mikään ei ole vaikeaa. Tervetuloa Autokoulu Ajokortin oppilaaksi oletpa ajamassa auto-,mopo-,moottoripyöräkorttia.

Palvelu:Mopokortti
 
 

Tornion Liikennekoulu Vottonen Oy TORNIO

Liikennekoulu, autokoulu

Olemme antaneet ajo-opetusta luotettavasti ja turvallisuuteen panostaen jo yli 40 vuoden ajan.Meillä voit suorittaa pimeäajon myös simulaattorissa Ajo-opetusta myös automaattivaihteisella autolla.Kotisivuiltamme löydät alkavat kurssimme. Ota yhteyttä saadaksesi tarkempia tietoja.

Palvelu:mopokortti
 
 

Autokoulu Oiva Oy LOHJA

Suomen Yrittäjien jäsen

Ajo-opetusta, autokoulu

Tervetuloa Autokoulu Oivaan! Olemme toimineet Lohjan Virkkalassa vuodesta 1976. Toteutamme ajokoulutuksen suomeksi ja saat meiltä myös ruotsinkielisen opetusmateriaalin niin halutessasi. Kurssimme alkavat kaksi kertaa kuukaudessa aina maanantaisin. Meillä voit suorittaa M eli mopokurssin, A1 eli kevytmoottoripyöräkurssin, B eli henkilöautokurssin tai C:n eli kuorma-autokurssin. Lisäksi järjestämme myös II-vaiheen opetusta, pimeän kursseja sekä taloudellisen ajon ja liukkaan kelin ajokursseja.

Hakusana:mopokortti M
 
 

Etelä-Hämeen Autokoulu Ky LAHTI

Autokoulu

Jo lähes 60 vuoden ajan on Etelä-Hämeen Autokoulu kasvattanut laatuautoilijoita teillemme. Rautaisen ammattitaidon omaavat opettajamme takaavat laadukkaan ja viihtyisän ajo-opetuksen myös sinulle.

Palvelu: mopokortti
 
 

Liikennekoulu Redi Go Oy KAJAANI

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu

Toimistomme on avoinna ma-to 13-17, pe 13-16. Klikkaa kotisivuille ja tutustu palveluihimme!

Palvelu:mopokortti
 
 

Haminan Ajo-Opisto Ky HAMINA

Ajo-opetusta

Rento meininki näkyy jo autokoulun seiniltä. Iloisenkirjavat palautejulisteet ovat muistuttamassa hyvistä kokemuksista autokoulussa. Autokoulussamme oppia voi ilman jännittämistä ja pingotusta: ajotunneilla harjoitellaan ajamista ja puhutaan asiaa -mutta myös "heitetään läppää", jos siltä tuntuu. Teoriatunnit kuluvat nopeasti mukavissa tuoleissa ja asia painuu mieleen kuin itsestään. Sopivana hetkenä voidaan taukoilla kahvin ja pullan merkeissä. Meiltä voi kysyä ihan mitä vaan! Tarvittaessa opet

Hakusana:mopokortti
 
 

Alavuden Autokoulu Oy ALAVUS

Suomen Yrittäjien jäsen

Autokoulu

Alavuden Autokoulu Oy tarjoaa autokouluoppilaille hyvän perustan tiellä liikkumiseen. Meillä on mahdollista suorittaa kaikki ajokorttiluokat moposta rekkakorttiin kakkosvaiheineen. Autokoulumme kouluttajat ovat ammattitaitoisia ja kokeneita. Koulutamme vastuuntuntoisia kuljettajia. Henkilöautokurssille voit ilmoittautua, kun olet täyttänyt 17 vuotta. Ota yhteyttä niin kerromme kurssiemme sisällöstä. Käytössämme on joustavat maksuvaihtoehdot. Tutustu kotisivuillamme kursseihimme ja kalustoomme -

Hakusana:mopokortti
 
 

Raahen Liikennekoulu RAAHE

Suomen Yrittäjien jäsen

Ajo-opetusta, liikennekoulu, autokoulu

Raahen Liikennekoulu on perustettu vuonna 1996 ja se tarjoaa sinulle ystävällisen palvelun viihtyisässä ja nykyaikaisessa liikennekoulussa. Perinteisen autokouluopetuksen lisäksi kauttamme saa EcoDriving -kursseja yksityisille ja yrityksille. Liukkaan ajoharjoittelussa käymme Kiimingissä, joten opit myös samalla ajon moottoritiellä ja koet myös ajamisen Oulun liikenteessä. Katsothan alkavat kurssimme kotisivultamme. Kuulumme myös Suomen Autokoululiiton hyväksymään laatujärjes

Palvelu:mopokortti
 
 

Autokoulu AJOTAITO HESSU OY OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Ajo-opetusta, autokoulu, liikennekoulu

Ajotaito Hessu tarjoaa ajo-opetusta säästä ja sesongista riippumatta Oulussa ja Haukiputaalla. Yhdistämme ajamisen ilon ja riittävän vaatimustason! Oppimisessa on ratkaisevaa hyvä ilmapiiri! Autokoulussamme voit suorittaa mopo-, moottoripyörä-, henkilöauto- ja kuorma-autokortin mutta myös kakkosvaiheen kurssit. Olet lämpimästi tervetullut autokoulu Ajotaito Hessuun!

Hakusana:mopokortteja, mopokortti
 
 

Ajo-opisto Vip OULU

Autokoulu, ajo-opetusta

Ajokortti on merkittävä hankinta ja autokoulun käyminen tärkeä elämänvaihe. Ajo-opisto VIPistä saamillasi opeilla muodostat pohjan turvalliseen ja taloudelliseen liikkumiseen tuleviksi vuosikymmeniksi. Tarjoamme sinulle laajan koulutusvalikoiman, asiantuntevan opetuksen ja erinomaisen hinta/laatu-suhteen. Järjestämme erilaisia kursseja myös kortillisille. Haluatko laajentaa ajokorttisi ajo-oikeutta vaikkapa moottoripyöriin tai kuorma-autoihin? Kiinnostaisiko liukkaankelin opetus? Ota yhteyttä!

Palvelu:mopokortti
 
 

CAP-Autokoulu Oy KEMI

Ajo-opetusta, autokoulu

CAP-Autokoulut ovat tunnettuja panostuksestaan laadukkaaseen opetukseen, toimitilojen viihtyvyyteen sekä nykyaikaiseen ajokalustoon. Saat kauttamme kaikki ajokorttikoulutukset sekä kuljettajien ammattipätevyyskoulutukset. Olemme saaneet ensimmäisenä Suomessa ammattipätevyysdirektiivin mukaisen jatkokoulutusluvan. Tule käymään, yksin tai yhdessä. Tarjoamme Sinulle kokonaisuuden, joka on varmasti hinta-laatusuhteeltaan kilpailukykyinen. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Hakusana:Mopokortti
 
 

Koiviston Autokoulu Ky HAMINA

Autokoulu, ajo-opetusta

Joustavaa ja rentoa opetusta. Kartta ja reittipalvelu ohjaa perille. Katso lisää kotisivuiltamme ja ota yhteyttä! Tervetuloa!

Hakusana:mopokortti
 
 

Young Drivers - Hämeen Autokoulu Oy TAMPERE

Autokoulu, ajo-opetusta, ajokortteja

 

Muuta hakua

Mopokortti:

Liikkeet ja toimipaikat:

Tuotteet ja palvelut:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.