Munkkeja

Munkki · munkit · munkkeja

Hakuehdolla munkkeja löytyi yhteensä 16 yritystä.

Cafe Charlotta LAHTI

Suomen Yrittäjien jäsen

Kahvila, pitopalvelu

Cafe Charlotta on vuonna 2000 perustettu lounas-kahvila keskellä Lahtea. Kahvilamme ja A'la Carte -ravintolamme sijaitsee kauppakeskus liikkeessä Anttilan talossa. Valmistamme lounaan lisäksi itse kaikki pullat, kakut ja muut leivonnaiset. Huippu kondiittorimme loihtii suussa sulavat herkut juhliisi tai vaikka päivän piristykseksi, pitopalvelu myös asiakkaan tiloissa. Meillä sinun on mahdollisuus pitää kokousta hienoissa erilaisissa "kokoustiloissa" keskellä kaupunkia. Ota yhteyttä!

Valmistaa:pullat, munkit
 
 

Lillkungs Bageri & Konditori ORAVAINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

Konditoria, leipomotuotteita

Laadukkaita leipomotuotteita huolella ja ammattitaidolla valmistettuina. Valikoima käsittää mm. leivät, ruokaleivät, kahvileivät, voileipäkakut, konditoriatuotteet ja kausituotteet. Tuotteitamme wienermunkki, ruokaleivät, berliininmunkki, elintarvikkeet, hääkakut, kahvileipä, kakut, leipomotuotteet, munkit, munkki, ohutleipä, possumunkki, possut possumunkit. Toimimme Pohjanmaalla Vaasa - Uusikaarlepyy - Pietarsaari -alueella. Kutkuttavan maistuvia myös Teille!

Valmistaa:munkit
 
 

LVI-Asennus Timo Munkki VANTAA

LVI-asennusta

LVI-Asennus Timo Munkki - 30 vuoden kokemuksella uudisrakentamisen ja saneerauskohteiden LV-työt Vantaan ja Uudenmaan alueella. Asennukset, huolto ja korjaukset tarvikkeineen. Myös päivystys. Kun tarvitset asiantuntijaa lämpö ja vesiasioissa, ota yhteyttä, olipa kyseessä kaukolämpö, lattialämmitys, keskuslämmitys, hanan vaihto, vesipisteiden korjaus tai kalusteasennus.

Yhteystiedot: Lvi-Asennus, Timo Munkki
0405132401

 

Muuta hakua

Munkkeja:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Suomen Yritysoppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.